Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Viking
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Viking » 10 apr 2012, 21:58

Dominacija Chieva...kao da su se zamjenile uloge :D . Mogu "magarci" do boda... :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 10 apr 2012, 22:51

Neki dan je neko dobro napisao ukoliko ovaj Milan bude prvak to će biti nalošiji prvak u Serie A u posljednjih 10 godina.

Blago rečeno igra koju Milan pruža u posljednje vrijeme je bruka i sramota, u vrijeme kad se lomi utrka za prvaka i kada ta ekipa kao aktuelni prvak treba da prikazuje šampionsku igru, oni prikazuju totalnu suprotnost. Ono što Milan drži ove sezone su trenutak inspiracije nekog od pojedinaca i sudije, to se najbolje vidjelo u ova dva posljednja susreta.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 apr 2012, 22:57

Kad pogledaš ovu listu sve će ti bit jasno ;)

POVRIJEĐENI:Pato,T.Silva,Bommel,Abate,Merkel,Inzaghi,Roma,Boateng,Mesbah,Antonini,Mexes
SUSPENDOVANI:Ambrosini,Bonera,Aquilani.

Možeš tim napravit od njih, vjerujem da bi bio bolji od ovog večeras

_____________Roma
__Abate__T.Silva_Mexes__Antonini
____________Bommel
_____Aquilani_______Ambrosini
____________Boateng
_______Pato________Inzaghi

Još imaš predobre rezerve u vidu Bonere,Mesbaha,Merkela :lol: :lol:

Da je Milan kompletan druga bi ovo priča bila ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 apr 2012, 23:00

ma stipu hejtere. da mi je vidjeti torineze jedno mjesec dana bez npr. pirla i vucinica dokle bi dogurali. stoperi i bekovi im trpaju golove i onda pricaju o nekoj atraktivnoj igri.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 10 apr 2012, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 10 apr 2012, 23:00

IlPrincipe je napisao/la:Kad pogledaš ovu listu sve će ti bit jasno ;)

POVRIJEĐENI:Pato,T.Silva,Bommel,Abate,Merkel,Inzaghi,Roma,Boateng,Mesbah,Antonini,Mexes
SUSPENDOVANI:Ambrosini,Bonera,Aquilani.

Možeš tim napravit od njih, vjerujem da bi bio bolji od ovog večeras

_____________Roma
__Abate__T.Silva_Mexes__Antonini
____________Bommel
_____Aquilani_______Ambrosini
____________Boateng
_______Pato________Inzaghi

Još imaš predobre rezerve u vidu Bonere,Mesbaha,Merkela :lol: :lol:

Da je Milan kompletan druga bi ovo priča bila ;)

smijesne su te price da ste kompletni nemoj te se takmiciti ako vam je opravdanje kad odigrate ocajno da imate puno povrijedeni pa cak i igraci milana sa klupe su barem 2 puta bolji od igraca chieva pojedinacno stvarno ste smijesni ti izvlacenjem

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 10 apr 2012, 23:05

Bez obzira, činjenica je da Milan igra katastrofalno, tj. nema nikakvu igru. Za toliki broj povreda kriv je klub i osoblje zbog loše procjene pojedinih igrača, to ne može biti nikakav alibi jer Galliani je do prije 3 sedmice pričao o tripletti, iako je večina tih igrača u tom trenutku bila povrijeđena, a sad odjednom kad ekipa nema igru opravdanje se traži u povredama.
baresi#6 je napisao/la:ma stipu hejtere. da mi je vidjeti torineze jedno mjesec dana bez npr. pirla i vucinica dokle bi dogurali. stoperi i bekovi im trpaju golove i onda pricaju o nekoj atraktivnoj igri.
Naši štoperi i bekovi daju golove jer igramo timski i organizovano, imamo glavu i rep, ne oslanjamo se na pojedine i sudije.

Kad već spominješ atraktivnu igru, pogledaj samo drugi gol protiv Palerma, akciju je započeo golman, a završio napadač, što je u Italiji raritet. Ovaj Milan o tome samo može sanjati.
Volim te, Željo!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 apr 2012, 23:07

jbt juve odigra jednu sezonu dobru u kojoj ce biti bolji od 7. mjesta i odma popovanje njegovih fanova i to ni manje ni vise vec sampionu italije :lol:

atraktivna igra sa borriellom :lol: :lol: :lol: i matrijem u napadu :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 10 apr 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 apr 2012, 23:08

Kako ćeš imat igru bez ključnih igrača ???

Bil mogo Juventus imat igru bez Pirla,Marchisija i Vidala ?

Igrači i transferi naši su puni pogotci i savrseni mercato. To što se oni povrijeđuju nema veze sa procjenom da li je taj igrač dobar ili ne.

Samo kažem, imao bi Milan igru sa Boatengom-Nocerinom-Aquamanom-Bommelom u veznom redu .. al ovaj vezni red je zadnji put zajedno igro 93-će
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2012, 23:14

baresi#6

Mozes ti ismijavati koliko hoćeš "navijače" ili igrače Juventusa, ali Juventus ove godine igra najbolje u Italiji, pitaj navijače ostali klubova koji su neutralni. Da vam napišem još jednom ovaj Juventus nema šta izgubiti, Milan je taj koji može izgubiti, jer oni su bili veliki favoriti prije početka sezone, Juve je svoj cilj osigurao, a to je LP ( ne još, ali blizo je :) ). Dok Milan od priča o 3 titule strepi i za ovu preostalu od ekipe kojoj su mnogo davali šansu za tešku borbu za LP.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 10 apr 2012, 23:18

Ja vas ne razumijem, vi ste opsesivni Juventusom, ja u svojim postovima nigdje nisam spomenuo Juventus, a vi ga odjednom spominjete, iznio sam svoj osvrt na lošu igru Milana, odjednom se spominje Juventus i traže neke mane ekipi koja nema nijedan poraz u sezone, to je recimo neka vrsta kompleksa, ali nebitno, ali to je i sasvim jasno kada na kontu imaš učinak 0 od 4. :mrgreen:
IlPrincipe je napisao/la:Kako ćeš imat igru bez ključnih igrača ???

Bil mogo Juventus imat igru bez Pirla,Marchisija i Vidala ?

Igrači i transferi naši su puni pogotci i savrseni mercato. To što se oni povrijeđuju nema veze sa procjenom da li je taj igrač dobar ili ne.

Samo kažem, ima bi Milan igru sa Boatengom-Nocerinom-Aquamanom-Bommelom u veznom redu ..
Milan nema ključne igrače, već ključnog, a večeras je on bio prisutan i sve se vrti oko njega.

Igrači su loše procjenjeni, Aquliani jeste dobar igrač, a svako zna da je on više van terena nego na terenu, to ti je loša procjena, ko je kriv što je Boatengu draže biti u krevetu sa ženskom nego sa saigračima na terenu. Amaterski rad ljekarskog osoblja, par igrača odigra jednu utakmicu pa ih nema sljedećih 5.
baresi#6 je napisao/la:jbt juve odigra jednu sezonu dobru u kojoj ce biti bolji od 7. mjesta i odma popovanje njegovih fanova i to ni manje ni vise vec sampionu italije :lol:

atraktivna igra sa borriellom :lol: :lol: :lol: i matrijem u napadu :lol: :lol: :lol:
Neću se ja s tobom raspravljati, već ću ti predočiti šta znači atraktivna igra. Dovoljno ti je da pogledaš ovaj video i uvjeriš se kako Juventus ulazi protivniku s loptom u gol, kao na PS 3. Ono što nije pošlo za rukom najboljoj ekipi svih vremena jeste Juventusu. To što ti ne možeš da prihvatiš da Juventus igra lijepo i atraktivno je pitanje koje na koje ne znam odgovor, a i ne zanima me.

[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 apr 2012, 23:29

ne da mi se jer nisam toliko no lifer da kopam ovdje temu prije godinu dana kako ste pi.zdili kako juve lose igra radi silnih povreda i kako je 7. mjesto nepravedno i da je babi karambolka bila bi ficho. vidjet cemo silni juve dogodine u ligi prvaka protiv najjacih na svijetu kada budu igrali na 3 fronta kako ce se pokazati jer vecina ovih igraca juventusa nije naucilo igrati 2 tekme sedmicno. molite boga da se pirlo ne povrijedi jer nece biti dobro. a da ne govorim da dolazi euro i pitanje je veliko koliko ce neki igraci biti spremni i odmorni za narednu sezonu. najlakse postaviti nisko letvicu i neke niske ciljeve. juve jos nista nije osvojio a milan jeste, superkup. u milanu su jasno rekli ove sezone liga prvaka polufinale je neki realan cilj i scudetto i kup. liga prvaka nije uspjelo ali ni cetvrtfinale nije lose s obzirom na rapsodije italijanskih klubova poslije 2010. da ih sad ne spominjem jer cete se uvrijediti itd. prvo skoci pa reci hop nista jos nije rijeseno ;)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 10 apr 2012, 23:40

Koliko se sjecam prosle sezone su Juventus nagazile povrede ni europu nisu izborili....mi smo tu borimo se za scudetto vecerasnji sastav je cirkus zivi,ovaj vezni red ne bi mogao ni iftar za dvije osobe organizovati a kamoli igru Milana.
Dragi Juventini davno sam napisao da je odlicno ovo sto Juve radi ove sezone,i da su postavljeni zdravi temelji na celu sa Conteom kao trenerom i sve je to super,ali ne znam samo jeli vam toliko krivo sto ovaj sakati Milan,htjeli vi to priznati ili ne se nije sastavio sa sa igracima kako treba i nisu to nikakve izvlakuse nego cinjenica!
Druga stvar neki najlosiji prvak nesta fol vako nako smijesne su vam te price ba,al bas smijesne,ko osvoji najvise bodova na kraju prvak je i gotovo,nesta meljete za veceras jedva skupili ekipu i POBIJEDILI!!!! DA VELIKI SMO MI KLUB VELIKI!!!!!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 10 apr 2012, 23:47

baresi#6 je napisao/la:ne da mi se jer nisam toliko no lifer da kopam ovdje temu prije godinu dana kako ste pi.zdili kako juve lose igra radi silnih povreda i kako je 7. mjesto nepravedno i da je babi karambolka bila bi ficho. vidjet cemo silni juve dogodine u ligi prvaka protiv najjacih na svijetu kada budu igrali na 3 fronta kako ce se pokazati jer vecina ovih igraca juventusa nije naucilo igrati 2 tekme sedmicno. molite boga da se pirlo ne povrijedi jer nece biti dobro. a da ne govorim da dolazi euro i pitanje je veliko koliko ce neki igraci biti spremni i odmorni za narednu sezonu. najlakse postaviti nisko letvicu i neke niske ciljeve. juve jos nista nije osvojio a milan jeste, superkup. u milanu su jasno rekli ove sezone liga prvaka polufinale je neki realan cilj i scudetto i kup. liga prvaka nije uspjelo ali ni cetvrtfinale nije lose s obzirom na rapsodije italijanskih klubova poslije 2010. da ih sad ne spominjem jer cete se uvrijediti itd. prvo skoci pa reci hop nista jos nije rijeseno ;)
Kojih najjačih? Vitorie Plzen ili Bate Borisova, grupu s takvim ekipama prolaze i mnogo slabije ekipe od Milana, ali dobro očigledno te ekipe imaju svjetski kvalitet jer ih Milan nije uspio pobjediti u oba susreta.

Vidjet ćemo silni Juventus, ova sezona je samo početak onog što vas očekuje u budućnosti! 8-)

Juve je na početku ove sezone postavio ciljeve u dometu sa rosterom kojim raspolaže, niko nije očekivao da će Juventus u ovom dijelu biti ovoliko konkurentan, kako mi navijači tog kluba tako i svi stručnjaci. Juventus će svakako pred sljedeću sezonu postaviti i drugačije ciljeve. S druge strane Milanu kao aktuelnom prvaku je logično da ima te ciljeve, kakav bi to prvak bio kad mu za cilj ne bi bilo da odbrani titulu? Galliani je donedavno pričao o tripletti, a znamo kako završava onaj ko visoko leti.

Ciljevi za predstojeću sezonu se postavljaju na osnovu rezultata iz prethodne, to bi trebao da znaš.

Okrećeš temu na drugi mlin i ovo je moja posljednja replika u ovoj diskustiji. Spominješ Juventus, ismijavaš napadače tog kluba, samo zato što sam ja kao član ovog foruma kritikovao igru Milana koji je igrao utakmicu večeras. Ili je ipak protiv pravila ovog foruma da se kritikuje neki klub na temi predviđenoj za pisanje o utakmicama!? :?
Volim te, Željo!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 apr 2012, 23:52

kritikuj sta hoces i koliko ti je volja ali ja vam moram odgovoriti svidjelo vam se to ili ne. inace se suzdrzavam da se upustam u diskusiju sa vama i izbjegavam vasu temu ali preko nekih stvari necu da predjem tek tako.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 apr 2012, 23:52

Ne slazem se da ce ako osvoji MIlan, to biti najlosiji prvak u poslednjih nekoliko godina, jer je po meni Milan bolji prvak od Juventusa

Igra na tri fronta, veliki broj povrijedjenih igraca, velika potrosnja u LP, sve su to faktori koji ne idu na ruku Milanu

meni je iskreno svejedno ko ce osvojiti, ne gajim simpatije niti prema jednima :D

Sto se tice putnika u LP, ici ce Milan, Juventus i Lazio/Napoli
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 apr 2012, 23:54

ohoho vidi ko nam je to postao moderator kakve su to stele? :lol:
sry na offtopic nemoj me banovati :oops:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 apr 2012, 00:00

Puma sretno u obavljanju moderatorske funkcije :mrgreen: , znači sad su Interisti zaštićeni na forumu :mrgreen: , "jadni" ovi Milanisti oni uvijek ugroženi sala.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 11 apr 2012, 00:01

Čestitike novom moderatoru :) ...nadam se da ce posteno i savjesno donositi odluke na ovom podforumu.

Ove godine Juve uzima scudetto pa nema smisla vise o tome rasporavljati... :D
The Old Lady is back on TOP...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 apr 2012, 00:03

Dao ja adminu dvije stoje da me postavi za moda :mrgreen:

Kod mene su zasticeni dobri i uzorni forumasi, pisite ko ljudi i nece biti problema, ni za vas, a ni za mene :D

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 11 apr 2012, 00:07

[youtube][/youtube]

:lol:

malac kralj...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.