NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Što se tiče ekipe volio bi vidjeti nekog pleja iskusnijeg na mjestu Arežine, Salkića, da ima ko smiriti loptu i razigrati..Horića i obavezno napadača( tu smo najtanji)
Hajde Horiću lideru obraduj me.
Hajde Horiću lideru obraduj me.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jel nam starohan onaj od jucer, ima 25 godina?
Samo golobrada zenicko-dobojska jalija

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Gdje ti vidiš da sam ja spomenu ikakav ugovor da li amaterski da li profesionalni?Ja sam spomenu igranje na profesionalnom nivou,jel to znači profesionalni ugovor?To su dva različita pojma.Složit ćeš se samnom da igrač može igrati na profesionalnom nivou tj. biti u top formi, jednom rječju igračina, a da ima amaterski ugovor, što je mnogo slučajeva kao što kažeš i sam u PLu.Tako da pogrešno si pročitao i protumačio, jer se radi o formi igrače a ne profesionalnom ugovoru.Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2023, 15:28Ako je amaterski ugovor ne znaci da ce raditi. U PL ti je pola igraca na amaterskom ugovoru, pa niko ne ide u rudnik sljakat poslje utakmice.Celicni je napisao/la: ↑01 jul 2023, 15:22Ma nema od toga ništa, neće moći imati poslove i igrati na profesionalnom nivou fudbal u ovoj ligi, taman da Ronaldo dođe da igra i radi nema od njega ništa.Sama liga, jači temo i kvalitet igrača u drugim klubovima, te njihov pada forme će ih natjerati da biraju ili posao ili fudbal htjeli oni to ili ne, jer neće i klub imati ništa od njih, a ni oni od kluba, jer ništa gore kad si ni tamo ni vamo,pogotovo igrači u poznim godinama koji rade.Znaju i sami kad nisu za ovo vrijeme ništa toliko napravili i nisu se dokazali za 3 godine gdje nije niko oko bacio na njih i gdje im se traži već zamjena a stariju su jos za 3 godine da nema od njih ništa, radi ko svi ostali i šuti.Ne odnoseći se to na Isakovića,čovjek dao sve od sebe godine ga stigle, ali nije isto ako ti igra i radi Ali i Žuna i Šijerkić i Kolić.
Ali opaska za pro ugovore ti je na mjestu. Ima vremena do zime da vidimo ko bi mogao dobiti pro ugovor. Jbg 6 mjeseci je do tada, a razlika u porezu i doprinosima je ogromna na pro i amaterskom ugovoru.
Hu-ha
Samo da Uprava sad ne ode opet na neki odmor
Znaci sutra eventualno prekosutra chekirati i ostale prinove i krenuti s radom. Ako ne ova dva dana onda najkasnije do kraja sedmice.
Aaaaaaajmooooooo
Svani auguste!!!!

Samo da Uprava sad ne ode opet na neki odmor

Znaci sutra eventualno prekosutra chekirati i ostale prinove i krenuti s radom. Ako ne ova dva dana onda najkasnije do kraja sedmice.
Aaaaaaajmooooooo
Svani auguste!!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Neki mlad perpektivan golman, nije los onaj sto ste ga vec navodili iz Zvijezde, Horic i neko top krilo. Ako ode Zuna moramo dovesti za sredinu nekog igraca.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Strasan podatak

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja cu samo rec svidja mi se ovaj rad ovo vracanje igraca nasih koji su ponikli u Celiku .Ja licno FL ne poznajem ni kvalitet ovih igraca sto su nam dosli ali et vidjet ce mo .Mozda ko prati ovu ligu zna i kvalitet ovih igraca i kvalitet ostalih klubova..Jos Horica bi volio
vidjet od starih igraca i mozda napadaca kvalitetnijeg i da Sivac i Zuna ostanu .
vidjet od starih igraca i mozda napadaca kvalitetnijeg i da Sivac i Zuna ostanu .
Tako je

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sve su ti pobrko momčino. Ofanzivno po toj strani nije urađeno ništa, a defanzivno je baš po toj strani haos pravio onaj vaš bijeli, i na kraju krajeva Bajramoviću je visio drugi žuti, i ne znam ni kako ga nije dobio. Možda je ovo neka zamjena za onog vašeg što treba doći u Igman.
Da ne bude da bacam crnjake, nije Fare loš igrač.
Bajramovic je doveden da bude zamjena Arnautovicu, jer nismo imali drugog lijevog beka.jasta je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:03Sve su ti pobrko momčino. Ofanzivno po toj strani nije urađeno ništa, a defanzivno je baš po toj strani haos pravio onaj vaš bijeli, i na kraju krajeva Bajramoviću je visio drugi žuti, i ne znam ni kako ga nije dobio. Možda je ovo neka zamjena za onog vašeg što treba doći u Igman.
Sivac desni bek ima ponudu igmana.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jedva čekam da vidim ko su nam protivnici na pripremnim utakmicama
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vjerovatno kao konkurencija Oremušu.Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:05Bajramovic je doveden da bude zamjena Arnautovicu, jer nismo imali drugog lijevog beka.jasta je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:03Sve su ti pobrko momčino. Ofanzivno po toj strani nije urađeno ništa, a defanzivno je baš po toj strani haos pravio onaj vaš bijeli, i na kraju krajeva Bajramoviću je visio drugi žuti, i ne znam ni kako ga nije dobio. Možda je ovo neka zamjena za onog vašeg što treba doći u Igman.
Ako ce Bajramovic biti zamjena onako propalom Hondi, koji je na proljece odigrao jednu mozda utakmicu prosjecno, a sve ostale kriminalno lose, nek okaci kopacke o klin i nek uci njemacki.Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:05Bajramovic je doveden da bude zamjena Arnautovicu, jer nismo imali drugog lijevog beka.jasta je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:03Sve su ti pobrko momčino. Ofanzivno po toj strani nije urađeno ništa, a defanzivno je baš po toj strani haos pravio onaj vaš bijeli, i na kraju krajeva Bajramoviću je visio drugi žuti, i ne znam ni kako ga nije dobio. Možda je ovo neka zamjena za onog vašeg što treba doći u Igman.
Pa dobro ne bas zamjena, nego konkurencija, ko je u boljoj formi, igrat ce. Honda je imao dosta problema sa povredama na proljece i pokazao je na par utakmica znakove zivota. Mlad je to momak i oscilacije su normalne. Sta bi tek rekao za Durmisa, koji na proljece nije mogao da se sastavi sa loptom. Ipak podrska momcima, doci ce to sve na svoje. Talenat su pokazali, sada jos rada da se stekne rutina i sve 5.FliX je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:48Ako ce Bajramovic biti zamjena onako propalom Hondi, koji je na proljece odigrao jednu mozda utakmicu prosjecno, a sve ostale kriminalno lose, nek okaci kopacke o klin i nek uci njemacki.Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:05Bajramovic je doveden da bude zamjena Arnautovicu, jer nismo imali drugog lijevog beka.jasta je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:03
Sve su ti pobrko momčino. Ofanzivno po toj strani nije urađeno ništa, a defanzivno je baš po toj strani haos pravio onaj vaš bijeli, i na kraju krajeva Bajramoviću je visio drugi žuti, i ne znam ni kako ga nije dobio. Možda je ovo neka zamjena za onog vašeg što treba doći u Igman.
Vjerovatno ne zamjena, nego da se pojaca konkurencija, jer osim Honde ko je bio na toj strani. Pa kom obojci kom opanci. Valjda ce se i Honda sada trznuti kad zna da mu mjesto nije zagarantovano.
Edit: Vidim kolega je vec rekao:)
Edit: Vidim kolega je vec rekao:)
Ma znam ja sve. Ja sam Hodnu jesenas gotivio pravo, ali je proljece bio kriminalan. Nadam se da ce proradit i biti onakav kakav je jesenas bio.
Odlican prelazni rok.redbull93 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:14To su onda vec dogovorena pojacanja, samo se ceka da zvanicno. Radi Duvnjak ko singericaBandit88 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:12Nakon dovođenja Mehića, Salkanovića, Piljuga i Bajramovića, crno-crveni će angažovati još trojicu nogometaša. To će biti na pozicijama golmana, stopera i krilnog napadača čime će kompletirati ekipu za narednu sezonu. Prozivka Zeničana zakazana je za ponedjeljak na Bilinom polju, kada će biti mnogo jasnije koji će igrači napustiti klub, a koji će eventualno biti posuđeni nekim od ekipa iz nižeg ranga.![]()
Duvnjak pokazuje kako se posao radi a Upravi svaka cast sto jedni druge prate u stopu
Znači skoro pa imamo "ČELIKOVE BEBE" Dobar posao do sad,još da je Arežina ostao i da Horič dodje pa bili bi orkan za pritivnike! Još samo stati u karaj s ulaznicama ženturačama s krompirušama u rukama i nosatim rutonjama i bude onda sve to top!!! I PORUKA UPRAVI DA SE SVAKA PRIJATELJSKA UTAKMICA NA BILINOM OBAVEZNO NAPLAČUJE ULAZ 3 -4 KM!!!
::::SAMO ČELIK::::
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovdje su stvari sve uvecane. Pa tako i reakcija na moguci odlazak Sivca, pa i reakcija na utakmice Arnautovica.
On nije bio na nivou iz prvog dijela, ali ima razlog zasto je igrao ispred Mujica. Isto sam pisao i za Durmisa i Karalica. Prosjecni u napadu, ali su bili izuzetno korisni u odbrani.
Sto se tice rada UO i strucnog staba, ODLICNO. Ako ostane Sivac jos bolje, ako ne, nek mu je sa srecom, a Celik ce izaci jaci iz toga, cak i ako ne vidimo to sad odmah. Price kako "trebamo ovo, trebamo ono" okaciti macku o rep. Svi mi dobro znamo sta trebamo, pa tako i UO, ali se to mora uskladiti sa mogucnostima.
On nije bio na nivou iz prvog dijela, ali ima razlog zasto je igrao ispred Mujica. Isto sam pisao i za Durmisa i Karalica. Prosjecni u napadu, ali su bili izuzetno korisni u odbrani.
Sto se tice rada UO i strucnog staba, ODLICNO. Ako ostane Sivac jos bolje, ako ne, nek mu je sa srecom, a Celik ce izaci jaci iz toga, cak i ako ne vidimo to sad odmah. Price kako "trebamo ovo, trebamo ono" okaciti macku o rep. Svi mi dobro znamo sta trebamo, pa tako i UO, ali se to mora uskladiti sa mogucnostima.
Celik!3,2,2.
Evo i akcije... Slusa se vox populi... Sad je do nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.