Malo i Luke s combinea.Daleko od toga da izgleda mrsavo,da se boji kontakta i da ne skace.I jos jedna stvar,bukvalno "klizi" parketom.

Ne znam kakva mu je ovdje konkurencija ali bas izgleda dobro. Jedino mi se cini kao da uopste ne zna voditi loptu lijevom rukom, sto se cini nemoguce ta nekoga ko trenira kosarku cijeli zivot.NEZALAGANJE je napisao/la:
Malo i Luke s combinea.Daleko od toga da izgleda mrsavo,da se boji kontakta i da ne skace.I jos jedna stvar,bukvalno "klizi" parketom.![]()
Konkurencija su manje-vise igraci koji nisu top 9-10 pikova.Ima nedostataka svakako,ali se vidi ogroman potencijal.kemo10 je napisao/la:Ne znam kakva mu je ovdje konkurencija ali bas izgleda dobro. Jedino mi se cini kao da uopste ne zna voditi loptu lijevom rukom, sto se cini nemoguce ta nekoga ko trenira kosarku cijeli zivot.NEZALAGANJE je napisao/la:
Malo i Luke s combinea.Daleko od toga da izgleda mrsavo,da se boji kontakta i da ne skace.I jos jedna stvar,bukvalno "klizi" parketom.![]()
Ocekivanja su da ce mu trebati neko vrijeme da udje u svoj ritam,kao i da nadje hemiju sa novom petorkom.Posebno se tu misli na njegov odnos sa Whiteom i DDRom,ponajvise zbog spacinga.White i on su kljucni da mogu barem respektabilno pogadjati spot up trojke,a i Demar bi trebao raditi na tome ovo ljeto.Interista02 je napisao/la:De mi reci kakva su očekivanja z Murraya, hoće li biti spreman za početak sezone. Mislim da će mu sezona koja slijedi biti prelomna u karijeri. Ili će se poslije povrede vratiti još jači i time pokazti da može biti jedan od najboljih PG u ligi jednog dana, ili će uletiti u neki prosjek. Žao bi mi bilo da takv talenat propadne.
Ostaje nam puni MLE od 9.2mil.Mete su,za sada,nepoznate.Mig_Mig je napisao/la:Kad potpisemo Gaya, sta nam ostaje od para i mogucnosti u FA?
Koja se imema inace vrte? Koga bi ti volio?NEZALAGANJE je napisao/la:Ostaje nam puni MLE od 9.2mil.Mete su,za sada,nepoznate.Mig_Mig je napisao/la:Kad potpisemo Gaya, sta nam ostaje od para i mogucnosti u FA?
Za sada se niko ne pominje.Mig_Mig je napisao/la:Koja se imema inace vrte? Koga bi ti volio?NEZALAGANJE je napisao/la:Ostaje nam puni MLE od 9.2mil.Mete su,za sada,nepoznate.Mig_Mig je napisao/la:Kad potpisemo Gaya, sta nam ostaje od para i mogucnosti u FA?
The Pelicans have declined to extend a qualifying offer to forward Stanley Johnson, making him an unrestricted free agent. Johnson, 23, is a strong defender and will receive interest from several teams.Mig_Mig je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.