FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 03 jul 2012, 20:39

10DelPiero je napisao/la:Uopste @vrebac nije rijec o kojem se klubu i igracu radi, bilo gdje da procitas ruzno o nekome ko je bio uzoran fudbaler i cestit covjek bez ikakvih skandala, prozivanja i slicno ruzno je vidjeti. Ja navratim na ovu temu da procitam neki info vezan za Inter pa vidim vrijeda se najveca legenda Juventusa bez ikakvog razloga. Ako imate takve predrasude ja necu vise ni pisati ovdje ionako po ovim postovima dam zakljuciti da je tema puno djece koja nikoga ne postuju pa ni tolike velicine koje citav svijet postuje :?

Cast izuzecima.
pa vidis ja zbog toga uopste ne pisem ni o kom drugom, jednostavno me ne zanima i ne otvoram neke teme jer ne zelim ulaziti u rasprave itd itd , Sto se tice Del Piera ja ga licno mrzim, ali da je igracina bio, bio je! ostalo je nebitno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 jul 2012, 21:09

Branca dao kratku izjavu za SKY :

J. Cesar ostaje s nama.

Forlan je blizu raskida ugovora.

Pazzini ide na pripreme.

Ranocchia ostaje.

Za Silvestrea jos uvijek nije dogovoreno. :roll: Inter daje 8, Palermo trazi 10. Zar je tolko tesko dat jos milion i svi sretni i zadovoljni.

P.S. Idiota sam htio uklonit iz potpisa kad su ga otjerali, al sad kad vidim gdje ce ostaje on tu zauvijek. :mrgreen: :lol:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 jul 2012, 00:55

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=57072" onclick="window.open(this.href);return false;

wet dreams :mrgreen:

Go Moratti Go!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jul 2012, 13:06

@Tritolone jesi li jos uvijek za onu opkladu da Destro ide u Inter/Juve ili nikome nista :?: :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 jul 2012, 14:18

Moze 8-)

Znaci u slucaju da ode u Juve ja nosim avatar po tvom izboru mjesec dana, a ako dođe u Inter onda ti nosis avatar po mom izboru? :) Dogovoreno :D ?

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jul 2012, 14:19

Moze, bude li otisao u Milan sto je malo vjerovatno nikome nista :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jul 2012, 15:26

Handanovic na pragu prelaska, 11 miliona i Faraoni u zajednicko vlasnistvo

Znaci Cesar ide :( i to necemo dobiti ni feninga za njega, jer raskidaju ugovor
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 jul 2012, 16:05

Ma nece od toga nista bit. Mi dajemo 11 mil i pola Faraonia a oni oce 16 + Coutinha :lol: a i Branca je reka jucer da Cesar sigurno ostaje u Interu.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 04 jul 2012, 16:32

Prema Sky Italia , Handanovic potpisuje za vas 4-godisnji ugovor i zaradjivat ce 2m eura po sezoni .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jul 2012, 16:36

Sad je gotovo. Pozzo je potvrdio. 11 miliona i pola Faraonia (da su i citav ugovor dali bio bi opet odlican deal). Doveli smo golmancinu al mi je zao Cesara.

Ja bih ga prvi prodo sto zbog plate sto zbog cinjenice da vise nije onaj stari al ovako mi je glupo (bukvalno ga tjeraju, da sam na njegovom mjestu namjerno bih otiso u Milan).

Kakogod Samke ima 2 godine da brani, nakon toga na scenu stupa buduci najbolji golman u Italiji Bardi. 8-) :D

P.S. Spominje se moguca zamjena Viviano Behrami. Ovo bi bilo odlicno kad se vec ne racuna na Viviana. Behrami se u zadnjoj sezoni nametnuo kao odlican veznjak...

Lucio idiote umri !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jul 2012, 16:45

ma kakav crni behrami. jedino šta zna jeste napraviti faul i hinjski start i ponekad crveni.

ali handanović 11m i pola faraonija je po meni odličan posao. daleko najbolji mladi golman u italiji i inter nije pogriješio.

cesar u milan? što da ne. ne bih imao ništa protiv. ionako abbiati nema konkurencije kako treba još od vremena dide. mada ne bi bilo korektno od cesara da baš u milan pređe.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jul 2012, 16:51

Slazem se da je deal odlican jer je Samke pravo dobar golman. Samo sto on nije vise mlad. Za desetak dana puni 28.

Sto ne bi bilo uredu da ode u Milan? Kad vec tjeraju covjeka ovako nek namjerno ode u Milan. Ja mu nista ne bih zamjerio. Covjek je dokazo da je veliki Interista i sigurno nije zasluzio ovakvo pojasanje mada uvijek postoji i ona druga sto nije pristo na manju platu.

Kakogod zao mi Julionea...

Behrami je meni dobar igrac i ako bi ga dobili za polovicu Viviana i nesto sitno kesa sto da ne ?

Lucio idiote umri !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jul 2012, 16:56

šta ja znam za mene je cesar simbol intera i ne bi bilo fer prema navijačima da ode u milan. nekako ga ne smatram izdajicom kao što je to leonardo ili pirlo da baš izabere najljućeg rivala.

što se tiče mog imenjaka pa 28 godina je mlado za golmana pogotovo u italiji. može on još 7-8 vrhunskih sezona odraditi s pola snage.

behrami? nekako prgav mi je igrač ne volim ga nikako pa sam možda previše subjektivan.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 04 jul 2012, 16:57

Pa bolje da su kvalitetnog veznjaka doveli za te pare. Svašta.

Handanović je odličan golman i dugorocno rjesenje, Cesara i ostale tjeraju da smanje troškove, ali komotno su Cesara mogli ostavit jos sezonu, ovako odoše pare.

Dobar je Behrami, promjene ce koristiti, svjeza krv, ali opet nije to to.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jul 2012, 17:00

Ma nije nikakva izdaja ako ga otjeraju. Ja bih ga prvi podrzo u tome.

@Sabe

Doci ce veznjak (Mudingayi :lol: ) do kraja prelaznog roka. Mislim da je Paulinho najizglednija opcija.

Golman se mijenja samo radi ogromne plate JC. 4,5 neto godisnje kroz dvije godine je 18 bruto i ako on ode pokrit ce s tim Samketa.

Fazon je sto se prvo mora rjesit nekih igraca da bi se dovodila pojacanja. U odnosu na proslu sezonu dug Intera je manji za 40 miliona. ;) Jos 50-ak manje i Inter spreman za FFP ako ikad dodje do toga...

Lucio idiote umri !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 jul 2012, 17:15

pa valjda treba imat u vidu da li je neko zasluzio tu platu,i koliko vrijedi,svi igraju zbog para i sto bi pristo na smanjenje kad vec ima dobar ugovor
sad bi trebali pristat na smanjenje radi idiotskih poteza od prethodnih godina,aha al u qurcu,trebaju igraci koji su dokazani Interisti i koji su toliko toga dali otjerat se da bi se doveo Zmajcek i sve ce to kostat milion gore/dole i plus jos neki polovnjak
problem je sto se igraci koji su donijeli najvece uspjehe klubu tjeraju kao kerovi,bez ikakvog stila,nije problem neko je ostario,nekom forma nije vise na nivou ali to se moze uradit na puno ljepsi nacin,a ne hoces smanjenje plate-neces,evo ti papiri-vozdra
sutra Cambija i Capitana ponudit nek se Milan i Juve dogovore kome koji odgovara,Samuela vratit u Romu i Princa u Genovu i ima da srezemo sve troskove,jer njima treba smanjit plate za ulupane pare za Quaresmu,Muntarija i ostale yebivjetre

YEBITE SE MANEKENI YEBITEEE !!! :D
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 jul 2012, 17:17

sramotan deal... ovako okrenuti leđa jednom od najboljih golmana u POVIJESTI Intera je SRAMOTA !!!

xebo li vas Handanović sve u guzicu! lik je prosječan golman i točka, nerijetko zna primit i gol kakav nebi ni Orlandoni primio u ovim godina... FUJ FUJ FUJ FUJ !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 04 jul 2012, 17:18

Obeshrabruju me i vijesti koje svakodnevno čitam, a po kojima se niti jedan kvalitetan igrač ne dovodi u vezu s Interom. Znam da je još prerano i da ta se pravi transferi tek očekuju, ali i glasine su pokazatelj nečega. Jedino čega smo svi svjesni jest da Interu trebaju prava pojačanja, prave veličine (a ne samo jedno, kako Moratti tvrdi), te je nužno izvršiti cjelokupnu rekonstrukciju momčadi. Jer mogla bi i sljedeća sezona biti otpisana i prije nego što je počela.
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jul 2012, 17:35

silenT je napisao/la:xebo li vas Handanović sve u guzicu! lik je prosječan golman i točka, nerijetko zna primit i gol kakav nebi ni Orlandoni primio u ovim godina... FUJ FUJ FUJ FUJ !
:lol: :lol:

@amelonix
Kakva bi ti to prava pojačanja doveo,"prave veličine"?
Mislim da je većina Interista u zadnje vrijeme postala previše razmažena,ne možete očekivat da dovedemo 3 velike zvijezde kad se para nema jer Moratti sve sam financira pošto je od nedavno njegov udio u klubu veći od 98 posto,nema više Pirellija i sličnih.

Zadnjih nekoliko sezona su stvarno loše odrađeni tranasferi,dovodili su se igrači za ogromnu plaću koji nisu pokazali gotovo ništa.
Ova sezona i ovaj transfer rok obećavaju,napravljeno je nekoliko jako dobrih poteza,krenulo se sa kresanjem plaća (što je u ovom trenutku nužno,treba ispraviti greške iz prošlosti),a onda očekujemo par pojačanja.Vjerujem u Stramu i mislim da on to može fino posložit i da sljedeće sezone opet igramo LP.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 jul 2012, 17:46

moje mišljenje je da je Handanović kiks golman i da bi mi u slučaju odlaska Cesara prvi izbor bio Castelazzi.. !
iskeširaj za slovensku ovcu 11 miliona, a potjeraj ikonu kluba... čestitke za deal....
Branca xebem ti mater nesposobnu!!!

btw. ^^ hvala što si mi prosvjetlio pamet svojim iscrpnim postom!

ps. boli me ona stvar za Morattijevu financijsku situaciju...
ako mu je teško nek proda klub, hvala mu za sve i zbogom!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.