ko mu kažeVirtu4l je napisao/la:Ma jok, nakuc'o ih kvalitetnim sportskim diskusijamabagrcavi je napisao/la:Zato Legenda ima onoliko postova. Nakuco ih na chatu i tamo na ljubav&sex![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ko mu kažeVirtu4l je napisao/la:Ma jok, nakuc'o ih kvalitetnim sportskim diskusijamabagrcavi je napisao/la:Zato Legenda ima onoliko postova. Nakuco ih na chatu i tamo na ljubav&sex![]()
Pa ja pitam kako se formiraju cijene usluga u vašem kantonu ti se praviš glup. A ko zna, možda se i ne praviš...bagrcavi je napisao/la:Otelo je napisao/la:A jbt pa i ja kontam da radis u MUP-ufilip13 je napisao/la:pomijesao si ti mene s nekim drugim
radim ali nisam policajac
****Virtu4l je napisao/la:Evo opet se naljutio
Pitaj jeCartman je napisao/la:Ja mislim da legenda ima vise pm-ova od postova. Kad se god neka cura pojavi, on spama inbox.![]()
Jedino Badi nema muda prilazit.
Ne, nego se Virtu prvi javio, i ja kao njegov jaran ne želim da se miješamCartman je napisao/la:Vidim nije imao uspjeha.
legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Nisam vidjela nikakvo pitanje za mene.Virtu4l je napisao/la:Vidi je što skreće s teme
Mora on ovu onda ako je tako, nisam vam pratio diskusiju.Virtu4l je napisao/la:Vidi ovoga što se ubacuje, pa ne važi to za Bišćane
BaDa12 je napisao/la:Nisam vidjela nikakvo pitanje za mene.Virtu4l je napisao/la:Vidi je što skreće s teme![]()
@legendo,
@filipe, prelijepa je njihova priča. Od Gipsa i jasnog plana, do danas... Janica je i meni uvijek bila draža, ali je i Ivica sjajan sportaš.