[youtube][/youtube] pusaBeastZE je napisao/la:Ma mane,sve poštenopintol_TM87 je napisao/la:Kvota na x =1.7
Tacan rezultat 0:0 nazalost...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sam sebi se smiješ, smije li se na mamu mali ?BeastZE je napisao/la:Ma mane,sve poštenopintol_TM87 je napisao/la:Kvota na x =1.7
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
2.85 mozzartpintol_TM87 je napisao/la:Kvota na x =1.7
NO PYRO NO PARTY
ima i drugih neriješenih rezultata.
ma naravno, rekao sam to je jedan od razlogaChWilla je napisao/la:i 300 KM je tad bila plata boli glava, a danas ne možeš ni režije platiti sa toliko. ja mislim da to nije glavni faktor...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
2:2 - Babo nastelio...
Vidite sami koliko smo postali zatupljen narod. Da danas bude 0:0, 1:0, 2:0 (Zenica, Mostar, Pitari, Banja Luka) ce reci stela za Siroki, da bude kojim slucajem 2:2, 3:3, 0:1, 0:2 sto nama odgovara, reci ce "babo nastelio"..
Ovo je postalo stvarno sta reci?, koju poruku poslati?
Vidite sami koliko smo postali zatupljen narod. Da danas bude 0:0, 1:0, 2:0 (Zenica, Mostar, Pitari, Banja Luka) ce reci stela za Siroki, da bude kojim slucajem 2:2, 3:3, 0:1, 0:2 sto nama odgovara, reci ce "babo nastelio"..
Ovo je postalo stvarno sta reci?, koju poruku poslati?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 maj 2013, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
svaka je varijanta pokrivena, svaka igra svaka dobija.
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
PLAVIIIIIIIII !!!!!!!
PLAVIIIIIIIII !!!!!!!
sto prodaste tekmu danas necete duplu krunu ili ocete para 
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
joj kvote na X Buahahaha. Pa ovo je cirkus više 
ove kladare su glupeo ko k..c
pa eo sad 5,00 kvora na Želju, ako netko od klubova stvarno hoće pare, dogovore 2 i cao..**** kup koji ne donosi nista
tako isto u sub, kvota na Široki 3,00 bila..
pa eo sad 5,00 kvora na Želju, ako netko od klubova stvarno hoće pare, dogovore 2 i cao..**** kup koji ne donosi nista
tako isto u sub, kvota na Široki 3,00 bila..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Naguzite ubice!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ja dvicu igram,ako prodjem slavlju nidje kraja 
-
plavetniloo
- Kontakt:

U INAT SVIMA!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
1.ako bude 0-0 bice "nastimano da Siroki uzme Kup,mi produzimo niz bez poraza u Kupu" itd. bla bla bla
2.ako mi pobijedimo ili remiziramo sa golovima bice varijanta "da Sirokom odgovara da izgubi zbog onih 100 000 eura jer ce krenuti od pocetka u Euroligi"
3.ako oni pobijede bice opet nastimano,"dogovor bio 0-0 ali nazvao telefonom Zlatan Mijo Jelic iz Zagreba i pozelio trijumf sa golovima pa nas zajebao"
Naravno da je namješteno, kao i sve naše utakmice osim one s Gradinom. Koji će nam qrac kup, valjda je bitnije prepustiti trofej Širokom pa da oni nama daju tri boda u prvenstvu.
PS: U stvari, čekaj malo, ta teorija mi je propala, nama više ne trebaju ta tri boda u prvenstvu. Onda ćemo im dati za pare, jer nam oni plaćaju brdo para za trofej u takmičenju koje svakako ne vole i koje im donosi nastup u drugom pretkolu Lige Evrope, umjesto u prvom, pa će automatski imati težeg protivnika i manje para nego da izgube u finalu.
PPS: Nešto kontam... Yeb'o ga faraon, i to je malo besmisleno. Jbg, onda ćemo im dati 'nako jer smo merhametli. Veličina se pokazuje time što pomažemo drugima u nevolji, a Široki je za merhameta. Osim toga, mi rijetko igramo utakmice koje završavaju rezultatima 0:0 i 1:1 (samo tri od posljednje četiri) pa niko neće skontati.
morao sam
sretno željo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
xxl basket
- Kontakt:
ovdje niko ne prica o teorijama , evo ja sam manijak pa me jucer zvalo 10 ljudi da mi kazu da je sutra x dogovoren , kvota je pala na 1.7 sto znaci da je bilo dosta uplata a sad cemo da vidimo ima li istine u tome to je sve ... ja bih prvi najvise volio da Željo uzme i svima usta zacepi al eto vidjecemo ...
Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.
NO PYRO NO PARTY
Evo haman nista od kupa za sirokog.nisu ljudi imali svu kintu htjeli da nam duguju ali Sef nije pristao na to.Odigrajte na nase,dobicemo ih 2 razlike,znaci u hendkepu tebra.
Zezam se,nego fakat mislim da je kup nas bolja smo ekipa,oni su se ispucali protiv Bojca mi 2 zaredom nismo gola dali,vakat je da neko strada,sto jes jes
Zezam se,nego fakat mislim da je kup nas bolja smo ekipa,oni su se ispucali protiv Bojca mi 2 zaredom nismo gola dali,vakat je da neko strada,sto jes jes
SLOBODA NAVIJAČIMA
- storm_raider
- Kontakt:
Amare halalim ti.
Ovo vise nije ni smijesno, postalo je tuzno.
Ovo vise nije ni smijesno, postalo je tuzno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.