FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 13 maj 2013, 22:55

ficobahtic je napisao/la:Isla je neka emisija istovremeno na BH radiju, a neki reporter je izvjestavao sa stadiona (mozda Salih Hadzialic) znam da je raja zvala i govorila voditelju ma pusti se gluposti i daj nam izvjestaj. Svi smo bili ko na iglama jer je Sergej Tica promasio par prilika, malo nam je srece trebalo tada.
momak se zvao Adis, to pamtim dobro... dva jarana i ja smo citavu noc proveli u autu vozikajuci se po gradu i cekali da zovu Adisa :) bila je neka kontakt emisija gdje su se slusaoci javljali u program, ali niko nije htio da prica na tu temu koja je bila zadana, vec svi su htjeli da se zove Adis... :) i kad se sjetim da smo imali pred sam kraj sansu da ohladimo Malagu... ehhh... to je bila ekipa...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 13 maj 2013, 23:03

reks je postao:Niko normalan ne može prenebregnuti činjenicu da sutra prvak igra i finale kupa i ima mogućnost da uradi ono što je koliko juče izgledalo kao naučna fantastika.Super mi je je što se ovoliko palamudi o Malagi i nekim vremenima.Bilo pa prošlo.Naš zadatak je da napunomo Grbavicu u subotu da pozdravimo te momke.Svi koji su u fudbalu ali baš svi čestitaju Želji na kontinuitetu i uspjehu samo se ovdje analizira jesmo li najmanje slabi ili smo naprosto šampioni.Zar zaista nije dosta malodušnosti?Sve snage dati nakon sutrašnje utakmice i to bez obzira na rezult na promociju susreta u subotu.Napuniti Grbavicu ,bez obzira na prenos,iz inata jer nismo režimski jer smo radnički klub i zato što postavljamo standarde.[/quote]
plavac je postao:
Naravno da se radujemo utakmici i da ako Bog da ispisemo jos jednu svijetlu stranicu u bogatoj Zeljinoj historiji,ali nije na odmet malo se podsjetiti i nekih starijih tekmi.
Ipak, sve je to Zeljo!
Sretno nam sutra!!!

Naravno.Ono što je poenta da se trebamo, moramo koncentrisati na ono što je danas.Sad da pametujem ili da se prisjećam neke utakmice na starom koševu izmedu Žeilje i C.Zvezde i nekih 57 000 gledalaca ili penala protiv Ferencvaroša ili one sljavljeničke protiv Intera,ili protiv Hajduka na Grbi.Nebrojeno je tih i takvih važnih utakmica.Može se nabrajati i nabrajati ali ništa nije važnije od dostojanstvenog pozdrava novih starih šampiona u subotu

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 maj 2013, 23:11

Zbijmo redove,animirajmo mi raju,svi od reda..bez srkleta u subotu na stadion pozdraviti igrace.Vec se radujem spaliru koji ce napraviti mazoretkinje :D :D ,izgleda bas 8-)
SLOBODA NAVIJAČIMA

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 13 maj 2013, 23:13

BlueIsTheColor je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Isla je neka emisija istovremeno na BH radiju, a neki reporter je izvjestavao sa stadiona (mozda Salih Hadzialic) znam da je raja zvala i govorila voditelju ma pusti se gluposti i daj nam izvjestaj. Svi smo bili ko na iglama jer je Sergej Tica promasio par prilika, malo nam je srece trebalo tada.
momak se zvao Adis, to pamtim dobro... dva jarana i ja smo citavu noc proveli u autu vozikajuci se po gradu i cekali da zovu Adisa :) bila je neka kontakt emisija gdje su se slusaoci javljali u program, ali niko nije htio da prica na tu temu koja je bila zadana, vec svi su htjeli da se zove Adis... :) i kad se sjetim da smo imali pred sam kraj sansu da ohladimo Malagu... ehhh... to je bila ekipa...
Bravo ! Jest to je on, ma drama bila voditelju nezgodno, raja ga proziva..ma ludnica, a ona sansa na kraju.. :( 8-)

Naravno da cemo doci svi, pa ko ne zeli da pozdravi Heroje plave nacije...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 maj 2013, 23:48

Sutra bih volio da uzmemo ovaj KUP više nego išta. Začepit' usta teoretičarima, neprocjenjivo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 maj 2013, 23:50

Ode Mancini, a nanijetio je prodat Edina. Hajde Dzeko udaj se negdje ziv ti nama bio.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 maj 2013, 23:53

evo citam intervju Begica i on navodi pomoc klubovima oko infrastrukture,pa vjerovatno bi moglo nesto tu posredstvom naseg saveza dobiti sredstva iz uefe,pa onda ako se plasiramo na sp onda bi mogli i tu uzeti para od saveza mozda kakvih jer je ogromna cifra koju bi nas savez dobio
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 maj 2013, 00:02

MOLIM TE ZELJO KO STO SAM RIJETKO KAD DO SAD,SAMO UZMI SUTRA I POKAZI OVIM DEBILIMA KOJIMA OCIGLEDNO NIJE JASNO DA SE I NASA LIGA MOZE POSTENO IGRAT ,KOJIMA NIJE JASNO DA JE ZELJO POSTAO JEDNA INSTITUCIJA KOJA JE NEPOBIJEDIVA KOJA GAZI SVE PRED SOBOM,URADITE TO ZA SVE NAS MANIJAKE DA NAM SRCA BUDU KO MUNARE ,A DA MISEVI OSTNU U SVOJIM RUPAMA DO POCETKA NOVE SEZONE I DA UBUDUCE PAZE STA CE RECI,IZGLEDA NIJE IM DOSTA BILO STO SU SE ZEZNULI ZA TITULU SIROKOM NAKON BORCA :!:

GAZI ZELJO :!:

KUP JE NAŠ
=\_1921_/=

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 14 maj 2013, 00:40

invincible1921 je napisao/la:MOLIM TE ZELJO KO STO SAM RIJETKO KAD DO SAD,SAMO UZMI SUTRA I POKAZI OVIM DEBILIMA KOJIMA OCIGLEDNO NIJE JASNO DA SE I NASA LIGA MOZE POSTENO IGRAT ,KOJIMA NIJE JASNO DA JE ZELJO POSTAO JEDNA INSTITUCIJA KOJA JE NEPOBIJEDIVA KOJA GAZI SVE PRED SOBOM,URADITE TO ZA SVE NAS MANIJAKE DA NAM SRCA BUDU KO MUNARE ,A DA MISEVI OSTNU U SVOJIM RUPAMA DO POCETKA NOVE SEZONE I DA UBUDUCE PAZE STA CE RECI,IZGLEDA NIJE IM DOSTA BILO STO SU SE ZEZNULI ZA TITULU SIROKOM NAKON BORCA :!:

KUP JE NAŠ
Ma hebo te oni svi. Libo nas neka stvar sto neko treci mislim. Sto se tice sutrasnje tekme bice jako tesko, nemamo ekipu neku da bi se sutra nadali necemu. Dosta nam je liga, sutra samo hrabro, srce na teren pa sta bude.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 maj 2013, 00:49

Oxidenks je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:MOLIM TE ZELJO KO STO SAM RIJETKO KAD DO SAD,SAMO UZMI SUTRA I POKAZI OVIM DEBILIMA KOJIMA OCIGLEDNO NIJE JASNO DA SE I NASA LIGA MOZE POSTENO IGRAT ,KOJIMA NIJE JASNO DA JE ZELJO POSTAO JEDNA INSTITUCIJA KOJA JE NEPOBIJEDIVA KOJA GAZI SVE PRED SOBOM,URADITE TO ZA SVE NAS MANIJAKE DA NAM SRCA BUDU KO MUNARE ,A DA MISEVI OSTNU U SVOJIM RUPAMA DO POCETKA NOVE SEZONE I DA UBUDUCE PAZE STA CE RECI,IZGLEDA NIJE IM DOSTA BILO STO SU SE ZEZNULI ZA TITULU SIROKOM NAKON BORCA :!:

KUP JE NAŠ
Ma hebo te oni svi. Libo nas neka stvar sto neko treci mislim. Sto se tice sutrasnje tekme bice jako tesko, nemamo ekipu neku da bi se sutra nadali necemu. Dosta nam je liga, sutra samo hrabro, srce na teren pa sta bude.
Ne igramo protiv celzija da se nemamo cemu nadati,naravno da se imamo cemu nadati pa bolji smo od njih cemu takvo razmisljanje. Siroki nije ni u cemu u prednosti nad nama ako osim uspije motivisati igrace kup je nas 100%.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 maj 2013, 00:53

Dovoljan nam je gol za osvajanje trofeja, nigdje i nikad nismo igrali kukavički otkako se Amar vratio nećemo ni sutra.

Nema veze i ako prvi primimo gol, važno je samo da damo jedan.

Ja znam da ova ekipa Želje ne može primiti više od jednog gola.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 14 maj 2013, 00:53

Oxidenks je napisao/la:

KUP JE NAŠ
:lol:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 maj 2013, 02:20

"Nemamo neku ekipu", "Sve se rastalilo", i tako slicna pisanja istog poznatog forumaskog stakora sa 50 nickova. Idemo momci sutra zavrsiti pricu, pa protiv Leotara napraviti dernek.
Sport je lijek za tijelo i duh.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 maj 2013, 03:01

Iako nada posljednja umire ja sam licno skeptican da veceras mozemo do odbrane titule u kupu, no vidjecemo sta ce ce veceras desiti i mozda nas nasi momci iznenade.

Ne treba zaboraviti (i pored cinjenice da da dolje imamo konkretne uslove za igru - rijeci SEF-a) imamo los omjer na Pecari gdje smo uspjeli samo jedan put pobjediti ako se ne varam.

Mislim da ce se ono dodavanje Adilovica pokazati kao kljucnim kada je trofej kupa u pitanju, no niko sretniji od mene ukoliko u svom misljenju pogrijesim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 maj 2013, 06:04

amerosm je napisao/la:Iako nada posljednja umire ja sam licno skeptican da veceras mozemo do odbrane titule u kupu, no vidjecemo sta ce ce veceras desiti i mozda nas nasi momci iznenade.

Ne treba zaboraviti (i pored cinjenice da da dolje imamo konkretne uslove za igru - rijeci SEF-a) imamo los omjer na Pecari gdje smo uspjeli samo jedan put pobjediti ako se ne varam.

Mislim da ce se ono dodavanje Adilovica pokazati kao kljucnim kada je trofej kupa u pitanju, no niko sretniji od mene ukoliko u svom misljenju pogrijesim.
tacnije dva puta, jednom u kupu i jednom u prvenstvu...

ali nekako ima dobar osjecaj za utakmicu... ne ocekujem cudo u smislu da cemo ih razvaliti, ali mislim odnosno predosjecam da cemo odigrati odlicnu utakmicu i da cemo dati barem 1 gol. igracima je bitno da samo odigraju jos ovu tekmu kako treba... i mislim da ce gristi do kraja... osjetim duplu veceras!!! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 maj 2013, 07:53

AnelZ je napisao/la:
Anonimac je napisao/la: @ChWilla Ne znam zašto pominjete Malagu i evropske utakmice, priča je bila o Premijer ligi, msm da je tada prosjek na Grbavici bio (ako se ne varam) 8.000 a danas je upola manje.
Tesko 8000. To je sezona 2001/02? Tada je ja mislim prosjek bio slican ovom sada, barem prema svim izvorima gdje uspijem pronaci te podatke. Jednostavno "sjecanje je cudna lupa koja stvari preuvelicava".

Ja garantujem da nasa najveca posjeta od formiranja Premier lige jeste ona povratnicka Amarova 2009/10 kada je prosjek bio skoro pa 8000 (7700)

http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
TMovac je napisao/la: Nama je tada prosjek pokvarilo jer smo imali 2 tekme pred praznin tribinama.cini mi se da ako izuzmemo te 2 tekme prosjek je bio 7-8 milja.
Mi do ove sezone nismo imali nikakve 2 utakmice zabrane.
svi se sjećaju samo lijepog. posjeta je bila značajno veća odmah iza rata, kad se raja poželjela i kad je držao taj entuzijazam jer godinama nije bilo prvenstva. onda to polako pada i oko 2001/02 je već na današnjem nivou...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 14 maj 2013, 10:10

U pravu si, ali treba dodati da u tim utakmicama poslije rata su 2/3 navijača ulazile džabe na utakmice dok je karta za jug bila 1 KM, a za sjever 5 KM. I to je imalo uticaja...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 maj 2013, 10:14

Kvota na x =1.7
Tacan rezultat 0:0 nazalost...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 maj 2013, 10:15

i 300 KM je tad bila plata boli glava, a danas ne možeš ni režije platiti sa toliko. ja mislim da to nije glavni faktor...

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 14 maj 2013, 10:17

pintol_TM87 je napisao/la:Kvota na x =1.7
Tacan rezultat 0:0 nazalost...
Ma mane,sve pošteno :lol:
❶❾❽❽

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, mavi, perodeformero, RoadRunner85 i 66 gostiju.