ozbiljno ili zezaš?edobvb je napisao/la:Evo upravo sve dogovoreno sa romom, oko naseg pjanica .. dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo.Mire je nas svakako, od naredne sezone ga gledamo u zuto .. crnom dresu.Dobro nam dosao Mire!! Transfer ce biti objavljen u toku noci ili sutra najkasnije...napokon fina vjest.)
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gdje to pročita zemljače?edobvb je napisao/la:Evo upravo sve dogovoreno sa romom, oko naseg pjanica .. dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo.Mire je nas svakako, od naredne sezone ga gledamo u zuto .. crnom dresu.Dobro nam dosao Mire!! Transfer ce biti objavljen u toku noci ili sutra najkasnije...napokon fina vjest.)
Miralem Pjanić podría estar cerca de #BVB. L’Equipe confirma que Pjanić firmaría por 4 años, BVB pagaría a Roma €12M
Nasao na twitteru
gugl trenslejt

Nasao na twitteru
gugl trenslejt

Le 22/06/2013 à 11:00:00 | Mis à jour le 22/06/2013 11:30:47
Foot - Transferts : Pjanic se rapproche de Dortmund
88
a+ a- imprimer RSS
Le Borussia Dortmund a ciblé le milieu offensif de l’AS Rome, Miralem Pjanic (23 ans, sous contrat jusqu'en 2015), pour en faire le successeur de Mario Götze parti au Bayern Munich. L’ancien lyonnais serait proche d’un accord avec le club de la Ruhr pour un contrat de quatre ans. Ses dirigeants seraient prêts à faire une offre de 12 millions d’euros pour s’attacher les services de l’international bosnien.
88
a+ a- imprimer RSS
Le Borussia Dortmund a ciblé le milieu offensif de l’AS Rome, Miralem Pjanic (23 ans, sous contrat jusqu'en 2015), pour en faire le successeur de Mario Götze parti au Bayern Munich. L’ancien lyonnais serait proche d’un accord avec le club de la Ruhr pour un contrat de quatre ans. Ses dirigeants seraient prêts à faire une offre de 12 millions d’euros pour s’attacher les services de l’international bosnien.
ma ništa od toga za sada .. kada krene prava pijaca, onda možda 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Francuski Lequipe...edobvb je napisao/la:Le 22/06/2013 à 11:00:00 | Mis à jour le 22/06/2013 11:30:47
88
a+ a- imprimer RSS

Lagano

ako je ovo istina BVB je uspio dovesti jako kvalitetnog igraca,ovo je veliki korak naprijed u Pjanicevoj karijeri,poslije Lyiona,Rome preci u BVB je stepenica vise ...Hoce li sutra biti sluzbeno objavljen transfer?
Nisu ga kupili, nego piše da će tek ponudu poslati 

druže, pročitaj taj članak i vidjeti ćeš da piše da je on moguće pojačanje Dortmunda, nigdje ne piše da je transfer gotov ili blizu realizacije .. ako dođe do transfera, to će biti nekad poslije, nikako sutra .. pa još ni ponudu nisu poslalibosnas_ je napisao/la:ako je ovo istina BVB je uspio dovesti jako kvalitetnog igraca,ovo je veliki korak naprijed u Pjanicevoj karijeri,poslije Lyiona,Rome preci u BVB je stepenica vise ...Hoce li sutra biti sluzbeno objavljen transfer?

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ja baa i ja sam to htio rec,pise spremni ponudit,a sumljam da ce Roma prihvatit to... a Njemci nisu jos nista ni napisali vez toga,tako mislim da je suplje
Navodno smo ponudili 10mil funti za Podolskog ali je naša ponuda odbijena, a zainteresirani smo za mladog argentinskog napadača Luciana Viettu, momak igra u Racingu i ima 19g i za njega nudimo 16m eura
http://www.bolavip.com/94843/luciano-vi ... -dortmund/" onclick="window.open(this.href);return false;
NZogbia također na radaru ali to za sada još nije ozbiljno, nema nikakve ponude
http://www.bolavip.com/94843/luciano-vi ... -dortmund/" onclick="window.open(this.href);return false;
- schweinsteiger
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Navodno smo ponudili 10mil funti za Podolskog ali je naša ponuda odbijena, a zainteresirani smo za mladog argentinskog napadača Luciana Viettu, momak igra u Racingu i ima 19g i za njega nudimo 16m eura
Polahko,ostavite kojeg igraca i drugim timovima

#miasanmia
Nekako mi ne izgleda da bi se Poldi uklopio u vaš sistem.
Smoke Weed Everyday!
Ali po kojoj logici 10 miliona funti a dokazanog Podolskog, a 16 miliona eura za nekog anonimusa iz Racinga
Koji apsurd.

Koji apsurd.
ma samo bubanje eksperata po twitteru i onda na to nasjednu neki bloggeri zeljni ekskluzive nebil nabili sto vise klikova i stime zaradili na reklamama. kad se zakuha onda ulete neki trecerazredni novinari i ojave to u nekom tikeru na portalu. onda opet nastupaju na scenu oni prvi jervide potvrdu svojih lupanja... i sve tako u krug.
bezze
bezze
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Nije apsurd.. Od Argentinca mozda bude vrhunski igrac, od Podolskog nece sigurno..
Ne vjerujem da ce se Klop zaletiti i dovesti Podolskog.. U Bajernu i Arsenalu je imao lose role, za Njemacku je igrao solidno.. Dobar je jedino za klupe,..
Ne vjerujem da ce se Klop zaletiti i dovesti Podolskog.. U Bajernu i Arsenalu je imao lose role, za Njemacku je igrao solidno.. Dobar je jedino za klupe,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
11 golova i 10 asistencija u Arsenalu loša rola ? Uz to je čak 8x ulazo sa klupe, u lp 6 utakmica 4 gola i 1 asistencija. Za A repku 110 utakmica i 46 gola.
3 strijelac Topnika (5 utakmica manje od Cazlore koji ima jedan više gol), te treći asistent Arsenala.
Nije vrhunski igrač, ali u tvome posti je Podolski obična papčina naspram nekom igraču iz Racinga.
Premlad je došao u Bayern
3 strijelac Topnika (5 utakmica manje od Cazlore koji ima jedan više gol), te treći asistent Arsenala.
Nije vrhunski igrač, ali u tvome posti je Podolski obična papčina naspram nekom igraču iz Racinga.
Premlad je došao u Bayern

Sumnjivo je meni ovo cekanje i odugovlacenje sto se tice Ericsena, kdba i ostalih... mogli bi ostat praznih ruku... 
Jedino sto ja mislim da se pokusava doci do nekih vecih igraca i imena,jer novci su deff tu, ima se - moze se, pa ukoliko od tih "nekih" transfera ne bude nista da ce se ubrzo okrenuti ka Ericsenu i iostalim
Sto se tice Podolskog prosjecan igrac, Njemacka ih ima previse takvih!!!

Jedino sto ja mislim da se pokusava doci do nekih vecih igraca i imena,jer novci su deff tu, ima se - moze se, pa ukoliko od tih "nekih" transfera ne bude nista da ce se ubrzo okrenuti ka Ericsenu i iostalim
Sto se tice Podolskog prosjecan igrac, Njemacka ih ima previse takvih!!!
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
U sutrasnjem izdanju kickera izlazi clanak o tome zasto je BvB odustao od Pjanica. Navodno isti nije uopste zelja Kloopa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eno agent od gundogan, pregovara u madridu transfer.Dobro smo krenuli.. poslije izdajnika imamo lewata, koji zeli da ide.Sada imamo gundogan I on ce u real ...humi ce u barcu, reus u man.city super nemoze biti bolje.Nabijem ih sve trojicu na **** I kloppa I zorca I watcke .samo ih lova zanima.Drugi se pojacavaju mi prodajemo... totalno su nesposobni , **** ih euro... zao I'm dati lovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.