Galion je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Reci cu samo jednu stvar Nadal po 3.25 da osvoji RG je sucker bet mrsko mi sad objasnim poslije zasto on nema ni tih 33% sanse da osvoji RG kako strucnjaci misle.
Ne misle 33% nego manje od 30%

Tacno 30%. Tj. 1/3.25. Al znam sta mislis. Na ugradjeni house adv. u kvotu tj. sad kad bi uzeo sve kvote i izdijelio ih izaslo bi preko 100%. No to nije poenta, par procenata gore dole. Ja ti kazem meni bi morali dati bar 12 da stavim i cent na njega. Murray ce da ga jede na sljaci, vrlo lako i Waw, lako moguce i austrijski budalas a ne bi ni Sutliju rizu otpisivao. Nije to vise onaj Nadal.
Njega kako je Nole tamo s onih 3:0 razmontirao tu smo docekali zenit njegove moci od tada fakticki i realno tone i sve ostalo je zavaravanje u koje ponekad i sam upadnem.
A najbitnija stvar zasto taj isti bookie daje ovakvu procjenu je zato sto je on public bet i kad ljudi vide on prvi - drugi favorit odmah krenu sugesivno misliti sto je priguran gore u vrh da ce uzet. Jer zaboga uzeo je 9 kako nece i tu 10u?!
A polje nikada opasnije nije bilo, ni sa kime ne znas na cemu si, 3-4 extra jaka tenisera koji vazda mogu svakog tuci, +ovih par budala kojima svake 2-3 godine duhne da odigraju ko manijaci do kraja. Zato bi ja tipovao na favorita iz sjene Murraya a i reda mu je Noletu je pustao sad se njemu pusta i zrijeb pravi valja vracat usluge. Rafa sto je jaho tamo, jaho je. Sjasi Kurta, da uzjase Murta!