PS: igrac moze dobro odigrati i kada ekipa izgubi (osnov fudbala). Adio drug

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odlicni prijedlozi Virtual.Virtu4l je napisao/la:Evo, ja ću ti dokazati da nije ni u TOP5
Mujčin protiv Danske (Koševo), Barbarez protiv Norveške (Zenica), Salihamidžić protiv Španije (Zenica), Barbarez protiv Belgije (Zenica), Baljić protiv Danske (Kopenhagen, po meni najbolja partija našeg igrača u jednoj utakmici), Miske protiv Belgije (Genk), protiv Grčke (Zenica), Džeko protiv Portugala (Lisabon), Mujdža protiv Francuske (Pariz)...
Ovo sam zaboravio, a bio sam na istoku i tačno ispred mene se sve to dešavalo. U toj utakmici je neko pogodio vanjski dio mreže, pa smo mislili da je gol i počeli slaviti, sad ne znam je li Baljić ili Barbarez. Naravno, još jedna utakmica u kojoj je publika uvela Marka Topića u igru, Smajlović se to nikad sam ne bi sjetiobhsport je napisao/la:4.) Hasan u porazu protiv Spanije 1-2, kada je jednog Sergija pravio budalom i pretrcavao ga kako je htio.
Protiv Danske na Kosevu-Kodro izborio dva penala,Bolic zabio dva penala,Mujcin dao jedna gol..Ne znam bas koliko se Mujcin moze staviti na 1 mjestoVirtu4l je napisao/la:Evo, ja ću ti dokazati da nije ni u TOP5
Mujčin protiv Danske (Koševo), Barbarez protiv Norveške (Zenica), Salihamidžić protiv Španije (Zenica), Barbarez protiv Belgije (Zenica),Baljić protiv Danske (Kopenhagen, po meni najbolja partija našeg igrača u jednoj utakmici), Miske protiv Belgije (Genk), protiv Grčke (Zenica), Džeko protiv Portugala (Lisabon), Mujdža protiv Francuske (Pariz)...
E sta ce ovo biti pa da i ti nesto realno napisesSabinho je napisao/la:I takodje dokazuje koliko nam fali igraca da bi igrali formaciju a Miralem poziciju koja je tu prikazana. Mi dok podredimo formaciju 4-5 kljucnih igraca ode sve u qurac, konstantno ce jedan govoriti da mu ne lezi formacija.AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube]
Utakmica koja fino pokazuje sta i kako Pjanic treba da igra.. ako bilo sta neko zna o fudbalu uvidjece razliku u odnosu na poziciju u reprezentaciji
Zelen si ti momčino, zelenDonCorleone je napisao/la:Diskusija se ne vodi sama sa sobom. Citiraj se jos po koji put, mozda ti neko odgovori.
Nekako je siptomaticno da najvece pobjede nase repke uvijek budu izvojevane bez Pjanica, hmmmmVirtu4l je napisao/la:Znam da je teško kad neke podatke ne možeš proguglati, ne postoje na Youtube, tada samo ostaje pokušaj lošeg humora. Dakle, čekamo ozbiljnije forumaše da se uključe u diskusiju, da li se Pjanićeva izvedba protiv Argentine može mjeriti sa ovim,
Partije koje su nam uglavnom donosile pobjede u mečevima gdje nismo bili favoriti. Neka neko dopuni ako sam nekoga zaboravio.Virtu4l je napisao/la:Mujčin protiv Danske (Koševo), Barbarez protiv Norveške (Zenica), Salihamidžić protiv Španije (Zenica), Barbarez protiv Belgije (Zenica), Baljić protiv Danske (Kopenhagen, po meni najbolja partija našeg igrača u jednoj utakmici, pa čak i cijelog tima), Miske protiv Belgije (Genk), protiv Grčke (Zenica), Džeko protiv Portugala (Lisabon), Mujdža protiv Francuske (Pariz)...
Ne znam koliko je bas zahvalno tako gledati ucinke igraca,jer more je situacija kad neko zabije het-trick a sasvim deseti igrac ostavi najbolji utisak..Jer evo konkretan primjer-ti si Misketa proglasio no1 protiv Grcke u Zenici zbog 2 asistencije,a ignorises cinjenicu da je Miralem u tim istim kvalama bio nas najbolji asistent i samim tim uz Dzeku i Vedu vodja do SP-a..Ili stavljas Mujcina na 1 mjesto zbog ucinka generalnog,a ne Bolica sa 2 gola ili Kodru sa 2 izborena penala ( konkretan individualni ucinak )..Malo kontradiktorno po meni,al eto..Virtu4l je napisao/la:Da, mislio sam na Hasanovu partiju u Zenici, kad je neko Vicentea pogodio bilijarskom kuglom u glavu (privjesak).
Ovdje gledamo samo individualne partije pojedniaca koje su obilježile jedan meč. Zaboravili smo Misketovu partiju u Oslu, golčina iz slobodnjaka i čarobna lopta za Zlatana.
zanimljivo kako si najvecu od svih (litvaniju) zaboravio, kao i tri unikatne historijske utakmice na svjetskoj pozornici gdje je taj nevidljivi bio nas ubjedljivo najbolji igracHusika je napisao/la:Nekako je siptomaticno da najvece pobjede nase repke uvijek budu izvojevane bez Pjanica, hmmmm![]()
Albanija u Zenici, Slovačka u Žilini, Litvanija za plasman na SP, utakmice na SP...u svim tim utakmicama je igrao a bile su itekako važne i ima ih još. Ja razumijem da neko uputi normalnu kritiku, ali ovoliko preuveličavati i ismijavati jednog tako važnog igrača za naš tim stvarno nema smisla. Dok je Miske igrao imao je hiljadu mana, sad ga svi cijene, valjda će tako biti i sa Miretom kad ode jednog dana.Husika je napisao/la:A takodje je simptomaticno da sa Miretom u timu nikada nismo dobili vazan(odlucujuci mec)...
Miske je znao i nase igrace laktom obarati da postigne gol a Mire![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
nama dzeko ne valja, o njemu su se pisale nevjerovatno ruzne stvari, o begovicu takodje, medunjaninu, ibisevic se ismijavao do povrede a sad su eto kao solidarni, o spahicu se i dan danas bitke vode izmedju dva tabora, jedan hasan salihamidzic im je dijasporaska ubleha i tako dalje.DragonGirl je napisao/la:Dok je Miske igrao imao je hiljadu mana, sad ga svi cijene, valjda će tako biti i sa Miretom kad ode jednog dana.
LItvanijaEvil Genius II je napisao/la:zanimljivo kako si najvecu od svih (litvaniju) zaboravio, kao i tri unikatne historijske utakmice na svjetskoj pozornici gdje je taj nevidljivi bio nas ubjedljivo najbolji igracHusika je napisao/la:Nekako je siptomaticno da najvece pobjede nase repke uvijek budu izvojevane bez Pjanica, hmmmm![]()
![]()
pretjerujete i jedni i drugi, kao i obicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.