Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la DonCorleone » 20 nov 2014, 13:19

Diskusija se ne vodi sama sa sobom. Citiraj se jos po koji put, mozda ti neko odgovori.

PS: igrac moze dobro odigrati i kada ekipa izgubi (osnov fudbala). Adio drug :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 nov 2014, 13:21

Virtu4l je napisao/la:Evo, ja ću ti dokazati da nije ni u TOP5

Mujčin protiv Danske (Koševo), Barbarez protiv Norveške (Zenica), Salihamidžić protiv Španije (Zenica), Barbarez protiv Belgije (Zenica), Baljić protiv Danske (Kopenhagen, po meni najbolja partija našeg igrača u jednoj utakmici), Miske protiv Belgije (Genk), protiv Grčke (Zenica), Džeko protiv Portugala (Lisabon), Mujdža protiv Francuske (Pariz)...
Odlicni prijedlozi Virtual.
Za mene je najbolja individualna igra bila Hasana protiv Danaca kada smo ih razbili sa 3-0. Hasan je imao 3 asistencije. Jednu Mujcinu za 1-0 i Kodri za 2 penala.
2.) Baljić u Estoniji - 4 gola
3.) Barbarez u Danskoj kada smo uzeli 2-0.
4.) Hasan u porazu protiv Spanije 1-2, kada je jednog Sergija pravio budalom i pretrcavao ga kako je htio.
5.) Džeko u Belgiji - dijamant.
6.) Mujdža u Parizu
7.) Miske protiv Grčke
8.) Pjanic protiv Argentine
9.) Zlatan Muslimovic protiv Hrvata u porazu 3-5 postigao sva 3 gola.
10.) Hibic u pobjedi nad Dancima 3-0, pojeo je Danske spiceve.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 nov 2014, 13:26

Pjanic je bolji igrac od Misimovica ali je Misimovic bolje partije pruzao u repci od Pjanica.

End of story.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 13:38

Ja sam se odlučio za Baljića u Danskoj, kada je po lijevoj strani radio što je htio, plus asistencija Barbarezu za prvi gol koja spada u sami vrh, i zato što je sjajnu akciju kod drugog gola završio rutinski. Ne pamtim da je toliko trčao i da kasnije nije mogao da hoda, pa je i zamijenjen.

Ta Danska na Koševu je u svakom pogledu vrhunska utakmica. Mujčin je držao sve pod kontrolom, sjajno sarađivao sa krilima, napadačima i načeo je Dansku, a Braco je radio ono što je najbolje znao, trčao do besvijesti, pokrivao pola terena.

Ove manje utakmice nisam pominjao, čisto zbog važnosti i manjeg pritiska.
bhsport je napisao/la:4.) Hasan u porazu protiv Spanije 1-2, kada je jednog Sergija pravio budalom i pretrcavao ga kako je htio.
Ovo sam zaboravio, a bio sam na istoku i tačno ispred mene se sve to dešavalo. U toj utakmici je neko pogodio vanjski dio mreže, pa smo mislili da je gol i počeli slaviti, sad ne znam je li Baljić ili Barbarez. Naravno, još jedna utakmica u kojoj je publika uvela Marka Topića u igru, Smajlović se to nikad sam ne bi sjetio :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2014, 13:41

Misimovic protiv Turske (3-2) i protiv Norveske (2-1), uzmimo u obzir da je je u tim mecevima igrao sa masom debitanata. Baljic protiv Srbije :tokralju:
Vedin Music protiv Belgijee (1-0).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rios

Post Postao/la Rios » 20 nov 2014, 13:43

Virtu4l je napisao/la:Evo, ja ću ti dokazati da nije ni u TOP5

Mujčin protiv Danske (Koševo), Barbarez protiv Norveške (Zenica), Salihamidžić protiv Španije (Zenica), Barbarez protiv Belgije (Zenica),Baljić protiv Danske (Kopenhagen, po meni najbolja partija našeg igrača u jednoj utakmici), Miske protiv Belgije (Genk), protiv Grčke (Zenica), Džeko protiv Portugala (Lisabon), Mujdža protiv Francuske (Pariz)...
Protiv Danske na Kosevu-Kodro izborio dva penala,Bolic zabio dva penala,Mujcin dao jedna gol..Ne znam bas koliko se Mujcin moze staviti na 1 mjesto :hmmmmm:
Barba na mjestu s tim sto bih ja dodao i Bajramovica koji je zabio jedini gol za pobjedu,Hasan u Zenici ( mislis na remi vjerovatno ) igrao jako dobro u defanzivi,cuvao tada 1 zvijezdu Spanije ( Vicentea ) i odigrao je jako dobro,ali ipak akcija Beslija-Bolic je obiljezila tu utakmicu po meni..Hasanova partija na Kosevu u porazu od Spanije 1-2 je po meni daleko impresivnija bila..Barba na mjestu protiv Belgije,Baljic na mjestu takodjer,Miske u Genku na mjestu,protiv Grcke reci da je on bio no1 pomalo neozbiljno..Dzeko postigao dva gola,posebno je prvi bio rezultat Edinove fantasticne skok igre..Miske i Edin,nikako Miske sam :nene: Ne znam na koji Lisabon mislis,ako je onaj prvi onda ok,u drugom gdje smo zijali 6-2 niko se ne moze navesti vala..Sto se Pariza tice Edin,Mujdza i Lulic..Ne moze ni tu samo biti Mujdza..
Eh sto se Miralema tice..Mada sam pisao vec al ocito il se ne zeli vidjeti ili niste vdijeli,ne znam..U prvom barazu u Lisabonu i porazu od 1-0,Miralem usao u igru pred kraj i kreirao najbolju sansu rekao bih u oba meca sa Portugalom-centarsut sjajan i Dzeko pogodio precku glavom,kasnije onaj promasaj Muslimovica..Dalje,prosle kvalifikacije nakon koji smo otisli 1 put na veliko takmicenje Miralem bio ( opet naglasavam do pred sami kraj kvala,a mislim i da je ostao) 3 asistent evrop. zone kvalifikacija i igrao na izuzetno visokom nivou..Utakmica najvaznija u historiji nase repke je ona u Litvaniji,Miralem najangazovaniji i najzapazeniji nas igrac,ili ces reci da nije tako!? :hmmmmm: U toj utakmici po meni Vedo ( gol ),Dzeko ( asistencija ) i Pjanic ( ukupan dojam na tom mecu )..Doslo SP,koja 3 igraca su se izdvojila-Begovic,Besic i naravno Pjanic :kafa: Ili ces reci da nije tako?
I za kraj ove kvalifikacije i utakmica sa odlicnom ekipom Belgije..Nije bas neka lijeva utakmica,slozit ces se vjerujem..Miralemova lucidna asistencija i gol Dzeke za remi sa jakim protivnikom.. ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 20 nov 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 20 nov 2014, 13:49

Ma kakvih top5 i utakmica Pjanića protiv Argentine, ako se dobro sjećam nije šut na gol uputio.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 nov 2014, 13:54

Hasanova partija u remiju sa Danskom na Kosevu kad je samo on igrao a ostalim mu.da ko klikeri bila
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 13:59

Da, mislio sam na Hasanovu partiju u Zenici, kad je neko Vicentea pogodio bilijarskom kuglom u glavu (privjesak).

Ovdje gledamo samo individualne partije pojedniaca koje su obilježile jedan meč. Zaboravili smo Misketovu partiju u Oslu, golčina iz slobodnjaka i čarobna lopta za Zlatana.
Voli te tvoje Sarajevo.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 20 nov 2014, 14:00

Vršajević protiv Irana :mrgreen:
slika
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 nov 2014, 14:02

Sabinho je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube]

Utakmica koja fino pokazuje sta i kako Pjanic treba da igra.. ako bilo sta neko zna o fudbalu uvidjece razliku u odnosu na poziciju u reprezentaciji
I takodje dokazuje koliko nam fali igraca da bi igrali formaciju a Miralem poziciju koja je tu prikazana. Mi dok podredimo formaciju 4-5 kljucnih igraca ode sve u qurac, konstantno ce jedan govoriti da mu ne lezi formacija.
E sta ce ovo biti pa da i ti nesto realno napises :shock:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 14:03

DonCorleone je napisao/la:Diskusija se ne vodi sama sa sobom. Citiraj se jos po koji put, mozda ti neko odgovori.
Zelen si ti momčino, zelen :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 nov 2014, 14:17

Virtu4l je napisao/la:Znam da je teško kad neke podatke ne možeš proguglati, ne postoje na Youtube, tada samo ostaje pokušaj lošeg humora. Dakle, čekamo ozbiljnije forumaše da se uključe u diskusiju, da li se Pjanićeva izvedba protiv Argentine može mjeriti sa ovim,
Virtu4l je napisao/la:Mujčin protiv Danske (Koševo), Barbarez protiv Norveške (Zenica), Salihamidžić protiv Španije (Zenica), Barbarez protiv Belgije (Zenica), Baljić protiv Danske (Kopenhagen, po meni najbolja partija našeg igrača u jednoj utakmici, pa čak i cijelog tima), Miske protiv Belgije (Genk), protiv Grčke (Zenica), Džeko protiv Portugala (Lisabon), Mujdža protiv Francuske (Pariz)...
Partije koje su nam uglavnom donosile pobjede u mečevima gdje nismo bili favoriti. Neka neko dopuni ako sam nekoga zaboravio.
Nekako je siptomaticno da najvece pobjede nase repke uvijek budu izvojevane bez Pjanica, hmmmm :kafa:
A takodje je simptomaticno da sa Miretom u timu nikada nismo dobili vazan(odlucujuci mec)...

Miske je znao i nase igrace laktom obarati da postigne gol a Mire :lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Rios

Post Postao/la Rios » 20 nov 2014, 14:24

Virtu4l je napisao/la:Da, mislio sam na Hasanovu partiju u Zenici, kad je neko Vicentea pogodio bilijarskom kuglom u glavu (privjesak).

Ovdje gledamo samo individualne partije pojedniaca koje su obilježile jedan meč. Zaboravili smo Misketovu partiju u Oslu, golčina iz slobodnjaka i čarobna lopta za Zlatana.
Ne znam koliko je bas zahvalno tako gledati ucinke igraca,jer more je situacija kad neko zabije het-trick a sasvim deseti igrac ostavi najbolji utisak..Jer evo konkretan primjer-ti si Misketa proglasio no1 protiv Grcke u Zenici zbog 2 asistencije,a ignorises cinjenicu da je Miralem u tim istim kvalama bio nas najbolji asistent i samim tim uz Dzeku i Vedu vodja do SP-a..Ili stavljas Mujcina na 1 mjesto zbog ucinka generalnog,a ne Bolica sa 2 gola ili Kodru sa 2 izborena penala ( konkretan individualni ucinak )..Malo kontradiktorno po meni,al eto..
Al ok,evo da gledamo tako..Utakmice sa Litvanijom u Zenici i Latvijom u gostima je obiljezio Pjanic..U prvoj imao gol i 2 asistencije,u drugoj gol i asistenciju..Meni su te utakmice u kvalama koje su nas odvele na SP-o vaznije nego partija Misketa u Olsu ili protiv Turske u kvalama gdje smo dozivjeli fijasko potpuni..

P.S. Samo nemoj reci da su to bezveze utakmice i bezveze protivnici kad smo na kraju imali isti broj bodova kao i Grcka,sto ce reci da je svaka utakmica,svaki gol,svaka asistencija od ogromnog znacaja ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 20 nov 2014, 14:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 nov 2014, 14:25

Husika je napisao/la:Nekako je siptomaticno da najvece pobjede nase repke uvijek budu izvojevane bez Pjanica, hmmmm :kafa:
zanimljivo kako si najvecu od svih (litvaniju) zaboravio, kao i tri unikatne historijske utakmice na svjetskoj pozornici gdje je taj nevidljivi bio nas ubjedljivo najbolji igrac :hmmmmm:

pretjerujete i jedni i drugi, kao i obicno.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 20 nov 2014, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2014, 14:26

Znaci onda je bezvrijedna Pjaniceva partija protiv Argentine jer smo i tu ispali?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 20 nov 2014, 14:31

Husika je napisao/la:A takodje je simptomaticno da sa Miretom u timu nikada nismo dobili vazan(odlucujuci mec)...
Miske je znao i nase igrace laktom obarati da postigne gol a Mire :lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Albanija u Zenici, Slovačka u Žilini, Litvanija za plasman na SP, utakmice na SP...u svim tim utakmicama je igrao a bile su itekako važne i ima ih još. Ja razumijem da neko uputi normalnu kritiku, ali ovoliko preuveličavati i ismijavati jednog tako važnog igrača za naš tim stvarno nema smisla. Dok je Miske igrao imao je hiljadu mana, sad ga svi cijene, valjda će tako biti i sa Miretom kad ode jednog dana.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 nov 2014, 14:35

DragonGirl je napisao/la:Dok je Miske igrao imao je hiljadu mana, sad ga svi cijene, valjda će tako biti i sa Miretom kad ode jednog dana.
nama dzeko ne valja, o njemu su se pisale nevjerovatno ruzne stvari, o begovicu takodje, medunjaninu, ibisevic se ismijavao do povrede a sad su eto kao solidarni, o spahicu se i dan danas bitke vode izmedju dva tabora, jedan hasan salihamidzic im je dijasporaska ubleha i tako dalje.
muka mi je od nas samih :sick:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 nov 2014, 14:38

Evil Genius II je napisao/la:
Husika je napisao/la:Nekako je siptomaticno da najvece pobjede nase repke uvijek budu izvojevane bez Pjanica, hmmmm :kafa:
zanimljivo kako si najvecu od svih (litvaniju) zaboravio, kao i tri unikatne historijske utakmice na svjetskoj pozornici gdje je taj nevidljivi bio nas ubjedljivo najbolji igrac :hmmmmm:

pretjerujete i jedni i drugi, kao i obicno.
LItvanija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :silent: Da je kosarka u pitanju ok...
Nemoj vise...Ok

Zaboravio si da je Avdija dao golova kao i Miret na tom renomiranom prvenstu pakovanja kofera... :kafa:
I opet simptomaticno Mire daje gol kad utakmica nije bitna...

Edit: Albanija, Slovacka :lol: :lol: :lol: :lol:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 nov 2014, 14:41

a meni se cini da ti simptomaticno pises gluposti na koje ja bezveze trosim svoje razmisljanje, vrijeme i rijeci. pa pa :wave:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.