Mozes me i za kitu povuci, tako pametan.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- Beduin
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nek ti ga povuku ukućani, od najmanjeg do najveće.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Mama tvoja bijase mi dovoljna, kad cemo vec preci na porodicu.
Naredni put kad normalno pisem s nekim, ne budi padobranac i ne ulijeci sa tim izlizanim forumskim forama oko titula i kupova pa ti necu ulijetati kitom u usta.
I kazu nesto za Tuzlake, a ovaj glavni vam baja zeli nekome da mu dijete "povuce". Zamisli koliko nisko mozes pasti. Bravo Zenicanin vrli, bravoo.
075 ❤
075 ❤
Vidi žrtvice, de još zaplači a bio si bahat prije 10 minuta u citiranju i vredjanju a niko ti nista ruzno nije rekao.
Ma pusti pizdu, nema vece vagine na forumu. SDA bot, klasicni dupeuvlakac i mrzitelj svega sto nije njegovo.Beduin je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:43Mama tvoja bijase mi dovoljna, kad cemo vec preci na porodicu.
Naredni put kad normalno pisem s nekim, ne budi padobranac i ne ulijeci sa tim izlizanim forumskim forama oko titula i kupova pa ti necu ulijetati kitom u usta.
I kazu nesto za Tuzlake, a ovaj glavni vam baja zeli nekome da mu dijete "povuce". Zamisli koliko nisko mozes pasti. Bravo Zenicanin vrli, bravoo.
To sto ne smije odgovarati na poruke kad izazove nekog, bjezi od sastanaka, o tome necemo. Mozda je i zensko iza tog profila, ko ce ti ga znat. Ono najbitnije je da brani Celik i pise sve i svasta o ostalim klubovima, a utakmice gleda preko streama, ako i tako. Doduse, vecina Zenicana tako prati svoj "voljeni" klub. U prilog tome ide i cinjenica da su slabi po posjeti.
- Beduin
- Kontakt:
Kelja jedan, ne moze se nize ici od vrijedjanja necijeg djeteta maloljetnog. Amin da ti Bog dadne zensko dijete, mozda onda skontas i osjetis. I onda kazes zrtvica, places, a vrijedjas porodici. Bravo Zenicanin.
A kad neko normalno ima dijalog ti ko padobranac uskaces jer ste navikli sve prebacivati na prepucavanja, izgorili na forumu.
075 ❤
075 ❤
Pitao si hocemo li brojati sezone u najvećem rangu, ja te pitao hocemo li brojati titule i trofeje kupa. Na sto si ti odgovorio uvredama, ne znam iz kojeg razloga, je li te to toliko pogodilo da napušavaš kurcem ko neandertalac? Dobio si samo povratnu reakciju i nemoj cmizdriti sada.
Ja prvi put cujem u svijetu fudbala da neko sezone broji.
To me vraca na ono vazno je ucestvivat nije vazno pobjedit. Po toj logici HSV je skoro ko Bajern ako se sezone broje
To me vraca na ono vazno je ucestvivat nije vazno pobjedit. Po toj logici HSV je skoro ko Bajern ako se sezone broje
- Beduin
- Kontakt:
Kako bistri likovi iz Zenice.
Njihov covjek napisao kako Sloboda ima vise utakmica u nizem rangu, nego Celik,i ja normalno momka pitao zna li broj cisto informativno, a dobio odgovor o broju sezona i oni sad prozivaju svoj covjeka nesvjesno. Koja pamet

I onda za djecu govori nekome, ne moze seljacki gen iz njega ba.
Njihov covjek napisao kako Sloboda ima vise utakmica u nizem rangu, nego Celik,i ja normalno momka pitao zna li broj cisto informativno, a dobio odgovor o broju sezona i oni sad prozivaju svoj covjeka nesvjesno. Koja pamet
I onda za djecu govori nekome, ne moze seljacki gen iz njega ba.
075 ❤
075 ❤
Mitomani kao i Srbi. Svakako imaju dosta toga zajednickog. Psuju Markale, dizu tri prsta, pisu Tuzlu za Pale, a eno i onaj kreten Batistuta se sprda sa slikom navijaca Jedinstva o Kapiji u Tuzli.
Zamisli dizes se sa nekom ratnom nebitnom titulom koju niko nit racuna nit pamti, nekim Kikiriki Mitropa kupom.
Nit su igrali Evropu zadnjih sto godina, drugi klubovi igraju na njihovom terenu, oni gledaju. Nit se bore za titulu u PL a evo Boga mi ne bore se ni u ovoj seoskoj 1. Ligi FBiH. U kupu se brukaju, sest komada primaju kuci. Osim toga ispadaju u neku znj zadnju mogucu ligu gdje im amateri uzimaju mjeru.
Da stvar bude jos gora, na pocetku sezone je bio hajp sa navijacima, opet nemaju najjacu posjetu. Dizu navijacku grupu, dodje ih 30 na domacu utakmicu.
Nisu deblokirali racun nakon sigurno 5-6 godina najavljivanja, pa to nema ni u Ugandi.
Licencu nisu dobili, mole gradonacelnika da im sadaku daje.
Iii, oni se nesto dizu i nekog prozivaju.
Zamisli dizes se sa nekom ratnom nebitnom titulom koju niko nit racuna nit pamti, nekim Kikiriki Mitropa kupom.

Nit su igrali Evropu zadnjih sto godina, drugi klubovi igraju na njihovom terenu, oni gledaju. Nit se bore za titulu u PL a evo Boga mi ne bore se ni u ovoj seoskoj 1. Ligi FBiH. U kupu se brukaju, sest komada primaju kuci. Osim toga ispadaju u neku znj zadnju mogucu ligu gdje im amateri uzimaju mjeru.

Da stvar bude jos gora, na pocetku sezone je bio hajp sa navijacima, opet nemaju najjacu posjetu. Dizu navijacku grupu, dodje ih 30 na domacu utakmicu.
Nisu deblokirali racun nakon sigurno 5-6 godina najavljivanja, pa to nema ni u Ugandi.

Iii, oni se nesto dizu i nekog prozivaju.

- BatistutA19
- Kontakt:
Nemoj trolat za Kapiju fino sam objasnio promasio komentar i sa Kapijom,Markalama i tim slicnim nema ni sprdanja ni psovke .To je bolest !! A i to tvoje trolanje je bolest nakon lijepog objasnjenja mog.Sa tim se niko iz Zenice nit sprda nit nedo bog psuje i cak klub vecinom objavljiva i navijacka skupina Robijasi slikom u objavi taj dan .Nemoj u ovo.preoucavanje ubacivat Kapiju.Zaniolo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:54Mitomani kao i Srbi. Svakako imaju dosta toga zajednickog. Psuju Markale, dizu tri prsta, pisu Tuzlu za Pale, a eno i onaj kreten Batistuta se sprda sa slikom navijaca Jedinstva o Kapiji u Tuzli.
Zamisli dizes se sa nekom ratnom nebitnom titulom koju niko nit racuna nit pamti, nekim Kikiriki Mitropa kupom.![]()
Nisu deblokirali racun nakon sigurno 5-6 godina najavljivanja, pa to nema ni u Ugandi.Licencu nisu dobili, mole gradonacelnika da im sadaku daje.
Iii, oni se nesto dizu i nekog prozivaju.![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
dan te ****, ko ima vremena i zivaca da procita sve ovo
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- Beduin
- Kontakt:
Priznaj da si ipak procitao, uceci Fetihu i Oce nas od muke.VivaLaStella je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:46dan te ****, ko ima vremena i zivaca da procita sve ovo

075 ❤
075 ❤
- VivaLaStella
- Kontakt:
A nisam iskrenoBeduin je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:31Priznaj da si ipak procitao, uceci Fetihu i Oce nas od muke.VivaLaStella je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:46dan te ****, ko ima vremena i zivaca da procita sve ovo![]()

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
https://*****.ba/fudbal/u-petak-je-dan-d-za-nk-celik/
Ne dati im licencu, sutnuti ih opet u najnizi rang i ugasiti.
Ne dati im licencu, sutnuti ih opet u najnizi rang i ugasiti.

Sanjaj sanjaj
- feniksptica
- Kontakt:
S kim bošnjački Borac igra sledecu.. ustvari bitnije je ko sudi ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.