NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2023, 14:58

prisonbreak je napisao/la:
01 jul 2023, 14:45
Truhlo je napisao/la:
01 jul 2023, 14:28
Truhlo je napisao/la:
28 jun 2023, 15:17
Hajde Piljuze sarni taj ugovor da podivljamo :opaopa:
Hu ha :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Piljug i Sivac po desnoj strani :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ko je sljedeci?
Kulovac (23) Jedinstvo Bihac -> Nk Celik Zenica :think:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 01 jul 2023, 14:58

Celicni je napisao/la:
01 jul 2023, 14:16
Jesu li svi ugovori na godinu dana ?Ne znam zašto se ne napiše na koliko je potpisao.
Kako si naporan s glupim pitanjima u zadnje vrijeme. Nije se napisalo vjerovatno iz razloga što ovo još nije veći profesionalni nivo i s igračem se nije potpisao profesionalni ugovor. Amaterski ugovor se potpisuje u trajanju od godinu dana i svi igrači od Kantonalne lige potpisuju taj ugovor. Tako je vjerujem i sa Piljugom i ostalim prinovama.

Klub će sigurno kada potpiše profesionalni ugovor s nekim igračem na više od godinu dana objaviti tu inforamciju.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2023, 15:02

laudrop je napisao/la:
01 jul 2023, 14:58
Celicni je napisao/la:
Jesu li svi ugovori na godinu dana ?Ne znam zašto se ne napiše na koliko je potpisao.
Kako si naporan s glupim pitanjima u zadnje vrijeme. Nije se napisalo vjerovatno iz razloga što ovo još nije veći profesionalni nivo i s igračem se nije potpisao profesionalni ugovor. Amaterski ugovor se potpisuje u trajanju od godinu dana i svi igrači od Kantonalne lige potpisuju taj ugovor. Tako je vjerujem i sa Piljugom i ostalim prinovama.

Klub će sigurno kada potpiše profesionalni ugovor s nekim igračem na više od godinu dana objaviti tu inforamciju.
Bitno je da su oni kaparisani za narednu sezonu. Ko opravda ocekivanja na zimu obavezno pro ugovori, da nam se ne desi autobuska stanica kao u Stupcanici. PL su im ocerupali cijeli tim i pokupili najbolje igrace. Vjerujem da se u tom smjeru ide i ako smo ista naucili, UO je pokazao u ove tri godine da su svaki put uspjeli zadrzati koga su htjeli i jos dodatno se pojacati. Nema zime za klub i nase mlade momke :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 01 jul 2023, 15:05

Uprava nastavlja tamo gjde su stali pred odmor a to je totalna dominacija, davno sam reko da su zasluzili mural u gradu. Rade u tisini sto mi se najvise svidja ali opet sve transparentno. Neko je napisao da sa igracima treba potpisivat ugovore na vise godina ali bi ja prvo upravu vezao na visegodisnji ugovor za igrace ce mo lako.

HVALA VAM NA SVEMU I SRETNO U NOVOJ SEZONI!!! :bih:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 jul 2023, 15:22

Faris Bajramovic defanzivac dolazi :D iz Klisa momak. Nasi ga zapratili kad smo igrali protiv njih. Moram sad pregledat ponovo utskmice 😂😂😂
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 jul 2023, 15:22

Ma nema od toga ništa, neće moći imati poslove i igrati na profesionalnom nivou fudbal u ovoj ligi, taman da Ronaldo dođe da igra i radi nema od njega ništa.Sama liga, jači temo i kvalitet igrača u drugim klubovima, te njihov pada forme će ih natjerati da biraju ili posao ili fudbal htjeli oni to ili ne, jer neće i klub imati ništa od njih, a ni oni od kluba, jer ništa gore kad si ni tamo ni vamo,pogotovo igrači u poznim godinama koji rade.Znaju i sami kad nisu za ovo vrijeme ništa toliko napravili i nisu se dokazali za 3 godine gdje nije niko oko bacio na njih i gdje im se traži već zamjena a stariju su jos za 3 godine da nema od njih ništa, radi ko svi ostali i šuti.Ne odnoseći se to na Isakovića,čovjek dao sve od sebe godine ga stigle, ali nije isto ako ti igra i radi Ali i Žuna i Šijerkić i Kolić.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 jul 2023, 15:26

prisonbreak je napisao/la:
01 jul 2023, 15:22
Faris Bajramovic defanzivac dolazi :D iz Klisa momak. Nasi ga zapratili kad smo igrali protiv njih. Moram sad pregledat ponovo utskmice 😂😂😂
Halalite na upadu. Faris je bio najbolji igrač Klisa u dvomeču, pogotovo je dobar bio u Konjicu. Inače igra stopera ili lijevog beka, a protiv vas je igrao na beku. Čini mi se da je on napravio onaj faul za Žunin gol iz slobodnjaka ovdje. Sretno. :thumbup:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2023, 15:28

Celicni je napisao/la:
01 jul 2023, 15:22
Ma nema od toga ništa, neće moći imati poslove i igrati na profesionalnom nivou fudbal u ovoj ligi, taman da Ronaldo dođe da igra i radi nema od njega ništa.Sama liga, jači temo i kvalitet igrača u drugim klubovima, te njihov pada forme će ih natjerati da biraju ili posao ili fudbal htjeli oni to ili ne, jer neće i klub imati ništa od njih, a ni oni od kluba, jer ništa gore kad si ni tamo ni vamo,pogotovo igrači u poznim godinama koji rade.Znaju i sami kad nisu za ovo vrijeme ništa toliko napravili i nisu se dokazali za 3 godine gdje nije niko oko bacio na njih i gdje im se traži već zamjena a stariju su jos za 3 godine da nema od njih ništa, radi ko svi ostali i šuti.Ne odnoseći se to na Isakovića,čovjek dao sve od sebe godine ga stigle, ali nije isto ako ti igra i radi Ali i Žuna i Šijerkić i Kolić.
Ako je amaterski ugovor ne znaci da ce raditi. U PL ti je pola igraca na amaterskom ugovoru, pa niko ne ide u rudnik sljakat poslje utakmice.

Ali opaska za pro ugovore ti je na mjestu. Ima vremena do zime da vidimo ko bi mogao dobiti pro ugovor. Jbg 6 mjeseci je do tada, a razlika u porezu i doprinosima je ogromna na pro i amaterskom ugovoru.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 01 jul 2023, 15:38

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=ZbWKwL
Hvala i sretno, Farise! 🟢⚪🤝⚫🔴 #fkklis

✍️ Naš fudbaler Faris Bajramović jučer nas je informisao da je ušao u pregovore oko prelaska u NK Čelik Zenica koji je za njega pokazao interesovanje nakon dobrih partija u nedavnom dvomeču razigravanja za plasman u m:tel Prvu ligu FBiH.

👏 Rukovodstvo FK Klis je predmetnu informaciju s velikim zadovoljstvom primilo k znanju i sretni smo što će sjajni 21-godišnji defanzivac napraviti veliki iskorak u karijeri, posebno kada je u pitanju velikan bosanskohercegovačkog fudbala poput Čelika.

🔜 Faris će već danas biti predstavljen u novom klubu i pridružiti se ekipi na pripremama za novu sezonu, u kojoj će NK Čelik nastupati u m:tel Prvoj ligi FBiH.

ℹ Bivši junior FK Željezničar u dva navrata nosio je dres našeg kluba - od marta 2021. do januara 2022. i od augusta 2022. godine do danas. U međuvremenu je nastupao za njemačkog niželigaša SV 1910 Neuhof.

🗣️ "Svim ljudima u i oko Kluba zahvaljujem na podršci tokom ovog perioda. Poziv NK Čelik jednostavno nisam mogao odbiti i jedva čekam utakmice na Bilinom Polju pred zeničkom publikom. Našem Klisu želim da naredne sezone napokon napravi iskorak i da zajedno proslavimo ulazak u m:tel Prvu ligu FBiH", poručio je Faris u kratkoj izjavi za zvaničnu Facebook stranicu FK Klis. #nkcelik

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 01 jul 2023, 15:50

Ovaj mali iz klisa je dobar, sjecam ga se. Ofanzivno su nam na toj strani pravili najvise problema, cak su s te strane i go zabili. Takodjer, defanzivno smo na toj strani puno manje napadali i prolazili.
Pravda za flash-a!!!

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 01 jul 2023, 15:53

Druze ba @Celicni koji je tebi. Ne znam jel postoji i jedna stvar da tebi odgovara u klubu. Što si pesimističan toliko? Da nam i dođe Ronaldo ti bi rekao ne paše mu klima ovdje.

Drago mi je što su sva pojačanja ciljana i što je stručni štab stvarno analizirao igrače koje su planirali dovesti. Salkanović i ovaj iz Klisa momak su meni lično anonimusi i želim im svu sreću da se dokažu i da opravdaju svoj dolazak. Hajde još Hora i da gazimo Federalce :njanjanja:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2023, 15:54

Dobrodosao Bajramovicu :bih:

Napokon da i Honda dobije konkurenciju na lijevom beku :salut:

Al kakvi su igraci dovedeni za sad:
- Bajramovic 21
- Piljug 21
- Salkanovic 20
- Mehic 24

Zenicko-dobojska la masija :tokralju:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 jul 2023, 15:58

laudrop je napisao/la:
01 jul 2023, 14:58
Celicni je napisao/la:

Kakve to ima veze?Jeste se uskuražili sve nekakve ilegale i javne tajne pravite.Čovjek ne smije pitati nešto sasvim normalno što je praksa svakog kluba.Potpisuji i drugi klubovi u 1.FL čak i u PL amaterske ugovore pa napišu da je igrač potpisao ugovor na jednu sezonu, a sigurno ne pišu da je ugovor amateraki ili profesionalni.Odgovor ti je prvo nerelevantan.Čuj nije napisano zato što je amaterski.Pa jel trebamo mi pogađati jel potpisao amaterski ili profesionalni ugovor,jel potpisao da godinu,dvije,tri, šta si time kazao kad objaviš i napišeš da je potpisao igrač ugovor, ostaješ nedorečen, šta ostaje doživotno?Postala taboo tema,javna tajna, ideš na linčovanje ako pitaš na koliko je ugovor, jer kao što rekoh što je praksa svakog kluba bio amaterski ili profesionalni napiše se na koliko je potpisano, ne znam zašto izmišljate toplu vodu, treba hodati po transfermarkt i gledati na koliko su potpisali, jer smo napravili neku javnu tajnu, to ako pitaš gotov si, evo upravi objašnjavam dedi ovde jednom kako mora da pita u klubu i da bude član da bi se to saznalo.Drugi put ako ne možeš biti insan i dat normalan odgovor zaobiđi me ali nemoj mi sa nekakve visine gledati.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 01 jul 2023, 16:04

Truhlo je napisao/la:
01 jul 2023, 15:54
Dobrodosao Bajramovicu :bih:

Napokon da i Honda dobije konkurenciju na lijevom beku :salut:

Al kakvi su igraci dovedeni za sad:
- Bajramovic 21
- Piljug 21
- Salkanovic 20
- Mehic 24

Zenicko-dobojska la masija :tokralju:
Još golman :opaopa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 01 jul 2023, 16:04

Biti će ovo super ako Bog da :opaopa:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 jul 2023, 16:05

kirat410 je napisao/la:
01 jul 2023, 15:53
Druze ba @Celicni koji je tebi. Ne znam jel postoji i jedna stvar da tebi odgovara u klubu. Što si pesimističan toliko? Da nam i dođe Ronaldo ti bi rekao ne paše mu klima ovdje.

Drago mi je što su sva pojačanja ciljana i što je stručni štab stvarno analizirao igrače koje su planirali dovesti. Salkanović i ovaj iz Klisa momak su meni lično anonimusi i želim im svu sreću da se dokažu i da opravdaju svoj dolazak. Hajde još Hora i da gazimo Federalce :njanjanja:
Daj ba ne lupaj, ja sam više nego zadovoljan poslom koji je uprava postigla, ako daješ neke prijedloge i pitaš nešto jel to znači da si nezadovoljan stanjem u klubu?Sad svaki prijedlog koji daš i pitaš nešto ja ću ti doći sa pitanjem i pitat te imal išta da ti valja u klubu.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 01 jul 2023, 16:06

Druze,ako je amaterski ugovor, naravno da je na godinu. Ali i da je na 5 godina, kada je amsterski, igrač nakon godinu sam moze doći i reći, hvala i doviđenja. Ne mozeš nista tu

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 01 jul 2023, 16:11

Hajde Hora i špic jedan i da brojim dane do 12. augusta

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 01 jul 2023, 16:12

Nakon dovođenja Mehića, Salkanovića, Piljuga i Bajramovića, crno-crveni će angažovati još trojicu nogometaša. To će biti na pozicijama golmana, stopera i krilnog napadača čime će kompletirati ekipu za narednu sezonu. Prozivka Zeničana zakazana je za ponedjeljak na Bilinom polju, kada će biti mnogo jasnije koji će igrači napustiti klub, a koji će eventualno biti posuđeni nekim od ekipa iz nižeg ranga.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 jul 2023, 16:14

Bandit88 je napisao/la:
01 jul 2023, 16:12
Nakon dovođenja Mehića, Salkanovića, Piljuga i Bajramovića, crno-crveni će angažovati još trojicu nogometaša. To će biti na pozicijama golmana, stopera i krilnog napadača čime će kompletirati ekipu za narednu sezonu. Prozivka Zeničana zakazana je za ponedjeljak na Bilinom polju, kada će biti mnogo jasnije koji će igrači napustiti klub, a koji će eventualno biti posuđeni nekim od ekipa iz nižeg ranga.
To su onda vec dogovorena pojacanja, samo se ceka da zvanicno. Radi Duvnjak ko singerica :D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.