RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Svaka čast, bravo momci...neko je od Rođenih prognozirao da ce biti 2:0 za Velež i to golovima Haskića i Gulašvilija, neka tako i ostane...Forzaaa
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Sanjao majke miDirektorcic je napisao/la: ↑13 nov 2023, 06:22Imam neki dobar osjecaj za danas, 2-0 za nas. Haskic i gulaš
Forza !

**** ga Halilovic neznam sta vide u njemu nije on igrac za Veleza .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
pa mora li bas svaki put jedna budala da pokvari pa skoro perfektno navijanje? potpuno nepotrebna raketa u teren medju igrace. evo sto je mogla pogoditi neko njihovog, evo sto nas ceka kazna, ali mogla je pogoditi nekog naseg, Haskica, Hrkaca, sta onda?
Zadnja izmjena: mobih, dana/u 13 nov 2023, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Glup potez RA , taman ih opet malo pritisnuli oni prekidaju utakmicu.
Ma zna Halil u momentima raspalit loptu kad hoće ili nabacit...Ali ga se treba rješiti na zimu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ma meni je on sporiji od Anjdusica.
Ova pirotehnika na kraju bez veze
protrnem kad god lopta krene prema Kadricu...
Kad se Hasanović vraća?znal itko?
Vidim da Gulashvili dobro igra odkad je kod vas realno sta mislite koliko je realna cjena za koju bi ga mogli mi prodat ako nastavi igrat do kraja sezone ovako..
Nekaste natamburaki laznjake
Nekaste natamburaki laznjake
Guliša je dobar, ali treba na njemu još raditi. Bilo je utakmica kada se nije vidio,a ima i ovakvih utakmica gdje je odličan. Njegova želja nije upitna, ali svakako ima prostora za napredovanje.
Zavisi šta Sarajevo želi od njega. Bez uvrede, ali igrači kad odu u Sarajevo, nekako nestanu. Ne znam do čega je, možda do velikog izvora pa je lako nekog klupirati kada podbaci jednu utakmicu. Znam d aje Sarajevo oko $100k platilo za njega, vjerujem da može uzeti minimalno tri puta više.
Zavisi šta Sarajevo želi od njega. Bez uvrede, ali igrači kad odu u Sarajevo, nekako nestanu. Ne znam do čega je, možda do velikog izvora pa je lako nekog klupirati kada podbaci jednu utakmicu. Znam d aje Sarajevo oko $100k platilo za njega, vjerujem da može uzeti minimalno tri puta više.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Bravo rođeni !! To tražimo od vas. 

Momci, danas svaka čast. Igra, htijenje, borba... Bilo je u kost. Svaka čast. Osjetio se mali pad sredinom drugog poluvremena, ali golovi su dati na vrijeme. Želim ovakvog Veleža gledati na svakoj utakmici. Žali jože izgubljenih bodova, borili bi se za prvo mjesto.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Bez obzira na ovaj susret koji nam je svima uljepsao ovu sedmicu.
Odgovorno tvrdim da Velez poslje rata nije imao:
Bolje navijace
Bolju upravu
Boljeg trenera
Bolji stadion.
Znaci sada samo nastaviti. Podrska bez obzira na sve. I ako sada kiksamo naredni pet. Samo kontinuitet i podrska. Jos na zimu kada Klauf dovede neke svoje provrjerene igrace a otjera skart. Ma sjajno, sjajno.
Igrac utakmice definitivno Prses. Kakav **** gigant na sredini terena. Tandem Hrkac-Oliveira najjaci u PLBIH.
HVALA VAM RODJENI!
Odgovorno tvrdim da Velez poslje rata nije imao:
Bolje navijace
Bolju upravu
Boljeg trenera
Bolji stadion.
Znaci sada samo nastaviti. Podrska bez obzira na sve. I ako sada kiksamo naredni pet. Samo kontinuitet i podrska. Jos na zimu kada Klauf dovede neke svoje provrjerene igrace a otjera skart. Ma sjajno, sjajno.
Igrac utakmice definitivno Prses. Kakav **** gigant na sredini terena. Tandem Hrkac-Oliveira najjaci u PLBIH.
HVALA VAM RODJENI!
Klafuricu 

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Orec. 

Bravo, cestitke od srca!
Rasuli ste na proste faktore cionisticko-ustashku bagru!!
Rasuli ste na proste faktore cionisticko-ustashku bagru!!
Ako je u pitanju 300-400 k€ radije bi ga vama dao za 200k€ (plus 25% od sledeceg transfera) (da namirimo ostetu 120k€ smo ga platili) plus plate..jer on zasluzuje i ima kvalitera da se istrpi a u ovom momentu vi imate vise prostora za trpitReds93 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:23Guliša je dobar, ali treba na njemu još raditi. Bilo je utakmica kada se nije vidio,a ima i ovakvih utakmica gdje je odličan. Njegova želja nije upitna, ali svakako ima prostora za napredovanje.
Zivio jos 121 godinu i cestitam na pobjedi
Sta je cudo glavni klub pobjedio filijalu
Zdravko mamic tuce lokomotivi svake godine 4x

Da igrate jos jednu od 21h utakmicu opet bi ih dobili sa hendikepom.
Čestitke.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.