Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ukucaj bilo sta u pass polje i izace ti profildr.van nostrand je napisao/la:jedno pitanje...kada prilikom logiranja na fb pritisnem dupli klik na prazno polje gdje treba upisati username tj. mail adresu preko koje se ulazi, izbaci mi listu svih mail adresa koje su tu ukucavane, je li tako?
Do sada sam u to bio ubijedjen 100% da je tako ali sinoc me malo zbuni jedan detalj. Naime, u toj listi se nalazi jedna mail adresa meni nepoznata a 100% niko nije koristio moj laptop, niko nije imao priliku da ga uzme u ruke u zadnja 2 mjeseca a tu mail adresu ranije nisam primjetio...
Postoji li neko logicno objasnjenje?
Logovao se neko sa tom e-mail adresom na nekom drugom sajtu, pa forma za logovanje pamti. Cak si mozda i ti logovao sa tom e-mail adresom negdje, mozda si je napravio radi testiranja, ili radi privremene upotrebe?Postoji li neko logicno objasnjenje?
znaci neko je moro ukucat tu adresu na tom kompu,ne moze sama od sebe bit tudr.van nostrand je napisao/la:jedno pitanje...kada prilikom logiranja na fb pritisnem dupli klik na prazno polje gdje treba upisati username tj. mail adresu preko koje se ulazi, izbaci mi listu svih mail adresa koje su tu ukucavane, je li tako?
Do sada sam u to bio ubijedjen 100% da je tako ali sinoc me malo zbuni jedan detalj. Naime, u toj listi se nalazi jedna mail adresa meni nepoznata a 100% niko nije koristio moj laptop, niko nije imao priliku da ga uzme u ruke u zadnja 2 mjeseca a tu mail adresu ranije nisam primjetio...
Postoji li neko logicno objasnjenje?
Kad ste kod toga, zanimljivo kako neki sajtovi pamte samo neke adrese... imam valjda deset mailova, jedan forum mi pamti dva pored onog kojim se logiram.LvG je napisao/la:Logovao se neko sa tom e-mail adresom na nekom drugom sajtu, pa forma za logovanje pamti. Cak si mozda i ti logovao sa tom e-mail adresom negdje, mozda si je napravio radi testiranja, ili radi privremene upotrebe?Postoji li neko logicno objasnjenje?
Mislim da je to aplikacija samo za mobitele vrste android.IlProfessore je napisao/la:Ima li ko od forumaša Viber na kompu. Meni neće da se pokrene instalacija na kompu... piše mi: Windows cannot access the specifed device, path, or file. You may not have the appropiate permissions to access the item.
mene da,ne mogu pisati svima....Lampard8 je napisao/la:Zeza li vas chat
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VensanKasel i 5 gostiju.