FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Neko ce nosit drvo na dresu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- -Barcelona-
- Kontakt:
neko drvo a real BARCAwinNail for Real je napisao/la:Neko ce nosit drvo na dresu![]()
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma jok, dobicemo vas sljedeci put.-Barcelona- je napisao/la:neko drvo a real BARCAwinNail for Real je napisao/la:Neko ce nosit drvo na dresu![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
al me nasmijaaa hahahhhaNail for Real je napisao/la:Ma jok, dobicemo vas sljedeci put.-Barcelona- je napisao/la:neko drvo a real BARCAwinNail for Real je napisao/la:Neko ce nosit drvo na dresu![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
ti znas kavi ce dresvoi biti ?Nail for Real je napisao/la:Neko ce nosit drvo na dresu![]()

od ovih 3 bice jedan tako da nece biti drvo.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ma da bude šuma; naš dres- naša stvar, znak Unicefa dovoljno homo sapinesima govori, mi se tim ponosimo.DAVID VILLA 7' je napisao/la:ti znas kavi ce dresvoi biti ?Nail for Real je napisao/la:Neko ce nosit drvo na dresu![]()
od ovih 3 bice jedan tako da nece biti drvo.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Natpis nije bitan, bitna je hegemonija.
Gledajuci neki naredni period od jedno 5 godina, s tih 150 miliona, s osvojenim titulama i pametnijom transfer politikom , klub ce biti jako stabilan svi ovi dugovi koje imamo ce polako ispariti, odnosno sve ce biti vraceno. Najbitnije je da imamo vec izgradjenu ekipu, koja je i prilicno mlada. Ne vjerujem da ce nam biti potrebni neki astronomski transferi od preko 40 miliona.
Stoper koji ce zamijeniti Puyola ne bi trebao biti skuplji od 30 miliona kakav god da je, lijevi bek koji ce zamijeniti abidala isto tako, mnogi bi htjeli tu vidjeti Bale-a, ako bi momak htio da dodje nama, mislim da bismo ga mogli dobiti za tridesetak miliona plus neki igrac, a ima tu i jos drugih dobrih op cija kao npr Bastos, kojeg bismo mogli dobiti za nekih 20 miliona plus Abidal ili neko drugi. Bastos bi po meni bio sjajan, neodoljivo podsjeca na Dani Alvesa svojom igrom, i da imamo takva dva beka, sijevalo bi sa svih strana.
Sredina terena je za sad sjajno popunjena, Sergio, Xavi i Iniesta, a u zamjeni Maskerano, Keita, Thiago i Afelay, ne vidim tu neku potrebu za dovodjenjem nekog igraca, mozda Fabregas ako ne bio bio astronomski skup, i to da Arsenalu uz pare damo nekog od nasih igraca.
Napad je isto solidno popunjen, Messi, Vilja, Pedro, Bojan, jos moze igrati kao krilo Afelay ili ponekad Iniesta, da nam je velika nuzda nekoga dovoditi i nije, jedino ako Pep skonta da nam treba klasicna devetka onda se opet moze dovesti neka svjetska klasa, mogu recimo i Tores koji ne vjerujem da bi bio skuplji od 40 miliona , ali i u tom slucaju cijena bi se mogla oboriti nekim nasim igracem koji bi usao u transfer, kao npr. Bojan.
Ne smijemo zaboraviti ni to da cemo na kraju sezone od Milana dobiti 25 miliona za Ibru, i za svakog novog igraca kojeg budemo dovodili imamo kvalitetne igrace da prodamo ili ponudimo u razmjenu, tako da ne vjerujem da ce nam na transfere u narednim sezonama otici dosta novca, zbog ta neka tri-cetiri nova igraca u naredne tri sezone mozda ne vjerujem da cemo biti u tom nekom transfer minusu vecem od 50 miliona, sto ja za klub kao Barca gotovo nista
Gledajuci neki naredni period od jedno 5 godina, s tih 150 miliona, s osvojenim titulama i pametnijom transfer politikom , klub ce biti jako stabilan svi ovi dugovi koje imamo ce polako ispariti, odnosno sve ce biti vraceno. Najbitnije je da imamo vec izgradjenu ekipu, koja je i prilicno mlada. Ne vjerujem da ce nam biti potrebni neki astronomski transferi od preko 40 miliona.
Stoper koji ce zamijeniti Puyola ne bi trebao biti skuplji od 30 miliona kakav god da je, lijevi bek koji ce zamijeniti abidala isto tako, mnogi bi htjeli tu vidjeti Bale-a, ako bi momak htio da dodje nama, mislim da bismo ga mogli dobiti za tridesetak miliona plus neki igrac, a ima tu i jos drugih dobrih op cija kao npr Bastos, kojeg bismo mogli dobiti za nekih 20 miliona plus Abidal ili neko drugi. Bastos bi po meni bio sjajan, neodoljivo podsjeca na Dani Alvesa svojom igrom, i da imamo takva dva beka, sijevalo bi sa svih strana.
Sredina terena je za sad sjajno popunjena, Sergio, Xavi i Iniesta, a u zamjeni Maskerano, Keita, Thiago i Afelay, ne vidim tu neku potrebu za dovodjenjem nekog igraca, mozda Fabregas ako ne bio bio astronomski skup, i to da Arsenalu uz pare damo nekog od nasih igraca.
Napad je isto solidno popunjen, Messi, Vilja, Pedro, Bojan, jos moze igrati kao krilo Afelay ili ponekad Iniesta, da nam je velika nuzda nekoga dovoditi i nije, jedino ako Pep skonta da nam treba klasicna devetka onda se opet moze dovesti neka svjetska klasa, mogu recimo i Tores koji ne vjerujem da bi bio skuplji od 40 miliona , ali i u tom slucaju cijena bi se mogla oboriti nekim nasim igracem koji bi usao u transfer, kao npr. Bojan.
Ne smijemo zaboraviti ni to da cemo na kraju sezone od Milana dobiti 25 miliona za Ibru, i za svakog novog igraca kojeg budemo dovodili imamo kvalitetne igrace da prodamo ili ponudimo u razmjenu, tako da ne vjerujem da ce nam na transfere u narednim sezonama otici dosta novca, zbog ta neka tri-cetiri nova igraca u naredne tri sezone mozda ne vjerujem da cemo biti u tom nekom transfer minusu vecem od 50 miliona, sto ja za klub kao Barca gotovo nista
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sutra se na Camp Nou vraca ovaj covjek:

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
Ljudina, nema sta 
Moram priznati prvi put da ste udarili ispod pojasa, napredujete sljedeci mjesec mozda opet nesto provalite.
Za sliku: klap klap klap
Nikad necu zaboraviti onaj gol u predzadnjem kolu cini mi se, cini mi se cak oko 90 minute da je bilo
Za sliku: klap klap klap
Nikad necu zaboraviti onaj gol u predzadnjem kolu cini mi se, cini mi se cak oko 90 minute da je bilo
Mes Que Un Club
espanyol povede
real povede
barcelona izjednaci
zaragosa izjednaci
barcelona povede
zaragosa povede
real izjednaci
espanyol izjednaci
u je*em ti srecu, kad se sjetim kako sam plako tu noc
real povede
barcelona izjednaci
zaragosa izjednaci
barcelona povede
zaragosa povede
real izjednaci
espanyol izjednaci
u je*em ti srecu, kad se sjetim kako sam plako tu noc
Nije ba, Espanyol poveo, Zaragoza povela. Barca izjednacila, Real izjednacio, Barca povela ... Real izjednacio, Espanyol izjednacioWolverine je napisao/la:espanyol povede
real povede
barcelona izjednaci
zaragosa izjednaci
barcelona povede
zaragosa povede
real izjednaci
espanyol izjednaci
u **** srecu, kad se sjetim kako sam plako tu noc
Evo i videa. Najjace kad Barca povede, a Laporta se podje radovat, Real izjednaci, Espanyol izjednaci - Laporta ko popishan
[youtube][/youtube]
prikaza kako real daje drugi go, ja se smijem, ma *ebe mi se, djaba vam... kad nakon 20 sec se ukljuci na nou camp
eh da je tad bio usavrsen totalni fudbal, pa da ovi ne dodju do lopte

eh da je tad bio usavrsen totalni fudbal, pa da ovi ne dodju do lopte
ser del barça es el millor que hi ha !
A Messia, najbolji svjetski rukometaš
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Guardiola: "Ne želim Francuze u osmini finala LP"
- U Evropi, ne želim Francuze, jer su to dvije jake ekipe, tehnički potkovane i ne bih volio da ih dobijemo u osmini finala Lige prvaka. - kazao je Guardiola na današnjoj press konferenciji.
Guardiola je naglasio, prije svega, potencijal Marseillea.
- To je vrlo, vrlo jaka ekipa. Jako su spremni i stalno vrše pritisak. Generalno, odlično su pripremljenji fizički i taktički - dodao je Pep.
- U Evropi, ne želim Francuze, jer su to dvije jake ekipe, tehnički potkovane i ne bih volio da ih dobijemo u osmini finala Lige prvaka. - kazao je Guardiola na današnjoj press konferenciji.
Guardiola je naglasio, prije svega, potencijal Marseillea.
- To je vrlo, vrlo jaka ekipa. Jako su spremni i stalno vrše pritisak. Generalno, odlično su pripremljenji fizički i taktički - dodao je Pep.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I u mene ista situacija, mi dali gol, ja ne slavim, i dalje placem, kontam **** gol kad ona stoka vodi, al kad ga je Tamudo dao... ja se prvo izgubio, srce mi bilo puno, ma ne znam, tesko je to opisati, ljepse sam se osjecao tada nego kad smo Ligu prvaka digli. A Tamudo nakon tekme: "Ja sam 110% Anti-Cule"Scof1eld je napisao/la:prikaza kako real daje drugi go, ja se smijem, ma *ebe mi se, djaba vam... kad nakon 20 sec se ukljuci na nou camp![]()
![]()
![]()
![]()
eh da je tad bio usavrsen totalni fudbal, pa da ovi ne dodju do lopte![]()
![]()
Espaynol= Realova kucka , uz Atletico naravno
Sto se tice mes que un marketing ,pa retardi bi ispali da su odbili 150 000 mil Eura koliko ce dobit za 5 god
hebo tradiciju 21 je vijek , gotovo svaki veliki klub je u dugovima a pare danas sve kontrolisu . 
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 11 dec 2010, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
On 10 December 2010 FC Barcelona announced it had agreed a shirt sponsorship deal with the Qatar Foundation worth up to €170 million over 5 years, ending Barcelona's tradition of not accepting payment for sponsors displayed on their shirt...
svaki dan druga cifra
koliko ova kompanija zaradjuje ako za sponzorstvo/reklamu mogu dati 150-170M

svaki dan druga cifra
koliko ova kompanija zaradjuje ako za sponzorstvo/reklamu mogu dati 150-170M
ser del barça es el millor que hi ha !
Portillo je napisao/la:Nije ba, Espanyol poveo, Zaragoza povela. Barca izjednacila, Real izjednacio, Barca povela ... Real izjednacio, Espanyol izjednacioWolverine je napisao/la:espanyol povede
real povede
barcelona izjednaci
zaragosa izjednaci
barcelona povede
zaragosa povede
real izjednaci
espanyol izjednaci
u **** srecu, kad se sjetim kako sam plako tu nocA i ja sam ti tu vecer plako, ali od srece, to ozbiljno govorim, nikad me do tad nisu oblile suze radosnice, joj da mi je jos jednom u zivotu dozivit tako nesto...
Evo i videa. Najjace kad Barca povede, a Laporta se podje radovat, Real izjednaci, Espanyol izjednaci - Laporta ko popishan![]()
[youtube][/youtube]
Jao Messija gada
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
sve što može nogama može i rukama...jednostavno svestran je...a ti i takvi kao ti mu ga samo možete S I S A T ITed Mosby je napisao/la:A Messia, najbolji svjetski rukometaš
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.