Ja vjerujem da je on tu radi rotacije i sirine u ekipi.
Ma tek je pocelo, prvo da se rascisti sa matorima koji imaju velika primanja. Pa vjerovatno ce nas obradovati sa jos par pojacanja. Samo da ne dodje Mudingayi.

U sta bi se kladio ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Aha. Ma negdje procitah da je vidjen blizu La Rosalede(stadiona Malage) ,pa rek'o da nemate vi kakvih vijesti s Italijanskih portala .A znas kako kazu, gdje ima dima ima i naftePuma je napisao/la:Pogresan info imas, na Ibizu je ipak otisao da ljetuje![]()
Sto se tice profesionalnog plana, sumnjam da ce se vracati u Spaniju
Ccc pa stvarno ti komentar nije na mjestu, kakvo nepostivanje prije svega jednoj fudbalskoj legendiHuska je napisao/la:Treba ovog prodat sto prije, samo mi treba prezime od onog gubavca na svetom dresu...
Pa zar nije ruzno doci na temu Juventusa da vidis bilo kakvu vijest a procitas neku uvredu na racun legende kluba i izuzetnog prije svega covjeka pa onda igraca Zanettija. Pa da se radi o nekom pokvarenom i prgavom igracu nije problem ali vrijedati takve ljude je za svaku osuduvrebac86 je napisao/la:NEznam sta ti trazis ovdje?? svako ima ima pravo da nekog voli ili mrzi! ja iskreno postujem Del Piera, ali zaboli me ona stvar za njim i briga me sta drugi misle ! ali npr. nikad necu doci na temu Juvea i velicati nekog igraca Intera!Oxygen je napisao/la:Ne trollaj temu, drago mi je da i ti imaš komplex kao ovaj bezobraznik.
Imponuju mi slike Juventusa na temi prescritta.![]()
![]()
ja jednostavno nikad nisam bio na temi JUveta i nikad je necu ni otvoriti, tako da me zaboli ona stvar sta se tamo pise i tko pise , dodem ovdje da napisem o svom klubu nesto i da PROCITAM NEKU KORISNU INFORMACIJU U VEZI INTERA, a ne Juveta ili Del Piera ili nekog treceg, a jos kad vidim nekog juventusovca ovdje (znam nije doso dobre volje) odmah mi dode da povratim!!10DelPiero je napisao/la:Pa zar nije ruzno doci na temu Juventusa da vidis bilo kakvu vijest a procitas neku uvredu na racun legende kluba i izuzetnog prije svega covjeka pa onda igraca Zanettija. Pa da se radi o nekom pokvarenom i prgavom igracu nije problem ali vrijedati takve ljude je za svaku osuduvrebac86 je napisao/la:NEznam sta ti trazis ovdje?? svako ima ima pravo da nekog voli ili mrzi! ja iskreno postujem Del Piera, ali zaboli me ona stvar za njim i briga me sta drugi misle ! ali npr. nikad necu doci na temu Juvea i velicati nekog igraca Intera!Oxygen je napisao/la:Ne trollaj temu, drago mi je da i ti imaš komplex kao ovaj bezobraznik.
Imponuju mi slike Juventusa na temi prescritta.![]()
![]()
sta se ti smijes, da ti nije vrucina naskodila???mdss je napisao/la:vrebac86@![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.