FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

AkkaweLy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 12:24

Evander je napisao/la:
shzna je napisao/la:If you know what I mind :urnebes: :urnebes:
Ti nikad neces saznati ko sam ja.
Sve da i ne znam pisati na eng, a znam, a jako dobro znamo ko vam pise DERSIN ROOM i EUROPA LEAUGE. Znamo ko vam je pravio i statut i napisao pola slajda na eng, pola na bosanskom. Znamo i ko vam pravi parole pa imaju stamparske greske. Znamo ko je svoj mail @unicreditbank.ba stavio na javnoj prezentaciji na biznis forumu ;)

P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina :)
P.S dupla kruna nedosanjan san, ..... koliko dugo ? nikad je niste vidjeli, niti ćete je vidjeti
Ljubav klase RADNIČKE !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:25

AkkaweLy je napisao/la:
Evander je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ? :o Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOM :)

LAZOVE OD 16 GODINA :)
Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. Pohvalno :clap: :clap: :clap:
Lazove, da ti nadjem post gdje si napisao da imas 16?

16, pa 18, pa sad 17 skoro osamnaest. Lazove :)

Ali koliko god da imas, opet nikad nisi prisustvovao utakmici ekipe za koju navijas na kojoj je 20 000 ljudi na tribinama :)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 29 mar 2015, 12:26

AkkaweLy je napisao/la:
Evander je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Jel ti vidis povecanu i boldiranu recenicu na engleskom ? :o Stvarno me zabrinjavas. Evander veliki englez. Ne dao Bog da vam dodju prijatelji iz Drezdena, kako bi se ti sporazumjevao sa njima ?
Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOM :)

Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. Pohvalno :clap: :clap: :clap:
moje dijete ja radio jednačine sa dvije nepoznate kada si se rodio...

ne kontam ajzea sta to kod vas funkcionise akda tomica tjerate jer nece bez ispalte dugova da produzi?
ili na tribinama da vam uzimaju proviziju ko nekada pitići kod nas

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 29 mar 2015, 12:27

pile87 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:A koliko je taj famozni Nedo odigrao zvanicnih utakmica ove sezone naspram Benki?
Pa nije mnogo vise ali opet ima bolju statistiku ako ne racunas ove utakmice protiv UNISA.
Ma nemoj, jos to i dodao Unisa :lol:
Joj koga i ja usporedjujem sa Benkom :facepalm: :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:27

Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
@Evander Željo-Newcastle ;)
Istorija, daleka istorija, kao recimo i Sarajevo-Hambur.
Od davne 2002. koliko bajrama prodje? 13 dugih godina nemate posnetu od 20 000 ljudi na stadionu, a toliki trofeji u medjuvremenu. Bruka i sramota!!!

P.S. ispravljaju me radi greske u pisanju engleskog i to za pisanje na nekakvom forumu, navijaci tima koji se javno bruka vec evo godinama.
DERSING ROOM, EUROPA LEAUGE:)
Pa imate li iti malo obraza?
Pa sa skupstine i prezentacije statuta niste mogli ispraviti gramaticke greske i pola slajda na engleskom pola na bosanskom.
I know what you mind :D
S obzirom da si sa terena prešao na tribine osjećam se ponosnim jer znam da sve funkcioniše kako treba. Samo nastavi i živio ti meni :)
Na terenu, 1:2. Krste i Duljevic :)

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 29 mar 2015, 12:28

Stvarno me zabrinjavas. Gdje sam napisao da imam 18 ? Napisao sam skoro 18, u oktobru aBd 18 slavim. A inace, to koliko godina imam ne bi trebalo da te zanima. :) Ali eto, dzaba tebi reci bilo sta kad si tvrdoglav
Ljubav klase RADNIČKE !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 mar 2015, 12:28

http://prntscr.com/6mrmq7" onclick="window.open(this.href);return false; i nastavak nisam mogao sve iskopirati

http://prntscr.com/6mrn1x" onclick="window.open(this.href);return false; Igrali pred 120 hiljada gledalaca

Toliko o posjetama da završimo sa tim hajde nešto novo.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 mar 2015, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 mar 2015, 12:29

Evander je napisao/la: P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina :)
Zadnje euro tekme, manje ljudi nego kad Sarajevo igra kup protiv Borca.
Ja kakve ti gluposti valjaš :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 mar 2015, 12:30

Benko je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:
Evander je napisao/la: Ne dao bog da vama dodje investitor sa eng govornog podrucija i da vidi javno DERSING ROOM I EUROPA LEAUGE. PA ONDA DA VIDI JAVNU PREZENTACIJU STATUTA POLA RECENICE NA ENG, POLA NA BOSANSKOM :)

ne kontam ajzea sta to kod vas funkcionise akda tomica tjerate jer nece bez ispalte dugova da produzi?
Sjecas li se Komazeca od prosle godine kad vas napusti? sto vi njega ne zadrzaste, vec ste mu dali papire da moze ici
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 29 mar 2015, 12:33

sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:34

shzna je napisao/la:
Evander je napisao/la: P.S. 20 hiljada na tribinama, nedosanjan san evo vec 13 godina :)
Zadnje euro tekme, manje ljudi nego kad Sarajevo igra kup protiv Borca.
Ja kakve ti gluposti valjaš :lol:
Debilcino.
Ako vec nesto navedes kao glupost onda to i obrazlozi.
Mozak vam je totalno svima ispijen. Dozvoljeno vam je da vrijedjate sve druge na vasoj temi, ali ovdje ti necu sutjeti.
Seljacino, argumentuj nesto ili **** u skokovima!!!

13 godina bez 20 000 navijaca na tribinama!!!
Vise gledalaca protv Borca u kupu nego vas protiv onih crnogoraca i ajvarasa!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 mar 2015, 12:35

HordeBL je napisao/la:sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme
pa sto je napustio klub kad je u njemu pocelo sve dobro da funkcionise
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 29 mar 2015, 12:36

Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??

De se dogovorite, ne može nikako sad jedno sad drugo ;)

I zar ste toliko lakovjerni da mislite da ce stadion biti napravljen za godinu? Još opština centar :rol: ma da ce ikako biti pravljen ? :rol:

I opet kažem logično je porediti se sa boljim i uspješnijim ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:37

Schwarz je napisao/la:
Benko je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la: Lazov od 17 godina, skoro 18. Ako ne znas koliko godina ima 97 godiste, onda stvarno ne znam. I da, napisao sam 16 godina, a trebao 17, velika greska, nema šta. A vidim prati se FK ŽELJEZNIČAR kroz ex yu list Tempo. Pohvalno :clap: :clap: :clap:

Sjecas li se Komazeca od prosle godine kad vas napusti? sto vi njega ne zadrzaste, vec ste mu dali papire da moze ici
Imao je takav ugovor i na zalost nismo nista mogli uraditi. Covjek potrcao za parama za sto ga ne krivim.
Da se razumijemo, ja ga i danas smatram puno kvalitetnijim igracem od Velkoskog i zao mi je sto nije ostao onda kod nas.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 29 mar 2015, 12:37

Schwarz je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:sta mislis sto se pojavi na tekmi protiv Hagesunda pa expresno za njih potpisa 15 dana poslije tekme
zasto je Tomic odbio produzenje ugovora, moze biti radi redovni placanja, premija i tih stvari koje dobije svake prestupne godine !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:39

JoseMourinho je napisao/la:Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??

I zar ste toliko lakovjerni da mislite da ce stadion biti napravljen za godinu? Još opština centar :rol: ma da ce ikako biti pravljen ? :rol:

Evo ti odgovor.
Imamo svijetlu buducnost i mozemo se nadati lijepim stvarima u dogledno vrijeme. Klub smo sa najvecom pespektivom i jedini koji su prevazisli probleme u kojima se ostali nalaze.

A vi?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 mar 2015, 12:41

Evander je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Čekaj sad jel imate milione i bacate pare i gradite stadion ili nemate milione imate fine pare za naše uslove, igraci do do 5 milja platu i razmišljate oko rjesenja za stadion??

Evo ti odgovor.
Imamo svijetlu buducnost i mozemo se nadati lijepim stvarima u dogledno vrijeme. Klub smo sa najvecom pespektivom i jedini koji su prevazisli probleme u kojima se ostali nalaze.

A vi?
..a mi smo ispred vas :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 mar 2015, 12:41

collector je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
zasto je Tomic odbio produzenje ugovora, moze biti radi redovni placanja, premija i tih stvari koje dobije svake prestupne godine !!!
Evo da ti ja odgovorim, tacnije Tomic.
slika
slika
Das Ist Walter

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 mar 2015, 12:43

Ovako lićno od N.Komazeca morao je otići iz Sarajeva takav ugovor bio sa njim a on imao ugovor sa Redžepagićem.Čovjek je otišao i gotovo.Kasnije se vratio ali su mu vrata kluba bila zatvorena nažalost bio je i sa amiđom na čaršiji ali... ništa od povratka.Proklinjao je Redžepagića i dan kad ga je upoznao.Sreča pa je na revanšu dobio priliku i razgovarao je sa čelnicima Haugesunda i pronašao je sa njima zajednički jezik.Pitajte Nikolu ako ga neko zna koji mu je period i klub najdraži a igrao je u nekoliko,
Sarajevo ljubavi moja!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2015, 12:44

Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Evo ti odgovor.

A vi?
..a mi smo ispred vas :D
Djecace, jako si naivan i nezreo.
Naredne godine ce najbolje pokazati gdje je ko ;)
Nedjeljom stanu bageri i investitori ne cekaju u redu pa ste se danas nakotili ovdje? :)

P.S. ostanite vi svi meni pozdravljeni, odoh kafu piti :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ferroviere87, Paromlinac i 32 gosta.