Yebemu nek neko pokuša, iako su šanse 0,0001%JoseMourinho je napisao/la:Pokušajte vratit datum na kompjuteru koliko god glupo zvučalo

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Yebemu nek neko pokuša, iako su šanse 0,0001%JoseMourinho je napisao/la:Pokušajte vratit datum na kompjuteru koliko god glupo zvučalo
Sto se tih stvari tice najbolje je da se obratis @JoseMourinho, on je imao neki fajl na kojem su bili svi linkovi koji su nam trebali da se igra normalno igra, i odatle smo svi skidaliGusar1995 je napisao/la:opet nekog molim da postavi link za igricu
franklampard8 je napisao/la:Jel moze neko napraviti Sarajevo sa Ostrakovicem i jos malo vise novca. Nekako nije realno da Sarajevo ima 160.000 budgeta ...
e jbgvalja opet pocinjat novu karijeru, a taman na ovoj sam pred kraj prve sezone i vjerovatno cu osvojiti dupluJoseMourinho je napisao/la:Odradit cu ja novu verziju updatea ovog dana sa svim transferima, znal ko imala gdje spisak svih transfera polusezone kod nas?
Tu sam ako šta treba pomoći.Odradit cu ja novu verziju updatea ovog dana sa svim transferima, znal ko imala gdje spisak svih transfera polusezone kod nas?
To prvo što si naveo.neO1 je napisao/la:Kad skinem ovaj nosteam-ov patch 15.3.1 je l' ga trebam samo instalirati tamo gdje je i igra instalirana ili je nesto drugo ?
hvala, al evo dodje mi danas u avazu spisak svih transfera (trebalo bi da je sve tacnotrnovica je napisao/la:Tu sam ako šta treba pomoći.Odradit cu ja novu verziju updatea ovog dana sa svim transferima, znal ko imala gdje spisak svih transfera polusezone kod nas?
1. skinite update http://uploaded.net/file/f67zh1c5/FM15_15.1.3-FIX.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
2. dodajte folder FM-a u exceptions (izuzetke) kod vaseg antivirusa da vam ne brise fajlov!!!!!
3. instalirajte fix u folder FM-a
i mora radit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.