Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

siljevac
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la siljevac » 22 feb 2016, 06:33

momciluk / sta si naumio da kazes reci . zbog cega je to cimirot pozvan u repku . providan si kao staklo gnjido . brisi nevalja osobo kako te nije sramota . nemoj da vrijedjas decke sa te osnove . :bih:

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 22 feb 2016, 06:38

pipi duga carapa/ sa takvim komentarima odavno si ti postao najsmijesnija osoba na forumu . nemoj da komentiras jer je to povracanje iz tvojih prljavih usta . stidi se bravisimo :bih:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 22 feb 2016, 07:30

Momciluk je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ovaj malac sve bolji. Naprijed legendo ako je iko zasluzio ti si. Strasno postujem ovakve momke prvenstveno iz sportskih razloga ali da budem iskren i iz onih drugih. Ni momenta nije dvojio da li ce igrati za svoju drzavu i skidam mu kapu za to. Bravo Gojko!
Joj price covjek bi rekao da je imao ponude 4 reprezentacije, u nasu je jedva upao i to iz nekih drugih razloga ne zato sto mu je tu bilo mjesto, ni njemu ni bilo kome drugom iz nase lige. Sada je stvarno zasluzio poziv, i ne samo poziv nego ozbiljnu ulogu u reprezentaciji, a i dalje nema sanse da bi dobio poziv neke druge reprezentacije pa je glupo i pricat o tome da li je dvojio ili nije i da li bi dvojio.
Znamo da loziis Pitare, ali to se radi ovako, Gojko je Leotarov proizvod :D

Zahebanciju na stranu, Gojko nam je zlata vrijedan a svi znamo zasto, smog, gusenje itd :D
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2016, 10:46

Husika je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ovaj malac sve bolji. Naprijed legendo ako je iko zasluzio ti si. Strasno postujem ovakve momke prvenstveno iz sportskih razloga ali da budem iskren i iz onih drugih. Ni momenta nije dvojio da li ce igrati za svoju drzavu i skidam mu kapu za to. Bravo Gojko!
Joj price covjek bi rekao da je imao ponude 4 reprezentacije, u nasu je jedva upao i to iz nekih drugih razloga ne zato sto mu je tu bilo mjesto, ni njemu ni bilo kome drugom iz nase lige. Sada je stvarno zasluzio poziv, i ne samo poziv nego ozbiljnu ulogu u reprezentaciji, a i dalje nema sanse da bi dobio poziv neke druge reprezentacije pa je glupo i pricat o tome da li je dvojio ili nije i da li bi dvojio.

Zahebanciju na stranu, Gojko nam je zlata vrijedan a svi znamo zasto, smog, gusenje itd :D
Ne lozim nikoga i ne vidim razlog zasto bi se neko lozio na postove o Gojku. To bi bilo isto kao kad pohvalim Viscu da neko napise lozis navijace Zeljeznicara. Zvezda je dolazila po Gojka a citao sam clanke u srbijanskim novinama o Gojku i greski sto nije pozvan na vrijeme u Orlove. Nije to vazno sada da bi o tome razvlacili diskusiju ali sportski zivot i ljudske kvalitete ovog momka
mi ostavljaju dojam netipicnog igraca sa nasih prostora. Makar sam takav dojam stekao.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 22 feb 2016, 11:47

siljevac je napisao/la:pipi duga carapa/ sa takvim komentarima odavno si ti postao najsmijesnija osoba na forumu . nemoj da komentiras jer je to povracanje iz tvojih prljavih usta . stidi se bravisimo :bih:
Izvini, ko si ti?
Objasni svrhu svog posta, molim lijepo. Čega da se stidim? Što se konstantno omalovazava nešto što je naše, pa i ta Premijer liga BiH te što mi je izuzetno drago kada neko od ovih, svega sem ne terena, napravi nešto odnosno ima šansu da napravi nešto na velikoj sceni. Takvih je puno, jedan od njih je Edin Dzeko a jedan od njih je i isti ovaj Gojko Cimirot.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 feb 2016, 16:56

Husika je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:

Ja bas cu priznat da ih lozim pa nastavit opet isto to radit.. ovo stvarno mislim kad kazem da niko iz nase lige ne zasluzuje poziv a pogotovo ne prosle sezone ili prije dvije godine, zamislite da zovemo igraca koji igra u Moldaviji.. pa igraci iz Ceske lige koja je neuporedivo jaca od nase se ne mogu probiti do nase repke pa ne vidim onda razlog zasto bi zvali iz nase.. istina ove sezone to vec ide naprijed zahvaljujuci gospodinu Husicu, gospodinu Tanu i Zeljeznicaru. Kad se liga skrati to ce joj bolje izgledat mozda i jos neki bogatas preuzme neki nas klub pa bi od sezone 2017/18 vec mogli ocekivat igrace iz Premijer lige u reprezentaciji.
This time next year we'll be millionaires.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2016, 17:01

Da li je moguca da jedna od najglupljih osoba ovog foruma i dalje pise ovdje :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 feb 2016, 17:03

MortemHz je napisao/la:Da li je moguca da jedna od najglupljih osoba ovog foruma i dalje pise ovdje :shock:
Reci sta te konkretno pogodilo toliko, da ti objasnim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2016, 17:08

Momciluk je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Da li je moguca da jedna od najglupljih osoba ovog foruma i dalje pise ovdje :shock:
Reci sta te konkretno pogodilo toliko, da ti objasnim.
Nisam na tebe mislio :mrgreen: iako mislim da i ti grijesis.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 feb 2016, 17:16

Dobro je, vec sam bio pripremio listu sa uvredama :rol: .. sta nije tacno sto sam napisao, mislis da je nasa liga taj nivo da daje reprezentativce za 20. reprezentaciju svijeta? .. ili ti je zasmetao ovaj dio sa Tanom i Husicem :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2016, 17:18

''**** ti mater pitarsku'' :rol:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 feb 2016, 17:22, ukupno mijenjano 2 puta.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 22 feb 2016, 17:20

Bravo Gojkara pitaru, uskoro u Bundesligi da te gledamo :bih: .

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 feb 2016, 17:21

MortemHz je napisao/la:''**** ti mater pitarsku'' :rol:
Malo je falilo :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2016, 17:23

Momciluk je napisao/la:
Pa grijesis zbog toga sto mislis da se neko lozi na Cimirota samo zato sto smo ga mi napravili igracem, nije to tako. Isto mislis da nam je Zahirovic sad neka ''rana''. On je najveca radilica odkad postoji ova liga i taj momak zasluzuje poziv gdje god on igrao, ne treba potcjenjivati Grcku ligu. Nesto slicno je Amir Hadziahmetovic ali on tek treba da se pokaze.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 feb 2016, 17:34

MortemHz je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Pa grijesis zbog toga sto mislis da se neko lozi na Cimirota samo zato sto smo ga mi napravili igracem, nije to tako. Isto mislis da nam je Zahirovic sad neka ''rana''. On je najveca radilica odkad postoji ova liga i taj momak zasluzuje poziv gdje god on igrao, ne treba potcjenjivati Grcku ligu. Nesto slicno je Amir Hadziahmetovic ali on tek treba da se pokaze.
Pa pojedinci se itekako loze, da je Dzeko vas imam osjecaj da se ne bi znali ponasat.. onaj Head, sada @Lakoste bi slikavo sto mu se qrac digo i postavljo tu na forum.. Cimi u prvoj postavi u nekoj bezze utakmici on svrsava ko da je zlatnu loptu osvojio. Daj boze da nam Amir i Gojko budu najvazniji igraci u buducnosti, a mogli bi bit definitivno samo sto mislim da je Amir pogrijesio sa odabirom kluba.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 22 feb 2016, 17:45

Momciluk je napisao/la: Ja bas cu priznat da ih lozim pa nastavit opet isto to radit.. ovo stvarno mislim kad kazem da niko iz nase lige ne zasluzuje poziv a pogotovo ne prosle sezone ili prije dvije godine, zamislite da zovemo igraca koji igra u Moldaviji.. pa igraci iz Ceske lige koja je neuporedivo jaca od nase se ne mogu probiti do nase repke pa ne vidim onda razlog zasto bi zvali iz nase.. istina ove sezone to vec ide naprijed zahvaljujuci gospodinu Husicu, gospodinu Tanu i Zeljeznicaru. Kad se liga skrati to ce joj bolje izgledat mozda i jos neki bogatas preuzme neki nas klub pa bi od sezone 2017/18 vec mogli ocekivat igrace iz Premijer lige u reprezentaciji.
Koliko govori ova rečenica, svaka ti čast majstore ! :D :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 22 feb 2016, 18:36

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Ja bas cu priznat da ih lozim pa nastavit opet isto to radit.. ovo stvarno mislim kad kazem da niko iz nase lige ne zasluzuje poziv a pogotovo ne prosle sezone ili prije dvije godine, zamislite da zovemo igraca koji igra u Moldaviji.. pa igraci iz Ceske lige koja je neuporedivo jaca od nase se ne mogu probiti do nase repke pa ne vidim onda razlog zasto bi zvali iz nase.. istina ove sezone to vec ide naprijed zahvaljujuci gospodinu Husicu, gospodinu Tanu i Zeljeznicaru. Kad se liga skrati to ce joj bolje izgledat mozda i jos neki bogatas preuzme neki nas klub pa bi od sezone 2017/18 vec mogli ocekivat igrace iz Premijer lige u reprezentaciji.
Koliko govori ova rečenica, svaka ti čast majstore ! :D :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Mogao je ovdje navesti Misketa.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 feb 2016, 19:58

A mogli ste preći i na PLBiH pdf
Nad tobom sunce najljepše sja

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 feb 2016, 20:00

Ako se nastavi ovako razvijati imat cemo strasan vezni red u buducnosti: Cimirot, Besic, Pjanic...velike radilice na terenu a svaki zna s loptom, tehnika na nivou...bio bi nam to najpokretljivi vezni red u povijesti...ako tu dodamo jos Lulica i Viscu onda je sve jasno :D
Samo naprijed Cimi...fascinira me cinjenica da se ovako brzo vratio i ustalio u novom, pristojnom timu nakon onakve povrede, svaka cast majstore.

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 24 feb 2016, 08:07

momciluk/ objasni mi molim te po cemu je zaha najveca radilica i navedi jedan validan razlog da taj momak sjutra igra za repku . momak koji je prosao deset klubova i vratio se u zelju . nije mogao u moldaviji da igra . gotivna ti je prica . hvala

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 20 gostiju.