Pozdrav svima! pratim forum odavno, ali tek sam se odlucio registrovati, pa rekoh da priupitam nesto...
Principatus je napisao/la:Ovo su sada samo male "sale". Repka se podrzava, kriminalac ne. To je dovoljno da i ovi trolovi razumiju. A poslije SP, kad igraci pocnu pricati malo vise i novinari se osile, vidjecemo sta ce sve izaci u javnost, do tada uzivancija, podrska nasim momcima i boli me neka stvar za ovim retardom na klupi. Vratite se temi.

Molim te, kakve su tvoje kvalifikacije u fudbalu, pa ti mislis da znas bolje od covjeka koji je proveo citav zivot baveci se istim? Ne samo da se bavio, nego je bio u samom vrhu svjetskog fudbala kao igrac a sada i kao selektor. Dobro, ne slazes se sa nekim odlukama - posteno, ali da se covjek toliko
mrzi zbog toga je jednostavno nepojmljivo!
Moze li mi iko od ovih pljuvaca reci po cemu oni misle da znaju bolje od selektora (koji, usput receno, za sad ima odlicne rezultate!)? dajte makar samo jedan od vas da mi kaze "Ja sam vodio fudbalski tim i osvojio nesto!" pa da znamo sa kakvim fudbalskim sveznalicama ovdje se prica. U stvari, dajte
jednu stvar koju ste uradili u poslovnom zivotu koja nadmasuje Safetova dostignuca, pa da mozete tako nadmeno, oholo i pokvarenjacki pljuvati po covjeku?
samo nemojte, molim vas, odgovora tipa "sta ti imam pricati, vidi mu face" ili "nemam se ja kome pravdati za svoja preseravanja" ili "imam pravo na misljenje!".
pozdrav svim pozitivnim ljudima na ovom forumu!