NoName je napisao/la:Stavio sam 1000 KM na x2. Nek ide u PM, ako pobjedimo niko sretniji od mene a ako ne odoh se ubiti od alkohola od ovih para sa kladionice

Ti si puko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NoName je napisao/la:Stavio sam 1000 KM na x2. Nek ide u PM, ako pobjedimo niko sretniji od mene a ako ne odoh se ubiti od alkohola od ovih para sa kladionice
Ih dubrava moj dobri, poodavno sam ja puk'odubrava je napisao/la:NoName je napisao/la:Stavio sam 1000 KM na x2. Nek ide u PM, ako pobjedimo niko sretniji od mene a ako ne odoh se ubiti od alkohola od ovih para sa kladionice![]()
![]()
Ti si puko![]()
Da nisi masio jednu nulu? TISUCU maraka? HahahahahahahaNoName je napisao/la:Stavio sam 1000 KM na x2. Nek ide u PM, ako pobjedimo niko sretniji od mene a ako ne odoh se ubiti od alkohola od ovih para sa kladionice
Bolje bi ti bilo da si natovario na keca, duplo uživanje/veselje.NoName je napisao/la:Stavio sam 1000 KM na x2. Nek ide u PM, ako pobjedimo niko sretniji od mene a ako ne odoh se ubiti od alkohola od ovih para sa kladionice
Ja stalno igram tako kladionicu, obicno odigram kontra nasih pa da u slucaju poraza imam "utjesnu" nagradu. A ako pobijedimo, onda mi svakako nije zao para...NoName je napisao/la:Ih dubrava moj dobri, poodavno sam ja puk'odubrava je napisao/la:NoName je napisao/la:Stavio sam 1000 KM na x2. Nek ide u PM, ako pobjedimo niko sretniji od mene a ako ne odoh se ubiti od alkohola od ovih para sa kladionice![]()
![]()
Ti si puko![]()
Elegant je napisao/la:Stavio si ti 1 KM, maksimalno 3, jos kad rece ovo x2.![]()
Furas raju, da ti imas tih 1000 bilo bi super!
Tako je._dreamer_ je napisao/la:[Ima lik, u cemu je problem? Ima i u Bosni ljudi koji zasucu rukave...
Ako ih veceras poderemo interesovanje u zilini ce biti nikakvo sto se tice domacih navijaca i moces kupiti kartu 100%.NoName je napisao/la:Šta vi mislite da li će se u Žilini moći kupiti karte? Ja sam već hotel rezervisao i sve to i nadam se da će biti karti za kupiti...
Ziv bio pa i ja to docekao...NoName je napisao/la:Dreameru, jbg, nisam ti ja kriv što si friško oženjen, moju već odavno ne zanimam ni ja a kamoli moji listići
nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću_dreamer_ je napisao/la:strah me Misketove forme tj kilaze. Valjda ce biti sve dobro...
To igramo šah večeras?JTS je napisao/la:nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.