Pa dajte molim vas da mi neko od vas pametnjakovica odgovori i nemojte bjezati od teme.Mogu i ja reci bez argumenata da je npr danas Zeljo kupio od Sarajeva tekmu
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- vidovitadjemila
Re: NK Travnik
Evo ja sam procitao sve ovo ,ali gledam da li cu naici na nesto sto bi i moglo probuditi sumlju u meni,ali nista ,samo svirate uz gurac ...
Pa dajte molim vas da mi neko od vas pametnjakovica odgovori i nemojte bjezati od teme.Mogu i ja reci bez argumenata da je npr danas Zeljo kupio od Sarajeva tekmu
,ali bolan svi ce mi se smijati zar ne....Kako je taj Siroki dobio Sarajevo na Kosevu a u Travniku treba stimati tekmu.Bogami nisam vidio ni jednog od vas pametnjakovica kad je Siroki dobio Sarajevo da je rekao ovo je nastimano.Pa recimo da ste u pravu.Ali meni nikako tom logikom nije jasno da Siroki kupi ovdje a u Sarajevu koje je toliko bolje od Travnika ne kupi nego ih normalno pobjedi.Pa tom logikom mi smo klasa za Sarajevo .Je li tako.Ako nije de mi vi objasnite MOLIM VAS....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- vidovitadjemila
Pa nemoj igrati u Wiliamsu promjeni kladionicu.Kakav amater...slavko njegus je napisao/la:Mislim da vam je ovo zadnja sezona u Premier ligi i da je konacno vdoslo rijeme da se raspadnete kao klub, posto ste klub sa daleko najnepostenijim namjerama. I ne igrate za klub nego igrate za Williams vec tri godine.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
pa moratel ama bas svaki put pustit sirokom ??? ... zanimljivo ... na svom terenu igrate dosta dobro i jako tesko je uzeti bod, a onda dodje siroki i svake godine vas nakanta ... Jelicu, Jelicu kuco stara ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
prošla utakmica 4:0 dobio Travnik, prije toga smo dobili 1:2 ali tada je Željo već bio prvak jer je imai +6..sezonu prije smo izgubili 3:0, a recimo tada je Sarajevo dobilo 1:2 u Travniku, ali naravno to je Sarajevo i ni slučajno da je to namještena utakmicaforza je napisao/la:pa moratel ama bas svaki put pustit sirokom ??? ... zanimljivo ... na svom terenu igrate dosta dobro i jako tesko je uzeti bod, a onda dodje siroki i svake godine vas nakanta ... Jelicu, Jelicu kuco stara ...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Unknown Genius
- Kontakt:
Izvinite za offtopic, ali samo da upitam nešto. Zna li neko od vas Travničana hoće li biti organizovan prijenos tekme protiv Portugala u Travniku sutra, i gdje?
Pozdrav i unaprijed hvala na odgovoru.
Pozdrav i unaprijed hvala na odgovoru.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
neznam hoceli bit i ako bude vjerovatno ispred Konzuma
- vidovitadjemila
Koliko nam fali da igramo na Piroti na proljece do tih 3000 mjesta.....sada ima po mojoj procjeni oko 2500,jesam li u pravu...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Stani malo, znaci uleti lokalna bajusina kakva i kaze igrajte dvicu na Široki, ispane u pravu (sto je naravno i za ocekivati, kvalitet je u vecini slucajeva na nasoj strani) i to ti nekakav argument? Cudi me kako niste milijunasi i jedan i drugi dosad.baresi#6 je napisao/la:eto kad si toliko pametan nađi statistiku zadnjih 10g travnik-široki na piroti i uporedi je sa travnik-željo npr. i ove druge ekipe i sve ti je jasno.
prije 5-6 godina možda i više u travniku sa jaranom sastavljam listić u kladionici kad u po frke uleti frajer kaže igrajte dvicu na široki, dvica ko munara. i tako je i bilo dobio široki 2-3 tako nešto. a te priče da nije namješteno pričaj saši matiću.
Pa igrao bi i ja na Široki, svaki put, i kuci i u gostima. Koja to je molim te ekipa u BiH koju Široki i kuci i u gostima ne moze dobiti? Ima li je? Nema. Široki bi sa uvjetima i kadrom kojeg ima uvijek trebao ici na pobjedu bilo gdje u BiH, a da li ce uvjeti biti za igru bolji ili losiji, da li ce prikazana igra biti bolja ili losija, te rezultat adekvatan, to je druga stvar. Ne vidim sta to nekoga ima cuditi.
Pretpostavljam da su jedino vase utakmice il necije druge sasvim ok u Travniku, dobili, izgubili, jel tako?
Haj bolan ne prosipajte se, dobivao je Široki i puno jace utakmice i ekipe od Travnika, i dobivat ce, a teoreticarima ostaje da teoretiziraju.
Stavi komisiji na dnevni red. I bod u Trebinju je namjesten, i pobjeda u Sarajevu, i pobjeda u Vrapcicima, i pobjeda u Gradaccu. Ne trebaju se uopce baviti ostalim klubovima, samo sklonite ove s prvog mjesta da se stvari ''normalno posloze'', po ''prirodnom poretku'', kako zamisljaju pojedini. A sta je to normalno u drzavi gdje ljudi ocekuju da pojedini dereliktni klubovi s manjkom novca i uvjeta i ambicija (osim onih nerealnih, njihovih navijaca, naravno) budu u gornjem domu tablice? Ocito nista. Al to nije razlog da djeca foruma bez mozga i realnosti ne izvlace vlastite teorije i frustracije na povrsinu.
...Život za Široki...
- bosanskidijamant
- Kontakt:
Kako to da nema snimke utakmice sa širokim??
Zadnja izmjena: bosanskidijamant, dana/u 14 nov 2011, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
- vidovitadjemila
Pa normalno .Ali kako igrate necemo opet igrati s vama jer ce te ispasti i iz te lige...Lijepo se pripremate za Prvu ligu Federacije
- vidovitadjemila
Nogometaše Travnika nakon prvenstvene pauze očekuje teško gostovanje u Prijedoru kod
Rudara .Pauzu su Veziri iskoristili da zbiju redove i pokušaju u posljednja dva kola ostvariti što
bolje rezultate.
Nezavidan pložaj na tabeli Travniku nameće maksimalan angažman kako bi se stvorili
preduslovi za mirniji nastavak na proljeće . Vratar Delić se oporavio pa će ponovo biti u sastavu
a u timu je i stoper Ribić pa će odbrana biti sigurnija nego u duelu sa Širokim .
Vjerovatni sastav : Delić , Mišić , Zatagić , Ribić , E.Varupa , Simeunović , Badrov , Ivešić ,
Ćurić , Kovačević , Redžepi .
Karalic najvjerovatnije nece vise ni igrati za Travnik.Covjek nije zadovoljan,a i krenulo ga je naopako povrijedio se vise puta.Kazu da ce pokusati u Njemackoj u nizim ligama a ako ne uspije onda ce igrati u nekom drugom klubu ovdje od proljeca.I sa Beslijom nesto nije u redu izgleda da se i on fata noge.
Izgleda da svi napustaju brod koji tone i ako se na polusezoni hitno ne reaguje borba za opstanak veoma brzo nece biti zanimljiva.Ovo je trenutno najbolji sastav koji imamo.O majko mila na sta smo spali.Ako se i iz ovoga izvucemo onda stvarno vise nikad necemo napustiti ovu ligu.Sreca je samo pa ima jos par timova koji su u ovakvoj situaciji kao i mi.Sutra u Prijedoru cemo vec vidjeti gdje smo trenutno iako nisam optimista nimalo....
Rudara .Pauzu su Veziri iskoristili da zbiju redove i pokušaju u posljednja dva kola ostvariti što
bolje rezultate.
Nezavidan pložaj na tabeli Travniku nameće maksimalan angažman kako bi se stvorili
preduslovi za mirniji nastavak na proljeće . Vratar Delić se oporavio pa će ponovo biti u sastavu
a u timu je i stoper Ribić pa će odbrana biti sigurnija nego u duelu sa Širokim .
Vjerovatni sastav : Delić , Mišić , Zatagić , Ribić , E.Varupa , Simeunović , Badrov , Ivešić ,
Karalic najvjerovatnije nece vise ni igrati za Travnik.Covjek nije zadovoljan,a i krenulo ga je naopako povrijedio se vise puta.Kazu da ce pokusati u Njemackoj u nizim ligama a ako ne uspije onda ce igrati u nekom drugom klubu ovdje od proljeca.I sa Beslijom nesto nije u redu izgleda da se i on fata noge.
Izgleda da svi napustaju brod koji tone i ako se na polusezoni hitno ne reaguje borba za opstanak veoma brzo nece biti zanimljiva.Ovo je trenutno najbolji sastav koji imamo.O majko mila na sta smo spali.Ako se i iz ovoga izvucemo onda stvarno vise nikad necemo napustiti ovu ligu.Sreca je samo pa ima jos par timova koji su u ovakvoj situaciji kao i mi.Sutra u Prijedoru cemo vec vidjeti gdje smo trenutno iako nisam optimista nimalo....
Eto vidjeli smo sta je bilo u Prijedoru i vjeruj da nas to ceka i dalje, nakon svega ne mogu biti optimista i samo nas cudo moze spasiti da se u ovoj pauzi nesto promjeni mada sumnjamvidovitadjemila je napisao/la:Nogometaše Travnika nakon prvenstvene pauze očekuje teško gostovanje u Prijedoru kod
bolje rezultate.
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
Osvojili smo 10 bodova iz zadnje 4 utakmice, a vi ste jedino mogli primiti 10 golova u zadnje 4 utakmicevidovitadjemila je napisao/la:Pa normalno .Ali kako igrate necemo opet igrati s vama jer ce te ispasti i iz te lige...Lijepo se pripremate za Prvu ligu Federacije
- vidovitadjemila
Ti hoces da vam se ponovo natovarim na kosti Naguli bolje ti je...Osvojili smo 10 bodova iz zadnje 4 utakmice, a vi ste jedino mogli primiti 10 golova u zadnje 4 utakmice![]()
- vidovitadjemila
Gledao sam nam malo raspored na proljece.Mi jednostavno moramo u polusezoni stvari staviti na svoje mjesto i dobiti na Piroti sve sto se moze.Od opasnih dolaze Sarajevo,Olimpik i Zvjezda .Sarajevo ce u tom trenutku biti u borbi za titulu i bice tesko veoma ,ali zato idemo vec sada otpisanoj Slaviji i tu se bodovi mogu nadoknaditi.
od ogromnog znacaja je tekma u sljedecem kolu sa Celikom.Dolazi u nezgodno vrijeme i Celik je u dobroj formi a mi smo pali totalno.
Znaci od danas Pirota mora biti Bastilja kao i proslih godina inace bit ce tesko ako i na proljece budemo gubili bodove ovdje.Nema znaci matematike.Dobiti sve na Piroti s rezervom za Sarajevo i ostajemo u ligi bez problema.Ako to nismo sposobni stvarno je ne trebamo ni igrati.
Cinjenica je da nismo sami u ovakvoj situaciji jer koliko god da si los ne mozes biti toliko los za ovu ligu.JBG ali tako je...
od ogromnog znacaja je tekma u sljedecem kolu sa Celikom.Dolazi u nezgodno vrijeme i Celik je u dobroj formi a mi smo pali totalno.
Znaci od danas Pirota mora biti Bastilja kao i proslih godina inace bit ce tesko ako i na proljece budemo gubili bodove ovdje.Nema znaci matematike.Dobiti sve na Piroti s rezervom za Sarajevo i ostajemo u ligi bez problema.Ako to nismo sposobni stvarno je ne trebamo ni igrati.
Cinjenica je da nismo sami u ovakvoj situaciji jer koliko god da si los ne mozes biti toliko los za ovu ligu.JBG ali tako je...
Komsije imal bujruma u subotu ?

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- vidovitadjemila
Znas da su kod nas vrata uvjek otvorena .Samo sto se travnicana tice ne nedam se nekom velikom broju gledalaca.amEl_rooB je napisao/la:Komsije imal bujruma u subotu ?
Ne ide jbg...
gotivim te druze,ali zar se fudbal igra da se samo kuci pobjeduje zar nije lakse napisati da trebate poceti pobjedivati i u gostima.u nasoj ligi i prvak a i ekipe koje se bore za opstanak svoje ciljeve ostvaruju pobjedama na strani a ne krkanskim pobjedama kod kucevidovitadjemila je napisao/la:Gledao sam nam malo raspored na proljece.Mi jednostavno moramo u polusezoni stvari staviti na svoje mjesto i dobiti na Piroti sve sto se moze.Od opasnih dolaze Sarajevo,Olimpik i Zvjezda .Sarajevo ce u tom trenutku biti u borbi za titulu i bice tesko veoma ,ali zato idemo vec sada otpisanoj Slaviji i tu se bodovi mogu nadoknaditi.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.