Jeste u pravu si do mene je, nisam dobro vidio na planu.Cartman je napisao/la:A Slovacka uopste ne igra dvije utakmice sada, nego igraju jednu kao i mi.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
[youtube][/youtube]
HAJMOOO BOOOOSNAAAAA
HAJMOOO BOOOOSNAAAAA

- Bordostrik
Ma kad se nasi zmajevi probude, nema im hajra od zivotaFliX je napisao/la:[youtube][/youtube]
HAJMOOO BOOOOSNAAAAA

Neka frka, a?!
http://****/ostale-glavne- ... tovan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- mole se gledaoci da najkasnije sat prije početka utakmice zauzmu mjesta na tribini i sektoru za koji posjeduju ulaznicu, u protivnom NFSBIH ne odgovara za eventualnu nemogućnost ulaska na tribinu.

- mole se gledaoci da najkasnije sat prije početka utakmice zauzmu mjesta na tribini i sektoru za koji posjeduju ulaznicu, u protivnom NFSBIH ne odgovara za eventualnu nemogućnost ulaska na tribinu.

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Koji cirkuz u p*** materinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je sa kapitenom,trenira li ? vukao je neku povredu jedno vrijeme
Spahic? Pa igrao jucer utakmicu.georgiev je napisao/la:Sta je sa kapitenom,trenira li ? vukao je neku povredu jedno vrijeme
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja ba evo izgubili,12 kvota na ove ljude sto su ih dobili xd hajd vazno je da je igrao,cudi me da je zuti dobio 

zanima me jel to npr Legija i Bhf ne smiju unijet svoj transparent? Ili ovo vrijedi samo za transparente klubova?- unošenje transparenata nije dozvoljeno, osim obilježja države Bosne i Hercegovine,

Zadnja izmjena: 1989, dana/u 11 mar 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
- Papastathopoulos
- Kontakt:
samo da nema vise turske i arapske zastave...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kakvo je sad opet ovo sranje sa ulaskom na utakmicu. Pa nas savez grebe kako stigne pa dokle vise. Prvo ulaznice sad ovo pa koda ce doci 100 hiljada ljudi a ne 11 000 cccccc. nesposobno sve.
Najbolja taktika:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ako si dolazio na Bilino Polje kad igra repka a vjerujem da jesi mogao si primijetit da se na tribine sjati preko 18 000 ljudi a ovo 11 000 je samo za javnost sto je u naj manju ruku smijesno! Sama ova izjava da ne garantuju ulazak na tribine cak i sa kartom dovoljno govori da sam upravu!terabajt je napisao/la:Kakvo je sad opet ovo sranje sa ulaskom na utakmicu. Pa nas savez grebe kako stigne pa dokle vise. Prvo ulaznice sad ovo pa koda ce doci 100 hiljada ljudi a ne 11 000 cccccc. nesposobno sve.
A zasto Lulica gurati na krilo,kada je jedini koji u ovome trenutku moze odgoviriti levom beku kada nema Salihovica ?velez_mostar je napisao/la:Ko bi mogao igrati lijevog beka?Mozda Mujdza-totalno neprirodna pozicija, to sto ga je ponekad Freiburg koristio na toj strani je skroz neobjasnjivo, lik to ne moze igrati, jer je klasicni desnjak, i lijeva noga mu je puno, puno slabija...prebacivanjem njega na lijevu stranu otupljuje napad s desne strane, Steva-Mujdza, i veliki broj kvalitetnih centarsuteva-sumnjam da ce bi i Susic mogao napraviti takvu gresku.Devil je napisao/la:Cuj Zukanovic na beku.Psovalo se Susicu sto ga ne poziva na mesto stopera jer je odlicno resenje i treba da igra tamo i sada odjednom na beku.![]()
A to sto ima brzinu na nivou puza sa invaliditetom cemo zanemariti,na iskustvo ce to da odigra.
Jedini pravi defanzivac, a da je ljevak je Zukanovic, i defanzivno na toj poziciji nema konkurencije, moze ostat' povucen, ne treba mu brzina, Lulic mu je uvijek blizu, i zajedno mogu "radit"-
Njegov deficit u brzini i Spaha moze neutralisati,
Pricas da je Mujdzi totalno neprirodna pozicija levi bek,a govoris u isto vreme kako Zukanovic treba igrati tamo.Kada je to Zukanovic levi bek bila prirodna pozicija,mozda jeste ali sa haverima iza zgrade.

Ti mnogo podcenjujes ulogu bekova u modernom fudbalu.Pricas kako bek moze ostati povucen.Sta ti planiras ? Da se BiH koja je favorit u mecu protiv Grcke brani ? Jer ne mozes ti napasti a da ti pri tome bek ostaje nazad,to se radi kada se branis,cak i tada u kontrama imas izlete bekova u polje napada.Pokusaj da se setis bar 5 klubova i reprezentacija zajedno koji minoriziraju ulogu bekova.Proslo je vreme bekova kada su na toj poziciji mogli da igraju oni kojima je primarna pozicija stoper a zna li su da pokrivaju tu stranu.Bek zahteve konstantnu ispomoc levom krilu,a Zukanovic moze jednom,moze dva puta istrcati na vreme,ali treci put ce zastati i ostaviti Spahica na pometini,a to protiv Grcke koja kaznjava svaki centimetar slobodnog prostora ne sme da se dopusta.

Ja sam misljenja da bi protiv Grcke poznavajuci njihov stil najbolje bilo da se izadje u 4-5-1 formaciji ili nekoj varijaciji toga gde bi igrali: Begovic,Lulic,Mujdza,Spahic,Zukanovic,Zahirovic,Medunjanin (Sesar),Visca,Stevanovic,Misimovic (Ibisevic),Dzeko. E sada ostavljam prostora za dve zamene.Prva je Sesar koji to sam i nekidan rekao moze da igra samo kao zamena za Medunjanina,nikako Zahirovica.Igra u solidnoj formi s obzirom da broji prve sedmice u dresu Elazigspora,dok sa druge strane imamo Medjunanina koji posto odavno nisam gledao Gaziantep citam da ima solidne "brojke.Druga stvar je mnogo kompleksnija.Zamena Misimovic-Ibisevic. Verujem da Misimovic nije preterano izgubio odlaskom u Kinu,medjutim povredom Pjanica on je ostao fakticki jedini pravi plej,paker,desetka nazovimo kako hocete koji je sposoban da u svakom trenutku okrene akciju na drugu stranu.Medjutim u tom slucaju Ibisevic bi isao na klupu.A ako bi igrao onda bi BiH morala da igra 4-4-2 jer on nije za to da igra "desetku",a ni da ga se izvlaci na krilo ne znam koliko bi to bilo ucinkovito.
p.s Je li Santos iscitao svoj spisak ? Nisam cuo a mrzi me da trazim.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.
Safet nece nista mjenjati i igrace sa dva ofanzivna beka (Lulic, Mujdza), tri ofanzivna vezna (u fazi napada) i dva napadaca, to je najavio. Znaci formacija ce biti 99% sledeca:
-------------------------------Begovic---------------------------
---------Mujdza-------Vranjes-----Spahic------Lulic-----------
--------------------Zahirovic------Medunjanin-----------------
------Stevanovic---------------------------------Misimovic-----
-------------------Dzeko-------------Ibisevic--------------------
Ako Pandza odigra barem jednu utakmicu za A tim Mechelena, onda ce on igrati umjesto Vranjesa, sve ostalo ce izgledati ovako.
Safet nece nista mjenjati i igrace sa dva ofanzivna beka (Lulic, Mujdza), tri ofanzivna vezna (u fazi napada) i dva napadaca, to je najavio. Znaci formacija ce biti 99% sledeca:
Ako Pandza odigra barem jednu utakmicu za A tim Mechelena, onda ce on igrati umjesto Vranjesa, sve ostalo ce izgledati ovako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- velez_mostar
- Kontakt:
Mislim da si u pravu sto se formacije tice, prema naprijed je odlicna, ali defanzivno..hmmDonCorleone je napisao/la:Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.

Eto , postava koju je @DonCorleone napisao je najvjerovatnija , jednio je moguća rotacija na relaciji Miske - Medunjanin , s time da će se Medunjanin konstantno ubacivati u sredinu ... Nadam se da će Pandža biti u mogućnosti barem malo odigrati , jer je stvarno savršen tip igrača za utakmicu protiv ekipa kakva je Grčka , gdje su potrebni igrači koji mogu skočiti kao majmuni , što Pandža radi odlično , i netko ko se ne boji uletiti žestoko kada treba... Oni defintivno neće biti nježni prema našim igračima , ne trebamo ni mi biti prema njihovim.
i ja mislim da ce tako bit,nadam se da ce Lulic i Medunjanin bit spremni da trce za Misimovca,ima li itko podatak koliko Miske u prosjeku pretrci natekmu?DonCorleone je napisao/la:Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.
je...nti formaciju kad ne mozemo iskoristiti Lulca u napadu sa lijeve strane nego mora igrat u odbrani...koji smo mi pehovi...Pa Pjanic ni u grckoj nije igro...molim Boga da ne izgubimo i da onda dobijemo tamo slovacku.alenko333 je napisao/la:i ja mislim da ce tako bit,nadam se da ce Lulic i Medunjanin bit spremni da trce za Misimovca,ima li itko podatak koliko Miske u prosjeku pretrci natekmu?DonCorleone je napisao/la:Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.
Semper Fidelis
joj meraka
ovo nama treba ko brazil 94te
[youtube][/youtube]
ovo nama treba ko brazil 94te
[youtube][/youtube]
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.