Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

dinoze
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la dinoze » 11 mar 2013, 13:04

Cartman je napisao/la:A Slovacka uopste ne igra dvije utakmice sada, nego igraju jednu kao i mi.
Jeste u pravu si do mene je, nisam dobro vidio na planu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 mar 2013, 13:21

[youtube][/youtube]

HAJMOOO BOOOOSNAAAAA :mrgreen:

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 11 mar 2013, 13:30

FliX je napisao/la:[youtube][/youtube]

HAJMOOO BOOOOSNAAAAA :mrgreen:
Ma kad se nasi zmajevi probude, nema im hajra od zivota :lol: :mrgreen:
Neka frka, a?!

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 11 mar 2013, 13:34

http://****/ostale-glavne- ... tovan.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- mole se gledaoci da najkasnije sat prije početka utakmice zauzmu mjesta na tribini i sektoru za koji posjeduju ulaznicu, u protivnom NFSBIH ne odgovara za eventualnu nemogućnost ulaska na tribinu.

:roll:
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 mar 2013, 13:40

Koji cirkuz u p*** materinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 11 mar 2013, 14:03

Sta je sa kapitenom,trenira li ? vukao je neku povredu jedno vrijeme

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2013, 14:06

georgiev je napisao/la:Sta je sa kapitenom,trenira li ? vukao je neku povredu jedno vrijeme
Spahic? Pa igrao jucer utakmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 11 mar 2013, 14:10

ja ba evo izgubili,12 kvota na ove ljude sto su ih dobili xd hajd vazno je da je igrao,cudi me da je zuti dobio :D

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 11 mar 2013, 14:27

- unošenje transparenata nije dozvoljeno, osim obilježja države Bosne i Hercegovine,
zanima me jel to npr Legija i Bhf ne smiju unijet svoj transparent? Ili ovo vrijedi samo za transparente klubova?

slika
Zadnja izmjena: 1989, dana/u 11 mar 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 mar 2013, 14:28

samo da nema vise turske i arapske zastave...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2013, 15:05

Kakvo je sad opet ovo sranje sa ulaskom na utakmicu. Pa nas savez grebe kako stigne pa dokle vise. Prvo ulaznice sad ovo pa koda ce doci 100 hiljada ljudi a ne 11 000 cccccc. nesposobno sve.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 mar 2013, 15:31

Najbolja taktika:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 mar 2013, 15:39

terabajt je napisao/la:Kakvo je sad opet ovo sranje sa ulaskom na utakmicu. Pa nas savez grebe kako stigne pa dokle vise. Prvo ulaznice sad ovo pa koda ce doci 100 hiljada ljudi a ne 11 000 cccccc. nesposobno sve.
Ako si dolazio na Bilino Polje kad igra repka a vjerujem da jesi mogao si primijetit da se na tribine sjati preko 18 000 ljudi a ovo 11 000 je samo za javnost sto je u naj manju ruku smijesno! Sama ova izjava da ne garantuju ulazak na tribine cak i sa kartom dovoljno govori da sam upravu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2013, 17:29

velez_mostar je napisao/la:
Devil je napisao/la:Cuj Zukanovic na beku.Psovalo se Susicu sto ga ne poziva na mesto stopera jer je odlicno resenje i treba da igra tamo i sada odjednom na beku. :oops:
A to sto ima brzinu na nivou puza sa invaliditetom cemo zanemariti,na iskustvo ce to da odigra. :roll:
Ko bi mogao igrati lijevog beka?Mozda Mujdza-totalno neprirodna pozicija, to sto ga je ponekad Freiburg koristio na toj strani je skroz neobjasnjivo, lik to ne moze igrati, jer je klasicni desnjak, i lijeva noga mu je puno, puno slabija...prebacivanjem njega na lijevu stranu otupljuje napad s desne strane, Steva-Mujdza, i veliki broj kvalitetnih centarsuteva-sumnjam da ce bi i Susic mogao napraviti takvu gresku.

Jedini pravi defanzivac, a da je ljevak je Zukanovic, i defanzivno na toj poziciji nema konkurencije, moze ostat' povucen, ne treba mu brzina, Lulic mu je uvijek blizu, i zajedno mogu "radit"-

Njegov deficit u brzini i Spaha moze neutralisati,
A zasto Lulica gurati na krilo,kada je jedini koji u ovome trenutku moze odgoviriti levom beku kada nema Salihovica ?
Pricas da je Mujdzi totalno neprirodna pozicija levi bek,a govoris u isto vreme kako Zukanovic treba igrati tamo.Kada je to Zukanovic levi bek bila prirodna pozicija,mozda jeste ali sa haverima iza zgrade. :roll: Taj isti Mujdza je odigrao ove sezone par izuzetno kvalitetnih utakmica na beku,ja sam ove sezone retko gledao prenose Freiburga ali se secam meca protiv Gladbacha na B-Parku gde je upravo igrao levog beka,desni je bio Sorg cini mi se,vrlo dobra partija.
Ti mnogo podcenjujes ulogu bekova u modernom fudbalu.Pricas kako bek moze ostati povucen.Sta ti planiras ? Da se BiH koja je favorit u mecu protiv Grcke brani ? Jer ne mozes ti napasti a da ti pri tome bek ostaje nazad,to se radi kada se branis,cak i tada u kontrama imas izlete bekova u polje napada.Pokusaj da se setis bar 5 klubova i reprezentacija zajedno koji minoriziraju ulogu bekova.Proslo je vreme bekova kada su na toj poziciji mogli da igraju oni kojima je primarna pozicija stoper a zna li su da pokrivaju tu stranu.Bek zahteve konstantnu ispomoc levom krilu,a Zukanovic moze jednom,moze dva puta istrcati na vreme,ali treci put ce zastati i ostaviti Spahica na pometini,a to protiv Grcke koja kaznjava svaki centimetar slobodnog prostora ne sme da se dopusta. ;)

Ja sam misljenja da bi protiv Grcke poznavajuci njihov stil najbolje bilo da se izadje u 4-5-1 formaciji ili nekoj varijaciji toga gde bi igrali: Begovic,Lulic,Mujdza,Spahic,Zukanovic,Zahirovic,Medunjanin (Sesar),Visca,Stevanovic,Misimovic (Ibisevic),Dzeko. E sada ostavljam prostora za dve zamene.Prva je Sesar koji to sam i nekidan rekao moze da igra samo kao zamena za Medunjanina,nikako Zahirovica.Igra u solidnoj formi s obzirom da broji prve sedmice u dresu Elazigspora,dok sa druge strane imamo Medjunanina koji posto odavno nisam gledao Gaziantep citam da ima solidne "brojke.Druga stvar je mnogo kompleksnija.Zamena Misimovic-Ibisevic. Verujem da Misimovic nije preterano izgubio odlaskom u Kinu,medjutim povredom Pjanica on je ostao fakticki jedini pravi plej,paker,desetka nazovimo kako hocete koji je sposoban da u svakom trenutku okrene akciju na drugu stranu.Medjutim u tom slucaju Ibisevic bi isao na klupu.A ako bi igrao onda bi BiH morala da igra 4-4-2 jer on nije za to da igra "desetku",a ni da ga se izvlaci na krilo ne znam koliko bi to bilo ucinkovito.

p.s Je li Santos iscitao svoj spisak ? Nisam cuo a mrzi me da trazim. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 mar 2013, 17:41

Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.
Safet nece nista mjenjati i igrace sa dva ofanzivna beka (Lulic, Mujdza), tri ofanzivna vezna (u fazi napada) i dva napadaca, to je najavio. Znaci formacija ce biti 99% sledeca:

-------------------------------Begovic---------------------------
---------Mujdza-------Vranjes-----Spahic------Lulic-----------
--------------------Zahirovic------Medunjanin-----------------
------Stevanovic---------------------------------Misimovic-----
-------------------Dzeko-------------Ibisevic--------------------

Ako Pandza odigra barem jednu utakmicu za A tim Mechelena, onda ce on igrati umjesto Vranjesa, sve ostalo ce izgledati ovako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 mar 2013, 18:49

DonCorleone je napisao/la:Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.
Safet nece nista mjenjati i igrace sa dva ofanzivna beka (Lulic, Mujdza), tri ofanzivna vezna (u fazi napada) i dva napadaca, to je najavio. Znaci formacija ce biti 99% sledeca:

Ako Pandza odigra barem jednu utakmicu za A tim Mechelena, onda ce on igrati umjesto Vranjesa, sve ostalo ce izgledati ovako.
Mislim da si u pravu sto se formacije tice, prema naprijed je odlicna, ali defanzivno..hmm :?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 mar 2013, 18:59

Eto , postava koju je @DonCorleone napisao je najvjerovatnija , jednio je moguća rotacija na relaciji Miske - Medunjanin , s time da će se Medunjanin konstantno ubacivati u sredinu ... Nadam se da će Pandža biti u mogućnosti barem malo odigrati , jer je stvarno savršen tip igrača za utakmicu protiv ekipa kakva je Grčka , gdje su potrebni igrači koji mogu skočiti kao majmuni , što Pandža radi odlično , i netko ko se ne boji uletiti žestoko kada treba... Oni defintivno neće biti nježni prema našim igračima , ne trebamo ni mi biti prema njihovim.

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 11 mar 2013, 19:56

DonCorleone je napisao/la:Dzabe vam diskusija kada se nece desiti nista od toga.

i ja mislim da ce tako bit,nadam se da ce Lulic i Medunjanin bit spremni da trce za Misimovca,ima li itko podatak koliko Miske u prosjeku pretrci natekmu?

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 11 mar 2013, 20:05

alenko333 je napisao/la:

i ja mislim da ce tako bit,nadam se da ce Lulic i Medunjanin bit spremni da trce za Misimovca,ima li itko podatak koliko Miske u prosjeku pretrci natekmu?
je...nti formaciju kad ne mozemo iskoristiti Lulca u napadu sa lijeve strane nego mora igrat u odbrani...koji smo mi pehovi...Pa Pjanic ni u grckoj nije igro...molim Boga da ne izgubimo i da onda dobijemo tamo slovacku.
Semper Fidelis

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 11 mar 2013, 20:11

joj meraka
ovo nama treba ko brazil 94te

[youtube][/youtube]
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.