Ma nije Pape moron,to je takav komad budaletine da i nije svjestan toga ,zato me Zuka i njegov pomirljiv ton još više čudi.... kuknjava kuknjava kuknjavaszlaja je napisao/la:Zukan treba izborit prvih 11, a Vranjes nema ni klub. Kakvog mi morona imamo na klupi
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Stvar je u tome sto Zukan voli ovu zemlju i za njega je najveca cast predstavljat BiH. Sa druge strane Safeta boli qurac i koristi repku samo za svoj licni interes.Ziko je napisao/la:Ma nije Pape moron,to je takav komad budaletine da i nije svjestan toga ,zato me Zuka i njegov pomirljiv ton još više čudi.... kuknjava kuknjava kuknjavaszlaja je napisao/la:Zukan treba izborit prvih 11, a Vranjes nema ni klub. Kakvog mi morona imamo na klupi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zukanovic nije ni na klupi Chieva u kupu Italije. Kavak je ovo kup inace u kojem ne igraju sve ekipe iz prve lige vec samo pojedine u istoj rundi...?
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 22 avg 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zuka je ozbiljan covjek za razliku od djece sa foruma koji bi samo nesto bojkotovali, zatvarali vrata i rusili mostove iza sebe. Mladost ludost, valjda.Ziko je napisao/la:Ma nije Pape moron,to je takav komad budaletine da i nije svjestan toga ,zato me Zuka i njegov pomirljiv ton još više čudi.... kuknjava kuknjava kuknjavaszlaja je napisao/la:Zukan treba izborit prvih 11, a Vranjes nema ni klub. Kakvog mi morona imamo na klupi
Fakat ne kontam Safeta,jedino ako su se zavadili...Vranjes nije zasluzio poziv ako vec tjera neke uslove..Steta,al haman da je tip mnogo pametan pa suti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ervin Zukanović, posljednja linija otpora vrlih forumaša

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ajd neseri!Virtu4l je napisao/la:Ervin Zukanović, posljednja linija otpora vrlih forumaša![]()
Ti svaku odluku selektora dozivljas kao orgazam!!!!!
Ovo oko Zuke nije uredu i posteno,nego je u najmanju ruku seljacki inat!!!!
Daj Boze da je ovo posljednja linija otpora,jer ono sto vrijedi u ovoj Svetinji je u zadnjem planu!!!!!
Nikad se nebi protivio Selektoru koji,radi,za interes Nacije,ali ovo ponasanje jednog Cobana je Nezamislivo!
Cuj on trazi od Zuke da bude u prvih 11 Chieva da bi dobio poziv

E pa onda yebo mu Vranjes(on je prvotimac,u kojem ono timu???) Mamu u po picke nebi li vidjela Raj!!!!!!!
Djubre jedno nevidjeno i Profiterski ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, sta imas kontati. Treba pogledati u oci covjeka kojem su ni krivom, ni duznom uskratili zasluzeno igranje na SP-u... Lakse je lupati neke gluposti na presici, a poziv Vranjesuahmic je napisao/la:Fakat ne kontam Safeta,jedino ako su se zavadili...Vranjes nije zasluzio poziv ako vec tjera neke uslove..Steta,al haman da je tip mnogo pametan pa suti..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Virtu4l je napisao/la:

Obraz i jednog i drugog!!!!

Zuka nije bio u "talu" sa menadžerom kao Hadžić, i zna se kome je napravljeno mjesto za Brazil, a ko je poslan kući.Evil Genius II je napisao/la:zukanovicu je obecano mjesto u brazilu bez obzira na probleme sa vizom; selektor je to javno rekao. to sto ovaj nije mogao drzati jezik za zubima pa opleo po savezu to je druga stvar i sasvim je logicno da je pape (uz sugestiju s vrha) suspendovao igraca. sto se tice pozivanja 24 igraca, razlog je jasan kao dan - povreda mensura mujdze. da ovaj nije bio spreman, hadzic bi uletio u 23 igraca, a avdija bi presao iz veze u odbranu (sto se na kraju i desilo). onaj ko zeli shvatice
zanimljivo kako se papeta smatra nepismenom seljacinom iz zavidovica koji ne zna spojiti dvije pametne, a citajuci vase teorije zavjere sticem utisak da je covjek mastermind
DRUG NEBI TI PUNCA
Zuka napadni selektora kao Prcić preko medija,možda i dobiješ poziv odmah

- Nerminovic
- Kontakt:
Nije Zukanovic seronja.Zastone je napisao/la:Zuka napadni selektora kao Prcić preko medija,možda i dobiješ poziv odmah![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
pa kad upali kod drugih neka i on pokušaNerminovic je napisao/la:Nije Zukanovic seronja.Zastone je napisao/la:Zuka napadni selektora kao Prcić preko medija,možda i dobiješ poziv odmah![]()
Plaho ce,napao je pa ostao bez SPZastone je napisao/la:Zuka napadni selektora kao Prcić preko medija,možda i dobiješ poziv odmah![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo Zukanoviću, kapa dolje! Ovo mi se sviđa kod igrača kada pristojno reaguju na neke odluke koje ne idu njima u prilog! Ne poput nekih balavaca koji su jučer na svijet došli pa se inate kada nije po njihovoj želji te izigravaju neki nivo.Belmin6 je napisao/la:
SAMO ČELIK
Ja da sam umjesto Zukanovica odrekao bi se repke sve dok je Susic za kormilom, ovo vise nema smisla u najmanju ruku Susic zasluzuje da ga Zuka momacki ispljuje u medijima kada god za to ima priliku.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Bravo Zuka, virtualni stidi se. Pogledaj kakvog čovjeka imamo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Principatus
- Kontakt:
Da vidimo hoce li tele pozvati Zukanovica sada kada se Kolasinac povrijedio. Koliko se on izivljava na tom momku nenormalno. Znam kada sam jos prije dvije godine ili duze pisao da ga mora pozvati, jer covjek igra u sjajnoj formi, a nama su tada cak na prijateljskoj utakmici falili stoperi
To nema nigdje samo kod Susica.
Tada su oni koju lizu svaku pljuvacku Susica ismijavali Zukanovica, kako sigurno i nije neki stoper (najvise onaj fudbalski mag Adriano Leite, pa i ostali), jer pazi dokaza: Inace bi ga tele vec pozvalo da valja.
Momak je danas u Italiji, tamo gdje propaliteti Germanije Sportagenture nikada nece doci. 

Tada su oni koju lizu svaku pljuvacku Susica ismijavali Zukanovica, kako sigurno i nije neki stoper (najvise onaj fudbalski mag Adriano Leite, pa i ostali), jer pazi dokaza: Inace bi ga tele vec pozvalo da valja.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nece.Principatus je napisao/la:Da vidimo hoce li tele pozvati Zukanovica sada kada se Kolasinac povrijedio.
"Ne planiram proširivati spisak. Imam 22 igrača s tri golmana. Samo je jedna kvalifikaciona utakmica, da su dvije možda bih nekoga još zvao, ali ja ću tek za utakmice u oktobru na pripremama imati najbolji tim. Nekim igračima još nije počelo prvenstvo, neki se još nisu ustalili u svojim ekipama. Stoga, sada neću pozivati više nikoga", zaključio je selektor bh. tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.