BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la AÐ_Official » 02 jun 2012, 14:45

samir_tm87 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: nakon 6 utakmica bez pobjede neko i dalje podrzava susica? e ne mogu da vjerujem
Portugal: Ocekivan poraz
Brazil: Ocekivan poraz
Irska: Ocekivan poraz
Meksiko: Ocekivan poraz.

nihco

Post Postao/la nihco » 02 jun 2012, 14:47

samir_tm87 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: nakon 6 utakmica bez pobjede neko i dalje podrzava susica? e ne mogu da vjerujem
ovo je zrelo za bojkota, reprezentacija je taoc porodice susic, igrackih lobija i osimove slabosti prema trenerima, a sve to je podrzano carsiskom, bosnjackim sitnosopstvenistvom, neka nama nase legende..tvrdim da crnje nije bilo od ere pasalica, ono je bar, igracki, na nesto licilo, ovo je fuj.
Sent from my Commodore 64

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 jun 2012, 14:51

molotovljev je napisao/la: Kazes nije nista isprobao.Jarane ti nekoga pravis budalom ili fakat to mislis?
Isprobao je nekolicinu novih igraca za koje je sira javnost smatrala da ti igraci 'moraju' dobiti svoju sansu.
Imali su priliku,nisu je iskoristili,Boze moj...sta treba sada,da pozove mozda neke druge...nije vam ovo kviz !
1. Niko nije tražio da se isprobaju Vrančić, Svraka, Alispahić, Vranješ Stojan.
2. Mnogi su tražili da isproba Stevanovića i momak je za 45 minuta pokazao sasvim dovoljno.
3. Isprobavanja Jahića na štoperu, Pjanića na krilu, Zahirovića na beku, Ibričića bilo gdje- to niko nije tražio i to su greške Sušića.
Virtu4l je napisao/la:Još uvijek čekam dobru partiju Pjanića u reprezentativnom dresu....
Ja još uvijek čekam da on zaigra na svojoj prirodnoj poziciji.
P.S. Pjanić je bio statistički naš najbolji igrač protiv Iraca, ako izuzmemo Begovića...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 jun 2012, 14:54

molotovljev je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
princx je napisao/la:nemam pojma sto ste navalili na susica,**** prijateljske,vazno je da nas krenu ove glavne iduce tekme
Navalili zato sto je unistio do sad bezbroj prpremnih utakmica a apsolutno nije nista isprobao, naprotiv...I onda kad zbrojis jedan i jedan sa pravom se bojis cekati kvalifikacijske...
Sta je novo donio za ove sljedece kvalifikacije????
Nakon sto si i javno priznao da nisi navijac nase domovine,vec tamo neki pjegavi Irac...Svakako nisi zasluzio
da uopste repliciram tvoje postove,ali hajde napravicu izuzetak pa ti ukratko odgovoriti..cisto zbog javnosti.

Kazes nije nista isprobao.Jarane ti nekoga pravis budalom ili fakat to mislis?
Isprobao je nekolicinu novih igraca za koje je sira javnost smatrala da ti igraci 'moraju' dobiti svoju sansu.
Imali su priliku,nisu je iskoristili,Boze moj...sta treba sada,da pozove mozda neke druge...nije vam ovo kviz !
Odmori me!! :roll: :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

nihco

Post Postao/la nihco » 02 jun 2012, 14:58

gringobih je napisao/la: Nakon sto si i javno priznao da nisi navijac nase domovine,vec tamo neki pjegavi Irac...Svakako nisi zasluzio
da uopste repliciram tvoje postove,ali hajde napravicu izuzetak pa ti ukratko odgovoriti..cisto zbog javnosti.

Kazes nije nista isprobao.Jarane ti nekoga pravis budalom ili fakat to mislis?
Odmori me!! :roll: :roll:[/quote]
ovo su bolan neprijatelji reprezentacije, sarajevo je puno ljudi koji bi u reprezentaciju pozvali pola fc sarajeva ili pola zelje , bez obzira sta ce to donijeti reprezentaciji, takvi su i susicevi fanovi !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2012, 15:00

Pauleta je napisao/la: Misimović na klupu, a pjanić na teren????? pa valjda postoji vođa ekipe. to je kao da imamo jednog stopera i spahić sjedi na klupi, dok pandža igra. pandža može samo da pruža potporu spahiću, nemože biti vođa obrane, kao što pjanić može samo da pruža potporu misimoviću, nemože da bude vođa.
Bio je Misimovic na klupi i u Minsku, pa smo odigrali najbolju utakmicu kvalifikacija. Nije Misimovic onaj stari, i moze se bez njega. Naravno moze i uc sa klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 jun 2012, 15:02

Cartman je napisao/la:
Pauleta je napisao/la: Misimović na klupu, a pjanić na teren????? pa valjda postoji vođa ekipe. to je kao da imamo jednog stopera i spahić sjedi na klupi, dok pandža igra. pandža može samo da pruža potporu spahiću, nemože biti vođa obrane, kao što pjanić može samo da pruža potporu misimoviću, nemože da bude vođa.
Bio je Misimovic na klupi i u Minsku, pa smo odigrali najbolju utakmicu kvalifikacija. Nije Misimovic onaj stari, i moze se bez njega. Naravno moze i uc sa klupe.
Naravno poenta je u tom da jedan mora biti aut pa sad koji nek struka procijeni koji bi mogao vise dati lopti do napadaca...

nicho@ shvatio sam ja da ovo nisu navijaci repke nego ... ;)
AÐ_Official je napisao/la:
Portugal: Ocekivan poraz
Brazil: Ocekivan poraz
Irska: Ocekivan poraz
Meksiko: Ocekivan poraz.
Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2012, 15:09

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Naravno poenta je u tom da jedan mora biti aut pa sad koji nek struka procijeni koji bi mogao vise dati lopti do napadaca...
nicho@ shvatio sam ja da ovo nisu navijaci repke nego ... ;)
Slatke muke ! U brzim utakmicama prednost Pjanicu. Al moram priznati da se i Miske popavlja !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2012, 15:16

Ja sam prije za Misketa nego Pjanica (u trenutnoj formi). Miske je jos profesor za Pjanica, Pjanke jeste brzi i sve, ali kad vec moram birati onda Miske.
Staviti pored njega Lulica i Stevanovica, da trce za njega, a njegovo je da loptu salje na krila ili napadacima. Danas vecina timova ne igra ni sa jednim playmakerom, a mi igramo sa 2. :x

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 02 jun 2012, 15:18

Miske je mozak igre bez njega na terenu smo nula, jedin potezom sve riješi,čovijek kontrolira igru,šalje duge lopte,pregled ima savršen,inat,njegova snaga šut,ma profesor kako ja kažem institucija ;) .Svaka čast Miralemu , ali Miske je general na terenu, sorry staž ,iskustvo ,ma jedan od mojih naj naj igračina! ;)
I bez forme i klupe ja znam da čovjek može ih sve nulirat ošamarit jednim potezom ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2012, 15:22

Svakako se ne slazem da Miske i Pjanic ne mogu igrat zajedno protiv slabijih ekipa. Siguran sam da mogu protiv svih protvnika u nasoj grupi osim Grcke i Slovacke u gostima. Odlicno igramo protiv slabijih ekipa (jedini kiks u Tirani), upravo zato sto imamo mnogo kreativnih igraca koji mogu razbit te bunkere. U Atini i Bratislavi bi volio da Miske bude na klupi, jer nije u stanju ispunit defanzive zadatke kao Pjanic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 02 jun 2012, 15:23

Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...

Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
Rođeni brato

nihco

Post Postao/la nihco » 02 jun 2012, 15:26

Cartman je napisao/la:Svakako se ne slazem da Miske i Pjanic ne mogu igrat zajedno protiv slabijih ekipa. Siguran sam da mogu protiv svih protvnika u nasoj grupi osim Grcke i Slovacke u gostima. Odlicno igramo protiv slabijih ekipa (jedini kiks u Tirani), upravo zato sto imamo mnogo kreativnih igraca koji mogu razbit te bunkere. U Atini i Bratislavi bi volio da Miske bude na klupi, jer nije u stanju ispunit defanzive zadatke kao Pjanic.
jeste ali se ta cvrsca, defanzivnija , varijanta mora uvjezbavati, a to radis na slabijim protivnicima.. ne bi valjalo dvije utakmice, protiv outsidera,igrati u formaciji s obojicom, a onda grcima izvesti novu, neuigranu formaciju.. e sad, da prijateljske koristimo za prave stvari, a ne za prodavanje igraca, bilo bi drugo..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jun 2012, 15:44

The_Target je napisao/la:Nije mi samo jasno zašto je kao glavna vijest intervju sa Sušićem, kad su momci iz Mlade selekcije napravili pravi rezultat i zaslužuju da se o njima piše...

Sušiću prepiši od Jagodića kako se vodi reprezentacija, kako se momci motivišu i kako se utakmice pobjeđuju!!!
Daju izjave.
Komunicira sa publikom.
Kako se pozivaju igrači.

i još toga?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2012, 15:50

Kazu ovi su protiv Reprezentacije, a oni javnu kazu da ne podrzavaju istu. Koja ste vi **** od ljudi to je za nepovjerovati. Ne podrzavam ni ja Susica, ali podrzavam reprezentaciju makar je Ciro opet vodio.
Celik!3,2,2.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 jun 2012, 15:59

AllGunsBlazing je napisao/la:Kazu ovi su protiv Reprezentacije, a oni javnu kazu da ne podrzavaju istu. Koja ste vi **** od ljudi to je za nepovjerovati. Ne podrzavam ni ja Susica, ali podrzavam reprezentaciju makar je Ciro opet vodio.

upravo, nadam se najboljem, ali sa ovim covjekom tesko -.- nadam se boljem protiv velsa

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 02 jun 2012, 16:04

gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jun 2012, 16:09

gringobih je napisao/la: Jesili ocekivao da cemo ici sa jednim stoperom u te utakmice?
Ti mislis da bi drugaciji ishod bio da je, recimo, zukanovic pozvan? Stoper je pozicija koja se najteze nadoknadjuje i uigrava. Da smo stavili Puyol-a, opet bih izgubili. Stoperi moraju biti ugirani.
Aha, uzima više vremena, pa što onda sada nije pozvao zamjene za Papaca i Spahića. Kada ćemo uigravati nove stopere, tokom kvala jeli?

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 02 jun 2012, 16:12

Batko je napisao/la:
Aha, uzima više vremena, pa što onda sada nije pozvao zamjene za Papaca i Spahića. Kada ćemo uigravati nove stopere, tokom kvala jeli?
To pitaj selektora, a mene licno boli ona stvar jel' nekog pozvao ili ne. Ovo palamudjenje po forumu i kritikovanje selektora vodi nicemu. K'o da bilo kojeg igraca ili selektora boli ona stvar sta imam ja, ti, ili neki treci reci. ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jun 2012, 16:15

Znači treba izgasiti forum, šutiti, ništa ne pisati, i vratiti se u kameno doba gdje sve šute a poglavica govori i uvijek je upravu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.