28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
bilo je i na index. hr to za neymara a i
čitavu su utakmicu prenosili(mislim ono tekstualno) ali poslije naslov "Bosna šaptom pade: Ljiljani uvenuli protiv Brazila u sudačkoj nadoknadi!"
svaka im čast
čitavu su utakmicu prenosili(mislim ono tekstualno) ali poslije naslov "Bosna šaptom pade: Ljiljani uvenuli protiv Brazila u sudačkoj nadoknadi!"
svaka im čast
Zadnja izmjena: kokuz, dana/u 29 feb 2012, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bas tako - stvarno dere oci kad se ufuras i pored svoje nosas zastave drugih zemalja.tyler durden je napisao/la:da hoce ljudi prestat nosit turske zastave na utakmice BiH , bilo bi super ; )
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Miske jedan od boljih. Strašno je trčao, nisam ga dugo onakvog vidio
Bravo!

Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
ljudi pamtite moje rijeci: BRAZIL vs. BOSNA Juni 2014!!!!! ova utakmica ce se ponovo odigrati, ali ovaj put na svjetskom prvenstvu 2014!!!!!!!!!!!!
kada slijece selektor mislim ovaj avion u Sarajevu ?? treba docekati makar susica i navijace koji su isli avionom zna li neko
zasto svi krive jahica za prvi gol kad je loptu izgubio medunjanin, i to bespotrebno, tako da je on krivac (a i odigrao je skroz lose cijelu utakmicu), mada je i pjanic trebao uklizati, a ne onako pustiti marcela da sutira..
Volim te Bosno!!!
Zato sto se akcija i gol desio sa desne strane ili ti lijeve zavisno sa koje strane gledas.jahic je igrao na poziciji desnog beka,sto po tvojoj prici nije bio nigdje u toj situaciji,onda jos gore po njega.xavi26 je napisao/la:zasto svi krive jahica za prvi gol kad je loptu izgubio medunjanin, i to bespotrebno, tako da je on krivac (a i odigrao je skroz lose cijelu utakmicu), mada je i pjanic trebao uklizati, a ne onako pustiti marcela da sutira..
Iako Jahic moze da odigra dosta pozicija,ruku na srce protiv jacih repki je to ipak nedovoljno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 feb 2012, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
e da, zbog čega je bila minuta šutnje?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Sinoc vidjeh, 2 zastave Turske, te jedna Dzamijska?
Neki nikada pameti nece doci!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
1 turska, 1 djamisjka, 1 njemacka, 1 jugoslovenska, koga boli qrac ?? uglavnom 90 % (ukljucijuci Brazilce) Ljiljanska i zuto plava, i sta sad treba da mi ti idioti sa 4 zastavica pokvare sve..ma daaaj, al da je bolesno nositi zastave drugih drzava na tekmi BIH, bolesno je ..Edo_77 je napisao/la:Sinoc vidjeh, 2 zastave Turske, te jedna Dzamijska?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Mene ne boli ****, jer izgledamo ko bikovi na koridi. Mi imamo svoju istoriju, proslost, identitet a sa ovim dokazujemo suprotno.bordo_Sarajevo je napisao/la:1 turska, 1 djamisjka, 1 njemacka, 1 jugoslovenska, koga boli qrac ?? uglavnom 90 % (ukljucijuci Brazilce) Ljiljanska i zuto plava, i sta sad treba da mi ti idioti sa 4 zastavica pokvare sve..ma daaaj, al da je bolesno nositi zastave drugih drzava na tekmi BIH, bolesno je ..Edo_77 je napisao/la:Sinoc vidjeh, 2 zastave Turske, te jedna Dzamijska?
Ovaj nas svijet nikako da skonta poentu patriotizma,to je jedan od problema :S nit ti sta imas od turske,tadzikistana,turkmenistana,arabije,..nit oni od tebe ,. ohladi malo ,srce je puno kad stranac kaze :bosnia,edin dzeko,cevapi oo yeaa ,a ne kad nas uporedjuju sa divljacima,gluho bilo 

Zadnja izmjena: Feco, dana/u 29 feb 2012, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ne kontam ??Feco je napisao/la:Ovaj nas svijet nikako da skonta poentu patriotizma,to je jedan od problema :S nit ti sta imas od turske,tadzikistana,turkmenistana,arabije,..nit oni od tebe ,. ohladi malo ,srce je puno kad stranac kaze :bosnia,edin dzeko,cevapi oo yeaa ,a ne kad nas uporedjuju sa teroristima ,gluho bilo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Ovo se moze rjesiti sto se tice domacih utakmica, na ulazima svim redarima i polciji narediti da strogo oduzima bilo kakvih stranih nacionalnih obiljezja, strane zastave.Feco je napisao/la:Ovaj nas svijet nikako da skonta poentu patriotizma,to je jedan od problema :S nit ti sta imas od turske,tadzikistana,turkmenistana,arabije,..nit oni od tebe ,. ohladi malo ,srce je puno kad stranac kaze :bosnia,edin dzeko,cevapi oo yeaa ,a ne kad nas uporedjuju sa teroristima ,gluho bilo
I mislim da je krajnje vrijeme da se otarasimo baklji i pirotehnike, eno opet su bacali na teren stvarno vise sramota.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
stoka dijasporska
lako je njima kenjat i prosipat neku mrznju i podjelu medju NAMA u BiH a poslije tekme on pravac u svoju Njemacku/Švedsku/Belgiju a mi u BiH snosimo posljedice njihovog qrcenja...yebale ih vise i zastave i turci i klinci palci...

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ne kontam ??[/quote]
Nebi da duljim ili da ispada kao da izmisljam toplu vodu,al ako bar malo pratis situaciju sa strancica,a pogotvo van-europskim,bitce ti jasno sto sam to kazao,vec odavno ljudi imaju losu sliku o nama ,zato nikako mi se neda podrzat sve gestove osim VELICANJA SAMO SVOJE DRZAVE,SVOG GRBA i SVOJE ZASTAVE ,tako to rade ponosne patriote .. hvala
Nebi da duljim ili da ispada kao da izmisljam toplu vodu,al ako bar malo pratis situaciju sa strancica,a pogotvo van-europskim,bitce ti jasno sto sam to kazao,vec odavno ljudi imaju losu sliku o nama ,zato nikako mi se neda podrzat sve gestove osim VELICANJA SAMO SVOJE DRZAVE,SVOG GRBA i SVOJE ZASTAVE ,tako to rade ponosne patriote .. hvala

Ja vidjam Turske zastave i u Zenici redovno, a i Sarajevu, posebno navijaci Sarajeva vole istaknuti istu!neroazzurni je napisao/la:stoka dijasporskalako je njima kenjat i prosipat neku mrznju i podjelu medju NAMA u BiH a poslije tekme on pravac u svoju Njemacku/Švedsku/Belgiju a mi u BiH snosimo posljedice njihovog qrcenja...yebale ih vise i zastave i turci i klinci palci...
- tyler durden
- Kontakt:
Edo_77 je napisao/la:Ja vidjam Turske zastave i u Zenici redovno, a i Sarajevu, posebno navijaci Sarajeva vole istaknuti istu!neroazzurni je napisao/la:stoka dijasporskalako je njima kenjat i prosipat neku mrznju i podjelu medju NAMA u BiH a poslije tekme on pravac u svoju Njemacku/Švedsku/Belgiju a mi u BiH snosimo posljedice njihovog qrcenja...yebale ih vise i zastave i turci i klinci palci...
Na utakmici BiH- Turska, medu nasim navijacima bila je turska zastava :fejspalm:
jbm ti tursku.
-
- Kontakt:
ma znam, sta mi pricas, pa jednom sam zaguzv'o na tribini bas zbog Turske zastave i to da veca ironije bude igramo u grupi sa tom Turskom, znaci borimo se PROTIV njih i neki seljo dosao na tekmu ogrnut zastavom Turske...pa zemljo otvori se...dijaspora i nasi domaci seljaci potenciraju te zastave...Edo_77 je napisao/la:Ja vidjam Turske zastave i u Zenici redovno, a i Sarajevu, posebno navijaci Sarajeva vole istaknuti istu!neroazzurni je napisao/la:stoka dijasporskalako je njima kenjat i prosipat neku mrznju i podjelu medju NAMA u BiH a poslije tekme on pravac u svoju Njemacku/Švedsku/Belgiju a mi u BiH snosimo posljedice njihovog qrcenja...yebale ih vise i zastave i turci i klinci palci...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.