BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

BaDa12
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la BaDa12 » 13 okt 2011, 15:51

NoName je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111013084

Ko je ono ovdje imao dojavu isto? :lol:
Ja :D http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=120
Plummeru, ako ovi sa sa-x mogu objaviti da je neko predvidio štimaljku na 24sata, možete i vi ovdje da je to neko uradio na vašem forumu. Hoću da se zna za mene :mrgreen:
Kralj! :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 13 okt 2011, 15:52

Goalgetter je napisao/la:
CSIBilinoPolje je napisao/la:de naka mi netko objasni kako su namjestili da mi igramo protiv Portugala ??? meni nikako nije jasno kako su mogli to da izvedu mozda su telepati pa mogu da vide sta se nalazi u zatvorenim kuglicama ?
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111013084

Lagano je namjestit to, necemo sad o tim tehnikama, ali uglavnom, lakse je nego sto ti mislis.
pa lik možda pogodio jbt.svi govore namjesteno a nitko nezna kako.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 okt 2011, 15:53

Steta... Bas sam htjeo gledati Ronalda na Euru... Sada cu trebati gledati Pjanica... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 15:54

harishp je napisao/la: Nemamo cestite klube,krpljenje cjele kvalifikacije i to je razlog zasto smo vazda i kraj potoka.
al to je to.... harise na muci se poznaju junaci....i nije bitno ko igra .....nego ima li timskog duha? bori li se, grize li se, izgara li se....nije cak bitno ni koliko fudbalera igra.......pratim fudbal vec dugo i znale su pobedu odnjeti ekipe sa 9 igraca...... dakle ljudima budu 2 igraca iskljucena i oni pobjede ili idu dalje... SA 9 IGRACA...

ako su Grci anonimusi roknuli ove Portugalce 2 x u Portugalu, ejjj bolan u Portugalu!!!??? pred 80k portugalskih navijača!!?? i uzeli im Euro 2004. sto ne bi mogla i Bosna?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 okt 2011, 15:54

Bosnier je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Lulić i Pjanić su po meni najveća pojačanja u odnosu na lanjsku utakmicu. Pjanić se razvio, dobio potrebno iskustvo, a Lulić se ustalio u repki i razbija po boku ko metak..
A Medunjanin ? Ne znam zasto ga ne volite , covjek svaku utakmicu bez greske odigra, ima bolju loptu od Xavia , a tehicar za pozeljeti...
upravo to,u odnosu na onu utakmicu u Zenici,sada smo jaci za tri veoma bitna igraca,Pjanica,Medunjanina,Lulica,kao i kapitena Spahica i Rahimica koji nisu igrali zbog kartona..tu je i golman Begovic,koji ce nam itekako puno znaciti,kao i Zahirovic koji igra jako dobro u zadnje vrijeme...u drugoj utakmici se vraca Papac i Pandza,a moguce da ostanemo bez neka druga 2 igraca..ali mi imamo roster od 20 kvalitetnih igraca i za svakoga imamo zamjenu! Mujdu mjenja Vranjes ili Jahic,Pandzu mjenja Mravac ili Nadarevic koji je vec igrao dvije utakmice u proslom barazu,ima iskustvo i treba razmisliti o njemu! u svakom slucaju ansa sansa je prva utakmica u Zenici,tu ih mozemo itekako iznenaditi!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 13 okt 2011, 15:54

Gledao Jahica u skracenom snimku zadnjeg kola LP i ispadao je nekoliko puta na poziciji zadnjeg veznog koju je igrao,sto neko napisa nije ni to vise onaj stari Jahic ali mozda je bolji kao bek i treba ga pozvati jer moze da igra vise pozicija u timu

na desnom beku bi ipak dao prednost Vranjesu ako bude zdrav jer je i on imao problema sa povredama u prethodnom periodu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 15:55

I dajte Allaha vam ostavite Boga po strani. Da se Bog miješa u fudbal mi bi davno bili na prvenstvu ali očito da to ne pomaže.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 15:58

Goldy je napisao/la:
harishp je napisao/la: Nemamo cestite klube,krpljenje cjele kvalifikacije i to je razlog zasto smo vazda i kraj potoka.
al to je to.... harise na muci se poznaju junaci....i nije bitno ko igra .....nego ima li timskog duha? bori li se, grize li se, izgara li se....nije cak bitno ni koliko fudbalera igra.......pratim fudbal vec dugo i znale su pobedu odnjeti ekipe sa 9 igraca...... dakle ljudima budu 2 igraca iskljucena i oni pobjede ili idu dalje... SA 9 IGRACA...

ako su Grci anonimusi roknuli ove Portugalce 2 x u Portugalu, ejjj bolan u Portugalu!!!??? pred 80k portugalskih navijača!!?? i uzeli im Euro 2004. sto ne bi mogla i Bosna?
Nije to u muci se poznaje junak.Vec dva losa ubise Milosa.
Uefa -Fifa je gori cirkus od Evrovizije.Samo sto umjesto komsija glasaci su sudije.
Pusti ti Grke ,pobijedio je i azerbejdjan prosle godine u Evroviziji.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2011, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 okt 2011, 15:58

Ljudi ja sinoc po ovom americkom vremenu gledam Fox Soccer kanal i pise da su parovi Bosna-Portugal i ostlai parovi...kontao sam da je to neka greska, ali vidim izgleda da je to vec ranije izvuceno...ako neko zeli da dozna istinu mozete ovdje pokusati preko njih raspitati se da li si sunoc pustlai to na svom programu.
http://msn.foxsports.com/foxsoccer/tvsc ... QAodUUlHGw" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam gledao sinoc tako TV i preokrenu na taj kanal kad vidje to, ali sam mislio da je neka greska i nisam se nesto previse obazirao, jer znam da je po evropskom vremenu izvlacenje bilo u 13:00, a tad kad su oni objavili na Foxu bilo je mozda oko 5 ujitru po vasem.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 15:58

CSIBilinoPolje je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
CSIBilinoPolje je napisao/la:de naka mi netko objasni kako su namjestili da mi igramo protiv Portugala ??? meni nikako nije jasno kako su mogli to da izvedu mozda su telepati pa mogu da vide sta se nalazi u zatvorenim kuglicama ?
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111013084

Lagano je namjestit to, necemo sad o tim tehnikama, ali uglavnom, lakse je nego sto ti mislis.
pa lik možda pogodio jbt.svi govore namjesteno a nitko nezna kako.
umjesto sto je postao tu dojavu bolje bi mu bilo da je otracao do kladionice ;)

jbt kolko ima likova na netu koji su prognozirali ishod baraza da nije pogodio on pogodio bi neko drugi btw sta se cudite i da jeste uefa mafija..pa svaka drzave je organizovana na principu mafije, a fudbalski savezi-clanice ueafe- su valjda dijelovi drzava
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 13 okt 2011, 15:58

ja sam se isto oprostio od ovog baraza i EURA 2012 tako da cekamo slijedece kvalifikacije ipak CRISTINA MORA NA EURO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 okt 2011, 15:59

Kao prvo Platini nije Blater.I ne mislim da ce biti toliko pristrasno sudjenje protiv portugala,kao sto je bilo protiv francuske u parizu.Kao drugo Portugal je u odnosu na prosli put slabiji za jednog Deca i jos nekoliko igraca koje se oprostilo poslije SP-a.Dok smo mi jaci za nekoliko kvalitetnih igraca.Ako se sjetite proslog puta ispali smo samo zbog toga sto nismo imali srece.Pogotovo u portugalu gdje smo recimo u 1 napadu fulali 3 puta prazan gol.A oni imali 2 sanse i iz 1 zabili.Iako im je tada vidno namjestano i sudjeno u njihovu korist,a na nasu stetu i ako to nije trebalo.Nisu nas niti jednom nadigrali.Moje je misljenje da ih trebamo postovati i respektovati,ali ne i bojati.Samo hrabro,ostaviti srce na terenu pa sta bude.Ukoliko prodjemo Portugala a hocemo onda nam negine barem cetvrtfinale.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 16:00

SaltCityAttack je napisao/la:Ljudi ja sinoc po ovom americkom vremenu gledam Fox Soccer kanal i pise da su parovi Bosna-Portugal i ostlai parovi...kontao sam da je to neka greska, ali vidim izgleda da je to vec ranije izvuceno...ako neko zeli da dozna istinu mozete ovdje pokusati preko njih raspitati se da li si sunoc pustlai to na svom programu.
http://msn.foxsports.com/foxsoccer/tvsc ... QAodUUlHGw" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam gledao sinoc tako TV i preokrenu na taj kanal kad vidje to, ali sam mislio da je neka greska i nisam se nesto previse obazirao, jer znam da je po evropskom vremenu izvlacenje bilo u 13:00, a tad kad su oni objavili na Foxu bilo je mozda oko 5 ujitru po vasem.
Bilo je neko testno izvlačenje sinoć pa su možda to prenijeli, iako bi to bila samo takva glupost. Ali, očito je, da se izvlači jop 10 puta mi bi svaki put Portugal dobili. :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 okt 2011, 16:01

tako nesto uradit, napravit atmosferu da se useru u zenici, kad dodju..ne treba pustat **** na aerodrom da traze od ronalda autogram, idemo odma na aerodrom da im **** mater, ispred hotela im rokat mater, na treninzima...moraju se usrat!!! da im **** viri iz supka!!! moramo bit nas 12 igrac i tamo i ovdje...

sta fali napravit vako nesto da se useru ****

slika

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2011, 16:01

Madridista18 je napisao/la:Moliti Boga za prolaz.Uigraniji smo nego prije 2 godine,u odlicnoj smo formi te znamo kako igrati protiv Portugala.
Iskreno nije nas sreca posluzila u Lisabonu kada smo igrali prvu utakmicu jer smo odigrali odlicno.Samo da ne bude nekih povreda te da igraci ostanu u formi.
E moj ti, nas Bog da vidi ali imalo, mi bi Francuze prosli. Nego igrati, boriti se i aBd proci :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 13 okt 2011, 16:01

Ja sam optimista, a vi? :mrgreen: :mrgreen:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 okt 2011, 16:02

NoName je napisao/la:I dajte Allaha vam ostavite Boga po strani. Da se Bog miješa u fudbal mi bi davno bili na prvenstvu ali očito da to ne pomaže.
Ti bas navalio na Boga i Allaha :lol:
Stvarno se zapitam nekad, sta smo to mi, kao narod, onom gore zgrijesili...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 okt 2011, 16:02

Platini je bio mentor Ušanoviću, samo što mi pojma nemamo !
U novi boj ...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 okt 2011, 16:02

Nije nikakva novost da sudije oduvijek silje jacim protivnicima. Jednostavno, ako ostete jakog protivnika onda se suocavaju sa puno vecom medijskom hajkom nego kada ostete neku malu ekipu. Treba imati damu pa sumnjive situacije svirati na stetu velikog protivnika.

Ako su ljudi u savezu sposobni onda ce izvrsiti pritisak na sudije uoci meca i tako ih natjerati da sude posteno. To jeste prljava igra, al' ako drugi igraju prljavu, onda se i mi moramo prilagoditi takvoj igri.
mali,ne seri..
:mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 okt 2011, 16:03

Bwin:

Bosna i Hercegovina 2.60

X 3.25

Portugal 2.65

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.