FIFA, PES, GTA, Fortnite...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
xinxee
-
Kontakt:
Ja imam problem sa dovodjenjem par igraca..a. on je slijedeci>
Hocu da kupim igraca "Romario" iz Vitorie...i dobro..dogovorim ja transfer,i ponudim mu ugovor,za njega djeluje prihvatljivo..i nakon nekog vremena..pojavi mi se
Work Premit Aplication...Apeal... Dont Apeal...
Ako kliknem dont apeal..od transfera nema nista,ako kliknem na "Apeal" nakon 4-5 dana samo kazu da je Aplikacija propala..nesto slicno..i opet sam na pocetku....

-
BIHfan
-
Kontakt:
xinxee je napisao/la:Ja imam problem sa dovodjenjem par igraca..a. on je slijedeci>
Hocu da kupim igraca "Romario" iz Vitorie...i dobro..dogovorim ja transfer,i ponudim mu ugovor,za njega djeluje prihvatljivo..i nakon nekog vremena..pojavi mi se
Ako kliknem dont apeal..od transfera nema nista,ako kliknem na "Apeal" nakon 4-5 dana samo kazu da je Aplikacija propala..nesto slicno..i opet sam na pocetku....

To ti je radna dozvola, predpostavljam igras u Engleskoj. Taj igrac mora skupit nekolko nastupa za reprezentaciju da bi dobio Radnu dozvolu (Work Premit). Radnu dozvolu trebaju svi igraci izvan Evropske Unije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
xinxee
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:xinxee je napisao/la:Ja imam problem sa dovodjenjem par igraca..a. on je slijedeci>

To ti je radna dozvola, predpostavljam igras u Engleskoj. Taj igrac mora skupit nekolko nastupa za reprezentaciju da bi dobio Radnu dozvolu (Work Premit). Radnu dozvolu trebaju svi igraci izvan Evropske Unije.
Hvala na odgovoru..upravu si da igram u Engleskoj....Šteta sto se tice te radne dozvole...jer ove igrace sad mogu dobiti za 3 mil...a za koju god. vrijedit ce i preko 10 mil. jer su Wonderkids...
-
BIHfan
-
Kontakt:
xinxee je napisao/la:BIHfan je napisao/la:xinxee je napisao/la:Ja imam problem sa dovodjenjem par igraca..a. on je slijedeci>

Hvala na odgovoru..upravu si da igram u Engleskoj....Šteta sto se tice te radne dozvole...jer ove igrace sad mogu dobiti za 3 mil...a za koju god. vrijedit ce i preko 10 mil. jer su Wonderkids...
Pa probaj potpisat snjim sad al da prelazak bude na kraju sezone, da ga kaparises jer mozda na kraju sezone dobije radnu dozvolu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Mont0
-
Kontakt:
Sto se tice ovog FM 05 sto sam uploadao, ide sporo na free download jbg. Ako neko ima da bi skinuo mogu mu dati username i password od svog akaunta, ali da mi obeca da nece dirati nista sto ne bi trebao
Nema patcha nikakvog, nema nista. Neko spomenu Fredheim Holma, jede malu djecu a dovedes ga za 500k - 1m maksimalno.
Igram ga i dan danas, trenutno vodim Cavese

Support Velez, It's logical! ★
-
GunnerS
-
Kontakt:
Ooo, kako dobvro je vodit Southampton u npower Championship

2 sam na tabeli i direkt otišao u EPL

Doveo 3 Bosanaca, Sasu, Bajramovic i Muslimovic. Evo hoču i Stilica al work permint mi ne da :/.

Mrsko mi slike upload al možda i to uradim

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
xinxee
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Ooo, kako dobvro je vodit Southampton u npower Championship

2 sam na tabeli i direkt otišao u EPL

Doveo 3 Bosanaca, Sasu, Bajramovic i Muslimovic. Evo hoču i Stilica al work permint mi ne da :/.

Mrsko mi slike upload al možda i to uradim

nEMOJ Bosance dovoditi..svi su kante osim 2-3 igraca...( dZEKO,Pjanic,Salihovic)..a ovi ostali..da Bog sacuva..onaj spahic...sto moze dobiti žutih i crvenih...pa ni DE JONG mu nije ravan...
-
GunnerS
-
Kontakt:
Jbg u npower Championship su mi ekstra pomogli, a Muslimovica i Bajramovica đabera doveo. Papac je extra, doveo ga za 450k € i isplatio se. Meni su extra pomogli. Evo sad sam doveo par igrača za EPL i nadam se opstanku

-
xinxee
-
Kontakt:
Ne igra mi se više sa jačim klubovima

..Dajte mi neki prijedlog koji tim da uzmem iz engleske a da nije u PRM Ligi....pa da onda polako krenem...
+ Nekih jeftinih igrača.....
-
hordas'87
-
Kontakt:
xinxee je napisao/la:Ne igra mi se više sa jačim klubovima

..Dajte mi neki prijedlog koji tim da uzmem iz engleske a da nije u PRM Ligi....pa da onda polako krenem...
Birmingham, a igrače nek' ti neko drugi preporuči

-
GunnerS
-
Kontakt:
xinxee je napisao/la:Ne igra mi se više sa jačim klubovima

Southampton ili West Ham ( po meni najači tim iz npower CHampionship ). Mladi igrači, pa... bolje ti je dovedi iskusne igrače sa free transfera kao ove naše, Muslimovića i Bajramovića, extra igrači a free. Ja ih doveo u Southampton i obezbjhedili su mi ulazak direktni u EPL ( 2 mjesto iza West Ham ). A kad uđeš, e onda mi se javi da ti dam par savjeta

-
DejaNMG
-
Kontakt:
Dali neko ima rjesenje za ovaj crash dumps, nikako nmg igrati. :S
Trazio sam po netu i na vecini stranica pise da kad izbrisem taj folder crash dumps u My Documents da mogu nastaviti, ali nista, dok udjem ponovo isto, igra se samo malo ucita, stane i izadje iz igre zbog crash dumpsa.
Ako neko ima rjesenje ili predlog neka samo pise da probam.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
-
KB-TM87
-
Kontakt:
DejaNMG je napisao/la:Dali neko ima rjesenje za ovaj crash dumps, nikako nmg igrati. :S
Trazio sam po netu i na vecini stranica pise da kad izbrisem taj folder crash dumps u My Documents da mogu nastaviti, ali nista, dok udjem ponovo isto, igra se samo malo ucita, stane i izadje iz igre zbog crash dumpsa.
Ako neko ima rjesenje ili predlog neka samo pise da probam.
sigurno neki fajl koji si kopirao ( patch, ili grafika ) ima u sebi nesto sto ga izbacuje
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
xinxee
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:xinxee je napisao/la:Ne igra mi se više sa jačim klubovima

Southampton ili West Ham ( po meni najači tim iz npower CHampionship ). Mladi igrači, pa... bolje ti je dovedi iskusne igrače sa free transfera kao ove naše, Muslimovića i Bajramovića, extra igrači a free. Ja ih doveo u Southampton i obezbjhedili su mi ulazak direktni u EPL ( 2 mjesto iza West Ham ). A kad uđeš, e onda mi se javi da ti dam par savjeta

Sad nemam mnogo vremena,ali evo..uzet cu Southampton kad budem igrao..Za mlade igrače se ja ne brinem mnogo,ja uvjek forsiram omladinski pogon

..i pravim sebi onda kostur tima za budućnost...A sto se tiče free transfera,vidjet cu da dovedem par iskusnih igraca,znam da ih ima mnogo dobrih sto su na free kao : campbell,materazzi,dragutinović,zenden itd.+ovi naši

..hajd kad krenem javim ti
-
GunnerS
-
Kontakt:
Sretno
Evo ja dove Belhendu iz Mon'pelle (

) i još par igrača kao dos Santos itd itd i imam 9 bodova, u EPL u 10-tak odigranih utakmica. Najbolja tekma 3:0 dobio Liverpool kući

-
KB-TM87
-
Kontakt:
neko link za editor ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
10.Skoro
-
Kontakt:
Igram sa Sarajevom. U prvoj sezoni osvojio prvenstvo i ispao u 1/2 kupa. U EL prosao Tromso u drugom pretkolu, a u trecem me izbacio DInamo Bucurest. Igram drugu sezonu gdje sam ispao odmah u LP od Levskog ali mi je u toku sezone doslo senzacionalno pojacanje Yaya Sanogo. Nisam znao da zeli igrati u ovoj nasoj ligi ali mi ga je nekad u septembru ponudio njegov agent. Kako nisam imao dovoljno novca da mu ponudim za platu odmah sam se na svoju stetu rijesio Obuce, Pehlica, Comora, Trebinjca, A.Handzica, M.Hodzica, Dzakovca i Campare. I sada u spicu imam tandem Yanick Sagbo & Yaya Sanogo. A na klupi Mario Jelavic iz Hajduka. Sljedece sezone ako ne bude grupna faza LP bicu ''ekstremno nezadovoljan''

Mi nikada odustati necemo...
-
Heller
-
Kontakt:
Kakve su ti finansije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Skinuo sam BiH ligu (valjda sa ispravnog linka)
i extractujem i dobijem fajl BH12v1, XML ekstenzija, i st sad trebam dalje, gdje da ga kopiram

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
xinxee
-
Kontakt:
Puma je napisao/la:Skinuo sam BiH ligu (valjda sa ispravnog linka)
i extractujem i dobijem fajl BH12v1, XML ekstenzija, i st sad trebam dalje, gdje da ga kopiram

1. odes u My documents
2.Kliknes Sports Interactive
3.Zatim folder "Football Manager 2012"
4.I onda to stavis u folder "Editor Data" ( ako ga nemas,napravis ga i samo ubacis sto trebas)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.