Također sam obradovan novim vijestima iz Livna te željno očekujem utakmicu.Skver je napisao/la:Sportski prijatelji, dobro dosli u grad soli, iskreno sam obradovan vijescu da se Troglav ipak nece ugasiti
NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.
plavobijeli je napisao/la:vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.
O čemu ti?
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Sloboda 0-1 Budućnost xDGorki je napisao/la:plavobijeli je napisao/la:vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.
O čemu ti?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Sloboda 0-1 Budućnost xD
Ljudi bili bolji,šta ćeš

Pobjeda je bolja od orgazma!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dragi nasi prijatelji, mi ne zalimo nikoga, niti je uredu nekog zaliti, pogotovo ne klub kao sto ste vi, klub sa dugom i svijetlom tradicijom a niti se imamo razloga pravdati za nesto sto nismo ucinili. To su ucinili pojedinci i vec su sankcionisani, a za neke u Slobodi vise nikada nece biti mjesta. Sportski pozzzz iz Tuzle i dobro nam dosli u subotu.plavobijeli je napisao/la:vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.
http://fksloboda.ba/vijesti/240-mirza-e ... veno-crnih" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️
Troglav će se brzo morati pozabaviti i infrastrukturom jer su im iz NS-a FBiH odredili 15. listopada kao rok za postavljanje 1.000 sjedalica na stadionu Zgona. -U svakom slučaju, mislim da tog datoma možemo realno riješiti problem ali ne možemo ništa raditi prije nego nam Općina odobri, rekao je Mate Kurbaša. Er.B. - Dnevni list
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
drugo kola idemo dobit..ekipa ce bit kompletna a tu su pojacanja madzar,bartulica,ortas i neki momak sta je bio u zrinjskom i standardna ekipa koja nece ic u tuzlu al ce igrat od drugog kola..samo da se sredi ovo obecanje i idemo dobit radnicki
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care prvo ja ovdje ni jednog navijaca nisam vijeo da je dosoa i pisao kako mu je drago sto se to desilo..nismo recimo tipa navijaca Zelje koji su recimo se nasladjivali zbog toga sto je njihov klub pustio.. mi svakako zalimo za to, a isto znamo da su nam Banovicani komsije i mi da smo ih dobili, ti nemas pojma sta bi mi sve bili .. mi bi bili sve samo nebi bili ljudiplavobijeli je napisao/la:vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- badblueboylivno
- Kontakt:
Danas gostujemo Slobodi... na put, jutros u 9:00 sati, krenulo 15 igrača, među njima tri kadeta.
Rezultat je u potpunosti u drugom planu, bitno je da se utakmica igra, da je (nadam se) klub spašen i da se nogomet na Zgonima neće prestati igrati.
Rezultat je u potpunosti u drugom planu, bitno je da se utakmica igra, da je (nadam se) klub spašen i da se nogomet na Zgonima neće prestati igrati.
Hayley <3
Znači kao proljetos prvo poluvrijeme rezultatski?badblueboylivno je napisao/la:Danas gostujemo Slobodi... na put, jutros u 9:00 sati, krenulo 15 igrača, među njima tri kadeta.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam, možda Sloboda ne bude igrala maksimalno. Troglav je njima omogućio utakmicu pa neće domaću premijeru čekati još 14 dana, neka odigraju nešto laganije. 3-0 taman. 

Hayley <3
-
- Kontakt:
Igru i igrace Troglava ne mogu pohvaliti, ali mogu onih 6 momaka koji su toliko putovali da bi gledali utakmicu.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
MC VUKOVI LIVNO kombi, staje u Banovicima i od sve one raje u gradu mene pitaju gdje se ide za Tuzlu. Eto slucajnosti, lijepo im objasnim i nadam se da su zivi i zdravi stigli u Tz i vratili se svojim kucama.
1947!
-
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema Livnu , klubu i navijačima, ne bih nikog da uvrijedim ali me zanima, kad vam je već takva situacija u klubu , zbog cega ste odlučili ponovo igrati istu ligu, i prošle ste se sezone mučili,a ove godine ce biti totalni raspad kako vidim..i kojim pravom ste vi nastavili takmičenje ako je Igman ušao kao prestvanik vaše lige ?
Re: AW: NK Troglav Livno
Ma ima tu jos igraca u livnu koji bi mogli trebali pojacati Troglav ove sezone! Danko Krivic, Dragan Mihaljevic, Pero Ivkovic sigurno, pa onda tu jos ima igraca u gradu koje bi ja reaktivirao jer su jos vrlo mladi tipa Zlatko Mihaljevic, Jozo Mihaljevic i Josip Brdar i slicni, tako da bi kroz koji tjedan ekipa imala drugu dimenziju.
Nitko se neće naći uvrijeđen, ovo je forum i tu raspravljamo o sportu i pitanjima vezanim uz isti. Troglav je ostao u ligi jer je odustala Una, pa je automatizmom dvanaestoplasirani klub (Troglav) 1. lige FBiH ostao u ligi. Da je kojim slučajem 12. bila Bosna ili Goražde ostali bi oni. Što se tiče situacije, a pozivajući se na predstavnika kluba M. Kurbašu, klubu će se priključiti još nekoliko igrača te će se stanje uz pomoć Općine i dr. stabilizirati.AboveTheLaw je napisao/la:Uz duzno postovanje prema Livnu , klubu i navijačima, ne bih nikog da uvrijedim ali me zanima, kad vam je već takva situacija u klubu , zbog cega ste odlučili ponovo igrati istu ligu, i prošle ste se sezone mučili,a ove godine ce biti totalni raspad kako vidim..i kojim pravom ste vi nastavili takmičenje ako je Igman ušao kao prestvanik vaše lige ?
Vezano uz utakmicu sa Slobodom vjerujem da nitko nije ni očekivao drugačiji ishod otišli smo s juniorima, kadetima (s 3 zamjene) itd. Bitno je da se igra.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
I koji su se uspjeli odbraniti od napada pojedinih navijaca slobode na tribini kao i sacuvati zastavu koju su im htjeli oteti ti isti navijaci .DrzavaTuzla je napisao/la:Igru i igrace Troglava ne mogu pohvaliti, ali mogu onih 6 momaka koji su toliko putovali da bi gledali utakmicu.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.