Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
pogrešno si napisao prezime ali da zna se na koga misliš... istina je... moje saučešće porodici... šteta i za Vosu on je od nje napravio klub pristojnog renomea..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
' " за " ?, ? - " $ сезоне " ? за " у ?. $ за " " ФС " $, ", " $ ' & - ? $ " $ се " ' на " с '.
? се " " $ је овај ", с " на % " у ", на ? '. У & је " процес / ? на " $ ".
' " с ? ' посао " ' $ $ & $ & ', " " $ постао " ? у ?, " $, за & ?, " него " ". Уз Црвену $, " " $, ? ' $ се ? $ " " $ " ту се " %.
$ за " ", & тога, $ $ " " ? $ у ? &. ? & 2014. $ ? ' $ $ & '…
? се " " $ је овај ", с " на % " у ", на ? '. У & је " процес / ? на " $ ".
' " с ? ' посао " ' $ $ & $ & ', " " $ постао " ? у ?, " $, за & ?, " него " ". Уз Црвену $, " " $, ? ' $ се ? $ " " $ " ту се " %.
$ за " ", & тога, $ $ " " ? $ у ? &. ? & 2014. $ ? ' $ $ & '…
Mens sana in corpore sano.
Nema od toga nista sve dok ovi ljudi sede u FSS i zajednici superligasa. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- djoleprijedor
- Kontakt:
U prvom kolu Superlige sastaće se: Radnički Niš - Radnički 1923, Rad - Čukarički, Sloboda Point - Spartak, OFK Beograd - Hajduk, Vojvodina - Donji Srem, Jagodina – Napredak,Partizan-Novi Pazar,Javor-Crvena Zvezda.
Derbi u 11. i 26.kolu.Jesenji na Marakani,a proljećni na Partizanovom stadionu.
Derbi u 11. i 26.kolu.Jesenji na Marakani,a proljećni na Partizanovom stadionu.
Mislim da nigdje na svijetu ne postoji ovakav "žrijeb". 

Kakav je ovo evronastup rogonja ligasa samo bio.
Vojvodini kapa dole, izgledaju poput BvBa u odnosu na Honved, igraju moderno i leprsavo, zaista steta sto ce morati na Turke.
Jagodina naletela na Rubin i nije se obrukala. Nazalost, nije se moglo preko zida.
Ali "veciti" su objasnili...
Ni Chernomoretz, a ni Ludogorets nemaju pojma koliki nemaci pojma im izlaze na megdan.

Vojvodini kapa dole, izgledaju poput BvBa u odnosu na Honved, igraju moderno i leprsavo, zaista steta sto ce morati na Turke.
Jagodina naletela na Rubin i nije se obrukala. Nazalost, nije se moglo preko zida.
Ali "veciti" su objasnili...

Ni Chernomoretz, a ni Ludogorets nemaju pojma koliki nemaci pojma im izlaze na megdan.

užas živi... jagodina bi pojela i Širak i IBV..... mada.moraš priznati da ono ostrvce izgleda magično... onde bi ja mogao živjeti..MaGiCa je napisao/la:Kakav je ovo evronastup rogonja ligasa samo bio.![]()
Ali "veciti" su objasnili...![]()
![]()
![]()
Vosa je po riječima Nikolića na 45-55% svojih mogućnosti... ako je to tačno onda tek očekujemo feštu...
nego što jbna RTS ne prenosi Vosu???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Svaka cast za Jagodinu i Vosu! Nikolic i Vosa su prava kombinacija! Jedan od nasih najboljih strucnjaka i za nase uslove vise nego dobar tim!
Veciti sramotni, samo toliko cu reci...

Veciti sramotni, samo toliko cu reci...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prenosio je RTV1, a to je deo RTS mreze - koliko ja znam.DANTES je napisao/la: nego što jbna RTS ne prenosi Vosu???

Pa da, i za proslu utakmicu igranu u Novom Sadu je bilo tako.MaGiCa je napisao/la:
Prenosio je RTV1, a to je deo RTS mreze - koliko ja znam.
Evo golova sa Honved- Vojvodina 1-3.
" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ako je verovati ovima iz Zurnala, Oumaru ide u Zulte Varegem, kazu da je vec potpisao predugovor. Zvezdi je trazeno 600.000 evra za njega ,koliko su Belgijanci platili za njega , pod pretpostavkom da je ovo tacno, ne znam.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
jeste dio mreže, ali zašto onda RTS 1 I 2 ne prikazuju.... koliko ljudi ima vojvodinu?MaGiCa je napisao/la:Prenosio je RTV1, a to je deo RTS mreze - koliko ja znam.DANTES je napisao/la: nego što jbna RTS ne prenosi Vosu???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Voša odlična. Po ovome što su pokazali do sad, imaju čemu da se nadaju protiv Turaka.
Jagodina hrabro poginula. Nisu se obrukali ko prošle godine, bili su dosta dobri i koliko-toliko su isparirali mnogo jačem rivalu.
Vojvodina pregovara sa Milanom Stepanovim i Simonom Vukčevićem.
Ako ih potpišu biće svega u srpskom fudbalu.
Jagodina hrabro poginula. Nisu se obrukali ko prošle godine, bili su dosta dobri i koliko-toliko su isparirali mnogo jačem rivalu.
Vojvodina pregovara sa Milanom Stepanovim i Simonom Vukčevićem.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
simon nekad najveći talenat na ovim prostorimaalan_kardec je napisao/la:Voša odlična. Po ovome što su pokazali do sad, imaju čemu da se nadaju protiv Turaka.
Vojvodina pregovara sa Milanom Stepanovim i Simonom Vukčevićem.Ako ih potpišu biće svega u srpskom fudbalu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
U dilemi sam nakon svega ko je losiji Zvezda ili Partizan.
Za sada tri nasa najjaca tima su Vosa, Jagodina i Sloboda.
Mogla bi ovo da bude izuzetna sezona u nasem fudbalu.
Za sada tri nasa najjaca tima su Vosa, Jagodina i Sloboda.
Mogla bi ovo da bude izuzetna sezona u nasem fudbalu.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Partizan i Zvezda kriminalni na startu evropskih takmičenja,s tim da je komšinica bar pobjedila kući pa je shodno tome,bar za nijansu više pokazala.....Jagodina jednostavno nije imala sreće na žrijebu za EL i to je to,šteta,jer igrali su dobro...I ove godine će biti u samom vrhu srpskog fudbala.Vojvodina me je oduševila 4/4 u Evropi,igraju moderno,ofanzivno,lijepo na oko
...Ukoliko dovedu još koje pojačanje svašta će biti ove sezone u JSL....

Vosa veceras portiv Hapoela u Sportskom centru u Staroj Pazovi od 18:00. To bi se trebalo ispostovati da vidimo i rezerviste.
- alan_kardec
- Kontakt:
jedan od mnogih, nažalost.DANTES je napisao/la:simon nekad najveći talenat na ovim prostorima
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jel bi mogla Vosa konacno do titule

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
naravno... još ako dođu stepanov i simon onda su najveći favorit...Damian je napisao/la:Jel bi mogla Vosa konacno do titule![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.