Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rodjenisa
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la rodjenisa » 22 jun 2014, 21:53

Potpuno je jasno da nesto nestima unutar tima.Samo je fazon sto im jasno treba reci da im to nije babovina,reprezentacija BIH je svetinja svih nas kojima je drzava BIH u srcu.Mame im se nahebem za ovu zemlju je prolivena tolka krv da bi se neko sprdo s njom.Trebamo traziti ocitovanje rukovodstva puta i svih koji su tamo bili.I onda im jasno poslati poruku i zauvjek ih otjerati u pm.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 21:59

Da, protiv Argentine smo dobro igrali, protiv Nigerije očajno.

Bilo bi mi svejedno da nemamo kvalitetne igrače, rekao bi jednostavno smo slabi i to je to, ali ovako imaš sjajnu ekipu i onda ne možeš postići gol jednoj Nigeriji.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 jun 2014, 23:31

Jedva cekam da se vrate iz Brazila pa da vidimo šta je to bilo,da neko iznese sav prljav veš iz svlačionice,da se više kaže ko i šta je problem u ekipi,stalno guramo probleme pod tepih , mislim da je vrijeme da se to napokon riješi i da odnosi u reprezentaciji opet budu zdravi,i ako je istina da je izbila svađa 2 sata prije utakmice zbog Ibricica i njegovog igranja,nekome cemo se mamice naje.bati..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 22 jun 2014, 23:34

tepsija je napisao/la:Eno Ibričić zaspao na plaži,izgorio ko rak.
Najvjerovatnije neće biti spreman za Iran :shifty:
Jel nas zajebavaš? Strašno. :urnebes:

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 22 jun 2014, 23:49

Kad u Sarajevo se samo vrate susic ,avdukic,visca ,sunjic ,ostali odu na odmore i po klubovima :mrgreen:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 22 jun 2014, 23:52

Reforme trebaju...znaci lete Pape i bratic,a sa njima Avdija i Hadzic..Spahu obavezno skloniti..Misketa penzionisati ..Dzeku odyebati sa njegovom dvorskom ludom Ibrom..Dzekinom ocu zabraniti na stadion i MIRNA BOSNA :salut:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 00:12

[youtube][/youtube]

2.13.50 Poslušajte Marjana na stranu sve ovo, ali kad on ovako šuti i potpuno razočaran nešto se sinoć desilo opasno. :roll: :crazy:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2014, 00:56

I Juka bi nesto progovorio ali izgleda ne smije :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 23 jun 2014, 01:13

TMmanija2012 je napisao/la:Reforme trebaju...znaci lete Pape i bratic,a sa njima Avdija i Hadzic..Spahu obavezno skloniti..Misketa penzionisati ..Dzeku odyebati sa njegovom dvorskom ludom Ibrom..Dzekinom ocu zabraniti na stadion i MIRNA BOSNA :salut:
sve se slazem, i sa tim da Dzeku treba odyebati ili educirati u najboljem slučaju, i Avdiju i Hadzica, Misketa penzionisati, ali sad...

zasto ste svi protiv "bratica"? mozda ste ljubomorni sto mu je amidza Safet? sta je to decko loše uradio za ovo vrijeme provedeno u repki? doduše, nije puno ni igrao, ali onoliko koliko je igrao odigrao je korektno, tako da ne mozemo puno reci koliko je doprinjeo repki (barem nije bacio kez na kraju tekme, vec je, kao i svaki građanin ove države, tugovao, plakao)

Spaha uvijek zakaže u ovim važnijim tekmama, ali da se ne lažemo, Safet je kriv ovog puta. igra bez lijevog beka te praktično Spaha ostaje da pokriva dvije pozicije, te ostaje protiv Emenikea koji je jači barem 4 puta u duelu, a KOlašinac na klupi, gdje je logika Safete? :facepalm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 01:18

Susic Jr. igra u Hajduku, i sramota je da mi uzimamo igraca iz Hajduka na poziciji na kojoj bi recimo Stilic(iako ni on nije neki igrac) mogao biti ta zamjena. Vrijeme je da se okanimo Hajduka, pa sadasnje Sarajevo niej nista gore, jel trebamo i iz Sarajeva pozivati igrace?
Celik!3,2,2.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 23 jun 2014, 01:19

Janez je napisao/la:[youtube][/youtube]

2.13.50 Poslušajte Marjana na stranu sve ovo, ali kad on ovako šuti i potpuno razočaran nešto se sinoć desilo opasno. :roll: :crazy:

Reci .icko sta znas, nemoj cekati povratak u Sarajevo. Nisam ovakvog Marjana u zivotu vidio. :shock:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2014, 01:30

AllGunsBlazing je napisao/la:Susic Jr. igra u Hajduku, i sramota je da mi uzimamo igraca iz Hajduka na poziciji na kojoj bi recimo Stilic(iako ni on nije neki igrac) mogao biti ta zamjena. Vrijeme je da se okanimo Hajduka, pa sadasnje Sarajevo niej nista gore, jel trebamo i iz Sarajeva pozivati igrace?
Svakako da ima par zanimljivih momaka. Ni Ferencvaros nije nista gori od Sarajeva pa jedna masina poput Besica tamo obitava. Nije bitno ime kluba ako igrac zadovoljava kriterij, pa bio to Hajduk, Celik, Ferenvcaros, Aktobe itd. I manite se malog Svena, koja je njegoa uloga u tome sto nase glavne igraca zaboli qrac za igrom i repkom. Nije malog Svena bilo u Rumuniji itd-

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 23 jun 2014, 01:33

Armala je napisao/la:

Reci .icko sta znas, nemoj cekati povratak u Sarajevo. Nisam ovakvog Marjana u zivotu vidio. :shock:
sumnjivo da Bog kaže :hmmmmm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 01:35

Samo uzmi u obzir da je Sven dosao na racun Prcica u repku, a i to da je Besic prosao mladu reprezentaciju, i da je poceo karijeru u HSVu iz kojeg je otisao radi sukoba, a Tino je otisao zato sto se nije mogao nametnuti. I ok, pozvati najboljeg igraca, samo sto to ovaj nije ni u Hajduku. Ako je se ko trebao zvati iz takvih klubova onda je to Armin Hodzic.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2014, 01:38

AllGunsBlazing je napisao/la:Samo uzmi u obzir da je Sven dosao na racun Prcica u repku, a i to da je Besic prosao mladu reprezentaciju, i da je poceo karijeru u HSVu iz kojeg je otisao radi sukoba, a Tino je otisao zato sto se nije mogao nametnuti. I ok, pozvati najboljeg igraca, samo sto to ovaj nije ni u Hajduku. Ako je se ko trebao zvati iz takvih klubova onda je to Armin Hodzic.
Svakako da je to razlog da nam se glavni igraci sprdaju u utakmici svih utakmica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2014, 01:42

ovo od 2:17:17 mislim da je jasno na koga je aludirao :clap:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 01:43

Pa ne, razlog je onaj koji je u prvu ruku i pozvao igrace tipa Sven. Od toga se ne moze pobjeci, Sven ipak nije kriv za ovu katastrofu, ali i pored toga ne zasluzuje biti u reprezentaciji.
Celik!3,2,2.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la JoseMourinho » 23 jun 2014, 01:54

Za tinki vinkija jbg i mene da je zovno ne bi odbio poziv tako da je tu krivica papetova sva, realno nema kvalitet jer ima bolji od njeg, nek još malo igra u Hajduku pa ako bude dobar i proda se vidjet ćemo...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 23 jun 2014, 01:57

Tinki nit je zasluzio nit ce vise biti pozvan kad ode amidza ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 jun 2014, 06:55

Radim Sa jednim rumunom ovdje i on mi priča da je bio security na tekmi nas i njih kad su nas razvalili 3:0
Kaže da su Džeko i Spahic posle neke galame izasli iz svlačionice nakon tekme. Bilo je kaže i razbijanja a ostali su tek nakon pola sata izasli. Eh sad jbg ne znam koliko je ovo bitno Al kad mi je to pričao odmah mi ova priča o klanovima prolazi kroz glavu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.