GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Veoma losa tekma u Bruggeu,malo prilika nista narocito.Dinamo apsolutno zasluzeno pobedio ali mu nikako ne ide na ruku pobeda PAOK-a.
E sada je ovde sve otvoreno i bice zanimljivo gledati ovu grupu do kraja.
E sada je ovde sve otvoreno i bice zanimljivo gledati ovu grupu do kraja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sretno VAHI trebalo je ovo napravit od banane igrača ipak je ovo nešto!
Čestitam kapa dole
tehnici,brzini a i od Sammira ima nešto
Sretno ....
Čestitam kapa dole

Sretno ....
- HeavensWonder
- Kontakt:
E moj Vaha... Da si nasu repku vodio i mi bi igrali nekad na nekom takmicenju, ovako je samo se nadati da ti je ostalo volje i poslije Dinama da preuzmes nasu reprezentaciju 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Velika pobjeda, sve čestitke momcima. Ko kaže da ćemo izgubiti u Španjolskoj? Bit će kasnije opširnija analiza, odo se malo proslavit
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu

Način na koji pobjeđuju velike momčadi.
Vaha je dokazao još jednom da čovjek jednostavno zna i točka. Nije mi se sviđala formacija sa Calellom na zadnjem veznom u tandemu sa Chagom, a Badeljom i Ibanezom na krilima. Calello je odigrao loše u prvom poluvremenu, u drugom se popravio. Ibanez je dobar u defanzivi jer je trebalo zaustaviti onog brzog Dalmata koji se nije vidio praktički, u ofanzivi samo zna nabiti loptu i šprintati za njom, u prevodu NIŠTA.
Badelj je danas odigrao dosta dobro, iako po meni on nije za krilo već centralnog veznjaka gdje bi još više došla do izražaja njegova izvrsna tehnika.
Prvo poluvrijeme jako loše, Brugge je dominirao, imali smo samo dva udarca na gol, od toga Bećiraj jedan dobro zavukao malo iznad prečke. Sve ostalo za zaborav.
U drugom skroz druga priča, od početka presing i totalna dominacija Dinama. U 3 minute 2. poluvremena sam više vidio nego cijelo prvo poluvrijeme od Dinama. Sammir se poigravao sa veznjacima i braničima Bruggea, nekada se čini da mu ni Terry nebi mikad uzeo loptu.. prvo odličan gol, kasnije još bolja asistencija za Bišćana, po meni dovoljno da bude igrač utakmice. Kelava također fenomenalno obranio par udaraca Bruggea, siguran na golu izuzev jednog ispucavanja (stara boljka). Vrsaljko-Tonel-Bišćan-Cufre bezprijekorni izuzev u prvom poluvremenu kada je Cufre slabo procijenio let lopte pa je Geraerts imao jako dobru priliku koju na sreću nije iskoristio.
PAOK pobjedio Villareal u Grčkoj 1:0. To nikako nisam očekivao.. nikako nam taj rezultat ne ide na ruku. Trenutna tablica izgleda ovako:
1. PAOK 7
2. DINAMO 7
3. VILLAREAL 6
4. CLUB BRUGGE 2
Raspored do kraja:
Villareal - Dinamo
PAOK - Club Brugge
Dinamo - PAOK
Club Brugge - Villareal
Club Brugge ima još teoretske šanse za prolaz dalje.
Što se tiče Dinama, teška situacija. Ukoliko izgubimo od Villareala, a PAOK dobije Brugge onda je PAOK na 10, Villareal na 9, a Dinamo na 7. Znači treba nam pobjeda nad PAOK-om u Zagrebu! Pošto se prvo gleda međusobni omjer tada bismo bili izjednačeni i gledala bi se gol razlika. Dinamo trenutno ima najbolju gol razliku (4:1), PAOK (3:2).
Ipak, vjerujem u momke i Vahu.. vjerujem da mogu iznenaditi i Villareal u Španjolskoj uz malo sreće. Vidjeli smo u Zagrebu da Villareal nije bauk i uz maksimalni angažman svih igrača možemo doći do povoljnog rezultata.
Također nisam presiguran da će PAOK savladati Brugge. Brugge je sigurno bolja momčad od PAOK-a.. ali PAOK se dokazao kao odličan domaćin.. vidjet ćemo, nadam se da će im Brugge otkinuti 2 boda.
...što je više lome to je volim jače...
- badblueboylivno
- Kontakt:
rutinska pobjeda Dinama
sad sredit ekipicu sa Madrigala
i onda 15.12. na Maksu u boj za prvo mjesto s PAOK-om.
ajmooooooooooooooooooo
p.s. Sammir je bog nogometa.

sad sredit ekipicu sa Madrigala

ajmooooooooooooooooooo
p.s. Sammir je bog nogometa.

Hayley <3
- majestic24
- Kontakt:
Dva bljeska su zasjenile sve ostale stvari. Mislim,to je odlika velikih momcadi.Nemoras biti bolji,no bodovi se pisu. Obrana veceras nije bila bas sva svoja,no opet je mreza sacuvana. Ono sto nisu Biscan i Tonel zaustavili,uradio je to Kelava i u kljucnim minutama zatvorio prilaze svom golu.
Racunica za Dinamo je jednostavno...zadnje kolo-PAOK se mora pobjediti s 2 gola razlike i to je siugran prolaz. Sto se tice Villareala,mislim da nemate sanse protiv njih. Mislim,imate sanse al definitivno spanjolci su jaca momcad,igraju na svom terenu. Olaksavajuca okolnost za Dinamo je sto Villareal mora pobjediti. Ako u toj zelji "izgore" mogli bi se Modri vratiti s bod(ovima) iz Spanije i vec u sljedecem kolu osigurati prolaz u knock-out fazu.
Racunica za Dinamo je jednostavno...zadnje kolo-PAOK se mora pobjediti s 2 gola razlike i to je siugran prolaz. Sto se tice Villareala,mislim da nemate sanse protiv njih. Mislim,imate sanse al definitivno spanjolci su jaca momcad,igraju na svom terenu. Olaksavajuca okolnost za Dinamo je sto Villareal mora pobjediti. Ako u toj zelji "izgore" mogli bi se Modri vratiti s bod(ovima) iz Spanije i vec u sljedecem kolu osigurati prolaz u knock-out fazu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kelava i Bećiraj bi mogli iz startnih 11 istisnuti Lončarića i Rukavinu. Jako vrijedna i važna pobjeda, šteta što Villareal nije izvukao barem bod
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
tako se to radi,taktička pobjeda čak i veća od one koju je nehotice napravio trener briža prošlo kolo kada je izbacio sporog donka iz ekipe, uprkos najavi da će igrati od početka, vaha je uklopio sve faktore i tako postavio taktiku, trebalo je umrtviti igru, ne primiti gol prvih 45 minuta, u drugom je već nervoza počela raditi, moralo se napasti, vaha samo motivirao igrače i zadao konačni udarac
odlična pobjeda, od kada je došao u ovih 15ak utakmica primili su 4 gola, toliko bi ih najmanje i neki puno veći klubovi primili protiv istih protivnika
dinamo je u odličnoj poziciji, ako dobiju paoka prolaze skoro pa stoposto, čak i ako izgube protiv viljareala
opet, viljareal mora igrati na sve ili ništa, imaju mladog trenera, mogli bi najebati,ne sumnjam da će vaha to iskoristiti
)
a briž bi mogao napraviti probleme i paoku i viljarealu u idućim kolima, iako skoro nemaju šanse igrati će na pobjedu sigurno
+ interesantno je da je do sada od svih klubova samo dinamo upisao pobjedu u gostima
sve je moguće
odlična pobjeda, od kada je došao u ovih 15ak utakmica primili su 4 gola, toliko bi ih najmanje i neki puno veći klubovi primili protiv istih protivnika
dinamo je u odličnoj poziciji, ako dobiju paoka prolaze skoro pa stoposto, čak i ako izgube protiv viljareala
opet, viljareal mora igrati na sve ili ništa, imaju mladog trenera, mogli bi najebati,ne sumnjam da će vaha to iskoristiti

a briž bi mogao napraviti probleme i paoku i viljarealu u idućim kolima, iako skoro nemaju šanse igrati će na pobjedu sigurno
+ interesantno je da je do sada od svih klubova samo dinamo upisao pobjedu u gostima
sve je moguće
Sammir i Kelava: Zbog Vahe smo postali prava klapa

Vedro je jutros bilo u prostorijama Dinama. Iako je mnogima san, nakon kasnog povratka u Zagreb i novih radnih obveza dan poslije, trajao prilično kratko, zadovoljstvo nakon sjajne pobjede u Bruggeu čini umor slatkim. Tako je odmor bio kraći i za Sammira i Kelavu koji su već danas prijepodne sjeli ispred novinara u Dinamovoj press dvorani te proanalizirali utakmicu i cjelokupnu atmosferu u momčadi.
Kelava je iz utakmice u utakmicu sve sigurniji, prokomentirali su novinari.
- Prije sam bio malo „prezelen“, dobro mi je došlo iskustvo u Lokomotivi, ali i dečki u obrani mi puno olakšavaju posao - objasnio je Dinamov golman te pritom istaknuo i ulogu trenera Halilhodžića tijekom cijeloga njegova rada s njima, pa tako i na jučerašnjoj utakmici.
- Trener nam je na poluvremenu rekao da nastavimo igrati našu igru i napunio nas samopouzdanjem. Grupa nam je dosta neizvjesna, pa mi s čak deset bodova možemo ispasti. Dobra je stvar što sve držimo u svojim rukama. Vaha nam je ugradio pobjednički mentalitet, još nismo oni mangupi, ali smo na najboljem putu da to postanemo – rekao je Kelava, a na njega se nadovezao i Sammir.
- Uoči utakmice nisam bio pod pritiskom jer mi je pomogao trener. Puno smo pričali i rekao mi je da zaboravim na sve što je bilo u Zagrebu - priča Sammir, a na pitanje o čemu je razmišljao dok je išao „jedan na jedan“ s golmanom Bruggea, odgovorio je:
- Bio sam siguran da neću promašiti, golman nije imao šanse – rekao je Sammir te se još jednom osvrnuo na trenera.
- Vaha nas drži na okupu. Sad smo prava klapa i ginemo jedan za drugog, a kao što vidite, ide nam jako dobro - rekao je Sammir.
Uz Kelavu i Sammira bio je i pomoćni trener Mario Tot umjesto Vahida Halilhodžića koji je ostao još jedan dan u Francuskoj kako bi na jednoj tamošnjoj TV postaji Canal Plus najavio susret između PSG-a i Marseillesa.
- Točno smo znali što će se dogoditi u drugom poluvremenu. Predvidjeli smo Vaha i ja da će nas stisnuti i da ćemo mi svoju šansu dočekati i zabiti – objasnio je Tot odabir igrača koji su od prve minute istrčali na teren.
Je li to bio i rizik, zanimalo je novinare.
- Izmijenjena postava? Uvijek postoji rizik, možete postaviti igrača i tek za vrijeme utakmice shvatiti da ste pogriješili. Odlučili smo se za dva defanzivca i nismo pogriješili – rekao je Tot te iskoristio priliku da pohvali i jednog igrača suparničke momčadi.
- Prilikom ozljede Šime Vrsaljka Perišić je pokazao da je pravi gospodin. Kad je Šime ležao, ispucao je loptu, a cijeli stadion mu je zviždao – rekao je Tot dodavši kako je Vrsaljko okrenuo gležanj.
- Nadamo se da nije ozbiljno, ali prema prvim najavama nekoliko dana sigurno neće trenirati – rekao je Tot.

Vedro je jutros bilo u prostorijama Dinama. Iako je mnogima san, nakon kasnog povratka u Zagreb i novih radnih obveza dan poslije, trajao prilično kratko, zadovoljstvo nakon sjajne pobjede u Bruggeu čini umor slatkim. Tako je odmor bio kraći i za Sammira i Kelavu koji su već danas prijepodne sjeli ispred novinara u Dinamovoj press dvorani te proanalizirali utakmicu i cjelokupnu atmosferu u momčadi.
Kelava je iz utakmice u utakmicu sve sigurniji, prokomentirali su novinari.
- Prije sam bio malo „prezelen“, dobro mi je došlo iskustvo u Lokomotivi, ali i dečki u obrani mi puno olakšavaju posao - objasnio je Dinamov golman te pritom istaknuo i ulogu trenera Halilhodžića tijekom cijeloga njegova rada s njima, pa tako i na jučerašnjoj utakmici.
- Trener nam je na poluvremenu rekao da nastavimo igrati našu igru i napunio nas samopouzdanjem. Grupa nam je dosta neizvjesna, pa mi s čak deset bodova možemo ispasti. Dobra je stvar što sve držimo u svojim rukama. Vaha nam je ugradio pobjednički mentalitet, još nismo oni mangupi, ali smo na najboljem putu da to postanemo – rekao je Kelava, a na njega se nadovezao i Sammir.
- Uoči utakmice nisam bio pod pritiskom jer mi je pomogao trener. Puno smo pričali i rekao mi je da zaboravim na sve što je bilo u Zagrebu - priča Sammir, a na pitanje o čemu je razmišljao dok je išao „jedan na jedan“ s golmanom Bruggea, odgovorio je:
- Bio sam siguran da neću promašiti, golman nije imao šanse – rekao je Sammir te se još jednom osvrnuo na trenera.
- Vaha nas drži na okupu. Sad smo prava klapa i ginemo jedan za drugog, a kao što vidite, ide nam jako dobro - rekao je Sammir.
Uz Kelavu i Sammira bio je i pomoćni trener Mario Tot umjesto Vahida Halilhodžića koji je ostao još jedan dan u Francuskoj kako bi na jednoj tamošnjoj TV postaji Canal Plus najavio susret između PSG-a i Marseillesa.
- Točno smo znali što će se dogoditi u drugom poluvremenu. Predvidjeli smo Vaha i ja da će nas stisnuti i da ćemo mi svoju šansu dočekati i zabiti – objasnio je Tot odabir igrača koji su od prve minute istrčali na teren.
Je li to bio i rizik, zanimalo je novinare.
- Izmijenjena postava? Uvijek postoji rizik, možete postaviti igrača i tek za vrijeme utakmice shvatiti da ste pogriješili. Odlučili smo se za dva defanzivca i nismo pogriješili – rekao je Tot te iskoristio priliku da pohvali i jednog igrača suparničke momčadi.
- Prilikom ozljede Šime Vrsaljka Perišić je pokazao da je pravi gospodin. Kad je Šime ležao, ispucao je loptu, a cijeli stadion mu je zviždao – rekao je Tot dodavši kako je Vrsaljko okrenuo gležanj.
- Nadamo se da nije ozbiljno, ali prema prvim najavama nekoliko dana sigurno neće trenirati – rekao je Tot.
Ako se nisu menjala pravila pred ovu sezonu,onda pobeda od 1 razlike sa primljenim golom nece biti dovoljna Dinamu protiv Paoka.Posto je Paok pobedio sa 1:0,tek ako Dinamo pobedi 1:0,onda se gleda medjusobni omer,ako Paok da gol i Dinamo pobedi 2:1,3:2... onda Paok prolazi zbog medjusobnog duela.jacky09 je napisao/la: Što se tiče Dinama, teška situacija. Ukoliko izgubimo od Villareala, a PAOK dobije Brugge onda je PAOK na 10, Villareal na 9, a Dinamo na 7. Znači treba nam pobjeda nad PAOK-om u Zagrebu! Pošto se prvo gleda međusobni omjer tada bismo bili izjednačeni i gledala bi se gol razlika. Dinamo trenutno ima najbolju gol razliku (4:1), PAOK (3:2).
Ipak, vjerujem u momke i Vahu.. vjerujem da mogu iznenaditi i Villareal u Španjolskoj uz malo sreće. Vidjeli smo u Zagrebu da Villareal nije bauk i uz maksimalni angažman svih igrača možemo doći do povoljnog rezultata.
Također nisam presiguran da će PAOK savladati Brugge. Brugge je sigurno bolja momčad od PAOK-a.. ali PAOK se dokazao kao odličan domaćin.. vidjet ćemo, nadam se da će im Brugge otkinuti 2 boda.
Kazem jos jednom do sada je uvek uvako bilo,ali svake godine menjaju pravila tako da nisam siguran a mrzi me da proveram.
Sto se tice raspleta do kraja,veoma zanimljivo.Villarreal ce uzeti verovatno Dinama na El Madrigalu a PAOK belgijance na Tumbi,i odlucivace Zagreb.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
svaka čast purgeri ili bolje rečeno mašala vaha
Dinamo, Bayer L, CSKA, Sevilla, PSG, Stuttgart su ekipe koje su primile najmanje golova u Europskoj ligi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma naguzit ćemo Podmornicu opet.
A onda će trenerski bog Vaha dobit trg u Zagrebu, zajedno sa Sammirom, koji će dobiti i ulicu
, kao Trg Vahida, i Sammirova Avenija. 
A možda valja počet pripremat smještaj i karte za Dublin.

A onda će trenerski bog Vaha dobit trg u Zagrebu, zajedno sa Sammirom, koji će dobiti i ulicu

A možda valja počet pripremat smještaj i karte za Dublin.

Hayley <3
Dinamo je jos daleko od prolaza grupe...
Uh, što su mi se purgeri nešto uzdigli
Polako momci, spremate ražanj, a zeko (ne Zajec) još u šumi. Vrlo lako se može dogoditi da Dinamo i sa 10 bodova ispadne, što bi stvarno bila šteta.
Sjetite se samo tekme protiv Hereenvena, 2:0 15 minuta prije kraja, prolaz u džepu i onda dva naivna gola dok si reko keks. Buraz mi je tada pola stana razbio
Zanimljivo je da je PAOK sva tri svoja gola dao iz prekida. Nisam se nadao da će dobiti Villareala. Ružna ekipa za gledati, ali 7 bodova im je na kontu..

Sjetite se samo tekme protiv Hereenvena, 2:0 15 minuta prije kraja, prolaz u džepu i onda dva naivna gola dok si reko keks. Buraz mi je tada pola stana razbio

Zanimljivo je da je PAOK sva tri svoja gola dao iz prekida. Nisam se nadao da će dobiti Villareala. Ružna ekipa za gledati, ali 7 bodova im je na kontu..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ja iskreno ne očekujem ništa.. neka bude kako bude.. vjerujem da momci mogu dobiti PAOK, vjerujem da mogu igrati sa Villarealom tamo.. ali svima nama je poznato da to u prošlosti nije bilo dovoljno Dinamu da napravi neki rezultat u Europi. Dobar si primjer naveo i tu nesretnu 2004. kada smo vodili protiv Heerenveena 2:0 i onda nam uvališe 2 komada u zadnjih 5 minuta, drugi je čista krađa od strane austrijskog suca koji je svirao nepostojeći penal.. To mi je najveće razočaranje nakon 08.' i Turske što se športa tiče.dubrava je napisao/la:Uh, što su mi se purgeri nešto uzdigliPolako momci, spremate ražanj, a zeko (ne Zajec) još u šumi. Vrlo lako se može dogoditi da Dinamo i sa 10 bodova ispadne, što bi stvarno bila šteta.
Sjetite se samo tekme protiv Hereenvena, 2:0 15 minuta prije kraja, prolaz u džepu i onda dva naivna gola dok si reko keks. Buraz mi je tada pola stana razbio![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
zanimljivo je da su u utakmicama koje su pobijedili, te pobjede ostvarili bez ijedne prave šanse... ono su sve bili krumpiri, da veći ne mogu bitidubrava je napisao/la: Zanimljivo je da je PAOK sva tri svoja gola dao iz prekida
ali osvetit će im se to već protiv Bruggea, koji će ih srušiti u Solunu, i koji u slučaju da se to desi (a da Dinamo odigra bar remi kod Villarreala) pobjedom protiv Villarreala u 6. kolu prolazi dalje

Hayley <3
Pogotkom Tomečaka u 10.min utakmice Dinamo je ostvario novu pobjedu protiv Zadra i tako je prednost pred Hajdukom ostala i dalje na 4 boda
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
OČEKIVANO, Halilhodžić nije mogao ustanoviti drugo nego da je zadovoljan s tri boda osvojena, ili bolje rečeno - obranjena protiv Zadra. Sve drugo viđeno na utakmici povratka u HNL realnost, nakon "winnera" u Bruggeu, što prije otići će u duboku arhivu. Iz jedinog udarca u okvir gola (Tomečak) Dinamo je sagradio pobjedu i osigurao mir koji mu je večeras u igri vidno nedostajao. Opuštenost i rutinu iz prvog dijela zamijenila je panika u kaznenom prostoru pred kraj susreta. Umjesto baklave, Modrima bi dobro došli kakvi vitaminski podizači...
> Grčevito branili pogodak Tomečaka
"Za nas je ovo bila teška utakmica. Umor je kod mojih igrača bio osjetan, vidio sam paniku u igri. Na kraju smo imali i malo sreće. Treba čestitati igračima, umorni su, puno igraju i putuju. To utječe na svježinu, ali i na psihu", započeo je Vahid Halilhodžić analizu nakon susreta.
"Iako nismo igrali dobro, pobjeda je najvažnija. Za pobjedu smo se borili do samog kraja našom greškom, izgubili smo neke važne lopte vrlo naivno."
Kada se u nastavku očekivalo da Dinamo ubaci u višu brzinu, kada je Sammir (zamijenio Badelja zbog lakšeg potresa mozga) zauzeo svoju prirodnu poziciju u vezi, otišlo je u drugom smjeru. Udarcima je nedostajalo preciznosti, a Zadrani su se okuražili...
"Našim mladim igračima nedostaje samopouzdanja, to je proces. Svaki pogrešan pas rezultira nervozom i treba vremena da se taj problem riješi. Umorni smo, no neki igrači ipak moraju bolje - tu posebno mislim na one kojima nije nedostajalo svježine", ustanovio je Vaha razloge lošeg izdanja u drugom poluvremenu i razveselio se tjednu odmora koji je ispred Dinama do sljedeće utakmice.
Ono što Vahu tišti, čini se, i više od "zamora materijala" su prazne tribine. Na Makskmiru je otvorena vrata iskoristilo svega pet-šest tisuća gledatelja. Pobjeda u Bruggeu nije označila pomak na statistici gledanosti.
"Ovo već postaje frustrirajuće. Iskreno, očekivao sam više navijača. Zaista sam mislio da će više ljudi doći pozdraviti moje igrače nakon velike pobjede u Belgiji. Neshvatljivo je da jedna momčad kao što je Dinamo nema potporu i duboko sam razočaran", priznao je trener.
"Ja nisam odavde": U Hrvatskoj svi znaju samo pametovati i kritizirati
"Ne shvaćam što se događa, pa mi već 80 dana pružamo izvanredne partije, pobjeđujemo, a gdje nam je podrška? Nedjelja je, vratili smo se s pobjedom iz Bruggea, lijepo je vrijeme, besaplatan ulaz na stadion. Ne, zaista ne razumijem što se dogodilo, ne razumijem te navijače, ne znam ni tko su... Kad treba kritizirati, e onda ih ima koliko hoćete... "
"Ovi naši momci zaslužuju više respekta i ne krijem veliko razočaranje. Očekivao sam barem 20 tisuća ljudi... Ma da pobijedimo u Barceloni, nitko ne bi došao gledati ovu momčad. Zato sam tužan i razočaran."
Vjerujemo da Halilhodžić ne može razumjeti. Od optimsta, koji je najavljivao i dijalog s Bad Blue Boyisma, i sam se pretvorio u visibabu. Zvučao je iskreno, dok je dijelio ljutnju s novinarima, pokušavajući shvatiti mentalitet opustošenih tribina....
"U Hrvatskoj kao da je opsesija gledati u tuđu kuću. I kritizirati. To mi izgleda kao smisao ovog društva. Svi samo znaju pametovati i davati savjete"
> Grčevito branili pogodak Tomečaka
"Za nas je ovo bila teška utakmica. Umor je kod mojih igrača bio osjetan, vidio sam paniku u igri. Na kraju smo imali i malo sreće. Treba čestitati igračima, umorni su, puno igraju i putuju. To utječe na svježinu, ali i na psihu", započeo je Vahid Halilhodžić analizu nakon susreta.
"Iako nismo igrali dobro, pobjeda je najvažnija. Za pobjedu smo se borili do samog kraja našom greškom, izgubili smo neke važne lopte vrlo naivno."
Kada se u nastavku očekivalo da Dinamo ubaci u višu brzinu, kada je Sammir (zamijenio Badelja zbog lakšeg potresa mozga) zauzeo svoju prirodnu poziciju u vezi, otišlo je u drugom smjeru. Udarcima je nedostajalo preciznosti, a Zadrani su se okuražili...
"Našim mladim igračima nedostaje samopouzdanja, to je proces. Svaki pogrešan pas rezultira nervozom i treba vremena da se taj problem riješi. Umorni smo, no neki igrači ipak moraju bolje - tu posebno mislim na one kojima nije nedostajalo svježine", ustanovio je Vaha razloge lošeg izdanja u drugom poluvremenu i razveselio se tjednu odmora koji je ispred Dinama do sljedeće utakmice.
Ono što Vahu tišti, čini se, i više od "zamora materijala" su prazne tribine. Na Makskmiru je otvorena vrata iskoristilo svega pet-šest tisuća gledatelja. Pobjeda u Bruggeu nije označila pomak na statistici gledanosti.
"Ovo već postaje frustrirajuće. Iskreno, očekivao sam više navijača. Zaista sam mislio da će više ljudi doći pozdraviti moje igrače nakon velike pobjede u Belgiji. Neshvatljivo je da jedna momčad kao što je Dinamo nema potporu i duboko sam razočaran", priznao je trener.
"Ja nisam odavde": U Hrvatskoj svi znaju samo pametovati i kritizirati
"Ne shvaćam što se događa, pa mi već 80 dana pružamo izvanredne partije, pobjeđujemo, a gdje nam je podrška? Nedjelja je, vratili smo se s pobjedom iz Bruggea, lijepo je vrijeme, besaplatan ulaz na stadion. Ne, zaista ne razumijem što se dogodilo, ne razumijem te navijače, ne znam ni tko su... Kad treba kritizirati, e onda ih ima koliko hoćete... "
"Ovi naši momci zaslužuju više respekta i ne krijem veliko razočaranje. Očekivao sam barem 20 tisuća ljudi... Ma da pobijedimo u Barceloni, nitko ne bi došao gledati ovu momčad. Zato sam tužan i razočaran."
Vjerujemo da Halilhodžić ne može razumjeti. Od optimsta, koji je najavljivao i dijalog s Bad Blue Boyisma, i sam se pretvorio u visibabu. Zvučao je iskreno, dok je dijelio ljutnju s novinarima, pokušavajući shvatiti mentalitet opustošenih tribina....
"U Hrvatskoj kao da je opsesija gledati u tuđu kuću. I kritizirati. To mi izgleda kao smisao ovog društva. Svi samo znaju pametovati i davati savjete"
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.