Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Andres
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Andres » 18 maj 2011, 14:21

oj onaj rtd Batista pozvao bogalje Di Mariju , Higuaina a nije ovg carobnjaka !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2011, 14:33

Andres je napisao/la:oj onaj rtd Batista pozvao bogalje Di Mariju , Higuaina a nije ovg carobnjaka !
Ovo si rekao ko da oni nikad nisu uradili neki dribling ili gola zabili :lol: :roll:
Navijaš za Barcu pa gdje je nestao Mascherano kad mu Di Maria lažnjak proda :mrgreen: Samo da se razumijemo i ja sam za to da Di Maria ide iz Reala smeta u onoj igri previše je sebičan,ali eto nadoknadi nekako borbenošću.O Higuainu ne treba puno pričat da sada ne postavljam njegove majstorije bezveze
Ontopic Tevez je fudbalski neandertalac najsebičniji fudbaler trenutno,umislio sebi da je bog i ne razmišlja glavom je najbolje za njega je najbolje da ostane u Cityu jer će kod Mancinia imati glavnu ulogu i moći će da radi šta hoće.Kad vidim da im je on kapiten shvatim kakva je to zapravo ekipa.Balonja i Džeko su puno bolji fudbaleri od njega,Balonja da se uozbilji bio bi prvi napadač EPL-a
P.S.Gdje ti vidiš mjesto u Argentinskoj reprezentaciji za njega Aguero,Higuain,Messi su sasvim dovoljni u napadu zapravo i jedan od ove trojice bi trebao na klupu Messi ima zagarantovano mjesto,a Pipita je imao tešku povredu tako da će on vjerovatno biti taj koji će ulaziti ili sjediti na klupi.Nadam se samo da ne pokuša nešto kao Maradona Mascherano i 4 napadača ispred njega :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 maj 2011, 14:45

LBJ MVP je napisao/la:
Andres je napisao/la:oj onaj rtd Batista pozvao bogalje Di Mariju , Higuaina a nije ovg carobnjaka !
Ovo si rekao ko da oni nikad nisu uradili neki dribling ili gola zabili :lol: :roll:
Navijaš za Barcu pa gdje je nestao Mascherano kad mu Di Maria lažnjak proda :mrgreen: Samo da se razumijemo i ja sam za to da Di Maria ide iz Reala smeta u onoj igri previše je sebičan,ali eto nadoknadi nekako borbenošću.O Higuainu ne treba puno pričat da sada ne postavljam njegove majstorije bezveze
Ontopic Tevez je fudbalski neandertalac najsebičniji fudbaler trenutno,umislio sebi da je bog i ne razmišlja glavom je najbolje za njega je najbolje da ostane u Cityu jer će kod Mancinia imati glavnu ulogu i moći će da radi šta hoće.Kad vidim da im je on kapiten shvatim kakva je to zapravo ekipa.Balonja i Džeko su puno bolji fudbaleri od njega,Balonja da se uozbilji bio bi prvi napadač EPL-a
P.S.Gdje ti vidiš mjesto u Argentinskoj reprezentaciji za njega Aguero,Higuain,Messi su sasvim dovoljni u napadu zapravo i jedan od ove trojice bi trebao na klupu Messi ima zagarantovano mjesto,a Pipita je imao tešku povredu tako da će on vjerovatno biti taj koji će ulaziti ili sjediti na klupi.Nadam se samo da ne pokuša nešto kao Maradona Mascherano i 4 napadača ispred njega :lol:
pa dobro bicemo realni i reci da je Masherano masina covjek.na svojoj poziciji je jedan od boljih i nije slucajno kapetan Gaucosa.
Ali meni licno Tevez je klasa i za Aguerra , Pipitu, Di Mariju i ostale igrace.Znam da on sa Messijem zajedno ne moze igrati.Jer on do izrazaja ne moze doci ali bez obzira moras onakvog igraca pozvati.Covjek koji je ruku na srce sebican i sve, ali je hebbena go masina.Dzeko i Balotelli zajedno kad se spoje nisu mu ni do koljena.Carlitos je za njih naucnik,astronaut sta vec.Argentina kako god ima napad ono da se bukvalno sjhebes.Mada bi ja Lavezzija pusto da igra ,ovjek je ono bas nekako ubica prava :D Higuain je van forme to je 100% i ne moze sad igrati.Tako da bi ja stavio Lavezzija , Messija i recio Mariju

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 18 maj 2011, 14:49

Nisam bio u mogućnosti da pratim sinoćnji meč između Citya i Stokea. Je li Džeko dobio priliku?
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2011, 15:02

Andres je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
pa dobro bicemo realni i reci da je Masherano masina covjek.na svojoj poziciji je jedan od boljih i nije slucajno kapetan Gaucosa.
Ali meni licno Tevez je klasa i za Aguerra , Pipitu, Di Mariju i ostale igrace.Znam da on sa Messijem zajedno ne moze igrati.Jer on do izrazaja ne moze doci ali bez obzira moras onakvog igraca pozvati.Covjek koji je ruku na srce sebican i sve, ali je hebbena go masina.Dzeko i Balotelli zajedno kad se spoje nisu mu ni do koljena.Carlitos je za njih naucnik,astronaut sta vec.Argentina kako god ima napad ono da se bukvalno sjhebes.Mada bi ja Lavezzija pusto da igra ,ovjek je ono bas nekako ubica prava :D Higuain je van forme to je 100% i ne moze sad igrati.Tako da bi ja stavio Lavezzija , Messija i recio Mariju
Slažem se,ali govorim o Maradoninoj formaciji 4-1-5 i to i bekovi više imali napadačke uloge i onda normalno da će ih svaka ozbiljna repka otrest pa bio tu Culum bio Mascherano
Lavezzi je odličan no opet mislim da ima prednost Aguero meni lično Lavezzi nije ništa lošiji od njega.Higuain je sada van fizičke forme tako da ne očekujem da puno igra,ali Higuain po meni uz Messija bi trebao imati zagarantovano mjesto narednih godina u prvih 11 jer je on trenutno najbliže klasičnom napadaču.Lavezzi,Aguero,Messi i ostali su sve kao neke polušpice po potrebi i krilo Higuain nije klasična devetka danas nema takve no opet najbliže je tome i svaka ozbiljna ekipa ima sličnog fudbalera
Odosmo previše u offtopic da se vratimo na temu(Teveza)Da je ostao u Unitedu možda bi postao odgovorniji i ostalo.Pod tim odgovorniji ne mislim na vraćanje u odbranu jer je on jedan od napadača koji najviše pretrči što je opet greška u ovoj ekipa gdje on često igra sam u napadu ne bi se trebao toliko trošit.Treba da bude odgovorniji za tim često misli kao da sam može pobjediti svaku ekipu na svijetu po meni i pored tih 20-ak golova jedan od glavnih razloga što je City odavno ispao iz borbe za titulu i što će najvjerovatnije morati da igraju u kvalifikacijama za LP.Zapravo uz Mancinija jedini krivac :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 maj 2011, 15:16

Tevez je kao pojedinac fantastican igrac(Sto bi Mancini rekao:"He´s fantastic player" :lol: ) ali je kao timski igrac cisti prosjek ili ispod prosjeka....
Pitanje je sada sta Batisti treba???Nekada je Brazil imao najjaci napad na svijetu sada je to Argentina(Aguero,Tevez,Messi,Milito,Lavezzi,Higuain) i neko mora otpasti sa spiska ko god otpadne nezasluzeno je jer bi u 99% reprezentacija bio prvi napadac.
RIP SALE VILENJAK

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 maj 2011, 15:20

slazem se ja da Pipita kad bude ono u topu treba igrati.Fantastican je on igrac.Lavezzi jeste mozda slabiji od Kuna i Teveza sto se tice driblanja i prodora , ali je jako brz i odlican timski igrac.Svjesni su oni svi da Messi vodi glavnu rijec.Ne mozes u jednoj ekipi imati Messija , Teveza , Kuna i Di Mariju naci nemoguce.Svi bi nesto sami a tako ne moze.Messi je Messi i on moze uraditi cudo ali igra argentine se raspada kada igra sa Tevezom, Kunom itd.Meni je idealno da ako igraju 4-4-2
---------Pipita-----Lavezii-
Marija-----------------------Messi
stim da Messi ima totalnu slobodu.Ovaj tim hem je trkacki odlican Messi se nece toliko vracati ali rotirati njega i Lavezzija koji je trkac je odlicna stvar.Lavezi moze i krilo odigrati odlicno a Di Marija moze trcati dosta dobro i u defanzivi. stavis iza Evera i Mascherana i to djeluje ono bas strasno ;)
Izvinjavam se sto ovde pisem o necemu sto nema veze sa šitijem

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 maj 2011, 15:31

Diino_10 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti da pratim sinoćnji meč između Citya i Stokea. Je li Džeko dobio priliku?
Ušao je u drugom poluvremenu ja mislim... Imao je par prilika, čak je i pogodio spajalicu prečke i stative al kad neće neće...
Čelik Zenica 1945

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 18 maj 2011, 15:49

Nimla_RZ je napisao/la:
Diino_10 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti da pratim sinoćnji meč između Citya i Stokea. Je li Džeko dobio priliku?
Ušao je u drugom poluvremenu ja mislim... Imao je par prilika, čak je i pogodio spajalicu prečke i stative al kad neće neće...
Aaaa, stvarno šteta. Gol bi mu pravo došao. :roll:
BOSNA ♥

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 maj 2011, 15:51

Za ono što je ofulo :cry: Ne sjedi on džaba na klupi...
Čelik Zenica 1945

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2011, 15:56

Ako ovaj Mancini doved Zigica i jos pojacanja, Dzeko ce da grije klupu dok mu ugovor ne istekne !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 maj 2011, 16:05

Elegant je napisao/la:Ako ovaj Mancini doved Zigica i jos pojacanja, Dzeko ce da grije klupu dok mu ugovor ne istekne !
Mislis da ce Zigic biti ispred Dzeke :lol:
Rođen s tobom da budem

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2011, 16:09

Dzeko će još dugo da grije klupu osim ako ga ne prodaju ili posude nekom na kraju sezone..vidim neki stavljaju u isti koš majstora Teveza i Higuaína ,Di Mariju to bi bilo kao da poredite golf dvicu sa mečkom.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 18 maj 2011, 16:13

Saurman je napisao/la:Dzeko će još dugo da grije klupu osim ako ga ne prodaju ili posude nekom na kraju sezone..vidim neki stavljaju u isti koš majstora Teveza i Higuaína ,Di Mariju to bi bilo kao da poredite golf dvicu sa mečkom.. :D
Baš će pojačanje od 27 miliona eura nekom timu posuditi... :roll:
BOSNA ♥

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2011, 16:21

Diino_10 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dzeko će još dugo da grije klupu osim ako ga ne prodaju ili posude nekom na kraju sezone..vidim neki stavljaju u isti koš majstora Teveza i Higuaína ,Di Mariju to bi bilo kao da poredite golf dvicu sa mečkom.. :D
To ne interesuje upravu Citya pare su najmanji problem posudba ili prodaja svejedno činjenica je da Dzeko nije pružio ništa od kad je došao u klub za igrača koji je plaćen £27 ovo je sramota.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 maj 2011, 16:49

Cristiano Ronaldo za 100 miliona eura u City-u?!
Čelik Zenica 1945

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 maj 2011, 16:49

Saurman je napisao/la:
Diino_10 je napisao/la:
To ne interesuje upravu Citya pare su najmanji problem posudba ili prodaja svejedno činjenica je da Dzeko nije pružio ništa od kad je došao u klub za igrača koji je plaćen £27 ovo je sramota.
Šta je to ništa molim te ?
Rođen s tobom da budem

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 maj 2011, 16:56

Daj nek neko postavi highlightse od sinoćnje tekme?!
Čelik Zenica 1945

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 maj 2011, 16:57

Nimla_RZ je napisao/la:Daj nek neko postavi highlightse od sinoćnje tekme?!
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... e-9320888/
...što je više lome to je volim jače...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 maj 2011, 17:12

jacky09 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Daj nek neko postavi highlightse od sinoćnje tekme?!
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... e-9320888/
Hvala drug puno. ;)
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.