Sa Stokićem je gotovo riješena stvar, momak je već bio na pregovorima sa jednim čovjekom iz zvijezdine uprave i već sad mogu reći ako ne 100%, onda barem 90% da Stokić dolazi u Zvijezdu i još ću ti reći da trener nema ništa protiv njegovog dolaska, zapravo on je i insistirao da čovjek dođe u Gradačac. Ovo ti je pouzdana i sigurna informacija.ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:ma daj molim vas nemojte pricati bezveze,nece stokic doc,covjek nije u dobrim odnosima sa trenerom......pred nama je ja bi volio ako grijesim....ado_94 je napisao/la:ma i ja sam nacuo za Stokica,Savica i mozda Radulovica iz modrice ali izgleda da se i Kodro ponovo nudi to bi bilo sjajnoNADIR STRAŠNI je napisao/la:Za dolazak tih igrača čuo sam od čovjeka koji je blizak upravi (sad koliko mu je vjerovat), uglavnom šanse da dođu u Zvijezdu su nekih 90 %, a što se tiče stadiona, isti će se raditi i postaviti tri hiljade stolica, te postoji mogućnost da se do početka sezone nova tribina i natkrije. Sa radovima će se početi najvjerovatnije za nekih desetak dana.ali kad bi nam se vratili veca i brka
![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
"Je..š mjesto koje nema šljive"
-
- Kontakt:
dobro je priajatelju,puno ti hvala na informacijama,i ja se nadam ...zmaj_Bosne je napisao/la:ja vec odavno znam da su tribine spremne za ugradnju, tj. one montazne (betonirane), tako da imaju jos nesto malo nosivih greda produzit i mislim da ce biti i natkrivena do pocetka sezone. Malo smo jel nesigurni jer nisu radovi poceli, ali kad pogledas pa i nema se jos puno posla, sve ce se to brzo zavrsit.ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:cuo sam da bi se moglo u ovih par dana poceti sa radovima,osim postavljanja stolica hoceli biti jos cega,mislim na jos neke radove,jer znam da nam tribina nije dovrsena????
Da, Veca je u Beogradu na odmoru i pred potpisom je za jedan klub. Definitivno nije više član NK Zvijezde.Bosanski zmaj je napisao/la:Šta je sa Vecom je li definitivno napustio klub?Čuo sam da postoji mogućnost da ostane u Zvijezdi.Ne znam koliko je to sigurno i da li znate nešto o tome.Juče u novinama na spisku igrača koji su dobili otkaz nisu Đorić i Musa je li to znači da i oni ostaju ili su samo greškom izostavljeni.Ne znam čime je Đorić zaslužio da ostane nije sposoban dati gol ni sa pola metra.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
veca potpisao za cukarickiMinistaR je napisao/la:Da, Veca je u Beogradu na odmoru i pred potpisom je za jedan klub. Definitivno nije više član NK Zvijezde.Bosanski zmaj je napisao/la:Šta je sa Vecom je li definitivno napustio klub?Čuo sam da postoji mogućnost da ostane u Zvijezdi.Ne znam koliko je to sigurno i da li znate nešto o tome.Juče u novinama na spisku igrača koji su dobili otkaz nisu Đorić i Musa je li to znači da i oni ostaju ili su samo greškom izostavljeni.Ne znam čime je Đorić zaslužio da ostane nije sposoban dati gol ni sa pola metra.
-
- Kontakt:
neka mu je sa srecmo,dobar je to igrac,mada ja neznam zbog cega je nasa uprava njemu dala slobodne papire,neznam bgm ,sta oni misle,a dali ko zna da li ce ostati ilija prodanovic,za mene najbolji stoper u premijer ligi.....MinistaR je napisao/la:Da, Veca je u Beogradu na odmoru i pred potpisom je za jedan klub. Definitivno nije više član NK Zvijezde.Bosanski zmaj je napisao/la:Šta je sa Vecom je li definitivno napustio klub?Čuo sam da postoji mogućnost da ostane u Zvijezdi.Ne znam koliko je to sigurno i da li znate nešto o tome.Juče u novinama na spisku igrača koji su dobili otkaz nisu Đorić i Musa je li to znači da i oni ostaju ili su samo greškom izostavljeni.Ne znam čime je Đorić zaslužio da ostane nije sposoban dati gol ni sa pola metra.
the maniacs gradacac je napisao/la:veca potpisao za cukarickiMinistaR je napisao/la:Da, Veca je u Beogradu na odmoru i pred potpisom je za jedan klub. Definitivno nije više član NK Zvijezde.Bosanski zmaj je napisao/la:Šta je sa Vecom je li definitivno napustio klub?Čuo sam da postoji mogućnost da ostane u Zvijezdi.Ne znam koliko je to sigurno i da li znate nešto o tome.Juče u novinama na spisku igrača koji su dobili otkaz nisu Đorić i Musa je li to znači da i oni ostaju ili su samo greškom izostavljeni.Ne znam čime je Đorić zaslužio da ostane nije sposoban dati gol ni sa pola metra.

Nk Zvijezda
the maniacs gradacac je napisao/la:veca potpisao za cukarickiMinistaR je napisao/la:Da, Veca je u Beogradu na odmoru i pred potpisom je za jedan klub. Definitivno nije više član NK Zvijezde.Bosanski zmaj je napisao/la:Šta je sa Vecom je li definitivno napustio klub?Čuo sam da postoji mogućnost da ostane u Zvijezdi.Ne znam koliko je to sigurno i da li znate nešto o tome.Juče u novinama na spisku igrača koji su dobili otkaz nisu Đorić i Musa je li to znači da i oni ostaju ili su samo greškom izostavljeni.Ne znam čime je Đorić zaslužio da ostane nije sposoban dati gol ni sa pola metra.

Nk Zvijezda
-
- Kontakt:
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Ma koji će nam on klinac, kada nam dolazi danas Spalević na pregovoreborac_sampion je napisao/la:Eto dobili ste "ubojitog" napadaca Mladena Bojica

-
- Kontakt:
Vala ja tog Bojica nebih sad ni primio, jbg kad mu je nudjeno on nece ... e posto nema mjesta u Borcu sad bi u Zvijezdu... al et valjda uprava zna sta radi........NADIR STRAŠNI je napisao/la:Ma koji će nam on klinac, kada nam dolazi danas Spalević na pregovoreborac_sampion je napisao/la:Eto dobili ste "ubojitog" napadaca Mladena Bojica![]()
![]()
A koliko je tacna ta informacija za Spalevica ?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
100% Spalević dolazi na pregovore, a da li ći prihvatiti uslove to ne znam, mada mislim da hoće, jer ono što mu zvijezda nudi teško će naći u drugim ekipama premijer lige
-
- Kontakt:
neznam odakle it ove sve informacije, ali ako ovako uprava nastavi radit (ali i dovest te iskusnije igrace)bit cemo sigurno jedna od boljih ekipa u PL ...NADIR STRAŠNI je napisao/la:100% Spalević dolazi na pregovore, a da li ći prihvatiti uslove to ne znam, mada mislim da hoće, jer ono što mu zvijezda nudi teško će naći u drugim ekipama premijer lige
Hvala Nadire na INFO.

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
To sam znao već kada je prešao u Borac da će se na kraju sezone priključit Zvijezdi, jer takav je dogovor Zvijezda imala sa njimborac_sampion je napisao/la:Eto dobili ste "ubojitog" napadaca Mladena Bojica

Dragon Town
Spalević ima razgovore sa željom mi bi smo mu ponudili dvoduplo bolej uslove, ali hvala Bogu draagom što kod nas ne prelazi, eto vam ga. 

1996
-
- Kontakt:
Ima jedan problem u vezi Spalevicevog dolaska na grbavicu, a taj problem smo mi, juzna tribina... koja ce ga tesko prihvatit poslije nekih provokacija, a on je igrac koji sanja da zaigra u Zelji od kako je u Slaviju dosao iz Srbije.cassanova je napisao/la:Spalević ima razgovore sa željom mi bi smo mu ponudili dvoduplo bolej uslove, ali hvala Bogu draagom što kod nas ne prelazi, eto vam ga.
-
- Kontakt:
vi ponudili bolje uslove,slabi ste vi po tom pitanju....cassanova je napisao/la:Spalević ima razgovore sa željom mi bi smo mu ponudili dvoduplo bolej uslove, ali hvala Bogu draagom što kod nas ne prelazi, eto vam ga.
-
- Kontakt:
Mozel mi ko reci sta u vezi pojacanja hmmm... tako je bilo i prije treba doci onaj ovaj pa na kraju nista od toga imal sta konkretno...pozz
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Čuj ponudili bolje uslove, pa nemate vi para da platite ove sadašnje igrače a kamoli da dovodete Spalevića. Ni 10 titula da osvojite neće vas izvući iz dugova, a do zime će te se raspast ili će te se u idućoj sezoni borit za opstanak kao slavija ove godine.cassanova je napisao/la:Spalević ima razgovore sa željom mi bi smo mu ponudili dvoduplo bolej uslove, ali hvala Bogu draagom što kod nas ne prelazi, eto vam ga.
Nisi informisan, ono što je veliki uspjeh za prethodnu sezonu jesu čisti računi sa igračima, plate su bile redovne, nisu kasnile. Vrijeme će pokazati, za par godina će Željo biti balkanska sila, a vi samo govorite da se raspadamo i sl. kad niste ni upućeni. Imate svoje brige, valjdaNADIR STRAŠNI je napisao/la:Čuj ponudili bolje uslove, pa nemate vi para da platite ove sadašnje igrače a kamoli da dovodete Spalevića. Ni 10 titula da osvojite neće vas izvući iz dugova, a do zime će te se raspast ili će te se u idućoj sezoni borit za opstanak kao slavija ove godine.cassanova je napisao/la:Spalević ima razgovore sa željom mi bi smo mu ponudili dvoduplo bolej uslove, ali hvala Bogu draagom što kod nas ne prelazi, eto vam ga.

-
- Kontakt:
Hahahahaha ne mozes porediti Slaviju i Zeljeznicar nikako. Zeljo je ove godine zgrnuo dobre pare kakve ni Zvijezda ni Slavija zajedno u narednih 5 godina nece moci obezbjediti... a pare su dosle u klub dobrom organizacijom i velikim interesovanjem za godisnje i polugodisnje karte, pa onda 8 000 u prosjeku navijaca na stadionu tokom cijele sezone, pa onda dobra zarada na Bekricu, i tek sada pocinje rat sponzora, ko ce zapravo biti glavni sponzor Zelje.. a u opticaju su ne samo sponzori iz Bosne i Hercegovine nego i iz inostranstva, tako da je ovo tek pocetak kraja za sve ostale klubove... Mi u narednu sezonu ne mozemo nikako uci slabiji, nego cemo uci sigurno 5 puta jaci i uigraniji... Zivi bili pa vidjeli... Lose vam se pise... ne samo vama nego svimaNADIR STRAŠNI je napisao/la:Čuj ponudili bolje uslove, pa nemate vi para da platite ove sadašnje igrače a kamoli da dovodete Spalevića. Ni 10 titula da osvojite neće vas izvući iz dugova, a do zime će te se raspast ili će te se u idućoj sezoni borit za opstanak kao slavija ove godine.cassanova je napisao/la:Spalević ima razgovore sa željom mi bi smo mu ponudili dvoduplo bolej uslove, ali hvala Bogu draagom što kod nas ne prelazi, eto vam ga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.