Izgleda da ce ovo ponovo jedan veseli vikend u sneznim radostima jer koliko mogu da primetim samo se jedna tekma igra u "toplim" krajevima gde ne bi trebalo biti snega.
Borac-Drina
Posle pobedom nad Sirokim u gostima,Borac zeli da potvrdi svoju formu i da na domacem terenu pobedi Zvornicane.Sto je rekao Grahovac u jednoj izjavi "Postujemo svakoga,ali Drina nema sta da trazi",tako da je ovde pobeda domacina skoro pa izvesna.Ovo cu da odgledam na TV-u uz kombinaciju utakmica JSL,pa nadam se dobroj tekmi.
Rudar-Siroki B
Rudar je za mene neocekivano uzeo bodove u drugom kolu jeseni na Pecari,sada je pitanje da li ce Siroki uspeti da vrati te bodove kao sto je Borac od njih ili ce tuzni da napuste Prijedor.Ovde ne znam sta da prognoziram,teska utakmica ali mislim sa dosta golova,na koje ce da uticu i vremenske (ne)prilike.
Buducnost-Velez
Derbi zacelja po koliko vidim ocajnom terenu u Banovicima.Velez je mislim jaci tim od Buducnosti,koja je imala danas tekmu te videcemo koliko ce da se oporavi za vikend,Buducnost je i u prvom delu sezone losije igrala kuci te ne bi bilo iznenadjenje da Velez uzme bar bod,ali i ovde je sve moguce.
Olimpic-Leotar
Mislim da je ovde pobeda domacina izvesna,Leotar tipicna domacinska ekipa iako su sada prosuli dva boda protiv Rudara,mislim da nemaju sta da traze u Sarajevu.
Zvijezda-Zeljo
Navijacki bi voleo da Zeljo uzme sva tri boda u Gradaccu,ali i ako dodju teskom mukom ce to biti.Ocekujem jednu tvrdu tekmu gde su stvarno sve opcije moguce.Sudar dva najbolja trenera lige i mogu se ocekivati odlicne taktike na obe strane i tvrda utakmica.
Travnik-Sloboda
Mislim da je sa neresenim protiv Zvijezde na Piroti,Travnik ispunio svoju kotu kikseva na domacem terenu.

Previse je dva kiksa zaredom tako da ocekujem pobedu Vezira ovde.
Sarajevo-Slavija
Za mene derbi kola i ne znam zasto ovo nije stavljeno za prenos umesto tekme iz Banja Luke.Uvek su tekme ova dva rivala privlacila veliku paznju fudbalskih zaljubljenika i obicno su to bile sjajne utakmice za oko,kada se setim samo one tekme u Lukavici za titulu,kada ga je Obuca mislim dao pred kraj nekada,ili one na Kosevu,isto u ovo doba negde po snegu 1:1 Spalevic doneo remi,ili pretprosle sezone predzadnje kolo kada je Slavija pobedila iz (ne)postojeceg penala.Tako da i ovaj put ocekujem odlicnu tekmu,a neka bolji pobedi,otvorene su sve opcije ali mislim da je najbliza pobeda domacina.
Zrinjski-Celik
Da je ova tekma igrana pre neke 2-3 sezone ovo bi bio i derbi kola,ali danas ovo je tek jedna osrednja utakmica.Zrinjski i pored veoma dobre ekipe kao da jos ne moze da se oporavi od odlaska Jovica te tavori u "zoni sumraka".Dolazi im na noge Celik koji moze se reci da igra dobro,igrom mozda i bolje od njih,ali Zrinjski ako misli da opstane u ligi ovo jednostavno mora da uzme.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))