Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

reds_forever
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la reds_forever » 20 avg 2011, 22:32

guber90 je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Zna li neko neki program za rjesavanje problema sa konekcijom :?: Kad downloadujem neki s neta, pokaze mi da ima 300 problema koji usporavaju konekciju, rijesi 15 i onda trazi da kupis pa da rijesis i ostale...Znaci, treba mi nesto bez te muke, a efikasno
Moja licna iskustva kazu da je to suplja, a ti opet trazi takvo nesto ako hoces :D. Mozda bi ti to i pomoglo da imas 50 ili 100 MB/s konekciju, ali ovako kako su slabe, nema tu nekih poboljsavanja, ja uvijek torrente skidam sa svojim maksimumom i ne koristim nikakav program da poboljsam konekciju.

Ma nije meni radi downloadovanja, nego, generalno, konekcija mi je uzasna, nacekam se dok se otvori bilo koja web stranica, a znam da nesto nije OK jer do zadnjih mjesec dana nije uopste bilo takvih problema..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 avg 2011, 06:02

Postoji li neki program pomoću kojeg se može promjeniti IP adresa, kao da sam konektovan iz Engleske naprimjer i da to bude za stalno, da uvijek stoji jedna zastava?
Pokušavao sam neki IP changer ali mi nešto ne radi, pa ako zna neko hvala unaprijed. :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 21 avg 2011, 09:31

Sexmachineboy je napisao/la:Postoji li neki program pomoću kojeg se može promjeniti IP adresa, kao da sam konektovan iz Engleske naprimjer i da to bude za stalno, da uvijek stoji jedna zastava?
Pokušavao sam neki IP changer ali mi nešto ne radi, pa ako zna neko hvala unaprijed. :)
Ma tu ti je najveci problem sto ce ti cesto 1 od 20 IP- ova da radi. Tako da sto se tice toga jako je tesko konstantno biti na jednom IP- u. Takodjer promjena IP adrese ce ti cesto smanjiti brzinu neta osim kada se radi o extra kvalitetnom IP- u.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 21 avg 2011, 13:19

Sexmachineboy je napisao/la:Postoji li neki program pomoću kojeg se može promjeniti IP adresa, kao da sam konektovan iz Engleske naprimjer i da to bude za stalno, da uvijek stoji jedna zastava?
Skini AutoHideIP 4.6.7.2 i javi mi se na PP da ti dam serial koji ja koristim
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 avg 2011, 16:00

zna li neko kako ubrzati download sa torrenta ???
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 avg 2011, 16:03

Boateng_27 je napisao/la:zna li neko kako ubrzati download sa torrenta ???
umjesto 15 KM placaj internet 45 KM
Thomas Müller - Fußballgott

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 avg 2011, 16:06

don_burza je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:zna li neko kako ubrzati download sa torrenta ???
umjesto 15 KM placaj internet 45 KM
evo letim odma :roll:

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 22 avg 2011, 05:09

afa97 je napisao/la:
Evo skinuo sam taj program i več mi je došao crack, tako da je ok. Samo ako možeš da mi kažeš kako da ga koristim, odnosno je li sigurno da će IP adresa biti iz Engleske ako namjestim onu zastavu tamo? Može li se to provjeriti nekako, jer mi treba baš za nešto ozbiljno?

Na Google Chrome izgleda ne može. :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 22 avg 2011, 17:18

Problem: ne rade mi pretrazivaci! Dakle, google, yahoo, bing... svi '404'! Sa ostalim stranicamaa nemam problema. Kontam da nije trojanac kakav, skenir'o, opet isto... Jel' ima neko kakvu ideju?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 avg 2011, 21:14

Eh, trebam da otvorim dokument u woru, ali mi se pojavljuje ovaj problem: document cannot be opened because there are problems with the contents.... nema kako i sta nisam pokusavao, ne ide. Pokusavao sam otvoriti i u ms office 2010, i u 2003, opet ne moze. Zna li neko do cega je??
Izdržati, to je temelj vrline!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 02:11

koliko bi mogao uzeti za ovakvu konfiguraciju :roll:

amd sempron 2800+
80 Gb hd
1 Gb kingston ram
ati radeon x1550 512 mb
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 avg 2011, 02:18

Puma je napisao/la:koliko bi mogao uzeti za ovakvu konfiguraciju :roll:

amd sempron 2800+
80 Gb hd
1 Gb kingston ram
ati radeon x1550 512 mb

mogo bi uzeti puno sevapa kad bi je poklonio kome
Thomas Müller - Fußballgott

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 02:22

:lol:

hahaha kralju :lol: :lol:

a jel se bas ne moze nista uzeti na njoj :roll: :mrgreen:
Call the coroner!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2011, 02:23

Puma je napisao/la::lol:

hahaha kralju :lol: :lol:

a jel se bas ne moze nista uzeti na njoj :roll: :mrgreen:

Sica brate, tehnologija ide ko japanski voz danas...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 02:32

Tesko je to upratiti

nego, pitao sam ovo jer drug hoce ovo da kupi od mene, a ja bas nisam u toku sa tehnologijom i cijenama, nemam pojma kako se to krece, izgleda krece se brze nego sto sam mislio :mrgreen:
Call the coroner!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 24 avg 2011, 03:55

Sexmachineboy je napisao/la:
afa97 je napisao/la:
Evo skinuo sam taj program i več mi je došao crack, tako da je ok. Samo ako možeš da mi kažeš kako da ga koristim, odnosno je li sigurno da će IP adresa biti iz Engleske ako namjestim onu zastavu tamo? Može li se to provjeriti nekako, jer mi treba baš za nešto ozbiljno?

Na Google Chrome izgleda ne može. :?
Radi na FFoxu, ali je brzina u qrcu sa tim "stranim" IP-ovima.Ja ne dobivam ni 1Mb od 4 kad koristim taj program.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 24 avg 2011, 22:01

Jedno glupo pitanje, može li se sa DVD-a izbrisati nešto što je na njemu tj. da bude 'prazan' i da onda opet nesto kopiram na njega ???

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 24 avg 2011, 22:07

Boateng_27 je napisao/la:Jedno glupo pitanje, može li se sa DVD-a izbrisati nešto što je na njemu tj. da bude 'prazan' i da onda opet nesto kopiram na njega ???
Mozes ukoliko je rw... ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 25 avg 2011, 01:52

Mulder je napisao/la:Problem: ne rade mi pretrazivaci! Dakle, google, yahoo, bing... svi '404'! Sa ostalim stranicamaa nemam problema. Kontam da nije trojanac kakav, skenir'o, opet isto... Jel' ima neko kakvu ideju?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 avg 2011, 16:34

Smanjila mi se slika na browseru znai ono komplet stranica ima puno praznog prostora,na chorme-u je bilo ono gore desno da se uveca zna li neko kako se to uradi na mozzili?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 3 gosta.