Safet Sušić - Pape

pirotehnik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la pirotehnik » 01 apr 2010, 23:09

Cartman je napisao/la:E svaka cast Susicu za ove izjave za Sudica. Dosta je vise ovih "talenata" iz Skandinavije koji su odigrali 3 utakmice za prosjecni klub u prosjecnoj ligi sa 20 godina i glume zvijezde. Ne kazem konkretno za ovoga, nego generalno. Samo ne razumjem sto niko Cocalica ne spominje? Covjek zasluzuje poziv.
Vidi ovo.. vecina vas ko papagaji u pm. Gdje je to Sudic postavio ikakav ultimatum? Ljudi ga primjetili i napisali par clanaka i sad on kriv? Tri utakmice je odigrao jer je tek 3. kolo u Svedskoj ligi. Da si ga pratio prosle sezone znao bi da je mali sa 19 godina standardan u svom klubu, naprotiv Damjanovica i Pandze.

Ipak postujem Susica, i slazem se sa njim ali se nadam da ce biti posten i otici pogledati Sudica, on ili njegovi pomocnici, kako god.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 apr 2010, 23:14

Safet Susic ce postavit sasvim novu formaciju za reprezentaciju kada budemo igrali protiv Svedske... Formacija se zove Je*bat cemo im mater
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2010, 23:41

seha je napisao/la:Safet Susic ce postavit sasvim novu formaciju za reprezentaciju kada budemo igrali protiv Svedske... Formacija se zove Je*bat cemo im mater
To Cirkan postavlja ali igraci mahinalno zamijene formaciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2010, 01:18

pirotehnik je napisao/la:
Cartman je napisao/la:E svaka cast Susicu za ove izjave za Sudica. Dosta je vise ovih "talenata" iz Skandinavije koji su odigrali 3 utakmice za prosjecni klub u prosjecnoj ligi sa 20 godina i glume zvijezde. Ne kazem konkretno za ovoga, nego generalno. Samo ne razumjem sto niko Cocalica ne spominje? Covjek zasluzuje poziv.
Vidi ovo.. vecina vas ko papagaji u pm. Gdje je to Sudic postavio ikakav ultimatum? Ljudi ga primjetili i napisali par clanaka i sad on kriv? Tri utakmice je odigrao jer je tek 3. kolo u Svedskoj ligi. Da si ga pratio prosle sezone znao bi da je mali sa 19 godina standardan u svom klubu, naprotiv Damjanovica i Pandze.

Ipak postujem Susica, i slazem se sa njim ali se nadam da ce biti posten i otici pogledati Sudica, on ili njegovi pomocnici, kako god.
Prvo naucit citat, pa onda vrijedjaj. Kazem generalno, a ne za Sudica, boli me neka stvar za njega i njegove igre. Pricam o Susicu i odnosu prema "talentima", a ne o tamo nekom svedjaninu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 apr 2010, 01:22

Evo gledam i ovaj Lulic iz Grashopersa standardan u svom timu.Ekipa se nalazi na trecem mjestu svicarskog prvenstva.Eto Pape momak je cini mi se igrao za mladu repku redovno.Zovi momka pa kud pukloo da puklo.
BosnaE

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 02 apr 2010, 01:37

Igrao je Lulic i za A tim jednom, jos dok je za Belinconu igrao. Protiv Azerbejdzana cini mi se.
Poslije toga ga vise niko nije zvao.
Inace, momak je strasno tehnicki potkovan,samo ga zeza pozicija koju igra. Tu nam bas i ne skripi
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 apr 2010, 02:25

Cartman je napisao/la:
pirotehnik je napisao/la:

Prvo naucit citat, pa onda vrijedjaj. Kazem generalno, a ne za Sudica, boli me neka stvar za njega i njegove igre. Pricam o Susicu i odnosu prema "talentima", a ne o tamo nekom svedjaninu.
Nisam te uvredio nimalo vise nego ti Sudica... a sta ti je onda ovo boldirano, kad nije za njega? Inace istog sam misljenja kao ti i Pape, ali kad navalis na nekog ko nije ni kriv ni duzan, onda mi brate smeta. Tako sam shvatio tvoj, a i dosta ostalih postova na ovom forumu, pa sam na tebe malo zesce i skocio radi toga. Za to ti se izvinjavam, necu da bezveze palim temu. Inace, mislim da nesmijemo otpisati ni jednog igraca, jedino ako oni to sami urade kao Jakupovic i ostali.. Kad im je toliki ego, bolje da ih nema u nasoj repki, samo bi je upropastili. :arrow:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 02 apr 2010, 10:39

pirotehnik je napisao/la: Vidi ovo.. vecina vas ko papagaji u pm. Gdje je to Sudic postavio ikakav ultimatum? Ljudi ga primjetili i napisali par clanaka i sad on kriv?
ovo mi je najjače. primjetili ga novinari kad su bili na turneji po skandinaviji? :o :D :D ili misliš da ljudi prate utakmice Malmoa u programima domaćih kablovskih operatera? :D
dajte ne budite naivni. napunili su se džepovi oko toga, pa nije niko lud :roll:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 apr 2010, 10:54

Sve je to uredu sto radi Susic,barem izjavljuje da nece zvati nikoga dok se ne pokaze u dobrom klubu,ali ja se bojim kad se neko dokaze da je tada vec kasno za nasu repku...
Imali smo dosad 1000 takvih situacija,mislim da je vrijeme za u-23 da pocne raditi svoj posao...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 apr 2010, 19:58

Mislim da je Elvir Colic zasluzio poziv Susica svojim nastupima u zadnje vrijeme: gol protiv Sarajeva, hattrick protiv Leotara, danas pobjednicki gol protiv Sirokog... U mladoj repci je igrao desnog beka, a u Velezu igra i po desnoj i lijevoj strani. Brz, dobar tehnicar, opasan po protvnicki gol. Eto posto je Susic rekao da ce pozvati nekoliko igraca iz Premijer lige mislim da je Colic ozbiljan kandidat.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 11 apr 2010, 19:10

http://www.lequipemag.fr/EquipeMag/En_I ... how_6.html

"Slusaj pape, vjeruj meni spaha ti je glavni isto ko i kod mene, nadji jos jednog stopera, i dobar si, a ti sudija pusti me vidis da coeku objasnjavam"

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 11 apr 2010, 19:22

dr_arsla je napisao/la:http://www.lequipemag.fr/EquipeMag/En_I ... how_6.html

"Slusaj pape, vjeruj meni spaha ti je glavni isto ko i kod mene, nadji jos jednog stopera, i dobar si, a ti sudija pusti me vidis da coeku objasnjavam"
:lol: :lol: :lol:
Definitions belong to the definers, not the defined

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 11 apr 2010, 20:19

dr_arsla je napisao/la:http://www.lequipemag.fr/EquipeMag/En_I ... how_6.html

Pa sta je Pape reko za Spahu ??? :lol: :lol: :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 apr 2010, 17:53

Pozdravljam ovo sto je Susic rekao da nece novinarima reci koje cce igrace pozivati za meceve A repke...
Ako bolje malo skontamo to nas je dosad milion puta kostalo dobrog igraca,jer dok se pocne po nasim novinama pisati o nekom potencionalnom igracu za repku BIH odmah nasi "divni" susjedi sa "oba-tri" i vise strana istom ili istim tim igracima upute poziv i odigraju po 5 min za te repke i nikad vise ih i nepozovu,razlog nam je vise nego jasan...
Znaci Sajo kad ti se neko svidi ti ga pozovi i drzi jezik za zubima jer dosta je vise gubitaka zbog dugog jezika...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 30 apr 2010, 07:33, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 29 apr 2010, 14:56

zato su odmah sami objavili index, bljesak i slicni (dez)informaciju da ce zvati mensura mujdzu, ne bi li bilica kako natjerali da ga zovne , kad je susic vec pametan i ne daje im povoda :evil:

lukavi latini...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 apr 2010, 15:06

newton_heath_lyr je napisao/la:Evo gledam i ovaj Lulic iz Grashopersa standardan u svom timu.Ekipa se nalazi na trecem mjestu svicarskog prvenstva.Eto Pape momak je cini mi se igrao za mladu repku redovno.Zovi momka pa kud pukloo da puklo.

Lulic nije los igrac, ali BH timu nije momentalno potreban, ima BH puno kvalitetnijih igraca od njega na toj poziciji. Standardno je povredjen ove godine, vec duze. Za mladu repku nije igrao, za A tim je debitovao na mecu u Zenici kada su prvotimci bojkotovali zbog smene Kodra, mislim da je bilo protiv Azerbejdzana.
Jedno sam siguran, nebi ga se trebalo odreci u buducnosti.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 10 maj 2010, 02:27

Sa­fet Su­šić ne­ma me­na­džer­ski ugo­vor sa NSBiH. Iako su mu nu­di­li pro­vi­zi­ju za sva­ku re­kla­mu, spon­zor­stvo, se­le­ktor je odbio sva­ku po­mi­sao. Na­gla­sio je da će re­zul­ta­ti bi­ti naj­bo­lji ma­mac za spon­zo­re i uno­sne ugo­vo­re. Ipak, Su­šić je u ne­pu­nih po­la go­di­ne «do­ni­rao» Sa­ve­zu ba­rem pe­de­se­tak hi­lja­da ma­ra­ka. Ka­ko? Su­šić šte­di na te­le­fo­nu, svo­jim auto­mo­bi­lom vo­za­ri po bh ces­ta­ma, ne uzi­ma dne­vni­ce. I ka­da je mo­rao i tre­bao pre­spa­va­ti u Za­gre­bu, Spli­tu, Tu­zli, Ba­nja­lu­ci, Pa­pe je, na užas nje­go­vih sa­pu­tni­ka, vo­zio za Sa­ra­je­vo. Odbio je avi­on­ski pri­je­voz, pa je iz Pa­ri­za umjes­to avi­onom, ko­ris­tio vlas­ti­ti auto­mo­bil, ko­jem je već vri­je­me za pro­mje­nu «zu­pčas­tog» iako je do­ju­čer bio pod ga­ran­ci­jom. Ko­li­ko je Su­šić šte­dljiv po­ka­zao je izlet u Luk­mse­burg. Umjes­to bi­znis kla­som i naj­bržom va­ri­jan­tom, Pa­pe je iza­brao kom­pli­ci­ra­ni­ju ru­tu, sa dos­ta pre­sje­da­nja, ali fi­nan­sij­ski zna­tno po­vo­ljni­ju. Ka­kav «škrtac» u odno­su na ga­la­tnog Ći­ru, ko­ji bi za ova­kve pri­li­ke ko­ris­tio avio ta­ksi. Ka­mo sre­će da se svi u Sa­ve­zu ugle­da­ju na se­le­kto­ra. Po­slje­dnjih da­na, odno­sno no­ći, ne ga­si se svje­tlo u se­le­kto­ro­voj ra­dnoj so­bi. I pre­ko vi­ken­da Pa­pe je ra­dio.

- Os­tao sam dva sa­ta iza po­no­ći, vrtio sve ka­na­le, gle­dao Spa­hi­ćev Mon­pe­lje i Pja­ni­ćev Li­on. Uhva­tio sam ma­lo i Ši­be­nik i Di­na­mo. Ni­je mi dra­go kad vi­dim da moj igrač jef­ti­no, po­put Ze­ca, kad nje­gov tim vo­di, do­bi­je crve­ni kar­ton - ka­že Su­šić, ko­jeg je obra­do­va­la još je­dna bri­ljan­tna par­ti­ja Me­hme­da Ali­spa­hi­ća i ma­es­tral­ni gol u mre­ži To­me Bu­ti­ne.

I Spa­hić je do­bio crve­ni, ali Spa­ha je «dru­go», on se žrtvu­je za tim.

- Iako te­ško bez Spa­hi­ća, na­dam se da će Mon­pe­lje izbo­ri­ti nas­tup u Evro­pi. Li­on mo­že bi­ti čak i dru­gi ako obje uta­kmi­ce po­bje­di, a Lil ki­ksa.

Sil­no ga obra­do­vao ko­los iz Bun­de­sli­ge.

- Mi­li­na je gle­da­ti na­čin na ko­ji, la­ko­ću ko­jom Edin Dže­ko pos­ti­že go­lo­ve. Po­go­di ta­čno i pre­ci­zno je­di­no gdje lop­ta tre­ba za­vrši­ti. Nje­go­vi su go­lo­vi re­mek dje­la.

Ra­du­je se do­brim igra­ma sva­kog na­šeg igra­ča, u vi­še se na­vra­ta uvje­rio u ve­le­maj­stor­ska iz­da­nja Se­ni­ja­da Ibri­či­ća, u srča­nost Bo­ri­sa Pan­dže, pra­ti i «na­še Grke».

- Raj­ko Ja­nja­nin, biv­ši igrač Zvez­de i Di­na­ma, ko­ji ra­di u Grčkoj, hva­li mi Zla­ta­na Mu­sli­mo­vi­ća i Sa­ne­la Ja­hi­ća. Ka­že, da je šte­ta što Mu­si­mo­vi­ća po­ne­kad po­vre­de izba­ce iz ri­tma.

Ni­je odus­tao od Sa­še Pap­ca...

- To­mi­slav Pi­pli­ca je za­du­žen da po­pri­ča sa Sa­šom. Vra­ta su mu otvo­re­na.

Se­le­ktor je do­bio sjaj­ne pre­po­ru­ke za još je­dnog na­pa­da­ča.

- Do­bio sam sa vi­še stra­na po­hva­le za Ahme­to­vi­ća iz Ru­si­je. Ra­di se o re­la­ti­vno mla­dom igra­ču. Ima­mo ve­li­ki izbor na­pa­da­ča i ve­znja­ka, ali ne­ka se sa­mo do­ka­zu­ju.

Bri­ne ga ra­ni za­vrše­tak li­ga­ških se­zo­na, ali ape­li­ra na svo­je pu­le­ne.

- Svjes­tan sam da su se­zo­ne bi­le na­por­ne, dra­go mi je što su ne­ki blis­ta­li, ali ne smi­je bi­ti opu­šta­nja. Oni su pro­fe­si­onal­ci, oče­ku­jem od njih da nas­ta­ve tre­ni­ra­ti. Ne smi­je­mo dvi­je izu­ze­tno va­žne uta­kmi­ce sa Šved­skom i Nje­ma­čkom do­če­ka­ti nes­pre­mni. Vje­ru­jem da su mo­ji igra­či pro­fe­si­onal­ci i da su svje­sni to­ga - izja­vio je za «San» Sa­fet Su­šić, ko­ji je ne­dje­ljno ju­tro pro­veo na ka­fi sa du­go­go­diš­njim pri­ja­te­ljem Mir­sa­dom Ha­dži­ćem, naj­bo­ljim sai­gra­čem u ma­lo­no­go­me­tnoj ve­te­ran­skoj eki­pi, ko­ju su no­vi­na­ri sa lah­ko­ćom po­me­li. Par­don, de­kla­si­ra­li!
BosnaE

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2010, 11:47

Svaka cast Papetu, ocito je da covjek stavlja BiH na prvo mjesto, a ne licne interese kao tudjmanovac. Ali evo opet ni rijeci o Cocalicu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 maj 2010, 13:02

Potpuno se slazem s Cartmanom, odusevljen sam kako Susic do sada radi, u miru i bez tenzija, bez cirkusarija i ostalih nepotrebnih gluposti na koje se nas narod lozi 180%. Iako ce mu mnogi osporiti mnogo toga, uvjeren sam da zasluzuje priliku iz mnogih razloga, prije svega zato sto ima zdravu politiku, zato sto ima muda krenuti napokon sa cetvoricom nazad, i zato sto je ipak nasa legenda, nas covjek...

vjerujem da ce reprezentacija dignuti igru na jedan novi nivo iako nam grupa nije lagana... nadam se da ce pokupiti sve ove nase potencijalne igrace, da nece zaboraviti recimo Cocalica i jos neke, i da cemo imati respektabilan tim...

Za mene je vec sada napravio odlican posao dovodjenjem Mujdze koji ce nam sigurno mnogo znaciti... O njemu citam mnogo dobroga u Freiburgu u zadnje vrijeme, i mislim da ce se ustaliti u Bundesligi, sto je veoma bitno za nas... Jos kada bi kvalitetno rijesili pitanje tog lijevog beka, imali bi odlican tim za kvalifikacije...

--------------------hasagic/begovic--------------------

mujdza--------spahic---------nadarevic------Jahic/salihovic?

-----------------------rahimic--------------------------

pjanic-------------------------------------------salihovic/ibricic?

-----------------------misimovic------------------------

-------------Dzeko---------Ibisevic/Muslimovic-------
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 maj 2010, 13:20

Svaki dan me sve više impresionira ovaj čovjek. Kako je smiren, kakav profesionalan odnos sa svima, pa to je krasno. A nemojte kuditi Blaževića, bez obzira na sve, on je svoju misiju odradio, digao je reprezentativni fudbal u BiH na jedan sasvim drugi nivo u odnosu na ono što je bilo prije njega. Ja vjerujem da ni Pape ne bi preuzeo selekciju da se nisu dokazali rezultatima, čak je, mislim, i sam to par puta istakao.

Šteta je što nismo otišli na SP, kad vidim najave uvijek me nešto iznova probode u srcu, ali šta je tu je, život ide dalje. Duboko sam ubijeđen da ćemo sa ovakvim igračima i trenerom napokon ugledati i to jedno veliko takmičenje i to kao prvi iz grupe.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.