Upravo tako.
I ovdje ce nas kostat kombo nekvaliteta igraca i neznanja selektora. Uvijek isto.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja od tebe druze ni jedan pozitivan post nisam vidio a ima te na svakoj temi. Nije zivot tako siv-crn.
Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 21:41https://www.facebook.com/share/v/16c6aW ... tid=wwXIfr
Evo reklame za Bavariu što su snimali u junu![]()
Rangnick je lisac, takticki vjerujem da nista nece prepustiti slucaju. Smatram da ih mi mozemo itekako nadigrati zato fizicki/trkom, tako smo i zadnja dva puta protiv njih jako dobro prosli, bez obzira sto su puno kvalitetniji u veznom redu.Principatus je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:43Dzeko ce igrati od prve minute. Sve ostalo bi bilo ludilo protiv Austrije.
Gledao sam upravo intervju sa austrijskim igracima poslije utakmice sa Kiprom. Kao oni dolaze da nametnu igru od prve minute, agresivno i da pokazu odmah da su dosli po pobjedu. Ok, visoka ocekivanja poslije tako srecne pobijede.
Jest al Dzeko na svoje ime uvijek je navlacio i izvlacio po dva igraca na sebe. Memic i Alajbegovic moraju poceti. Hajradinovic nema sta trazit u prvih 11. Ni u najgorim snovima Mujakic ne treba igrati, a kosto gledam barba ce ga ubacit od prve minute
Moguce da bi ova postava isto upalila sa 4 2 2 2 sa Kerimom i Gigovicem ispred Sunjica i Tahirovica ako se vec bude igralo sa dva napadaca , nesto slicno sto Salzburg igra i dosta ekipa sa Nemackim ili Austrijskim trenerimatuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:34Izlazi 4 4 2 100%
Vasilj
Burnic/Gazibegovic Kati Muharemovic Dedic
Alajbegovic Tahirovic Sunjic Gigovic
Demirovic Dzeko
Nema kockar muda za to. Mada bez Džeke ne treba izlaziti na teren.
Znam ja to sve, al zasto mi ne bi malo pamentije igrali pa recimo prvo poluvrijeme, da umrtvis utakmicu malo. Onda drugo poluvrijeme krenes u napad sa svjezim Dzekom.
Austrija je krupan zalogaj, ali sladak eventualnom pobjedom bi napravili veliki iskorak za prvo mjesto.Lavcina je napisao/la: ↑07 sep 2025, 19:46Znam ja to sve, al zasto mi ne bi malo pamentije igrali pa recimo prvo poluvrijeme, da umrtvis utakmicu malo. Onda drugo poluvrijeme krenes u napad sa svjezim Dzekom.
A u drugu ruku i da povedemo u prvom poluvremenu opet u drugom ubacis Dzeku da zadrzi loptu i smiri loptu i saigrace.