Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- katalinski
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Da ga se hoćemo riješiti. Tri igrača koja za reprezentacije po meni nisu su on, Barišić i Hamulić. Tri prevare doslovno.
Glory Glory Man United
Rijesit se momka od 21 god. koji je bez sumnje veliki talenat moze samo nekoliko zemalja. Mi nismo medju njima.
Sretno Tahirovicu da sto prije nadje klub i da pokaze talenat koji je Mourinho vidio.
Mirvić ga je kontaktirao, mogao bi na Kosevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
za nase uslove jesteSindikat12 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:29Veliki talenat definitivno nije.
menstrual
Kraj je "Benji" , koliko god ovakvim poput Kobayashija i caffetina žao. Očajni rezultati nam kreću sa njegovim forsiranjem u prvih 11. Gigović i Huseinbašić su izmislili svijet za njega.
Glory Glory Man United
Kraj cega?
Losi rezultati krenuli sa njim?
PS jeste mi zao sto se nije nametnuo u Ajaxu.
- Beduin
- Kontakt:
Ovaj lik je prekucao forum.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemas se sta rijesavati relativno mladog igraca vec pratiti formu. Vidjeti cemo gdje ce preci i kakav ce biti ove sezone. Mozda ode u solidan klub gdje bude standardan i gdje ce rasti kao igrac. A svakako da nije neka sreca trenutno za prvih 11 u reprezentaciji. Dobro je to Savo namirisao

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- katalinski
- Kontakt:
ima nekih par stvari koje treba ispraviti.
primjetio sam da je izgubio par duela glavom, gdje je trebao lako nadskociti neke igrace.
ali ovdje na forumu ljudi na osnovu njegovog neigranja u ajaksu donose procjene o njegovom kvalitetu.
u dobrim izdanjima pokrivao je odlicno teren, citao protivnicku igru , prenosio loptu sa strane na stranu.
Nikako se ne mogu rijesiti dojma da bi on, da je igrao protiv Ukrajine, napravio pravovremeni prekrsaj na njihovoj polovini , i da ne bi uopste komentarisali greske odbrane ( Kovačević i Čivić). A za te golove pjanic- krunic -cimirot su vise krivi nego odbrana.
Nadam se da ce naci neki klub u kojem ce upravo on biti motor ekipe- holandija, cvajta, neki manji talijanski tim
primjetio sam da je izgubio par duela glavom, gdje je trebao lako nadskociti neke igrace.
ali ovdje na forumu ljudi na osnovu njegovog neigranja u ajaksu donose procjene o njegovom kvalitetu.
u dobrim izdanjima pokrivao je odlicno teren, citao protivnicku igru , prenosio loptu sa strane na stranu.
Nikako se ne mogu rijesiti dojma da bi on, da je igrao protiv Ukrajine, napravio pravovremeni prekrsaj na njihovoj polovini , i da ne bi uopste komentarisali greske odbrane ( Kovačević i Čivić). A za te golove pjanic- krunic -cimirot su vise krivi nego odbrana.
Nadam se da ce naci neki klub u kojem ce upravo on biti motor ekipe- holandija, cvajta, neki manji talijanski tim
Ajvatar
živi bili pa vidjeli da će preći u adekvatan klub i da će igrati, ja tvrdim da neće. jedini Savin plus što mu je našao adekvatnu poziciju - na tribini.Madal je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:03Nemas se sta rijesavati relativno mladog igraca vec pratiti formu. Vidjeti cemo gdje ce preci i kakav ce biti ove sezone. Mozda ode u solidan klub gdje bude standardan i gdje ce rasti kao igrac. A svakako da nije neka sreca trenutno za prvih 11 u reprezentaciji. Dobro je to Savo namirisao![]()
Glory Glory Man United
Mjesecima se pisalo da on nije za startera protiv Ukrajine u barazu i tako se na kraju ispostavilo. Greška je bila sto je poslan na tribine jer bi mozda dobro došao zadnjih 20ak min da se zatvori utakmica.
Sto se tice statusa u Ajaxu, nisam iznenađen bez obzira što je imao nekoliko odličnih utakmica. Ipak je bilo više slabijih a igra na najosjetljivijoj poziciji na terenu i nema se vremena trpiti ga nakon još jedne loše sezone Ajaxa.
Njegova nesreća je da je došao u najlosiji Ajax u zadnjih ne znam koliko godina.
Ima slifa, to je sigurno. Sledeci potez je krucijalan. Vidjet ćemo gdje će igrati.
U B. bi počeo rasti.
Sto se tice statusa u Ajaxu, nisam iznenađen bez obzira što je imao nekoliko odličnih utakmica. Ipak je bilo više slabijih a igra na najosjetljivijoj poziciji na terenu i nema se vremena trpiti ga nakon još jedne loše sezone Ajaxa.
Njegova nesreća je da je došao u najlosiji Ajax u zadnjih ne znam koliko godina.
Ima slifa, to je sigurno. Sledeci potez je krucijalan. Vidjet ćemo gdje će igrati.
U B. bi počeo rasti.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Šuška se o navodnom interesu Lensa, francuska prva liga...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Ma njemu treba neki tim bez nekih ambicija za sljedecu sezonu. Nesto kao sto je Musa uradio u kosarci sa Breoganom. On mi sad djeluje mentalno unisten zbog svega ovog u Ajaxu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poredi najboljeg kosarkasa u evropi sa nekim Tahirovicem kojem je vrhunac kriminalna transfer politika Mislintata.
Gdje sam ih poredio? Isto ovakav je i Musa bio, dosao u Efes i mahao peskirima. Mentalno unisten bio, ni za sta. Eksplodirao u Breoganu nakon toga. Ostalo je istorija.
Na kraju krajeva, nije ni Musa dosao u Breogan kao najbolji igrac Evrope, vec prezaljen od svih. A Musa trenutno nije najbolji igrac Evrope, nego jedan od najboljih.
Ja ne kazem da ce zavrsiti u Realu i Barci, ali mu treba neki ovakav tim, pa mozda i tim koji bi bio jedan od glavnih kandidata za ispadanje, kao Breogan i gdje bi igrao taman i da ga ne ide nekada. Ako se tu ne bi uspio nametnuti, prekriziti ga.
Jesi sad shvatio?
Na kraju krajeva, nije ni Musa dosao u Breogan kao najbolji igrac Evrope, vec prezaljen od svih. A Musa trenutno nije najbolji igrac Evrope, nego jedan od najboljih.
Ja ne kazem da ce zavrsiti u Realu i Barci, ali mu treba neki ovakav tim, pa mozda i tim koji bi bio jedan od glavnih kandidata za ispadanje, kao Breogan i gdje bi igrao taman i da ga ne ide nekada. Ako se tu ne bi uspio nametnuti, prekriziti ga.
Jesi sad shvatio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kako ce shvatiti, cime?:-)DamirT je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:09Gdje sam ih poredio? Isto ovakav je i Musa bio, dosao u Efes i mahao peskirima. Mentalno unisten bio, ni za sta. Eksplodirao u Breoganu nakon toga. Ostalo je istorija.
Jesi sad shvatio?