Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Realno je trebalo da bude vec sad sve gotovo. Tipsarevic je propisno chokeovao, sto nije nista cudno, a Zmonjic/Bozaljac nisu propustili priliku, da propuste priliku.
Ipak, danas nema Raonic sta da trazi protiv Djokovica, a Pospisil bi mozda mogao da uzme 1 set Tipsarevicu , ako Tipsa uleti u svoje minute.
Ako prodjemo Kanadjane, u finalu cemo kompletni biti favoriti protiv Ceske, u ma kom sastavu oni dosli.
Ipak, danas nema Raonic sta da trazi protiv Djokovica, a Pospisil bi mozda mogao da uzme 1 set Tipsarevicu , ako Tipsa uleti u svoje minute.
Ako prodjemo Kanadjane, u finalu cemo kompletni biti favoriti protiv Ceske, u ma kom sastavu oni dosli.
Samo sjaku staviti protiv Ceha i pobjeda nece doci u pitanje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Srbija u finalu. Djokovic i Tipsarevic lagano sredili svoje protivnike.
Protiv Ceske isto sljaku i titula je vasa
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
dobri su Česi šljakeri... tu su učili tenisUnofficialpage je napisao/la:Srbija u finalu. Djokovic i Tipsarevic lagano sredili svoje protivnike.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja bih samo da izrazim zadovoljstvo zbog povratka kolijevke modernog tenisa u Svjetsku grupu, gdje joj je i mjesto.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U 1. kolu, DC 2014 donosi nam veliki duel, Svicarska vs Srbija; Federer vs Djokovic ako se Federer odazove 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo, najvjerovatnije u finalu ne igra ni Tipsarević.
Ko će biti drugi single?
Bozoljac? 

Ko će biti drugi single?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ima da Ilija posamara Cehe.
Dubl ce izgleda odluciti, Bozoljac je protiv Amera bio odlican, trebao bi on igrati sa Zimonjicem, iako se spominje da bi Djokovic trebao odigrati i dubl, ali u proslosti kada je on igrao nije bilo bas uspjesno.
Berdych/Stepanek imaju 10-1 u dublu od kako igraju DC, a i prosli su put dobili Zimonjica i Bozoljca kada se igralo u Ceskoj.
Feliciano i Verdasco su jedini koji su ih dobili u finalu 2009.

Dubl ce izgleda odluciti, Bozoljac je protiv Amera bio odlican, trebao bi on igrati sa Zimonjicem, iako se spominje da bi Djokovic trebao odigrati i dubl, ali u proslosti kada je on igrao nije bilo bas uspjesno.
Berdych/Stepanek imaju 10-1 u dublu od kako igraju DC, a i prosli su put dobili Zimonjica i Bozoljca kada se igralo u Ceskoj.
Feliciano i Verdasco su jedini koji su ih dobili u finalu 2009.
ma đoković u dublu je prašina u oči.... zimonjić/bozoljac garant... ako bih ja birao ko mjesto tipse izabrao bih bozoljca jer ce on prije dobiti radeka nego lajović...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Dubl bi bio samo bezvezno umaranje Novaka. Obradović bi skočio sam ssebi u stomak kad bi Novaka stavio i u dubl.
Nego zanima me ovo, može li Česima biti neki veći hendikep, odsustvo njihovog selektora?
Nego zanima me ovo, može li Česima biti neki veći hendikep, odsustvo njihovog selektora?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tipsa defenitivno out, Lajovic prijavljen umjesto njega.
Već je poprilično jasno da će dublovi donijeti ključni poen u ovom okršaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e onda smo nayebali....Virtu4l je napisao/la:Već je poprilično jasno da će dublovi donijeti ključni poen u ovom okršaju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Novak dobio Stepaneka 7-5/6-1/6-4 bez vecih problema 
EDIT: Berdych pobjedio Lajovica bez vecih problema, 6-3/6-4/6-3
Kako se i mislilo, dublovi ce odlucivati. Tesko je ocekivati da Berdych moze Djokovica pobjedit, pogotovo u 3 seta, hajd da se igra u 2 pa mozda bi i mogao. Isto vazi i za Lajovica, tesko moze pobjedit Stepaneka.

EDIT: Berdych pobjedio Lajovica bez vecih problema, 6-3/6-4/6-3
Kako se i mislilo, dublovi ce odlucivati. Tesko je ocekivati da Berdych moze Djokovica pobjedit, pogotovo u 3 seta, hajd da se igra u 2 pa mozda bi i mogao. Isto vazi i za Lajovica, tesko moze pobjedit Stepaneka.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Troicki nije smeo u Arenu: Tražili su da moja slika bude na svim ulazima!
Glas Viktora Troickog juče, pola sata pre početka finala Dejvis kupa u Kombank areni, zvučao je kao da mu se srušio ceo svet. Viša sila, u ovom slučaju svemoćna Svetska teniska federacija (ITF), nije mu još jednom dozvolila da prisustvuje meču u Areni. Ni u svojstvu navijača!
Posle odluke Suda za sportsku arbitražu u Lozani da ga suspenduje do 15. jula 2014. godine, stigle su nove loše vesti. Viktor juče ni pored ogromne želje nije mogao da uđe u Kombank arenu.
- Bio sam sa timom danas pre meča, ali u Arenu mi ITF nije dozvolio da uđem. Teško mi je, ponovo proživljavam ono što sam i tokom polufinala u septembru - izjavio je za “Blic” Viktor Troicki.

Kaže da je planirao da kupi kartu i uđe na tribine, ali ni to mu nije dozvoljeno.
- Nisu mi dozvolili da u bilo kom svojstvu prisustvujem meču iako za to nemaju nikakvog pravnog osnova niti bilo kakvo objašnjenje. Želeo sam da kupim kartu i uđem negde na tribine, kao čovek da gledam meč. Po pravilniku, nigde ne piše da ne mogu da kupim kartu. Ali zamislite, u četvrtak su Savezu poslali dopis da ne mogu da budem prisutan. Tražili su da se na svaki pojedinačni ulaz u halu stavi moja slika i da me obezbeđenje obavezno udalji i ne dozvoli ulaz! Iz Saveza im je poručeno da im ne pada na pamet to da urade. Neverovatno je šta mi rade!
Srpski teniser kaže da je nevin u celoj priči oko doping kontrole u Monte Karlu i da ne shvata zašto ga iz ITF tako tretiraju.
- Ponašaju se prema meni kao da sam terorista i najveći kriminalac! Na sudu je dokazano da nisam ništa kriv, a zbog svega ispaštam. Koliko je sve otišlo daleko svedoči i to da su pretili ne samo meni dodatnim kaznama i produženjem suspenzije, nego i Savezu. Nisu im dozvolili da me pominju u bilo kom svojstvu i pruže mi javno podršku, rekli su im da će morati da plate kazne i slično! Izgleda da sam dirnuo u sam osinjak i da sam pokrenuo lavinu jer su mi mnogi mediji i kolege teniseri pružili podršku. Svi su videli da sam u pravu.
Nije mu preostalo ništa drugo nego da meč gleda od kuće.
- Nemam izbora. Nadam se samo da će „salatara“ ostati u Beogradu. Možda misle da su me pobedili, nisu. Iz inata ću se vratiti i opet igrati tenis - zaključio je Viktor Troicki.
Glas Viktora Troickog juče, pola sata pre početka finala Dejvis kupa u Kombank areni, zvučao je kao da mu se srušio ceo svet. Viša sila, u ovom slučaju svemoćna Svetska teniska federacija (ITF), nije mu još jednom dozvolila da prisustvuje meču u Areni. Ni u svojstvu navijača!
Posle odluke Suda za sportsku arbitražu u Lozani da ga suspenduje do 15. jula 2014. godine, stigle su nove loše vesti. Viktor juče ni pored ogromne želje nije mogao da uđe u Kombank arenu.
- Bio sam sa timom danas pre meča, ali u Arenu mi ITF nije dozvolio da uđem. Teško mi je, ponovo proživljavam ono što sam i tokom polufinala u septembru - izjavio je za “Blic” Viktor Troicki.

Kaže da je planirao da kupi kartu i uđe na tribine, ali ni to mu nije dozvoljeno.
- Nisu mi dozvolili da u bilo kom svojstvu prisustvujem meču iako za to nemaju nikakvog pravnog osnova niti bilo kakvo objašnjenje. Želeo sam da kupim kartu i uđem negde na tribine, kao čovek da gledam meč. Po pravilniku, nigde ne piše da ne mogu da kupim kartu. Ali zamislite, u četvrtak su Savezu poslali dopis da ne mogu da budem prisutan. Tražili su da se na svaki pojedinačni ulaz u halu stavi moja slika i da me obezbeđenje obavezno udalji i ne dozvoli ulaz! Iz Saveza im je poručeno da im ne pada na pamet to da urade. Neverovatno je šta mi rade!
Srpski teniser kaže da je nevin u celoj priči oko doping kontrole u Monte Karlu i da ne shvata zašto ga iz ITF tako tretiraju.
- Ponašaju se prema meni kao da sam terorista i najveći kriminalac! Na sudu je dokazano da nisam ništa kriv, a zbog svega ispaštam. Koliko je sve otišlo daleko svedoči i to da su pretili ne samo meni dodatnim kaznama i produženjem suspenzije, nego i Savezu. Nisu im dozvolili da me pominju u bilo kom svojstvu i pruže mi javno podršku, rekli su im da će morati da plate kazne i slično! Izgleda da sam dirnuo u sam osinjak i da sam pokrenuo lavinu jer su mi mnogi mediji i kolege teniseri pružili podršku. Svi su videli da sam u pravu.
Nije mu preostalo ništa drugo nego da meč gleda od kuće.
- Nemam izbora. Nadam se samo da će „salatara“ ostati u Beogradu. Možda misle da su me pobedili, nisu. Iz inata ću se vratiti i opet igrati tenis - zaključio je Viktor Troicki.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Selektori donijeli odluke, Berdych i Stepanek idu na Bozoljca i Zimonjića. Biće ludilo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
deru česi.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Izgleda da će sav teret pasti na Dušanova junačka pleća.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Česi igraju na jako visokom nivou, pogotovo Štepanek. Glatko stižu do 2:0. Očekujem nekakvu reakciju srpskog dubla u trećem setu inače će poginuti bez ispaljenog metka.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.