Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Borba za LP nakon ove utakmice.Sterilni smo bas u napadu.Protiv Burnleya 1 0 iz penala.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ima tu i Milner, kad se uskoro povrijedi Fabinho, on ce uskočiti, kakav stoperski par cemo imati, Milner - Henderson, doduse opet ce biti bolji od onog klauna sto glumi napadaca...
Morao je Jota igrati nebitnu tekmu u Danskoj

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
E ti si nam yebo majke svima

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ne znam sta pametno napisat na sve ovo pa evo jedan stari biser

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma Firmino ne smije biti vise u prvih 11 dok se ne dozove. Lik je užasan, uvijek najgori na terenu, dah Salaha u vrh napada i stavi bilo koga desno i imat će više smisla
Tacno otkad se ovaj lik pojavio mi se raspadamo

Prophet sta mislis da se reg s novim nikom

Mijenjajte svi forum avatare, trebamo svi stavit neke za srecu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al bez zezanja, ja uopće nisam ljut što Klopp neće nabavit stopera. Logičnije napadača dovest

Let's talk about SIX baby!
Ma Otelo je kriv, on me navukao na ovo
Sad ozbiljno, nema potrebe biti nezadovoljan. Bod protiv ekipe koja je u dobroj formi trenutno, a mi u totalnom kontraritmu nije toliko loše. Ono što je katastrofa jest činjenica da smo morali odraditi remont ekipe u ljeto 2020. Liverpool je prerastao Firmina koji vise nema sta tu tražiti kao ni Origi, Matip (peh), Shaq, Philips, Milner. Jeboote izmjene su svaki put iste, a igra prokužena davnih dana. Ljudi su nas skontali i sad je dobitna formula bunker protiv nas. LP i dosta
Odlazim

Sad ozbiljno, nema potrebe biti nezadovoljan. Bod protiv ekipe koja je u dobroj formi trenutno, a mi u totalnom kontraritmu nije toliko loše. Ono što je katastrofa jest činjenica da smo morali odraditi remont ekipe u ljeto 2020. Liverpool je prerastao Firmina koji vise nema sta tu tražiti kao ni Origi, Matip (peh), Shaq, Philips, Milner. Jeboote izmjene su svaki put iste, a igra prokužena davnih dana. Ljudi su nas skontali i sad je dobitna formula bunker protiv nas. LP i dosta
Odlazim

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Ja sam te doveo da pises na temi Muse, a ne da unistis sezonu Liverpoolu. Prvo avatar promijeni, pa ako se šta ne popravi poduzeti ćemo naredne korake, u najgorem slučaju ćemo te banovati.
Edit: Možda sam i ja kriv. Sve je išlo dobro dok se nisam požalio kako niko ništa ne piše i neko mi reće da je to zbog dobrih rezultat i od toga sve gore od goreg.
Edit: Možda sam i ja kriv. Sve je išlo dobro dok se nisam požalio kako niko ništa ne piše i neko mi reće da je to zbog dobrih rezultat i od toga sve gore od goreg.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ja mislim i da je bio u planu veci remont, al korona sjebala komplet trziste pa se sve prolongiralo.
Al zato ljeto 2021

Al zato ljeto 2021

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako se sve preokrene u sportu i životu.
Prije ove sezone ekipa je, na papiru, bila možda najjača i najšira otkad je Klopp tu (minus nedostatak četvrtog štopera). Onda jedno za drugim, korona, povrede i pad forme su nas umjesto na prvo mjesto sa 5+ bodova prednosti doveli na treće mjesto s tendencijom ispadanju iz TOP4.
Ovaj scenarij mi je bio nezamisliv prije utakmice sa WBA.
Veći problem od mršave igre i samo boda danas mi je činjenica da Liverpul trenutno ne može bolje, posebno napadački. Zenit ove napadačke trojke je prošao i ogromna šteta je povreda Jote koji bi sigurno osvježio ovaj pročitani napad. O štoperu neću komentarisati i trošiti svoje živce, samo mi vrijeđaju inteligenciju izjave Kloppa kako je zadovoljan trenutnim opcijama i da nema namjeru dovoditi kratkoročna rješenja. Radije neka ništa ne laprda kad je jasno da klub nema para i da su ispucali sve resurse na ljeto kad je u teoriji obavljen dobar prelazni rok.
A kako je neko iznad i napisao, smanjiti očekivanja i ići utakmicu po utakmicu jer od prošlogodišnje sigurnosti i dominacije ove sezone nema ništa.
Prije ove sezone ekipa je, na papiru, bila možda najjača i najšira otkad je Klopp tu (minus nedostatak četvrtog štopera). Onda jedno za drugim, korona, povrede i pad forme su nas umjesto na prvo mjesto sa 5+ bodova prednosti doveli na treće mjesto s tendencijom ispadanju iz TOP4.
Ovaj scenarij mi je bio nezamisliv prije utakmice sa WBA.
Veći problem od mršave igre i samo boda danas mi je činjenica da Liverpul trenutno ne može bolje, posebno napadački. Zenit ove napadačke trojke je prošao i ogromna šteta je povreda Jote koji bi sigurno osvježio ovaj pročitani napad. O štoperu neću komentarisati i trošiti svoje živce, samo mi vrijeđaju inteligenciju izjave Kloppa kako je zadovoljan trenutnim opcijama i da nema namjeru dovoditi kratkoročna rješenja. Radije neka ništa ne laprda kad je jasno da klub nema para i da su ispucali sve resurse na ljeto kad je u teoriji obavljen dobar prelazni rok.
A kako je neko iznad i napisao, smanjiti očekivanja i ići utakmicu po utakmicu jer od prošlogodišnje sigurnosti i dominacije ove sezone nema ništa.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Salah,gini,firmino,trent su igraci koji su pregorili i moraju na klupu za iducu tekmu.
Tiago je zvjer i mokri san je vidjet tiaga ispred hende i fab u vezi. To cemo vidjet tek iduce sezone
Tiago je zvjer i mokri san je vidjet tiaga ispred hende i fab u vezi. To cemo vidjet tek iduce sezone
Kad bi sad prodali ginija i salaha na ljeto i doveli stopera bar donekle blizu dijka, ova ekipa bi opet mogla pokoriti prem.
Thiago i Jota bi super ovu dvojicu gore pomenutih ne nadoknadili nego i poboljsali tim, a stoper ko dijk i ne bismo primili ni 10 golova u sezoni.
Thiago i Jota bi super ovu dvojicu gore pomenutih ne nadoknadili nego i poboljsali tim, a stoper ko dijk i ne bismo primili ni 10 golova u sezoni.
CPOJ
Diego Costa je jos uvijek slobodan
idealno rjesenje za sezonu i po
Dzaba i da je prime zlatan dostupan kad amer stedi lovu i kloppa boli qrc jer kako ce naskodit mrtvom firminu ili salahu

Dzaba i da je prime zlatan dostupan kad amer stedi lovu i kloppa boli qrc jer kako ce naskodit mrtvom firminu ili salahu
- Felixians4
- Kontakt:
prima se manje golova ovs sezone s krnjom obranom i nestoperima nego s van dijkom i matipom u startu. i joe gomez je klasetina + polivalentan...
Promjena formacije.Felixians4 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 04:33prima se manje golova ovs sezone s krnjom obranom i nestoperima nego s van dijkom i matipom u startu. i joe gomez je klasetina + polivalentan...
Joj "procitan napad"
Malo stalo, ljudi, to je to.
Napad procitan? Pa jeste li vi normalni???
Valja to izgovoriti/napisati...

Malo stalo, ljudi, to je to.
Napad procitan? Pa jeste li vi normalni???
Valja to izgovoriti/napisati...
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.