Oni ne traže, zamole, ili urade nešto slično, na neki kulturan način. U 99 % slučajeva, oni "naređuju", ne znam samo odakle im ideja da su oni nešto "posebno", valjda to u dijaspori nauče. Pričam iz ličnog iskustva, kad mi je jedan od BHF glavonja pokušao slično "narediti", pa dobio po labrnji od "kornjače" koja je u blizini bila.Amarinho je napisao/la:Nisam to rekao uopste.Tesnjak1991 je napisao/la:Pa kako to mislite ići gledati utakmicu na stadion ako nećete slušati BHF, jer ipak su oni platili karte i došli "izdijaspore", pa imaju pravo naređivati šta će ko i kako će ko. Ako te usput i išamara, i koji x pljune, oke je to, ipak je to BHF. Da će napravit kakvo sranje, to je za očekivati, jaki i zajebaTi momci su to, "izdijaspore" haloo ba...
Čuj gledaj na TV-uE svaka čast, nek' si NAM (nama koji ne volimo repku kao što je voli BHF dijaspora) rekao.
Vec ovom kolegi gore. Ako ti kaze covjek baci papirice tad i tad, baci ih bolan kosta te 2 sekunde zivota. Predji preko tog nekog izmisljenog ponosa, budi covjek. Ne trazi ti jetru.
Ne volim kategorizirati, stavljati sve u isti koš, al' većina mojih iskustava, a bilo ih je više (u više sportova u kojima naše repke igraju) su negativna, i to žestoko.
EDIT: I da, zbog tih "dijasporaca" sad najčešće i gledam utakmice kod kuće, u kafiću, i slično.