BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko ćemo bodova osvojiti u ove 2 utakmice?

0
52
19%
1
41
15%
2
19
7%
3
15
6%
4
30
11%
6
112
42%

Ukupno glasova: 269

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 okt 2019, 12:58

Amarinho je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la:Pa kako to mislite ići gledati utakmicu na stadion ako nećete slušati BHF, jer ipak su oni platili karte i došli "izdijaspore", pa imaju pravo naređivati šta će ko i kako će ko. Ako te usput i išamara, i koji x pljune, oke je to, ipak je to BHF. Da će napravit kakvo sranje, to je za očekivati, jaki i zajebaTi momci su to, "izdijaspore" haloo ba...

Čuj gledaj na TV-u :rol: E svaka čast, nek' si NAM (nama koji ne volimo repku kao što je voli BHF dijaspora) rekao. :bow:
Nisam to rekao uopste.

Vec ovom kolegi gore. Ako ti kaze covjek baci papirice tad i tad, baci ih bolan kosta te 2 sekunde zivota. Predji preko tog nekog izmisljenog ponosa, budi covjek. Ne trazi ti jetru.
Oni ne traže, zamole, ili urade nešto slično, na neki kulturan način. U 99 % slučajeva, oni "naređuju", ne znam samo odakle im ideja da su oni nešto "posebno", valjda to u dijaspori nauče. Pričam iz ličnog iskustva, kad mi je jedan od BHF glavonja pokušao slično "narediti", pa dobio po labrnji od "kornjače" koja je u blizini bila.

Ne volim kategorizirati, stavljati sve u isti koš, al' većina mojih iskustava, a bilo ih je više (u više sportova u kojima naše repke igraju) su negativna, i to žestoko.

EDIT: I da, zbog tih "dijasporaca" sad najčešće i gledam utakmice kod kuće, u kafiću, i slično. :zviz:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 okt 2019, 13:05

Molim bez podjela.Svi smo mi navijaci BiH.Svugdje ima dalabu Ali oni nisu vrjedni ni jednog slova.Da ste vidjeli grupu Sejtani u Luxemburgu.Svi po jednu Ruskinju nosili na ramenima i bubnjali.Neka eskurzija bila.Sejtani su zakon.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 okt 2019, 13:08

Amarinho je napisao/la:
Brokula je napisao/la: Oni nekog predstavljaju kako treba :urnebes: . U 90% slucajeva stoka neizivljena koja dodje da divlja na tribinima. Nikad necu zaboravit kad mi je jedan rekao da ce mi polomit kicmu ako ne budem pjevao. Nakon pola sata pptukao se sa drugim navijacem i hitna morala intervenisati jer je pao u nesvijest.
Nisam rekao da neces naci zesceg debila medju "baustelcima". Svi znamo iz kojih vukojebina se pogotovu bjezalo u inostranstvo, a da su to balavci cij roditelji nemaju osnovnu, to je cinjenica.

Ali kao navijacka grupa, to je jedna jedina organizovana u evropskom reprezentativnom fudbalu. BHF odnosno navijaci BH imaju na zapadu neki rejting, zna se da ce doci u velikom broju, da navijaju, da ce bit Korteo kroz citav grad - ljudi izlaze na balkone da prate to jer im je cudo, slikaju, snimaju.

2011 meni u Taxiju neki arap iz Pariza kaze, da to jos nije vidio od Skota koji su dosli na SP98.
Bosna je šampion ooo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 okt 2019, 13:09

BHF ima svojih negativnih, ali i mnogo pozitivnih stvari.
Međutim svrstavati sve u isti koš je kretenski. Prosto je nemoguce cijelu skupinu drzati pod kontrolom, to cak nisu u stanju ni klupske navijacke skupine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 13 okt 2019, 13:10

Tesnjak1991 je napisao/la: Oni ne traže, zamole, ili urade nešto slično, na neki kulturan način. U 99 % slučajeva, oni "naređuju", ne znam samo odakle im ideja da su oni nešto "posebno", valjda to u dijaspori nauče. Pričam iz ličnog iskustva, kad mi je jedan od BHF glavonja pokušao slično "narediti", pa dobio po labrnji od "kornjače" koja je u blizini bila.

Ne volim kategorizirati, stavljati sve u isti koš, al' većina mojih iskustava, a bilo ih je više (u više sportova u kojima naše repke igraju) su negativna, i to žestoko.

EDIT: I da, zbog tih "dijasporaca" sad najčešće i gledam utakmice kod kuće, u kafiću, i slično. :zviz:
Onda si najvjerovatnije stajao u "Kopu" kao sto bi rekli Englezi.

Na zapadnoj tribini ti niko nikad nece nesto naredit.

I mene je u Frankfurtu protiv Njemacke prije 10ak godina polio lik pivom po glavi, jer nisam pjevao. (nisam znao tekst pjesme) U soku sam napustio njihov dio i otisao sam tamo gdje su porodice, djeca itd. Opet u neku ruku sam i skontao nekad kasnije, da ako idem u Kop dajem suglasnost da cu se drzat nekih osnovnih pravila. Da mozda necu vidjet svaku akciju kako treba, da cu pjevat, navijat, pratit vodju navijaca.

Pa ustvari to je i normalno i kad ides gledat Sarajevo, Slobodu, Zelju... sta ja znam.

A zaboravio si u "analzi" Baustelaca, da nisu samo jednom otisli sebi vadit krv bukvalno ispred bolnice, skupljali za djecu itd.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 13 okt 2019, 13:21

Amarinho je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la: Oni ne traže, zamole, ili urade nešto slično, na neki kulturan način. U 99 % slučajeva, oni "naređuju", ne znam samo odakle im ideja da su oni nešto "posebno", valjda to u dijaspori nauče. Pričam iz ličnog iskustva, kad mi je jedan od BHF glavonja pokušao slično "narediti", pa dobio po labrnji od "kornjače" koja je u blizini bila.

I mene je u Frankfurtu protiv Njemacke prije 10ak godina polio lik pivom po glavi, jer nisam pjevao. (nisam znao tekst pjesme) U soku sam napustio njihov dio i otisao sam tamo gdje su porodice, djeca itd. Opet u neku ruku sam i skontao nekad kasnije, da ako idem u Kop dajem suglasnost da cu se drzat nekih osnovnih pravila. Da mozda necu vidjet svaku akciju kako treba, da cu pjevat, navijat, pratit vodju navijaca.

Pa ustvari to je i normalno i kad ides gledat Sarajevo, Slobodu, Zelju... sta ja znam.

A zaboravio si u "analzi" Baustelaca, da nisu samo jednom otisli sebi vadit krv bukvalno ispred bolnice, skupljali za djecu itd.
Bravo !!! :salut:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 okt 2019, 13:24

hroni je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
hroni je napisao/la:Dje ste miševi hahahahah
Evo nas.. jesmo to na euru??
Ahahahah zajebajem se bola
Ne znam vise sta da mislim :bih:
No frks care. Ovako smo trebali igrati od pocetka a ne kad je 5 do 12. Sad bi slavili prolaz.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 okt 2019, 13:30

Najvrjednija pobjeda u ovim kvakifikacijama je ona prva utakmica sa Armenijom na stadionu Grbavica

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2019, 13:36

Ovi debili iz Finske upravo treniraju na Bilinom Polju. :shock:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 13 okt 2019, 13:41

Nisam optimista u meču sa grcima. Ključno pitanje je kako postaviti igru a da ne ovisi o Pjaniću. Grci tradicionalno igraju agresivno, prljavo i tvrdo. Ključno pitanje je koji će naš odgovor biti kada na sredini teren 2-3x na granici povrede budu igrali na Pjaniću? Od njegove smirenosti nema ništa. To je nemoguća misija. Grci znaju za to, i to će učiniti. Koji će naš odgovor biti, to je ključ uspjeha i pobjede u Grčkoj.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 okt 2019, 13:44

gazijabih je napisao/la:Nisam optimista u meču sa grcima. Ključno pitanje je kako postaviti igru a da ne ovisi o Pjaniću. Grci tradicionalno igraju agresivno, prljavo i tvrdo. Ključno pitanje je koji će naš odgovor biti kada na sredini teren 2-3x na granici povrede budu igrali na Pjaniću? Od njegove smirenosti nema ništa. To je nemoguća misija. Grci znaju za to, i to će učiniti. Koji će naš odgovor biti, to je ključ uspjeha i pobjede u Grčkoj.
Polomit im noge.
Ako bar jednom odvratnom grčkom žoharu slome obe noge, što se mene tiče ne moraju ni pobjedit. S njima čovjek ne može drugačije jer su oni programirani da protivniku vade živce svojim ciganskim metodama.
Samo oštro i u kost.
Ionako nam je baraž izvjestan, pa bar da ova **** pošaljemo u bolnicu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 okt 2019, 13:44

emir79 je napisao/la:BHF ima svojih negativnih, ali i mnogo pozitivnih stvari.
Međutim svrstavati sve u isti koš je kretenski. Prosto je nemoguce cijelu skupinu drzati pod kontrolom, to cak nisu u stanju ni klupske navijacke skupine.
Brate ja znam da je tebi negativna ona iz izraela u vezi Papeta. Jel tako? :D
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 okt 2019, 13:50

Amarinho je napisao/la:

To "obični" ljudi koji ne pripadaju "velikom" BHF-u ne daruju krv, učestvuju u humanitarnim akcijama, skupljaju za djecu, i šta više ne? Smješno je uopće što to spominješ. A opet, ti "obični" ljudi u većini slučajeva neće nekog napasti, početi mu psovati, pokušavati "naređivati", izazvati tuče, napraviti nerede, i šta već ne, dok je za "dijasporaše" to čest slučaj.

Također, ako je "Bosna je šampiJon, oooo" i "Bosnom behar probeharao.." vrhunac navijačkog performansa, bez kojeg naši igrači ne bi mogli igrati, onda stvarno ne znam.. :salut:

Al' hajde, svako cijeni druge stvari.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 okt 2019, 13:51

Čudo im Merlin preko aNusa nije tražio keš
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 okt 2019, 13:53

BOSNA JE ŠAMPJON OOOOO
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 okt 2019, 13:54

JonSnow je napisao/la:
gazijabih je napisao/la:Nisam optimista u meču sa grcima. Ključno pitanje je kako postaviti igru a da ne ovisi o Pjaniću. Grci tradicionalno igraju agresivno, prljavo i tvrdo. Ključno pitanje je koji će naš odgovor biti kada na sredini teren 2-3x na granici povrede budu igrali na Pjaniću? Od njegove smirenosti nema ništa. To je nemoguća misija. Grci znaju za to, i to će učiniti. Koji će naš odgovor biti, to je ključ uspjeha i pobjede u Grčkoj.
Polomit im noge.
Ako bar jednom odvratnom grčkom žoharu slome obe noge, što se mene tiče ne moraju ni pobjedit. S njima čovjek ne može drugačije jer su oni programirani da protivniku vade živce svojim ciganskim metodama.
Samo oštro i u kost.
Ionako nam je baraž izvjestan, pa bar da ova **** pošaljemo u bolnicu.
:bow: :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 okt 2019, 13:55

I ja sam za opciju lomljenja nogu, također vršenje bilo kakve fizičke nužde na zastavu domaćina ne bi bilo na odmet al eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 okt 2019, 13:58

Kad bi još uz otvoreni prijelom noge njihovog igrača, Izet zabio kurcem za pobjedu u 90+ minuti svršio bi u gaće, bez dodira...više puta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 13 okt 2019, 14:11

JonSnow je napisao/la:Kad bi još uz otvoreni prijelom noge njihovog igrača, Izet zabio kurcem za pobjedu u 90+ minuti svršio bi u gaće, bez dodira...više puta.
Nemoj u gace, mozes u mene :urnebes: :bow:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2019, 14:21

ElCartel11 je napisao/la:Niko da spomene maestralnu igru Bicakcica :D
Djelovao mi je sigurno, cvrsto i pravi vodja pozadi sto mi je drago, da je preuzeo tu ulogu, jer treba u odbrani vodja.
I Kovacevic je uz njega odmah bio sigurniji i pokazao da se na njega moze racunati. Dosta vise Sunjica i Zukanovic te njihove tromosti.
Jesam li ja sanjao il je Bico preuzeo i kapitensku sinoc kad je izasao Pjana? :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, MrPink i 16 gostiju.