Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Kajzer
Vezni red Cou-Busi-Rakitić nije fantastičan? Ok. Koliko veznih redova ima boljih?
Vezni red Cou-Busi-Rakitić nije fantastičan? Ok. Koliko veznih redova ima boljih?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za realov je pckin dim. Rakitic bi bio 5. veznjak u RealuLillard je napisao/la:Kajzer
U praksi mi ne izgleda kao fantastican. Kad kazem roster, ne mislim samo na imena nego i formu tih imena. Jest to jaka veza ali poenta upisa je usporedba sa igracima Reala. Jaca je Realova veza, jaci je napad cak i sa losom realizacijom. Klupa dosta jaca.Lillard je napisao/la:Kajzer
Vjerovatno ce i odbrana primiti manje golova buduci da Lopetegui malo kopira Barcin sistem sa dosta posjeda + presing koji je svih ovih godina bio najjace oruzje kojim se Barca branila i razlog zasto je uvijek statisticki ta odbrana bolje izgledala od Realove iako je Real na papiru imao jace igrace.
Kako ti sebi prevodis to gore ziv bio?Lillard je napisao/la:In addition, a player who, when not challenging for the ball, deliberately strikes an opponent or any other person on the head or face with the hand or arm, is guilty of violent conduct unless the force used was negligible.
Crveni jasan.

Jasna namjera kod Ronalda postoji, udarac po glavi ili šta već, to nije zanemariv ili neznatan udarac pošto ga je sudac iza gola vidio. Pogledaj za šta je Richarlison dobio crveni karton nedavno, namjera postoji premda ga je jedva dodirnuo. I ja sam mislio da to ne može bit crveni karton, ali pravila od ove sezone striktno nalažu sucima da u takvim situacijama donose stroge odluke.Marvin je napisao/la:Kako ti sebi prevodis to gore ziv bio?Lillard je napisao/la:In addition, a player who, when not challenging for the ball, deliberately strikes an opponent or any other person on the head or face with the hand or arm, is guilty of violent conduct unless the force used was negligible.
Crveni jasan.
@Kajzer Misliš u onoj praksi di ekipa s takvim veznjacima ostavi svemoćne Realove na -15?
- anonymousHD
- Kontakt:
Lillard, je li ima pravilo da ne smiješ da tražiš od sudije da dadne žuti/crveni karton protivničkom igraču?
Pravila postoje da se poštivaju, mogao je sudac dat žuti, niko ne bi riječ rekao, al sad ga optuživat da je idiot jer je pitao onog iza gola koji je vidio namjeru i to udaranje je glupost. Uradio je po pravilniku. Drugi put pametnije, viđali smo godinama kako udara protivnike u La Ligi pa ništa, sad je došlo na naplatu.anonymousHD je napisao/la:Lillard, je li ima pravilo da ne smiješ da tražiš od sudije da dadne žuti/crveni karton protivničkom igraču?
- IlCapitano
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Jasna namjera kod Ronalda postoji, udarac po glavi ili šta već, to nije zanemariv ili neznatan udarac pošto ga je sudac iza gola vidio. Pogledaj za šta je Richarlison dobio crveni karton nedavno, namjera postoji premda ga je jedva dodirnuo. I ja sam mislio da to ne može bit crveni karton, ali pravila od ove sezone striktno nalažu sucima da u takvim situacijama donose stroge odluke.Marvin je napisao/la:Kako ti sebi prevodis to gore ziv bio?Lillard je napisao/la:In addition, a player who, when not challenging for the ball, deliberately strikes an opponent or any other person on the head or face with the hand or arm, is guilty of violent conduct unless the force used was negligible.
Crveni jasan.
@Kajzer Misliš u onoj praksi di ekipa s takvim veznjacima ostavi svemoćne Realove na -15?

Sudac je pogrešno vidio i zato je u pravu.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jel bilo namjere? Da
Jel bilo kontakta? Da
Nek si mi dobar.
Jel bilo kontakta? Da
Nek si mi dobar.
- IlCapitano
- Kontakt:
Haj pročitaj opet šta si kopirao.Lillard je napisao/la:Jel bilo namjere? Da
Jel bilo kontakta? Da
Nek si mi dobar.
'namjerno udari protivnika'deliberately strikes an opponent
E sad kad si mi dobar vrati se i pogledaj video pa reci gdje je udarac. U najgorem slučaju mu je pokvario frizuru.

pljuju, cupaju za kosu, sta je sljedeće 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma da mu je pokvario frizuru ili počupao ga samo za kosu, crveni karton je. Ne vrijedi raspravljat s tobom.IlCapitano je napisao/la:Haj pročitaj opet šta si kopirao.Lillard je napisao/la:Jel bilo namjere? Da
Jel bilo kontakta? Da
Nek si mi dobar.
E sad kad si mi dobar vrati se i pogledaj video pa reci gdje je udarac. U najgorem slučaju mu je pokvario frizuru.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije crveni karton. Al' trebao si tako odmah na startu reći - ja mislim da je crveni jer ne volim Ronalda, a ne citirati pravilo koje upravo dokazuje suprotno.Lillard je napisao/la:Ma da mu je pokvario frizuru ili počupao ga samo za kosu, crveni karton je. Ne vrijedi raspravljat s tobom.IlCapitano je napisao/la:Haj pročitaj opet šta si kopirao.Lillard je napisao/la:Jel bilo namjere? Da
Jel bilo kontakta? Da
Nek si mi dobar.
Apsolutno svi od bivših sudija, trenera, komentatora i običnih navijača su složni. Osim Messijevih fanboya naravno.

-
- Kontakt:
Da li je crveni karton start Pareja na Cancelu kod prvog penala?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znači Real ima jaču odbranu, jači vezni red i jači napad. Ima li i boljeg golmanaKajzer10 je napisao/la:U praksi mi ne izgleda kao fantastican. Kad kazem roster, ne mislim samo na imena nego i formu tih imena. Jest to jaka veza ali poenta upisa je usporedba sa igracima Reala. Jaca je Realova veza, jaci je napad cak i sa losom realizacijom. Klupa dosta jaca.Lillard je napisao/la:Kajzer
Vjerovatno ce i odbrana primiti manje golova buduci da Lopetegui malo kopira Barcin sistem sa dosta posjeda + presing koji je svih ovih godina bio najjace oruzje kojim se Barca branila i razlog zasto je uvijek statisticki ta odbrana bolje izgledala od Realove iako je Real na papiru imao jace igrace.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kao što sam i rekao, ne vrijedi, izmišljaj i dalje transparentni 

miki_92 je napisao/la:pljuju, cupaju za kosu, sta je sljedeće

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
UEFA-ina pravila su jasna, ne smiješ dodirivati protivničkog igrača ali ga smiješ udariti par puta nogom dobićeš usmenu opomenu a nekad kasnije zuti. Ovo za Ronalda je smijurija od odluke, da je bio VAR ponistio bi mu crveni i prosao bi bez kartona.
Zuti karton za Ronalda bi bila OK odluka. Crveni je prestrogo u svakom smislu.
Naravno da ce sada mafija UEFA zastiti svog sudiju koji vec godinama unazad uopce ne treba da sudi na najvecim takmicenjima...ja ne znam ima li goreg sudije unazad 6,7 godina od njega?!
Naravno da ce sada mafija UEFA zastiti svog sudiju koji vec godinama unazad uopce ne treba da sudi na najvecim takmicenjima...ja ne znam ima li goreg sudije unazad 6,7 godina od njega?!
ne bi trebao za ono dobijati crveni, ali je presudila namjera jer ne znam šta imaš vuči protivničkog igrača za kosu, bez obzira kako blag kontakt bio.
onaj mali iz evertona je i za manju stvar od ovoga dobio crveni i suspenziju, nisu mu je naknadno poništili iako je smiješno za ono davati bilo kakav karton, a kamo li crveni.
onaj mali iz evertona je i za manju stvar od ovoga dobio crveni i suspenziju, nisu mu je naknadno poništili iako je smiješno za ono davati bilo kakav karton, a kamo li crveni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.