Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Dobra partija,solidna.Sve u svemu solidna ocjena za oba prijateljska meča.Robi radi pravu stvar.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
#vranjes
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Na Benjamina Colica?mma_hz je napisao/la:Edin Visca nazalost jedini sposoban igrac da udje u sansu i da napravi probleme suparnickoj odbrani veceras.Totalno r Kodro zakazao
@oikamid ne seri Bgt.
@soccerfan,misli na Corica iz Sirokog i Colica iz Kabine sto je igrao u Zelji i Zrinjskom
Mislio sam da je o njemu rijec al nisam bio siguran pa da priupitam.

Izgleda da se ustalio u Karvini. Na pocetku tek kad je otisao znam imo je laksu povredu
al kad se oporavi ja koliko vidim i pratim igra sve tekme.Mozda nebi bila losa ideja. Bar za prijateljsku
pozvati i vidjeti.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
E cuj "kabina" tek sada vidjoh STA sam napisao hshshshs je.be me autokorekcijasoccerfan je napisao/la:Na Benjamina Colica?mma_hz je napisao/la:Edin Visca nazalost jedini sposoban igrac da udje u sansu i da napravi probleme suparnickoj odbrani veceras.Totalno r Kodro zakazao
@oikamid ne seri Bgt.
@soccerfan,misli na Corica iz Sirokog i Colica iz Kabine sto je igrao u Zelji i Zrinjskom
Mislio sam da je o njemu rijec al nisam bio siguran pa da priupitam.![]()
Izgleda da se ustalio u Karvini. Na pocetku tek kad je otisao znam imo je laksu povredu
al kad se oporavi ja koliko vidim i pratim igra sve tekme.Mozda nebi bila losa ideja. Bar za prijateljsku
pozvati i vidjeti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ali smo i jedan primili, sto je rijetkost za nas.delinjo je napisao/la:pa dobri smo...u 4 prijateljske jedan zabili.....bice bolje

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kao sto neko rece da Coric iz Sirokog i Colic iz Karvine ako nista makar su bekovi desni klasicni s tim da i Coric je znao igrat krilo nekad, bit ce to bolje ne sumnjam ali isto tako se vidi da neki igraci ne mogu bolje i treba ih mijenjati na spiskovima i u postavi, Smail ne moze biti gori od Bajica nema sanse a o Hajrovicu i Visci da ne pricam, Visca nikad nije odigrao za reprezentaciju ucinkovito koliko igra u Europskoj MLS ligisoccerfan je napisao/la:Na kojeg Corica i Colica mislis?mirsad993 je napisao/la:Sehic - dobar, posao odradio kako treba u obje utakmice,
Vranjes - najbolji, svaka cast momcino smireno i bez greske jos na neprirodnoj poziciji,
Sunjic - prvi put da se slozim s Bahom kad je rekao da ne pamti kad je Sunjic bio ovako siguran,
Bicakcic - vrlo dobar on i Sunjic na stoperu puno bolji nego on i Zuka neku noc,
Kolasinac - dobar malo losih nekih poteza u zavrsnici akcija ali tenkovski u odbrani,
Cimirot - nije za startera
Saric - s obzirom na kritike odlicno odigrao puno bolje od recimo Jajala, ne nabija loptu ne boji se trazi loptu pa stoga je i bilo par greskica,
Pjanic - s obzirom da je se cuvao koliko je mogao polazao klasu opet,
Kodro - onako ne moze bolje rekao bih s obzirom da je limitiran igrac a i nije krilo,
Visca - najlosiji ubjedljivo sve bih dao da nikad vise ne bude starter,
Dzeko - klasa, otresao kao slinu par puta one stopere njihove i podijelio par odlicnoh lopti, mogao malo bolje u realizaciji.
Ostali nezz sta reci Duljevic se nije vidio jer je usao kad su izasli Dzeko i Pjanic, Medjunjanin se trebao oprostiti realno s Lulicem i Ibisevicem ne moze bez nabijanja, Bajic nije za reprezentacije, Zukan usao zadnjih 10min i covjek ga opet prepisa tamo po strani on nonsalantno hoda za njim nadam se da nece pocinjat u Ligi nacija, Besic se vraca u formu nikad meni nije bio upitan, Zakaric premalo vremena za komentar jos krpio poziciju.
Prosinecki - vidi se rukopis zadovoljan sam sa taktikom nisam zadovoljan sto nije zvao klasicnog desnog beka makar on bio Coric ili Colic a tu je i Mateo Susic i na lijevoj strani isto tako pa makar Pero Stojkic. Trebao Smail umjeto mrtvog Riada dobiti sansu i Milosevic umjesto Visce ali eto, na sljedecem spisku mora biti Prcic da se proba s njim Pjanom i Besicem u sredini kao i Hajrovic umjesto Visce u prvu s Duljom na lijevoj i eto pocetne postave za Ligu nacija uz Dzeku ,a pozadi isto kao i danas uz Begovica ipak umjesto Sehica ali ako Beg kiksa opasno nesto zamijeniti ga sa Sehicem.
Halalite na duzem postu i samo da cestitam u 21 na pobjedi i u 17 na plasmanu na Evropsko
Ja sam zadvoljan pokazanim.
NAravno kad budu prave tekme da ce se i ozbiljnije shvatati i odma ce i igra biti bolja.
Ovo su ipak prijateljske gdje ne daju svi 100% ali vidi se da Robi ima plan i zna sta radi
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni se onaj gol cinio regularan koji je dao Visca 

Ma regularan je, ali nema veze - samo je prijateljska.
Deja vu.Goalgetter je napisao/la:Meni se onaj gol cinio regularan koji je dao Visca

Hoce to nas protiv africkih reprezentacija.
Imamo iz mlade na desnom beku Todorovica a i ima taj Eldar Civic sto igra u Ceskoj,dade i on gol danas za mlade.Nego neka neko postavi onaj ofsajd,sto nas kradu ovi Afrikanci 

FK SARAJEVO.
Iz ugla iz kojeg su nama 2 puta pokazali, i meni se cinilo da nema offsajda. Volio bih da su pokazali iz drugog ugla da se uvjerim al i meni se cini da ga nije bilo.Goalgetter je napisao/la:Meni se onaj gol cinio regularan koji je dao Visca
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Eto... Oprostio se još jedan dugogodišnji reprezentativac. Hvala ti za sve Harise Medunjaninu!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Medunjanin se oprostio od reprezentacije..HVALA TI BOZE!!!!
Solidna utakmica, meni je izgledalo dosta bolje nego prije par dana protiv Bugarske, igra već dobija neke konture kako bi trebala izgledati. Odraditi prijateljske protiv CG i Koreje, tamam će nam dobro doći da se još malo uhodamo sa Robijem i onda idemo jako sa tom Ligom nacija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- diplomatija
- Kontakt:
Stevanovicu našem treba srediti pasos, nije gori od vrsajevica da ga ****, a Audicija je godinama u reprezentaciji bio
Polako ide ta 2014 generacija jedan po jedan... Misimovic, Spahic, Lulic, Ibisevic sad i Medunjanin.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trazi se treci igrac veze uz Pjanica i Besica
Konacno gledljiva utakmica, da igra lici na nesto, ima tu jos dosta posla, ali svaku narednu utakmicu ocekujem da se pomalo dizemo.
SaricSarajlijica1946 je napisao/la:Trazi se treci igrac veze uz Pjanica i Besica

Salim se, Cimirot ili Prcic.

FK SARAJEVO.
Krunic. Svakako u klubu igra u formacija sa 3 veznjaka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 45 gostiju.