ko su ovi likoviRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo za sve simpatizere ovog velikog kluba
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, Hatem se povezuje(i to opasno) sa Newcastleom, a za Nianga su opasno zagrizli predstavnici Fenerbahcea. E, sad, koliko je realan odlazak kapitena, ne znam, ali biste se mogli oprostiti od Ben Arfe prije isteka prelaznog roka. Spominje se posudba uz mogućnost otkupa ugovora, al' vaš predsjednik ne želi tako, jer hoće novac odmah, ni u kakvim ratama ili nečem sličnom.
Ovo za Fabiana bi bilo dobro u slučaju da Niang ode. U slučaju Niangovog ostanka, ne znam da li biste mogli platiti visinu obeštećenja za ovog Brazilca.
Ovo za Fabiana bi bilo dobro u slučaju da Niang ode. U slučaju Niangovog ostanka, ne znam da li biste mogli platiti visinu obeštećenja za ovog Brazilca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Marseille bi trebao traziti sansu za bodove protiv starog rivala Valenciennesa. Ako ste imalo upoznati sa historijom oba kluba, sigurno znate sta se dešavalo sredinom devedesetih. Marseille ima šanse da dobije večerasnji meč u gostima, euforija je prisutna, samo da nebude pad koncetracije kao protiv Caena.
@gruezi to ti je rep sastav ili grupa, ja mislim iz Marseilla ili okoline, navijaci su Marseillea, a ovo im je jedna od najpoznatijih pjesama.
@gruezi to ti je rep sastav ili grupa, ja mislim iz Marseilla ili okoline, navijaci su Marseillea, a ovo im je jedna od najpoznatijih pjesama.
Gubite 3:0 od Valencienesa
Razvali vas Pujol ono momacki.Nesta nije uredu sa Marseillom nikako prvo remi sa Caenom sada i ovaj poraz.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne mogu da vjerujem. Nesto se opasno desava, ne gledam tekmu ali cim je ovakakv rezultat onda znaci da ne mogu valjat na terenu. Pojacanja su neophodna mislim da je to sada svima jasno, cijelo ljeto se spominju neki napadaci i na kraju niko da dodje. Evo izgleda da ni Fabiano nece doci. Iako on ima namjeru, Sevilla ga ne da za male pare a sumnjam da Marseille ima onoliko koliko spanci traze. Jedino ako prodaju Nianga ali kakve fajde onda. Ili obojica ili nikoDevil je napisao/la:Gubite 3:0 od ValencienesaRazvali vas Pujol ono momacki.Nesta nije uredu sa Marseillom nikako prvo remi sa Caenom sada i ovaj poraz.
![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
I oni hoce titulu,izgubise od Caena i sad ih Valenciennes ubi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo gledam tekmu, 3:1 TAIWO iz penala, ali lose stoje na terenu skroz. Samo Lucho sto dijeli lopte ostalo niko
evo 3:2 ooo ima nade ima nade
Kraj utakmice, ono sto sam gledao nisu bili losi, vratili su se u tekmu. NIANG je bio izasao ne znam zasto ali ako dodje Fabiano bice bolje
evo 3:2 ooo ima nade ima nade
Kraj utakmice, ono sto sam gledao nisu bili losi, vratili su se u tekmu. NIANG je bio izasao ne znam zasto ali ako dodje Fabiano bice bolje
http://www.om.net/fr/Saison/101005/Actu ... t_officiel
Ono sto se nagadjalo, obistinilo se. Niang je presao u Fenerbahce. Hvala mu za sve sto je uradio za Marseille ali mislim da je sada klub sa Velodroma u velikim problemima. Pricao sam ranije da ne bi valjalo da Niang ode ali et ot ose desilo. Nadam se da ce bar sada skupiti dovoljno novca da dovedu Fabiana sto vjerujem da ce se desiti, jer ako Brazilac ne dodje onda ne znam zaista koga oni misle stavljati u napad. Samasu i Brandaa. Sa tim dvojcem necemo Lens dobiti a kamoli jace ekipe. Jos jednom hvala Niangu za sve i sretno mu u Feneru
Ono sto se nagadjalo, obistinilo se. Niang je presao u Fenerbahce. Hvala mu za sve sto je uradio za Marseille ali mislim da je sada klub sa Velodroma u velikim problemima. Pricao sam ranije da ne bi valjalo da Niang ode ali et ot ose desilo. Nadam se da ce bar sada skupiti dovoljno novca da dovedu Fabiana sto vjerujem da ce se desiti, jer ako Brazilac ne dodje onda ne znam zaista koga oni misle stavljati u napad. Samasu i Brandaa. Sa tim dvojcem necemo Lens dobiti a kamoli jace ekipe. Jos jednom hvala Niangu za sve i sretno mu u Feneru
Ne kontam taj transfer sekunde
Sta je Marsej dobio sa tim?? Uzeli titulu, bio im najbolji igrac, jos godinu-dvije mogao vrhunski igrati, uigran, navikao se, prvi napad i oni ga prodaju u tursku ligu, ajd da je otisao u real, milan i slicno, ono da se okusa u tim klubovima, a ne u jadni fenerbahce
Sta je Marsej dobio sa tim?? Uzeli titulu, bio im najbolji igrac, jos godinu-dvije mogao vrhunski igrati, uigran, navikao se, prvi napad i oni ga prodaju u tursku ligu, ajd da je otisao u real, milan i slicno, ono da se okusa u tim klubovima, a ne u jadni fenerbahce

nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Turci su ispraznili kesu kao i obično. Iako je njihova liga slabija od Francuske, ipak će Niang biti puno bolje plaćen(Fener ne žali kada su dobri igrači u pitanju). E, sad, ukoliko nisu nešto unaprijed dogovorili sa nekim napadačem, onda je ovo greška, ali već se uveliko spominje Fabiano. Mada, mislim da će ipak dovesti nekoga iz Francuske lige(možda Gyana ili Gignaca jer im ne bi trebalo puno vremena da se aklimatiziraju). U svakom slučaju, 2 poraza od objektivno slabijih protivnika, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gignac je povredjen koliko sam upucen oko 6 meseci,tako da od njega nista.Monolog je napisao/la:Turci su ispraznili kesu kao i obično. Iako je njihova liga slabija od Francuske, ipak će Niang biti puno bolje plaćen(Fener ne žali kada su dobri igrači u pitanju). E, sad, ukoliko nisu nešto unaprijed dogovorili sa nekim napadačem, onda je ovo greška, ali već se uveliko spominje Fabiano. Mada, mislim da će ipak dovesti nekoga iz Francuske lige(možda Gyana ili Gignaca jer im ne bi trebalo puno vremena da se aklimatiziraju). U svakom slučaju, 2 poraza od objektivno slabijih protivnika, tako da...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E onda im ostaje Ganjanin Gyan. Naravno, ovo je neko moje mišljenje, no činjenica je da za dobrog napadača moraš dobro i platiti. Svaka čast Fabianu, ali on je stariji od Gyana, tako da... Uostalom, Asamoah bi se mogao prodati nakon 2-3 sezone tako da taj novac ne bi bio bačen, a sa Luis Fabianom je drugačija situacija. Kako god da se okrene, potreban im je napadač da zamijeni Nianga. No, ni odbrana nije bajna. Nemoguće da prime 2 gola od Caena i 3 od Valencienesa. To je nedopustivo.Devil je napisao/la:
Gignac je povredjen koliko sam upucen oko 6 meseci,tako da od njega nista.
-
- Kontakt:
ima i treca opcija,kevin gameiro iz lorienta,i prije nego sto ce kod njih iz strasbourga prec marseille ga je trazio,,sad je jos bolji igrac,23 godine,,valencia ga je isto trazilaMonolog je napisao/la:E onda im ostaje Ganjanin Gyan. Naravno, ovo je neko moje mišljenje, no činjenica je da za dobrog napadača moraš dobro i platiti. Svaka čast Fabianu, ali on je stariji od Gyana, tako da... Uostalom, Asamoah bi se mogao prodati nakon 2-3 sezone tako da taj novac ne bi bio bačen, a sa Luis Fabianom je drugačija situacija. Kako god da se okrene, potreban im je napadač da zamijeni Nianga. No, ni odbrana nije bajna. Nemoguće da prime 2 gola od Caena i 3 od Valencienesa. To je nedopustivo.Devil je napisao/la:
Gignac je povredjen koliko sam upucen oko 6 meseci,tako da od njega nista.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma, slabije pratim Francusku ligu, tako da ne znam za koga su zainteresovani i ko bi im mogao biti od velike koristi. No, i dalje sam mišljenja da je bolje dovesti nekog iz svoje lige i ubiti 2 muhe jednim udarcem(pojačati se, a oslabiti konkurenta), negoli "bacati" pare na igrača u godinama koji bi, siguran sam, tražio i veću platu nego što zaslužuje.
Niang ce po nekim pisanjima biti placen oko 7 miliona eura godisnje. Cini se da je otisao kako bi vise zaradio no ne moze mu se zamjeriti nista jer mnogo je dao Marseilleu tako da mu sretno u Feneru. A sad sto se tice kluba, ako kontaju nesto uraditi ove sezone onda im je bolje da imaju vec dogovoren transfer nekog napadaca. Mislim takodjer da bi Gyan bio bolje rjesenje od Fabiana ali nisam cuo nigdje da se spominje Marseille u kontekstu sa Asamoahom tako da se sad iskreno nadam da ce doci Fabiano. Iako mu je 29 godina jos uvijek je prejak napadac i mislim da bi se dobro uklopio sa Luchom i ekipom.Monolog je napisao/la:Turci su ispraznili kesu kao i obično. Iako je njihova liga slabija od Francuske, ipak će Niang biti puno bolje plaćen(Fener ne žali kada su dobri igrači u pitanju). E, sad, ukoliko nisu nešto unaprijed dogovorili sa nekim napadačem, onda je ovo greška, ali već se uveliko spominje Fabiano. Mada, mislim da će ipak dovesti nekoga iz Francuske lige(možda Gyana ili Gignaca jer im ne bi trebalo puno vremena da se aklimatiziraju). U svakom slučaju, 2 poraza od objektivno slabijih protivnika, tako da...
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... vlyuchenko
Izgleda nista od Fabiana. Marseille ne moze platiti onoliko koliko Sevilla trazi. Sto se tice Pavlyuchenka, ne znam kako bi se on prilagodio, misim da bi Gyan mnogo bolje dosao ali eto vidjecemo, predsjednik je rekao da ce biti iznenadjenja.
Izgleda nista od Fabiana. Marseille ne moze platiti onoliko koliko Sevilla trazi. Sto se tice Pavlyuchenka, ne znam kako bi se on prilagodio, misim da bi Gyan mnogo bolje dosao ali eto vidjecemo, predsjednik je rekao da ce biti iznenadjenja.
http://www.goal.com/en/news/1549/rest-o ... onal-terms
Izgleda da dolazi Gignac. Jos samo da se klubovi dogovore ali mislim da je to gotova stvar. Zaista sjajan transfer, ak ovec nije mogao Fabiano
Izgleda da dolazi Gignac. Jos samo da se klubovi dogovore ali mislim da je to gotova stvar. Zaista sjajan transfer, ak ovec nije mogao Fabiano

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Je li Gignac povrijeđen ? 

- marseille_unique
- Kontakt:
mislim kad se sve uzme u obzir sta se desava oko marseillea trenutno ovi rezultati nisu ni cudni,onaj treba da ode pa ne treba pa ide u fenerbahce onaj treba da dode iz seville nece oce oa ne dode pa dode gignac , ben arfa nista se ne zna ni za njeg prava zbrka neka rijese ovo sve mislim da imaju fore jos sedmicu, inace nece biti dobro, nadam se da ce deschamps to sve popraviti ipak se ne sikiram kad znam da je on tu, jedva cekam izvlacenje grupa za ligu sampiona
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:

HVALA ZA SVE CARE
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.