Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 16/17
Izgleda da nema taj killer instiktSteph je napisao/la:Dončić neće igrati nikakvu ulogu u NBA, živi bili pa vidjeli.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa filipe citava strana je ispisana o ovome, procitaj malo prije stavis novi link jer bi vidio da je bajata vjestfilip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/ ... eneru.html
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma ima. Riješio je već više tekmi neko Teo i Nando zajedno u karijeri. Problem je što je Željko najbolji evropski trener ikad i znao je šta treba uraditi sinoć. Llull i Luka su pokretači svega u ekipi i logično je bilo da jače napadne onog od 18 godina. Slična situacija kao kad je Popovich Brona uništio 2007. samo što je Luka još mlađi.nerminh74 je napisao/la:Izgleda da nema taj killer instiktSteph je napisao/la:Dončić neće igrati nikakvu ulogu u NBA, živi bili pa vidjeli.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- anonymousHD
- Kontakt:
Ti u njegovim godinama gurao tutu, začepi ba i ne provaljuj se.lumani je napisao/la:Cekaj,samo polako..Kada odigra dobro onda je mini lebron ili najveci talenat everkada odigra lose onda je do godina.Ali on je tu najmanji problem pa cak I kada je najgori na terenu,veci problem je Rudy koji nije odigrao postenu tekmu 10 mjeseci.
anonymousHD je napisao/la:Ti u njegovim godinama gurao tutu, začepi ba i ne provaljuj se.lumani je napisao/la:Cekaj,samo polako..Kada odigra dobro onda je mini lebron ili najveci talenat everkada odigra lose onda je do godina.Ali on je tu najmanji problem pa cak I kada je najgori na terenu,veci problem je Rudy koji nije odigrao postenu tekmu 10 mjeseci.

Sjasi izjahao sianonymousHD je napisao/la:Ti u njegovim godinama gurao tutu, začepi ba i ne provaljuj se.lumani je napisao/la:Cekaj,samo polako..Kada odigra dobro onda je mini lebron ili najveci talenat everkada odigra lose onda je do godina.Ali on je tu najmanji problem pa cak I kada je najgori na terenu,veci problem je Rudy koji nije odigrao postenu tekmu 10 mjeseci.

- anonymousHD
- Kontakt:
Ti mene svaki **** put citiraš kad pišem o Luki. **** više dosado božija, dosadan si.lumani je napisao/la:Sjasi izjahao simeni se ne obracaj..
Šta ne ne? Pa svaki put kad napišem o Luki on me citira, ne možeš imati drugačije mišljenje od njega. Dosadan je. Neka druge citira, naporan je.nerminh74 je napisao/la:![]()
anonymousHD je napisao/la:Ti mene svaki **** put citiraš kad pišem o Luki. **** više dosado božija, dosadan si.lumani je napisao/la:Sjasi izjahao simeni se ne obracaj..
Šta ne ne? Pa svaki put kad napišem o Luki on me citira, ne možeš imati drugačije mišljenje od njega. Dosadan je. Neka druge citira, naporan je.nerminh74 je napisao/la:![]()
Ruzne rijeci ostavi kuci..Ovo je Forum

- anonymousHD
- Kontakt:
Ne, ne. Tebi pada u oko LUKA DONČIĆ.
Sve ijednog člana koji ima drugačije mišljenje od tebe, ti citiraš i pametuješ. Ne valja ti to. Pusti ljude. Mene si u par navrata, kad god spomenem Luku citiraš i govoriš kako ja "nemam pojma". To je ružno.

Sve ijednog člana koji ima drugačije mišljenje od tebe, ti citiraš i pametuješ. Ne valja ti to. Pusti ljude. Mene si u par navrata, kad god spomenem Luku citiraš i govoriš kako ja "nemam pojma". To je ružno.
anonymousHD je napisao/la:Ne, ne. Tebi pada u oko LUKA DONČIĆ.![]()
Svrsavate kada odigra dobro,pa vas nema 2,3 sedmice...to je jedina istina..Ja ga nisam jucer pljuvao,bio je najgori i tacka

Zavezi nije za rjecnik u raspravianonymousHD je napisao/la:Šta ne ne? Pa svaki put kad napišem o Luki on me citira, ne možeš imati drugačije mišljenje od njega. Dosadan je. Neka druge citira, naporan je.nerminh74 je napisao/la:![]()
nerminh74 je napisao/la:Pa filipe citava strana je ispisana o ovome, procitaj malo prije stavis novi link jer bi vidio da je bajata vjestfilip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/ ... eneru.html
jbg,ne vidjeh
bombaysaphire je napisao/la:Može li mi neko reći ko je ovaj lik što radi intervju na poluvremenu sa igračima i trenerima? Liči mi na Branta Barrya nekako, ali nije...
i meni je odnekle ko poznat,ali ne mogu skontati ko je
Joe Arlauckas, vjerovatno se stariji sjecaju da je igrao za Real Madrid.filip13 je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:Može li mi neko reći ko je ovaj lik što radi intervju na poluvremenu sa igračima i trenerima? Liči mi na Branta Barrya nekako, ali nije...
Chstal je napisao/la:Joe Arlauckas, vjerovatno se stariji sjecaju da je igrao za Real Madrid.filip13 je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:Može li mi neko reći ko je ovaj lik što radi intervju na poluvremenu sa igračima i trenerima? Liči mi na Branta Barrya nekako, ali nije...
a on,cini mi se da je on i rekorder po broju poena na jednoj tekmi eurolige
-
- Kontakt:
Chstal je napisao/la:Joe Arlauckas, vjerovatno se stariji sjecaju da je igrao za Real Madrid.filip13 je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:Može li mi neko reći ko je ovaj lik što radi intervju na poluvremenu sa igračima i trenerima? Liči mi na Branta Barrya nekako, ali nije...
Otišao na Wikipedia po slici on nije, znači neko drugi je u pitanju...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jedini covjek koji radi interview je on.Otišao na Wikipedia po slici on nije, znači neko drugi je u pitanju...
https://www.youtube.com/watch?v=oC_1MvYIU5k
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.