FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ribery » 08 apr 2009, 16:05

Ljudi, njemacki razumijem pomalo, nisam bas najbolji, ali sam 99,99% siguran da ovo znaci da ce Butt biti na golu:
Butt ins Bayern-Tor!
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... nsing.html
Iskreno se nadam Klinsman ili ko god je ovo izjavio ne misli ozbiljno. I nije da trazim neko opravdanje od moguceg loseg rezultata, ali stvarno imamo previse povreda. Lucio, Klose, Van Buyten (nije povreda, ali svejedno ne mozemo racunati na njega), zatim ova glupost sa Hans Jorgom, pa "naceti" Ribery i Lahm. Sve mirise na uspjeh :mrgreen:

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 08 apr 2009, 16:15

pa bolje je da on bude veceras na golu nego rensing.rensing bi 15 puta vadio loptu iz mreze

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 apr 2009, 16:55

Lucio, Klose, Van Buyten , zatim ova glupost sa Hans Jorgom, pa "naceti" Ribery i Lahm.
Lahm se pridruzio listi onim koji nece veceras igrati :o , Potpuno degradiranje Rensinga, Butt zvanicno na golu :shock: iskustvo (41 lp utakmica, jedno finale sa leverkusenom).
Totalna defanziva, jedan spic, Poldi na klupi...
Nek' nam je Bog na pomoci. :(

Liverpool-Star Torres: Für mich ist Bayern attraktiv

Evo malo da se oraspolozimo, Torres izjavio spanskim novinarima da mu je cilj da nekad igra u Bundesligi i naravno Bayernu. :idea:
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 08 apr 2009, 17:22

geronimo je napisao/la:
Lucio, Klose, Van Buyten , zatim ova glupost sa Hans Jorgom, pa "naceti" Ribery i Lahm.
Lahm se pridruzio listi onim koji nece veceras igrati :o , Potpuno degradiranje Rensinga, Butt zvanicno na golu :shock: iskustvo (41 lp utakmica, jedno finale sa leverkusenom).
Totalna defanziva, jedan spic, Poldi na klupi...
Nek' nam je Bog na pomoci. :(

Liverpool-Star Torres: Für mich ist Bayern attraktiv

Evo malo da se oraspolozimo, Torres izjavio spanskim novinarima da mu je cilj da nekad igra u Bundesligi i naravno Bayernu. :idea:
:shock:
Ako izvucemo castan poraz (1:0, 2:1) ili odigramo nerijeseno, skidam im kapu i halalim onaj debakl od Vukova. Jadni mi bez Lahma, po bokovima smo suplji, ali bukvalno, @geronimo da igramo ti i ja, razvaljivali bi ih, a ne Messi i Henry.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 apr 2009, 17:53

sinoc sam odigrao da ce porto dati gol, oni dadose dva. nekako mi se cini da bi bayern mogao odigrati dobro veceras u barseloni sto mi se nimalo ne svidja. ipak taj klub ne zasluzuje kvotu 1.25. jedno se ipak vidi koliko je njemacka liga troljava prema spanskoj. nadam se da ce barem jedan od sinocnjih engleskih klubova ispasti. ipak bi bila monotonija da prodju tri engleza

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 08 apr 2009, 18:27

bh hrvat je napisao/la:sinoc sam odigrao da ce porto dati gol, oni dadose dva. nekako mi se cini da bi bayern mogao odigrati dobro veceras u barseloni sto mi se nimalo ne svidja. ipak taj klub ne zasluzuje kvotu 1.25. jedno se ipak vidi koliko je njemacka liga troljava prema spanskoj. nadam se da ce barem jedan od sinocnjih engleskih klubova ispasti. ipak bi bila monotonija da prodju tri engleza
Sta si igrao na Bayerna veceras? :mrgreen:
Slazem se za engleze, nadam se da ce proci samo jedan dalje, i to onaj iz duela L'pool-Chelsea.

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 08 apr 2009, 21:03

Proslo 15 minuta Barca vodi 2-0.
FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen.

BICE BOLJE !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 apr 2009, 21:08

Sreća za Bayern pa Džeko ne igra za Barcu :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2009, 21:25

Gdje su ti opimisti ????

Pisao sam ja čitavo vrijeme da ćemo se obrukati, i već stižu poruke, već počeo potop. ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 apr 2009, 21:35

daj ba predajte utakmicu 3-0 za njih i svi sretni a inace ce bit sprdacina do kraja...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2009, 21:37

Mislim da je od sutra Hitzfeld trener Bayerna do kraja sezone. Jer Klinsmanna ostave na klupi Bayern nece izboriti ni LP kroz Bundesligu. Sada se vidi ko je glavni tvorac njemacke repke 2006 godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2009, 21:40

Ma sad ce Bajern u drugom vremenu pojest Barcelonu................................
..........................................................................................
..................................................... :shock: :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 apr 2009, 21:43

katastrofa od igre boze sacuvaj nisu priliku napravili daj boze da ostane 4:0 stvarno bruka i sramota :cry: :cry: :cry:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 08 apr 2009, 21:45

auuu baš ih Barcelona jede
ako ovako nastave primit će Bayern još dva tri komada

T@rrikk
Kontakt:

Post Postao/la T@rrikk » 08 apr 2009, 21:50

auuu
sto ih deru ljudi
TAxx is back Skyman is died
Comeck from death

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 apr 2009, 21:54

Za sad je 4-0 ali tek je pocelo drugo poluvrijeme primicemo mi jos 3 komada ... Smijesno za kakav ja klub navijam, nije sad posto gubimo da ovako pricam ali neka i treba ovako kad oni na secijama nece da dovodu pojacanja ...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 apr 2009, 22:17

Ako si pravi navijac osta ces i u dobru i u zlu za taj tim ..jbg nema Lahma,Lucia,Buytena i Kloase-a sta hoces bolan ...okrenimo se ligi jer ovdje nemamo sta traziti
A C A B !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 apr 2009, 22:24

Neka mi ne zamjeri moj drug @ ribery i ostali navijaci bayerna ali moje je misljenje da je ovo realno cak ja sam i mnogo vecu pobjedu barce ocekivao,jer realno ljudi,nemogu 1,mozda dva vrhunska igraca igrati protiv jedanaest vrhunskih,bayern mora nesto raditi po tom pitanju,i ne samo bajern nego sve svabe.
Jednostavno,po meni,mozda grubo zvuci,ali ovaj bayern kvalitetom nije ni blizu evropskom vrhu i protiv bilo koje jace ekipe iz petice bi slicno prosao.Pozdrav bavarci
AMAR OSIM!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2009, 22:41

@ csh

ja sam mozda krajem prosle godine ovdje na forumu napisao probleme Bayerna, ali svi su mislili da nemam pojma o fudbalu. Svi su govorili da je titula njihova i kup, pa smo vidjeli sta se desava. Ja mislim da su me jedino Ribery i Geronimo podrzali u mojim predvidjanjima. To sto kazes da se kod svaba mora puno toga mjenjati to je nemoguce. Svabe nece nikad dopustiti da Rusi ili Arapi vode klub, klub tamo po zakonu pripada navijacima, a ti mzes naci nekog spoznora koji ce ti davati novac za transfere, ali da se ne mijesa u klub. Slicno onako nesto kao Hoffenheim gdje je Hopp predsjednik koji je bogat i daje novac za transfere, ali ga navijaci opet mogu smjeniti na skupstini kluba, sto nije slucaj kod Engleskih klubova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 apr 2009, 22:43

Razumijem i postujem to nemas pojma koliko!
Ali moraju promijeniti politiku ''skrtosti'' jer petarde im ne ginu u buducnosti!Realno buraz!
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.