Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

Tele33
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Tele33 » 05 sep 2015, 19:51

Ajax je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Pravi cuda a pravio bi i veca jer cisto sumnjam da kada je preuzimao reprezentaciju nije imao visoke domete. S neigranjem glavne okosnice dometi su nikakvi ali ispada zalosno da ovakvu trenersku velicinu ispucamo i potrosimo na mozda igracki najlosiju reprezentaciju BiH svih vremena. Ono sto se kaze, nikad da se stvari konacno poklope.
Ako je pristao da trenira sada. Trenirat ce i kada budemo kompletni valjda. ;)
Ja ne vjerujem da će on ostati na klupi poslije Eurobasketa. Volio bi da ostane normalno, ali mislim da je i on itekako razočaran rosterom kojim raspolaže. S druge strane, on može voditi najbolje evropske klubove a repka mu može biti prepreka da radi u Španiji npr.
Samo naprijed Saraj'vo!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2015, 19:55

ma ova Srbija nama mora biti putokaz,djaba ti omladinske selekcije ,djaba ti sve ak ose ne ulaze u kosarku i u klubski fudbal,njihovi klubovi igraju euroligu,a nasi klubovi koji su ista valjali su ugaseni ili su pred gasenjem,tu je nas problem najveci ,i da su ova trojica tu ista prica bi stajala,nece Teletovic igrati do 58 godine kosarku pa da smo osigrani za buducnost,najvise me boli cinjenica sto se ovaj eurobasket nije iskorsitio kad vec nemamo imperativa ,u promovisanje mladih igraca da steknu to neko iskustvo seniorske kosarke ,od Bavcica(postujem momka ali je antitalenat a i u godinama) nema svakako nista ,i mnogi tj vecina ovih trenutnih koji igraju u ovoj reprezentaciji,bilo mi je uzivanje gledati Vrabca pa i kad pogrijesi znam dijete je dobit ce iskustvo rutinu,prvo veliko takmicenje,ali kada gorostasi kao Bavcic i Gordic(koji je isto izvikan igrac dosta,vrhunac njegove karijere su klubovi na balkanu,Partizan je cak i prevelik klub za njega bio ) promase po 2 bacanja,zapitam se ....kod nas nikad normalna situacija :S
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 sep 2015, 19:57

šteta šteta i šteta.... sad mi tek žao što nema one trojke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la bhsport » 05 sep 2015, 19:57

nerminh74 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Šteta Duška, odlično smo organizovani ali nema kvaliteta. Čekamo naredno EP sa Mirzom, Jukom, Aticem i možda Svabom valjda još neko mladji ispliva.
Nije mi jasno sto Buza nije probao sutati kad već Sutalo nema svoj dan?
I dalje mi nije jasno što šteta Duška on će biti plaćen, a ja trošim i dalje ono malo živaca na ono što bi trebala biti razonoda
Vedad87 glupa aitokorekcija na mobitelu
Šteta je sto ga potrosismo sa antitalentima. Teško ćemo ikad imati ovakvu klasu za selektora.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 05 sep 2015, 20:07

Reprezentacija sa Teletovićem, Nurkićem, Đedovićem, Todićem i Atićem, ukombinovanim sa trenutnim sastavom - dakle, sa Stipanovićem, Gordićem, crncem, Kikanovićem bi se sigurno prošetala ovom grupom.

FernandoVela1946
Kontakt:

Post Postao/la FernandoVela1946 » 05 sep 2015, 20:12

Izrael uzeo Rusiju, da igraju Mirza i Nihad, bili bi skoro ravnopravni s Francuzima.
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2015, 20:13

Ma šta ravnopravni, ugazili bi nogama Francuze... :|

Ajmo bit' realni malo yebemu dan :evil:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 05 sep 2015, 20:19

Zasto Todic danas nije ulazio?

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 sep 2015, 20:19

FernandoVela1946 je napisao/la:Izrael uzeo Rusiju, da igraju Mirza i Nihad, bili bi skoro ravnopravni s Francuzima.
Francuzi su velesila.

Parker, Batum, Fournier, Diaw, Gobert, itd itd.

Po meni top favorti, a sto se nase repke tice, ipak treba biti realan. ;)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 sep 2015, 20:21

patriota_90 je napisao/la:Zasto Todic danas nije ulazio?
Povrijedjen je lik nije ni otisao na EB . Nego postojil sansa kakva da u nekim ludim kombinacijama prodjemo sa jednom pobjedom ?

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 05 sep 2015, 20:30

Tesko, jedino kad bi neki tim sve utakmice izgubio(i mi da pobjedimo taj tim.A drugi tim da ima samo jednu pobjedu s tim da bi mi morali imat bolju kos razliku.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2015, 20:35

Mozemo li kako bez pobjede proci hahhahah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 05 sep 2015, 20:36

Kikanovic daleko najgori opet i svako EP nadamo se da ce biti nesto od njega da ce odigrati ali nista kad god treba on zakaze. I kad ne budemo imali sansu za plasman dalje ili protiv Francuza npr. on ce odigrati dobro dati 20+.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 sep 2015, 20:39

pirlo10 je napisao/la:Kikanovic daleko najgori opet i svako EP nadamo se da ce biti nesto od njega da ce odigrati ali nista kad god treba on zakaze. I kad ne budemo imali sansu za plasman dalje ili protiv Francuza npr. on ce odigrati dobro dati 20+.
Po cemu je onda teletovic bolji ? Ja se sjecam kad je trebala pobjeda protiv makedonaca pero ga je stpao u dzep , isto tako i protiv latvije gdje smo bili apsolutni favoriti teletovic je odigrao najgoru utakmicu na EB ... Ne znam kako samo pojedince nije sramota ovo pisati Elmedin je uvijek davao sve od sebe i kad je bilo pokusaja da ga na klupu stave igrao je najbolje partije u repci , proslo europsko vise nego solidan sa 7,5 skokova i odlicnom igrom u napadu svakome se desi losa tekma...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 sep 2015, 20:41

Ne sumnjam da cemo imati pobjedu. Vjerujem vec protiv zidova koji su svoju kvotu pobjeda ispucali. Finska brza kosarska nam nikad nije odgovarala ali i mi sad igramo drugacije. Ako ih ustopama i dovoljno usporimo sve je moguce. Nadam se da cemo prije Rusije imati jasnu sliku. Dakle, ili da nemamo nikakve sanse za drugi ili da smo vec u drugom krugu.
Sutra odmoriti glavne igrace ako uopste imaju takvi. Ali svakako sve ispod 20 je uspjeh protiv najjace evropske reprezentacije.
15.10 - 15.06 ...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 sep 2015, 20:45

FernandoVela1946 je napisao/la:Izrael uzeo Rusiju, da igraju Mirza i Nihad, bili bi skoro ravnopravni s Francuzima.
Pa mali broj reprezentacija na prvenstvu su doveli ono najbolje sto imaju. Eto prvi rusi da su dosli u najjacem sastavu posamarali bi sve u grupi sem francuza. Ali nisu i sad se moraju krvavo boriti za drugi krug. i poljacima fali Lampe, francuzima pun qrac NBA igraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 sep 2015, 20:47

I ne gleda mi se prvenstvo...FANTASTICNA TROJKA mi je davno pokvarila cejf...tamam kad sam ocekivao da mozemo, ne proci grupu (grupu bismo sigurno prosli), nego napraviti mnogo vise, desi se ovo sto se desilo...vjerovali ili ne, ja sam nakon plasmana na EP sanjao da nekim cudom vidim nasu repku(kompletnu) u polufinalu, a uz sjajnog Ivanovica bi to itekako bilo realno...
ovako...bolje je sutiti...sta imamo od drugog kruga i ako prodjemo grupu, kada cemo tamo prenijeti pislji.vih 0 bodova...a opet kada pogledam sta izvlaci iz ove totalno limitirane i jadne ekipe dusko ivanovic ne mogu a da ne kazem - najbolji strucnjak na klupi na EP (najvise mi njega zao).

Ej bolan, zamisli petorke: Teletovic - Nurkic - Djedovic - Stipanovic - Gordic(Amerikanos) + Dusko Ivanovic= strah i trepet

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 05 sep 2015, 20:50

grgr je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:Kikanovic daleko najgori opet i svako EP nadamo se da ce biti nesto od njega da ce odigrati ali nista kad god treba on zakaze. I kad ne budemo imali sansu za plasman dalje ili protiv Francuza npr. on ce odigrati dobro dati 20+.
Po cemu je onda teletovic bolji ? Ja se sjecam kad je trebala pobjeda protiv makedonaca pero ga je stpao u dzep , isto tako i protiv latvije gdje smo bili apsolutni favoriti teletovic je odigrao najgoru utakmicu na EB ... Ne znam kako samo pojedince nije sramota ovo pisati Elmedin je uvijek davao sve od sebe i kad je bilo pokusaja da ga na klupu stave igrao je najbolje partije u repci , proslo europsko vise nego solidan sa 7,5 skokova i odlicnom igrom u napadu svakome se desi losa tekma...
Ma ni Teletovic nije bog zna koliko utakmica u repki odigrao kako treba po meni on previse siluje sut ipak jedan je Neno Markovic :tokralju:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2015, 20:51

Asteriks je napisao/la:
Francuzi su velesila.

Parker, Batum, Fournier, Diaw, Gobert, itd itd.

Po meni top favorti, a sto se nase repke tice, ipak treba biti realan. ;)
Imaju stvarno strašan tim. Ali da je ova trojka tu mogli bi se s njima dobro potući, ali ovako ako bude ispod 20 razlike će biti odlično a da ne govorim o ispod 10 to bi bilo ravno pobjedi.

Sutra rasterečeno odigrat, nemamo šta izgubit. Časno odigrat i to je to. Kikan će 100% proradit, idemo ostale dobit.

Francuzi stižemo, ima da vas nema sutra. :kafa:

@hurrm nema prenošenja bodova, ide se odmah knockout sistem. Grižamo se sa grupom B, Španci ili Srbi :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 05 sep 2015, 20:53

hurem je napisao/la:I ne gleda mi se prvenstvo...FANTASTICNA TROJKA mi je davno pokvarila cejf...tamam kad sam ocekivao da mozemo, ne proci grupu (grupu bismo sigurno prosli), nego napraviti mnogo vise, desi se ovo sto se desilo...vjerovali ili ne, ja sam nakon plasmana na EP sanjao da nekim cudom vidim nasu repku(kompletnu) u polufinalu, a uz sjajnog Ivanovica bi to itekako bilo realno...
ovako...bolje je sutiti...sta imamo od drugog kruga i ako prodjemo grupu, kada cemo tamo prenijeti pislji.vih 0 bodova...a opet kada pogledam sta izvlaci iz ove totalno limitirane i jadne ekipe dusko ivanovic ne mogu a da ne kazem - najbolji strucnjak na klupi na EP (najvise mi njega zao).

Ej bolan, zamisli petorke: Teletovic - Nurkic - Djedovic - Stipanovic - Gordic(Amerikanos) + Dusko Ivanovic= strah i trepet
Nema u 2.krugu grupa nokaut je sistem. A Nurkic nikad nije ni igrao za A reprezentaciju pa ga i ne racunaj u ovu petorku. On je p.a.p.a.k zesci

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.