i gdje ti igrači završiše karijere, u kojim to evropskim gigantima? buki u hajduku i to je to...Oxidenks je napisao/la:Bezveze pisete o tome koliko ce biti raje kad svi znate ako bude 6-7 hiljada da ce to biti super. Kad se napravi jedan dobar tim koji ce imati kontinutet sto u nasoj ligi sto u evropi mozete ocekivati vise navijace. Prvenstveno mislim na igrace iz one generacije Buki, Muharemovic, Guvo itd.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne znam, provjeri neofirno, možda imaju neki ugovor sa fan shopom (što je malo vjerovatno) i sl.likusa je napisao/la:Nisam kroz izlog vidjela etiketu,al bas cu otic provjerit..ugl ima print nazad 10-ku
Nema niko ugovor sa Fan Shopom, gdje to viđe?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne pisem o tome uopce. Pisem o igrackim kvalitetima kao i ekipe. Igralo se srcem, derbiji nisu zavrsavani sa 0:0, a i pored toga znao si zasto dolazis na Grbavicu. Zakasnis 10 minuta propustio si dva gola. Sto se tice toga gdje su zavrsili igraci pogledaj malo Muratovic, Beslija itd iako to nije bitno.ChWilla je napisao/la:i gdje ti igrači završiše karijere, u kojim to evropskim gigantima? buki u hajduku i to je to...Oxidenks je napisao/la:Bezveze pisete o tome koliko ce biti raje kad svi znate ako bude 6-7 hiljada da ce to biti super. Kad se napravi jedan dobar tim koji ce imati kontinutet sto u nasoj ligi sto u evropi mozete ocekivati vise navijace. Prvenstveno mislim na igrace iz one generacije Buki, Muharemovic, Guvo itd.
Stadion uvijek bio pun.
ti si rekao buki, dželo i guvo. koji su realno u širim okvirima niko i ništa kao i ovi sad. eto recimo pogledaj ko je igrao protiv newcastlea i malage, pa mi reci gdje su ti ljudi završili i ko je zaigrao za bolji tim od želje.
Pa gdje ti vidis da sam ja napisao da je to bit ovog svega gdje su igraci zavrsavali karijere. Napisao sam da smo tad igrali fudbal imali strasnu ekipu i ljudi su dolazili na tribine, na proslave titula i slicno.ChWilla je napisao/la:ti si rekao buki, dželo i guvo. koji su realno u širim okvirima niko i ništa kao i ovi sad. eto recimo pogledaj ko je igrao protiv newcastlea i malage, pa mi reci gdje su ti ljudi završili i ko je zaigrao za bolji tim od želje.
Sad se ne moze ni ocekivati vise kakve igre gledamo kroz citavu sezonu to se naravno odrazi i na tribinu, posjetu, proslavu.
Zadnja izmjena: Oxidenks, dana/u 13 maj 2013, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tu se slažem sa tobom.Ima tu i Amarove krivice pa malo i nerada jer kako drugačije objasniti da ovaj tim nije ništa bolji od onog šampionskog iz prve sezone po povratku.Amar je nakon debakla od Hapoela rekao da će trebati 4 do 5 godina da Željo dođe na nivo da sličnim poput Hapoela konkuriše u Europi.I evo prođe i taj vremenski period a ekipa je tu negdje ista neki će reči i lošija makar u odnosu na prošlu sezonu što uostalom i statistike pokazuju.A nemože se reči da nije bilo uslova od skupih priprema , boljih plata i potpunog povjerenja i podrške svih u i oko kluba.Željo trenutno stagnira isključivo zbog nerada i ničeg više.Oxidenks je napisao/la:Bezveze pisete o tome koliko ce biti raje kad svi znate ako bude 6-7 hiljada da ce to biti super. Kad se napravi jedan dobar tim koji ce imati kontinutet sto u nasoj ligi sto u evropi mozete ocekivati vise navijace. Prvenstveno mislim na igrace iz one generacije Buki, Muharemovic, Guvo itd.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
+1Oxidenks je napisao/la:Ne pisem o tome uopce. Pisem o igrackim kvalitetima kao i ekipe. Igralo se srcem, derbiji nisu zavrsavani sa 0:0, a i pored toga znao si zasto dolazis na Grbavicu. Zakasnis 10 minuta propustio si dva gola. Sto se tice toga gdje su zavrsili igraci pogledaj malo Muratovic, Beslija itd iako to nije bitno.ChWilla je napisao/la:i gdje ti igrači završiše karijere, u kojim to evropskim gigantima? buki u hajduku i to je to...Oxidenks je napisao/la:Bezveze pisete o tome koliko ce biti raje kad svi znate ako bude 6-7 hiljada da ce to biti super. Kad se napravi jedan dobar tim koji ce imati kontinutet sto u nasoj ligi sto u evropi mozete ocekivati vise navijace. Prvenstveno mislim na igrace iz one generacije Buki, Muharemovic, Guvo itd.
Stadion uvijek bio pun.
I ja mislim da se niste baš najbolje razumjeli ali ona Bukijeva generacija bi ove današnje preslušala sa jedno 5 golova. Baš neki dan gledam utakmicu sa Newcastle-om, zadnja linija mrtva-hladna se dodaje ispred šesnesterca dok Newcastle igra presing a ovi današnji samo vračaju Antoloviću kako bi je on izbio. Mislim da Stanić niti jednom nebi uspio proći pored Biščevića niti bi Adilović uspio šutnuti pored Alihodžića itd. Željo je tada znao na Grbavici zabiti i 8 golova a danas...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 13 maj 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Što prije skontate da smo osim igračkog kadra i stručnog štaba na nivou Gradine lakše će vam biti.Sve je ovo zlatno.Marketing više nemamo, predsjednik nam volontira, šta očekujete vi ? Nego, manje palamuditi po forumima i glumiti bijesne gliste, a više biti na stadionu.
Što se tiče te generacije, mora se uzeti u obzir da su ti momci prošli "juguslovensku" školu fudbala.Znači najbolji su trenirali i igrali, a danas igraju oni koji imaju para.
Što se tiče te generacije, mora se uzeti u obzir da su ti momci prošli "juguslovensku" školu fudbala.Znači najbolji su trenirali i igrali, a danas igraju oni koji imaju para.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ništa drugo nismo ni mi rekli, nego da je Željo tada imao ekipu, a ovo danas je ostalo samo na pokušaju.bagrcavi je napisao/la: Što se tiče te generacije, mora se uzeti u obzir da su ti momci prošli "juguslovensku" školu fudbala.Znači najbolji su trenirali i igrali, a danas igraju oni koji imaju para.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Pa ponovo bi se mogla uvesti Jugoslovenska škola.Samo treba otpustiti skupo plaćene tarabe poput Vasilića,Stanića i sl. i novac preusmjeriti u omladinski pogon.Željo godišnje potroši oko 3 000 000 maraka što nije malo.bagrcavi je napisao/la:Što prije skontate da smo osim igračkog kadra i stručnog štaba na nivou Gradine lakše će vam biti.Sve je ovo zlatno.Marketing više nemamo, predsjednik nam volontira, šta očekujete vi ? Nego, manje palamuditi po forumima i glumiti bijesne gliste, a više biti na stadionu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
imas ppipetm je napisao/la:Nema niko ugovor sa Fan Shopom, gdje to viđe?
Željeznicar za život cijeli !
Sto DRHAUSE kaze otpustiti ove antitalenta tipa Stanic, Colic, Pehilj, Ramic, Adilovic, Bukvic, Jamak i ostali koji sjede na klupi a ne mogu igrati ni u Gradini i ako ne mozemo dovesti prave igrace sto on kaze uloziti u omladince tipa Hodzic, Sadikovic pa prije Dzip i sta znam.
Ovako ovi primaju plate i premije a ne znaju sastaviti tri pasa. Zna to i Amar ali sto ne mijenja nista ne znam. Trosi pare na antitalente ali osvojili smo titulu pa nemamo pravo pisati o tome.
Ovako ovi primaju plate i premije a ne znaju sastaviti tri pasa. Zna to i Amar ali sto ne mijenja nista ne znam. Trosi pare na antitalente ali osvojili smo titulu pa nemamo pravo pisati o tome.
Niko ti ne garantuje da bi osvojio titulu sa tim mladim igračima.Ne uzimaš u obzir mogu li se ti momci nositi sa pritiskom, ne uzimaš u obzir da će oscilirati kao što osciliraju Hodžić i Zolotić (prošle sezone).Ako se možeš sjetiti psovki Šehiću nakon nekih grešaka.Nije to tako jednostavno, treba dosta vremena da se ti momci istrpe da bi bilo nekog rezultata.DRHAUSE je napisao/la:Pa ponovo bi se mogla uvesti Jugoslovenska škola.Samo treba otpustiti skupo plaćene tarabe poput Vasilića,Stanića i sl. i novac preusmjeriti u omladinski pogon.Željo godišnje potroši oko 3 000 000 maraka što nije malo.bagrcavi je napisao/la:Što prije skontate da smo osim igračkog kadra i stručnog štaba na nivou Gradine lakše će vam biti.Sve je ovo zlatno.Marketing više nemamo, predsjednik nam volontira, šta očekujete vi ? Nego, manje palamuditi po forumima i glumiti bijesne gliste, a više biti na stadionu.
U najmanju ruku je bezobrazno govoriti za igrače koji su nam donijeli za ovo malo godina u nazad više trofeja nego što bilo koji klub ima u svojoj historiji da su antitalenti.Dok nose grb mog kluba na svojim grudima, i dok se bore za taj klub a pritom donose titule ja ću ih poštovati, jer su mi donijeli toliko radosti da im se ne mogu zahvaliti za čitav život.
DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.****/sport/nogome ... jo-sampion" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican intervju sa Amarom, koji objašnjava sve nevolje kroz koje smo prolazili ovu sezonu...procitajte ako vam se da.
Citiram ovaj dio, vezan za sutrašnji revanš finala Kupa:
""Imamo rezultat koji nas ostavlja u igri. Možemo dati gol i na Pecari, zašto ne? Protiv Širokog uvijek igramo otvoreno i bez pritiska, a očekujem da bude i ovaj put tako. Bilo bi lijepo odbraniti i naslov u Kupu i učinićemo sve da tako bude."
Odlican intervju sa Amarom, koji objašnjava sve nevolje kroz koje smo prolazili ovu sezonu...procitajte ako vam se da.
Citiram ovaj dio, vezan za sutrašnji revanš finala Kupa:
""Imamo rezultat koji nas ostavlja u igri. Možemo dati gol i na Pecari, zašto ne? Protiv Širokog uvijek igramo otvoreno i bez pritiska, a očekujem da bude i ovaj put tako. Bilo bi lijepo odbraniti i naslov u Kupu i učinićemo sve da tako bude."
Ma ni blizu, kamo srece da imamo te pare tim bi nam bio dva puta jaci.DRHAUSE je napisao/la:Željo godišnje potroši oko 3 000 000 maraka što nije malo.
Mi u besparici zamisli kako je tek ovima ispod nas ne racunajuci Sarajevo i Siroki. Da su nama te pare da se tim lagano sastavlja da se "nesto" napravi u europi, a da PL bude samo predigra.
Treba sve uloziti u DzipaOxidenks je napisao/la:Sto DRHAUSE kaze otpustiti ove antitalenta tipa Stanic, Colic, Pehilj, Ramic, Adilovic, Bukvic, Jamak i ostali koji sjede na klupi a ne mogu igrati ni u Gradini i ako ne mozemo dovesti prave igrace sto on kaze uloziti u omladince tipa Hodzic, Sadikovic pa prije Dzip i sta znam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Za ovu titulu bi trebali dobiti 320 000 KM
ne samo dres, logo FKŽ je zaštićen od strane uprave kluba i nigdje se ne mogu prodavati bilo kakva obilježja Želje osim u fan shopu, koliko ja znamlikusa je napisao/la:au kako je onda moguce da sam ga vidjela u jednoj prodavnicipinki je napisao/la:Jestelikusa je napisao/la:jEL zasticen nas dres da se ne moze prodavati van fan shopa ?
@zztop10 ma po hiljaditi put ne moraju, ko god neće...,poslat cu mail upravi
kol'ko piva sad popije za noć, je l' doš'o do gajbe ?pile87 je napisao/la: Treba sve uloziti u Dzipa
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sutra srdjan stanic igra 150. zvanicnu utakmicu za zelju!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.