FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne znam,ja sam nesto sigurniji nego prosle godine.Sto,ne znam al' imam osjecaj da cemo to rutinski rijesit . 0-1 hasanovic (komsijaBLU SKY je napisao/la:Bit ce tesko pogotovo sto su ovi dole sve podredili osvajanju kupa ,ako budu svi dali svoj maximum nesumnjam u uspjeh ,sto se tiče Urdinova on je u kobinaciji za sutrašnji meč.fsdghdsfs je napisao/la:Da je sutra jos taj Kup uzet' .Najmanji problem je kako to proslaviti . p.s.sta je sa Urdinovom,igra li sutra ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ima li neko ovu sliku u velikom foramtu da je postavim na desktop.
Ja imam ovih pitara na poslu ja stavim na desktop oni meni sutra neku pitarsku. 
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
plavetniloo
- Kontakt:
koliko je KM put za siroki?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
plavetniloo je napisao/la:koliko je KM put za siroki?
Cijena ulaznice je 7 KM.
Okupljanje je na Grbavici u 14, a polazak je planiran za 14,30 sati.
Za prevoz se snalazite kako znate i umijete, pošto neće biti organizovanog prevoza.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Sa neke finansijske strane Sirokom cak odgovara i da izgubi kup,jer bi onda krenuo od prvog pretkola LE u kojem bi bio nosioc,sto bi automatski znacilo i vise para,jer bi igrali dva pretkola.Dok ukoliko osvoji kup krenut ce od 2 pretkola i nece biti nosioc.BLU SKY je napisao/la:Bit ce tesko pogotovo sto su ovi dole sve podredili osvajanju kupa ,ako budu svi dali svoj maximum nesumnjam u uspjeh ,sto se tiče Urdinova on je u kobinaciji za sutrašnji meč.fsdghdsfs je napisao/la:Da je sutra jos taj Kup uzet' .Najmanji problem je kako to proslaviti . p.s.sta je sa Urdinovom,igra li sutra ?
Ganjali oni kup ili ne kvalitetniji smo i ocekujem ako Bog da duplu krunu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
I za osvajanje kupa se dobijaju pare tako da ti to dode skoro na isto, a pehar je pehar da se razumijemo. Historija se piseTMovac je napisao/la:Sa neke finansijske strane Sirokom cak odgovara i da izgubi kup,jer bi onda krenuo od prvog pretkola LE u kojem bi bio nosioc,sto bi automatski znacilo i vise para,jer bi igrali dva pretkola.Dok ukoliko osvoji kup krenut ce od 2 pretkola i nece biti nosioc.BLU SKY je napisao/la:Bit ce tesko pogotovo sto su ovi dole sve podredili osvajanju kupa ,ako budu svi dali svoj maximum nesumnjam u uspjeh ,sto se tiče Urdinova on je u kobinaciji za sutrašnji meč.fsdghdsfs je napisao/la:Da je sutra jos taj Kup uzet' .Najmanji problem je kako to proslaviti . p.s.sta je sa Urdinovom,igra li sutra ?
Ganjali oni kup ili ne kvalitetniji smo i ocekujem ako Bog da duplu krunu
mene je strah bruke na proslavi ( sto se tice posjete ) , ako zijanimo kup sutra. Mislim da nas ne bi doslo ni 7 hiljada.
Ali uzimamo kup
posto smo kupili te silne utakmice ( 20-ak komada ) kup dobijamo gratis.
Ali uzimamo kup
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Mene nije strah toga već seljadije i "šminkera" koji će doći ..ZZtop10 je napisao/la:mene je strah bruke na proslavi ( sto se tice posjete ) , ako zijanimo kup sutra. Mislim da nas ne bi doslo ni 7 hiljada.
Ali uzimamo kupposto smo kupili te silne utakmice ( 20-ak komada ) kup dobijamo gratis.
Ja te volim, volim Željo..
jEL zasticen nas dres da se ne moze prodavati van fan shopa ?
Željeznicar za život cijeli !
Bice 10 000 protiv leotara minimalno ako lijepo vrijeme bude i osvojimo kup mozda i vise ne sikiraj se.
Jestelikusa je napisao/la:jEL zasticen nas dres da se ne moze prodavati van fan shopa ?
@zztop10 ma po hiljaditi put ne moraju, ko god neće...
biće tu i kunto i panto koji će se pitati zar onaj mali buki više ne igra...
ahahahaha u pravu si, kaže koji je ono mali u špicu, a ono AdilChWilla je napisao/la:biće tu i kunto i panto koji će se pitati zar onaj mali buki više ne igra...
au kako je onda moguce da sam ga vidjela u jednoj prodavnicipinki je napisao/la:Jestelikusa je napisao/la:jEL zasticen nas dres da se ne moze prodavati van fan shopa ?
@zztop10 ma po hiljaditi put ne moraju, ko god neće...
Kod nas( u BiH) se previše kuka na posjetu, pa pogledajte Dinamo i kakvu oni posjetu imaju na proslavama a pogotovo u Ligi Prvaka a imaju vrhunski tim.Uz to Zagreb je milionski grad sa jednim klubom za kojeg navija pola Hrvatske.Više Manijaka je bilo na zadnjem gradskom derbiju nego Boysa u zadnjih 5 godina na svim utakmicama HNL ne računajući derbi sa Hajdukom. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
piše na etiketi official fan shop product, jedino da nije kakva dobra kopijalikusa je napisao/la:au kako je onda moguce da sam ga vidjela u jednoj prodavnicipinki je napisao/la:Jestelikusa je napisao/la:jEL zasticen nas dres da se ne moze prodavati van fan shopa ?
@zztop10 ma po hiljaditi put ne moraju, ko god neće...,poslat cu mail upravi
Bezveze pisete o tome koliko ce biti raje kad svi znate ako bude 6-7 hiljada da ce to biti super. Kad se napravi jedan dobar tim koji ce imati kontinutet sto u nasoj ligi sto u evropi mozete ocekivati vise navijace. Prvenstveno mislim na igrace iz one generacije Buki, Muharemovic, Guvo itd.
Nisam kroz izlog vidjela etiketu,al bas cu otic provjerit..ugl ima print nazad 10-ku